اوایل اومدنش به رئال یه سری میگفتن کارلو توانایی اداره بازکنای بزرگو نداره...
رو چه حسابی؟ نه خدایی؟
+
راجع به بازی امشب من دلم رونشه!
خواب دیدم رفتم سایت گل دارم نتیجه رو چک میکنم ...دیدم رونالدو دقیقه 8 گل زده![]()
اوایل اومدنش به رئال یه سری میگفتن کارلو توانایی اداره بازکنای بزرگو نداره...
رو چه حسابی؟ نه خدایی؟
+
راجع به بازی امشب من دلم رونشه!
خواب دیدم رفتم سایت گل دارم نتیجه رو چک میکنم ...دیدم رونالدو دقیقه 8 گل زده![]()
Last edited by SA3EDLORD; 04-01-2015 at 11:22.
والنسیا تیم دست و پا بسته ای نیست. بارسلونا به سختی، با گل دقیقه ۹۰+ تونست ۱-۰ شکستشون بده.
درسته که به طور کلی والنسیا بین بقیه تیم ها لالیگا، تقریباً بیشترین پیروزی رو در مقابل رئال بدست آورده (۴۲) اما تو ۱۰ بازی گذشته این دو تیم هرگز پیروز نشده و تو ۵ بازی ای که میزبان بوده باخته.
با همه ی این حرف ها، والنسیا وقت کافی داشته که استراحت کنه و آنالیز لازم از بازی رئال رو انجام بده.
نتایج ۶ بازی آخر دو تیم تو لالیگا (چپ به راست):
رئال: W W W W W W
والنسیا: D L L D W W
بازی خوبی بود !
خیلی خشن بود ولی خوب بود
ایسکو یه ذره تکروی داره که جا داره بهتر بشه !
رونالدو هم فرصتی گیرش نیومد !!
راموس هم امیدوارم شب اخراجش نباشه !
از اونطرف
خوشم میاد میدونن نمیتونن جلوی رئال دوم بیارن واسه همین خطا میکنن !
از اول بازی فرصت پیدا کردن یه خطا رو بازیکن رئال انجام دادن !!
دوبار فقط تا تونستن بیل رو زدن
بعد توپ با دست قشنگ لمس میشه انتظار دارن خطا گرفته نشه !!
تو یه صحنه بیل توپ رو به رونالدو داد و رونالدو توپ رو بیرون زد توپ به دست بازیکن والنسیا خورد ولی ....
با همچین وضعی باید از 2 داور ضدرئالی تو کوپا ترسید !
مثلث خوفناک bbc د مقابل مثلث داور ها هیچی نیست !
امیدوارم اتفاق خاصی تا آخر بازی نیفته !!
بازی های حساس فصل خیلی نزدیکه و امیدوارم مصدوم ندیم !![]()
فعلا که نیمهی اول رو با گل رونالدو بردیم.چه دروازهی خالی رو رونالدو نزد.
شانس هم آوردیم لحظهی آخرولی کاسیاس هم توپ بعدیش رو عالی گرفت.
معلوم نیست فوتباله یا جنگه فقط خطا و کارت زرد داره.خدا کنه مصدوم ندیم.
راستی لوکا کی برمیگرده؟دلم تنگ شده برای بازیش.
خیالتون راحت کاپیتان هست![]()
اصلی ترین دلیل این باخت تلخ غرور بسیار زیاد بازیکنانمان در کنار عملکرد بسیار ضعیف کروس راموس و رونالدو و تا حدودی عملکرد ضعیف داور بود.امید وارم تیم بتونه شرایط بازیای قبلیو دوباره بدست بیاره هر چند به نظرم این باخت لازم بود.![]()
البته تیم حریف هم واقعا خوب بود...گرچه خشن هم بازی می کردن.
والا من هرچی فکر می کنم بیل تو اون صحنه موقعیت طلایی چیکار می خواست بکنه به نتیجه نمی رسم! به راحتی می تونستیم جلو بیفتیم که با خودخواهی عجیب بیل موقعیت خراب شد. اگه گل می زدیم می تونستیم بازی رو کنترل کنیم و چه بسا برنده هم باشیم.
به هر حال شاید تعطیلات باعث شد یکم تیم از فرم دور بشه...امیدوارم یه تلنگری بوده باشه.
خب بالاخره باختیم. خوب نبودیم و تیم والنسیا مزد بازی خوبشو گرفت.
بالاخره این اتفاق میفتاد و به نظر من در بهترین زمان این اتفاق افتاد. یه بازی کمتر داریم و با برد اون میتونیم به صدر برگردیم.(البته اگر امشب رقیب ببره)
از همین الان باید به بازی با اتلتیکو فکر کنیم.
Hala Madrid!![]()
متاسفانه همین وقفه کم باعث شده تیم از اون فرم خوبش فاصله بگیره، به عنوان نمونه ایسکو که از چهره های درخشان تیم تا اینجای فصل بوده، یه شب پر اشتباه رو داشت و چند بار پاس های اشتباه بدی رو داد که موقعیت های خطرناکی برای حریف ایجاد شد یا بنزما که تا اون حد آماده بود، مشخصه که آب و هوای دوبی و اسکایدایوینگ حسابی بهش ساختهو ...
با همه اینها اگه یه سری اتفاقات جور دیگه ای رقم خورده بود نتیجه می تونست کاملا عوض بشه، موقعیت های مسلمی که رونالدو و بیل از دست دادن، یا ضربات سر خطرناک زیادی که با بداقبالی هیچ کدوم وارد دروازه نشدن اما از اون سمت اون گل بد رو روی بدشانسی پپه دریافت کردیم...
والنسیایی ها حقیقتا از نظر خشونت فاصله زیادی با اتلتیکو ندارن و بی دلیل نیست که بین هوادارها لقب Violencia بهشون داده میشه. پرس مداوم اما توام با خشونتی که باعث شد بازی مدام قطع بشه (به خصوص در نیمه اول) و به بازی تبدیل بشه که والنسیا به دنبالش هست، البته با چاشنی حمایت هوادارهای والنسیا و دُور کردن داور روی کوچکترین صحنه ها با هدف درخواست اخطار برای بازیکنان رئال هم به این قضیه کمک کرده بود اما با همه اینها از بازی خوب و پرتلاش بعضی از چهره های والنسیا نمیشه گذشت و باید بهشون تبریک گفت.
فکر می کنم چند وقتی هست که حتی در عین پیروزی ها، غیبت مودریچ حس میشه و کمربند میانی زمین ثبات ماه های اول فصل رو نداره. مورد دیگه اینکه استفاده همزمان از همه بازیکنان خلاق تیم بعضی شاید همیشه ایده خوبی نباشه، به خصوص زمانی که تیم نیاز به گلزنی داره (مثل نیمه دوم بازی امشب) و از روی نیمکت چهره هایی مثل خدیرا و چیچاریتو به زمین میان که نمیشه امید زیادی رو برای تغییر نتیجه بهشون داشت.
برنامه این روزهای تیم که از قضا با افت موضعی تیم هم همراه شده، برنامه سختی هست، چهارشتبه باید به مصاف اتلتیکو بریم، اتلتیکویی که از قضا برنامه سخت تری در انتظارش هست و در عرض حدودا یک هفته باید دو بار به مصاف رئال و یک بار به مصاف بارسا بره که می تونه به نفع هر دو تیم رقیب (رئال و بارسا) باشه. ببینیم به چه شکل میشه.
خوب به لطف استاد مویسرقیب هم بازی شو باخت تا اختلاف کم نشه فعلا. این وسط فقط خوش به حال اتلتیکو شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)