تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 168 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان سی دی کی اشتراکی از همین سایت فروشگاه خریدم بازی درست اجرا شد ولی برا دفعات بعد که میخوام وارد بازی بشم اورجین تو حالت آفلاین بخواد باز بشه ارور میده.عکسشو پایین میذارم.تا آنلاین هم نشم وارد نمیشه.پسوردم که تغییر کنه خطا میده حتما.اووقت من بازیو چطور بالا بیارم؟یه کمکی بکنین خواهشا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان هر راهی هست بگین تا پسورد تغییر نکرده

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برنامه outcome برای من به مشکل خورده هیچ راه دیگه ای نیست زبون بازی رو تغیر بدم؟؟؟؟
    نه مگر بگردی در اینترنت و فایل های زبان انگلیسی رو دانلود کنی شاید کارکرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان سی دی کی اشتراکی از همین سایت فروشگاه خریدم بازی درست اجرا شد ولی برا دفعات بعد که میخوام وارد بازی بشم اورجین تو حالت آفلاین بخواد باز بشه ارور میده.عکسشو پایین میذارم.تا آنلاین هم نشم وارد نمیشه.پسوردم که تغییر کنه خطا میده حتما.اووقت من بازیو چطور بالا بیارم؟یه کمکی بکنین خواهشا
    دوستان هر راهی هست بگین تا پسورد تغییر نکرده
    دوستان مشکلو حل کردم اما سیستم لگ میزنه.پیش نیازها نصبه،درایورها آپدیته،به گرافیک انویدیا شناسوندمش که روی HIGH PERFORMANCE اجرا کنه اما یکم لگ میزنه.راهی ندارین؟پچ مودینگ وی هم ریختم
    اینم مشخصات
    دوستان خواهشا یه راهی بگین.سیستمم که ضعیف نیست بخواد لگ بزنه.این زور میاد آدمو

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان منم یه سی دی کی اشتراکی گرفتم و بازی رو نصب و اجرا کردم .

ممنون میشم یکی از دوستان فایل تنظیمات دسته اش رو که درست مثل بازی پس تنظیم شده باشه و دکمه ها دقیقا مثل اون تنظیم شده باشه رو برام بفرسته تا جایگزین کنم

دیگه اونقدر با اون حالت بازی کردم که عادت شده و نمیشه جور دیگه بازی کرد .

سوال دیگه هم در مورد اینکه بازی رو گذاشتم روی اخرین حد تنظیمات گرافیکی ولی کمی لگ دارم ( خیلی خیلی کم ) میشه کاری کرد لگ کم بشه یا مجبورم تنظیمات رو کمی کاهش بدم ؟

یه سوال دیگه من تازه امسال میخوام فیفا بازی کنم . این بازی در حالت افلاین مواردی شبیه مستر لیگ و لیگ های مختلف و کاپ ها و ... داره برای بازی کردن افلاین ؟

مخصوصا موردی مثل مستر لیگ که بشه بازیکن هم خرید و فروش کرد ؟
    یعنی کسی نیست راهنمایی و کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یعنی کسی نیست راهنمایی و کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سوال دوم: شما برو توی تنظیمات بازی(قبل از ورود به بازی game options ) و گزینه فریم ریت lock on 30 or 60 رو بردار و بزن no lock درست میشه.

سوال سوم. مود خیلی بهتری داره بنام کریر مود. شما میتونی یه عنوان مربی هر تیمی رو که میخوای رو هدایت کنی اخر فصل هم از تیم های دیگه پینهاد میگیری. گزینه ازیکن هم داره مثل become a legend که بعد از دوران بازیگریت میتونی مربی بشی.

6. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان مشکلو حل کردم اما سیستم لگ میزنه.پیش نیازها نصبه،درایورها آپدیته،به گرافیک انویدیا شناسوندمش که روی HIGH PERFORMANCE اجرا کنه اما یکم لگ میزنه.راهی ندارین؟پچ مودینگ وی هم ریختم
    اینم مشخصات
    دوستان خواهشا یه راهی بگین.سیستمم که ضعیف نیست بخواد لگ بزنه.این زور میاد آدمو
    یکی هم مارو راهنمایی کنه دیگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

این سی دی کی اشتراکی بعدش میشه پچ هم روش نصب کرد پچ های moddingway منظورم بود؟

9. این کاربر از delpiero107 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این سی دی کی اشتراکی بعدش میشه پچ هم روش نصب کرد پچ های moddingway منظورم بود؟

اره کلا پایه و اساس پچ های modding way روی بازی اورجینال هست و حتی اگر توی تاپیکش پستی مربوط به نسخه کپی بزنی جواب نمیدن

11. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با درود

1) آپدیت سوم فیفا رو از کجا میشه دانلود کرد؟ چند صفحه قبل دیدم که آپدیت سوم هم اومده ولی تو نت ندیدم! و با توجه به اینکه از CD Key اشتراکی استفاده می کنیم مشکلی در اجرای بازی پیش نمیاد با این آپدیت ها؟
    2) چجوری میشه پا عوض کرد؟ تو فیفا 14 یادمه راحت این کار را می کردم اما تو این نسخه جدید هر بار که دستم می خوره به Right Stick یه تکنیکی برای خودش می زنه! هنوز نفهمیدم چطور میشه پا عوض کرد؟ میشه راهنمایی کنید؟

الحق که بازی بهتر از قبل شده به نظرم و یک گام رو به جلو در جهت واقعی سازی بازی انجام شده! هر چند باگ هایی هست(مثل ضربه ایستگاهی زدم وسط دروازه و خورد تو صورت دروازبان و رفت تو گل) و شوت ها هم گاه غیر واقعی و بیش از حد قویمیشه و هنگام تکل زدن هم بازیکن ها واکنش خوبی نشون نمیدن! تو خرید و فروش بازیکن هم تا کنون تغییر خاصی ندیدم تو کریر مود و هنوز هم مثل سوپرمارکت میشه صرفا با پول هر بازیکنی را بخری!

با تمام این اوصاف داریم لذت می بریم ازش!

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اره کلا پایه و اساس پچ های modding way روی بازی اورجینال هست و حتی اگر توی تاپیکش پستی مربوط به نسخه کپی بزنی جواب نمیدن

داداش من اخرین پچ این گروه رو که به صورت جامع بود ( یعنی کل پچ های قبلی رو توش داره ) دانلود کردم و از این سی دی اشتراکی ها هم دارم .

حالا نمیدونم چطور باید نصبش کنم . تو توضیحاتش دو راه گفته

راه اول به نظر راحت میرسه . گفته محتویات رو کپی کن تو پوشه بازی و روی مودیگیینی کلیک کن و بازی رو اجرا کن ! اما مگه نباید با اریجن بازی رٕو اجرا کنیم ؟

راه دوم که اصلا تا حالا نشنیدم گفته با یه نرم افزار کل بازی رو ریجنریتر کن و بازی کن

حالا ممنون میشم بفرمایی کدوم روش بهتره یا اصلا چطور نصب کنم این پچ و بازی رو چطور اجرا کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •