دوستان این کلن جدیده؟؟
![]()
دوستان این کلن جدیده؟؟
![]()
وقتی هیچ کلنی عضو نباشید کلن رو به این صورت نشون میده که توش همون نیروهای از قبل هست
همونطور که دوستمون اشاره کرد!فک کن شما توی یه کلن هستی و رک میدی و کاستلت پر میشه یا بهرحال توش نیرو هست! حالا شما از اون کلن میایین بیرون و میرین اتک! وقتی رفتین اتک چون عضو هیچ کلنی نیستین ولی داخل کاستلتون نیرو هست ،کاستل رو اینجوری نشون میده!
سلام.
این یه سنگ خیلی کم یاب تو بازی.
![]()
سنگ کم یاب نیست عزیز دل , این آپدیت جشن هَلووین بوده که این سنگ هم از اون زمان مونده تو مپ ایشون .
take it easy
اتفاقا یه نظر من کاره درستی کرد چون واقعا یکی از ارکان اصلی تو حفظ تروفی و منابع دیوار ها هستن که ریسک اتک پذیری رو کاملا کم میکنه . برای همین ارزش داره به خاطرش صبر کرد بعد درضمن هیچ وقت نباید جوری بشه که فقط آپ کردن دیوار ها بمونه ! مثلا اگه آپ کردن دیوار ها به لول 9 قرار باشه 1 ماه وقت ببره بهتره جوری تنظیم بشه که تو این 1 ماه بتونی فول آپ بشی نه اینکه فول آپ بشی بعد به فکر دیوار بیوفتی ! این دقیقا وقت تلف کردنه .
بعد موضوع بعدی اینه که اگه دائم فعال باشی اصلا فرقی نمیکنه دیوار اول اپ کنی یا اخر چون از نظر زمانی دقیقا به یه صورت پیش میری .
الان در حال حاضر من دفاعی فول بشم شروع میکنم به دیوار و در کنارش کلی چیزای ریز و جزئی هست که باید اپ بشه و خودش 2 ماه وقت میگیره قشنگ
سنگ جشن هالووین فرق میکرد اون یه قبر بود نه یه سنگ این شکلی....
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
فکر کنم منظورشون این سنگ باشه.... تو هالووین اینو که نمی داد فکر کنم...
![]()
اره دقیقا منظورم اونه....کلا سنگ دربازی نمیاد ولی این فرق داره...
انقدر عجیب بود به چشم نیومد با اینکه خیلی دقت کردم![]()
اره این جدید میتونه باشه و این جالبه که سنگ اصلا نداشتیم !
ویرایش : من هنوز باورم نمیشه که این به این بزرگی رو ندیدم![]()
هههه...دی
بعضیا شانس دارن از اینا میگیرن ما که شانس نداشتیم سنگ هالووین رو نگه دارم...دوتا داشتم شب خوابیدیم صبح غیب شد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)