تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 127 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 1265

نام تاپيک: تکامل (فرگشت)

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

1- مغلطه (کهکشان راه شیری قوانین خاصی نداره؟ قوانین فیزیک. فشار هوا و میلیاردها قانون دیگه ...)
    2- مغلطه (من نمیتونم ثابت کنم همچین چیزی رو اما شما ثابت کن کدوم DNA از ابتدا ناقص آفریده شده )
    3- مغلطه (مشخصه دیگه ... همه چیز از جسمه و با این قوانین فیزیک به هر جسمی آسیب برسه عملکردش دچار مشکل میشه! مگه غیر از اینه؟)
    4- مغلطه (تا جایی من میدونم DNA حتی با ورزش کردن دچار تغییر میشه! رفتار هم کاملا روی تغییر DNA تاثیر داره لطفا تحقیق کنید در این مورد ... )

دقیقا همین رو گفته. اگه خلاف این گفته شما بگید که ما بدونیم ...
    داروین هیچ علمی از ساختار سلولی نداشت اما نظرش در مورد به وجود اومدن اولین سلول مسخره است.
    داروین هیچ اطلاعی از پیچیدگی سلول و DNA و این حرفا نداشت ...
    1. قوانین فیزیک ربطی به کهکشان راه شیری ندارند. و ما قانونی به اسم "فشار هوا" نداریم. تعداد قوانین فیزیک هم "میلیاردها" نیست. بسیار بسیار کمتر است.

2. مغلطه توسل به جهل. شما چیزی رو مدعی شدید، من ازتون خواستم اثباتش کنید، شما می گید نمی تونید اثبات کنید ولی از من میخواید نقیضش رو اثبات کنم! من نقیض ادعای شما رو مدعی نشدم، و اصلا جمله بندی شما مصادره به مطلوب است.

3. بله غیر از اینه. همه چیز از جسم نیست، و من ازتون پرسیدم کدوم قانون فیزیک است که چیزی که شما گفتید رو مدعی میشه. قوانین فیزیک همگی اسم و توضیح دقیق دارند. لطفا بگید کدوم قانون. قانون دوم ترموداینامیک؟ قانون پایستگی جرم و انرژی؟ اصل عدم قطعیت هایزنبرگ؟ اصل کمترین کنش؟ قانون برنلی؟ قانون لنز؟ لطفا بفرمایید کدام قانون فیزیک.

4. این حرف شما طنز است لطفا اینها رو در جایی نگید. انجمن محل یادگیری است و اشکالی نداره، ولی در جایی خارج از انجمن نگید که باعث میشه کسی شما رو در هیچ موضوعی جدی نگیره. DNA مولکولی است که در آن اطلاعات ژنتیک ذخیره میشه، نصف DNA شما از پدرتون میاد و نصفش از مادرتون + مقداری تغییر در تفکیک های بعد از لقاح بوسیله جهش های ژنتیکی. یک کپی از DNA در هر سلول انسان ذخیره میشه و برای اینکه DNA شخص تغییر کنه، لازمه ساختار ژنتیک تک تک سلول ها تغییر کنند، که چنین چیزی هیچ وقت مشاهده نشده. DNA یک سلول در بدن می تونه تغییر کنه، ولی DNA همه سلول ها بطور همزمان خیر.

در همین تاپیک قبلا درباره پروسه تولید مثل سلول ها، نقش DNA در اون، جهش های ژنتیک هنگام تولید مثل و همینطور مکانیزم بوجود آمدن سرطان توضیح داده شده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در نامه‌ای درسال ۱۸۷۱ ذکر می‌کند که حیات ممکن است در حوضچه گرم کوچکی که حاوی
    ، نمک‌های فسفره، نور، حرارت، الکتریسیته وسایر عوامل بوده‌است آغاز شده باشد.
    لطفا بفرمایید کجای این جمله گفته سلول از ترکیب چندتا ماده ساده پدید اومده.

+

تصور نکنید ما نمی دونیم شما مولتی یوزر کدوم کاربر هستید

2. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

ساده ترین سلول ها هم نیاز به تنفش و تغذیه دارن حالا چطوری به صورت تصادفی تونستن یه همچین قابلیتی پیدا کنن عجیبه!

هر چه قدر هم سعی کنن دلیل تراشی کنن دنیا پر هست از مثال نقض که حتی تخیل هم نمیتونه توجیهی براش بیازه.

4. 3 کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ما چپ و راست به دوستان توصیه می کنیم شروع به مطالعه صفحات قبل کنن , ولی دوستان بجای اینکار پرسش هایی رو مطرح میکنن که پیش تر پاسخ داده شده .

محتوای مخفی: بریده ای از متن 
    انرژی، مسئله حل شد

فتوسنتز منبع بی پایانی از انرژی یعنی نور را به انرژی زیستی تبدیل می کند. فتوسنتز فرآیند پیچیده ای است که حاصل همکاری چندین پروتئین با یکدیگر است. اما این ساختار از سیستم فتوسنتز ساده و تک پروتئینه ای بوجود آمده است که هنوز هم در برخی باکتری های آب شور وجود دارد. با وجود پیچیدگی فرایند فتوسنتز، اصول آن بسیار ساده است.

در لامپ های التهابی، جریان الکتریسیته موجب می شود تا الکترون های اتم ها به لایه بالاتری بروند و پس از بازگشت به لایه اصلی، انرژی خود را بصورت نور و گرما از دست بدهند. در فتوسنتز عکس این فرآیند اتفاق می افتد. نور پس از برخورد به یک اتم روی (Zn) ، ‌الکترون را به لایه ی بالاتری می فرستد. این الکترون پس از بازگشت به لایه ی اصلی،‌ جریان الکتریکی ایجاد می کند. انرژی موجود در این جریان الکتریکی به مولکول پرانرژی زیستی یعنی ATP منتقل می شود. ادامه یافتن این فرایند در طول روز مقدار بسیار زیادی ATP تولید می کند. یکی از موادی که در فرایند فتوسنتز تولید می شود اکسیژن است.

اگر فکر می کنید اکسیژن ماده ای ضروری برای وجود حیات است کاملاً در اشتباه هستید. اکسیژن سمی کشنده برای موجدات زنده است. اگر سلولی نتواند اثر سمی اکسیژن را از بین ببرد به سرعت می میرد. سلول هایی که این توانایی را ندارند «بیهوازی اجباری» می نامند. این سلول ها در مکان هایی زندگی می کنند که دور از اکسیژن است.

با آغاز فتوسنتز، اکسیژن وارد جو شد و رفته رفته جو زمین و اقیانوس ها پر از اکسیژن شد. به این ترتیب قتل عام سلول های اولیه که همگی بیهوازی اجباری بودند آغاز شد [۱۷]. تنها سلول هایی توانستند باقی بمانند که مکانیسم مقابله با سمیّت اکسیژن در آنها ایجاد شد. به چنین سلول هایی «هوازی» می گویند.

فراوانی اکسیژن فرصت جدیدی را برای سلول های هوازی بوجود آورد. سلول های بیهوازی مواد غذایی را به الکل یا اسید تبدیل می کنند و از این راه مقداری انرژی بدست می آورند. در سلول های هوازی مکانیسمی بوجود آمده است که مواد غذایی را به کمک اکسیژن به دی اکسید کربن تبدیل کنند و از این راه مقدار زیادی انرژی بدست آورند. به این فرایند تنفس سلولی می گویند. بیشتر سلول های هوازی آنچنان به انرژی زایی از راه تنفس وابسته شده اند که بدون وجود اکسیژن می میرند. به چنین سلولهایی «هوازی اجباری» می گویند.

فراوانی اکسیژن و تغییرات وسیعی را در زمین بوجود آورد. اکسید شدن مواد موجود در خشکی ها، خصوصیات سطح زمین را تغییر داد. مقدار کمی از اکسیژن O2 در اثر واکنش های شیمیایی به اکسیژن O3 یا اوزون تبدیل می شود [۱۸]. بوجود آمدن لایه ی اوزون در جو، خشکی ها را آماده ی پذیرایی از موجودات زنده کرد.

6. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

4. این حرف شما طنز است لطفا اینها رو در جایی نگید. انجمن محل یادگیری است و اشکالی نداره، ولی در جایی خارج از انجمن نگید که باعث میشه کسی شما رو در هیچ موضوعی جدی نگیره. DNA مولکولی است که در آن اطلاعات ژنتیک ذخیره میشه، نصف DNA شما از پدرتون میاد و نصفش از مادرتون + مقداری تغییر در تفکیک های بعد از لقاح بوسیله جهش های ژنتیکی. یک کپی از DNA در هر سلول انسان ذخیره میشه و برای اینکه DNA شخص تغییر کنه، لازمه ساختار ژنتیک تک تک سلول ها تغییر کنند، که چنین چیزی هیچ وقت مشاهده نشده. DNA یک سلول در بدن می تونه تغییر کنه، ولی DNA همه سلول ها بطور همزمان خیر.

در همین تاپیک قبلا درباره پروسه تولید مثل سلول ها، نقش DNA در اون، جهش های ژنتیک هنگام تولید مثل و همینطور مکانیزم بوجود آمدن سرطان توضیح داده شده.
    من کی گفتم همه DNA ها همزمان تغییر میکنن؟ اگه فقط همون ژن آسیب دیده مورد نظر به فرزند منتقل بشه میتونه باعث اشکال بشه. به اصطلاح فرد ناقص الخلقه بشه. یا برعکس ...
    مقاله زیر در مورد تغییر DNA هست رو میتونید بخونید.

1. قوانین فیزیک ربطی به کهکشان راه شیری ندارند. و ما قانونی به اسم "فشار هوا" نداریم. تعداد قوانین فیزیک هم "میلیاردها" نیست. بسیار بسیار کمتر است.
    منظور من همون کره زمین که روش زندگی میکنیم بود. جو زمین، فشار هوا و نیروی جاذبه و قوانین فیزیک و ... تو هر سیاره متفاوته. شاید تو یه کهکشان سیاه ای باشه که قوانینش کاملا متفاوت با زمین باشه.

2. مغلطه توسل به جهل. شما چیزی رو مدعی شدید، من ازتون خواستم اثباتش کنید، شما می گید نمی تونید اثبات کنید ولی از من میخواید نقیضش رو اثبات کنم! من نقیض ادعای شما رو مدعی نشدم، و اصلا جمله بندی شما مصادره به مطلوب است.
    شما اگه نیمی از چشمت آسیب فیزیکی ببینه با اون نیمه دیگه چشمتون می تونید ببینید؟ اسم این قانون فیزیک رو من نمیدونم اما میدونم که وجود داره.

تصور نکنید ما نمی دونیم شما مولتی یوزر کدوم کاربر هستید
    از سال 2004 با اینترنت و مدیریت سایت آشنایی دارم مگه میشه ندونم مدیر توانایی دسترسی به IP هارو داره؟ ولی خب بعد از اینکه یوزر قبلی یه مدت مسدود شد دیگه از اون استفاده نمیکنم.

درکل ما که عمرا نمیتونیم درک کنیم این همه پیچیدگی و هماهنگی و علم و دانش ثمره طراحی هوشمند نبوده باشه.

8. این کاربر از تانکر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

2 تا سوال ... لطفا منطقی جواب بدید.

1- چرا جنس مخالف انقدر جذابیت داره برای موجودات؟ و چه چیزی شهوت رو نهادینه کرده تو وجود موجودات تا محکوم به تولید مثل و ادامه حیات بشن؟
    2- چرا طبق فرگشت موجودی که باید فقط به فکر خودش و سازگاری خودش باشه اما تولید مثل میکنه و مهر مادری از خودگذشتگی پیدا میکنه؟

یه سوال سومی هم هست که چطور موجودات نر و ماده شدن و این چجوری با نظریه داروین جور درمیاد.
    Last edited by تانکر; 06-01-2017 at 14:13.

10. این کاربر از تانکر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

مثل این میمونه که بگیم یه سری چوب و تخته و میخ آهن رو بریزیم یه جا و پیشرفته ترین کامپیوتر جهان خود به خودی ازش ساخته بشه !!!!
    کاری به گذشته ندارم همین الان تمام دانشمندهای دنیا جمع بشن هر ماده ای خواستن تو هر شرایطی مخلوط کنن ببینیم میتونن سلول تولید کنن!

چیز هوشمند نیاز به خالقی هوشمند هم داره واقعا فکر می کنید همچین سیستم پیشرفته ای از بهم خوردن آمونیاک و نمک فسفره و مقداری الکتریسیته به وجود اومده؟

باورمندان به فرگشت اینجوری که شما منظورته انسان رو هوشمند نمیدونن، میگن همون حیوونیم منتها از سر تصادف!! یکم مغزمون پیچیده تر شده و تونستیم حرف بزنیم. وگرنه بین خودشون و حیوانات تفاوتی از نظر ارزشی قائل نیستن.

به نظرم بهتره ما هم به این نظرشون در مورد خودشون احترام بذاریم

12. این کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من کی گفتم همه DNA ها همزمان تغییر میکنن؟ اگه فقط همون ژن آسیب دیده مورد نظر به فرزند منتقل بشه میتونه باعث اشکال بشه. به اصطلاح فرد ناقص الخلقه بشه. یا برعکس ...
    مقاله زیر در مورد تغییر DNA هست رو میتونید بخونید.

هر شخص فقط یک DNA داره، "همه DNA ها" بی معنی است. نسخه های مختلفی از DNA در بدن هست که یکسان هستند. اصلا ممکن نیست یک ژن خاص بطور همزمان در تمام نسخه های DNA که در سلول های فرد هست تغییر کنه. لینکی که دادید حتی یک منبع علمی هم برای ادعاهاش نیاورده (و چیزی هم که مدعی میشه با چیزی که شما مدعی میشید متفاوت است).

منظور من همون کره زمین که روش زندگی میکنیم بود. جو زمین، فشار هوا و نیروی جاذبه و قوانین فیزیک و ... تو هر سیاره متفاوته. شاید تو یه کهکشان سیاه ای باشه که قوانینش کاملا متفاوت با زمین باشه.
    خیر اینطور نیست. لطفا نگید جایی این چیزها رو

شما اگه نیمی از چشمت آسیب فیزیکی ببینه با اون نیمه دیگه چشمتون می تونید ببینید؟ اسم این قانون فیزیک رو من نمیدونم اما میدونم که وجود داره.
    همچین قانونی در فیزیک نداریم متاسفانه.

از سال 2004 با اینترنت و مدیریت سایت آشنایی دارم مگه میشه ندونم مدیر توانایی دسترسی به IP هارو داره؟ ولی خب بعد از اینکه یوزر قبلی یه مدت مسدود شد دیگه از اون استفاده نمیکنم.
    با اینکه از سال 2004 با اینترنت و مدیریت سایت آشنایی دارید ولی مثل اینکه نمی دونید محدود کردن دسترسی ها دلیل داره و صرفا مولتی یوزر ساختن راه دور زدن این مسئله نیست. به هر حال در خدمتتون هستیم.

درکل ما که عمرا نمیتونیم درک کنیم این همه پیچیدگی و هماهنگی و علم و دانش ثمره طراحی هوشمند نبوده باشه.
    چه جالب... شما معتقد هستین این پیچیدگی رو نمیشه درک کرد، و در جمله بعدی طوری نظر می دید که گویی این پیچیدگی رو درک کردید. اگه نمی تونید اینها رو درک کنید که پاسختون باید "نمی دانم" باشه. همونطور که پاسخ همه دانشمندان است. شما و افرادی که عقاید مشابه دارند تنها افرادی هستند که مدعی هستند از قضیه خبر دارند.

2 تا سوال ... لطفا منطقی جواب بدید.

1- چرا جنس مخالف انقدر جذابیت داره برای موجودات؟ و چه چیزی شهوت رو نهادینه کرده تو وجود موجودات تا محکوم به تولید مثل و ادامه حیات بشن؟
    2- چرا طبق فرگشت موجودی که باید فقط به فکر خودش و سازگاری خودش باشه اما تولید مثل میکنه و مهر مادری از خودگذشتگی پیدا میکنه؟

یه سوال سومی هم هست که چطور موجودات نر و ماده شدن و این چجوری با نظریه داروین جور درمیاد.
    1. مکانیزم مربوط به تولید مثل جنسی در تاپیک بطور مفصل بحث شده.
    2. فرگشت چنین چیزی رو مدعی نمیشه. مسئله بقا در سطح ژن هاست، نه در سطح موجود خاص.

سوال سوم شما هم پاسخ داره و همون پاسخ سوال اول است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

چه جالب... شما معتقد هستین این پیچیدگی رو نمیشه درک کرد، و در جمله بعدی طوری نظر می دید که گویی این پیچیدگی رو درک کردید. اگه نمی تونید اینها رو درک کنید که پاسختون باید "نمی دانم" باشه. همونطور که پاسخ همه دانشمندان است. شما و افرادی که عقاید مشابه دارند تنها افرادی هستند که مدعی هستند از قضیه خبر دارند.
    من نگفتم این پیچیدگی رو نمیشه درک کرد گفتم نمیشه درک کرد که این پیچیدگی ثمره طراحی هوشمند نبوده باشه (یعنی قابل باور نیست)

همچین قانونی در فیزیک نداریم متاسفانه.
    اصلا کاری با فیزیک ندارم. طبق قوانین دنیا اگه به چکالی چیزی آسیب برسه عملکرد قسمت های دیگه مختل میشه چون همه چیز به هم وابستگی داره و سیستماتیک کار میکنه.
    درک این موضوع واقعا انقدر سخته؟

خیر اینطور نیست. لطفا نگید جایی این چیزها رو
    چرا اینطور نیست؟ همین ماه که نزدیک ترین سیاره به زمین هست نیروی جاذبه متفاوتی داره و به همین خاطر شرایط خیلی چیزها درش تغییر کرده. سیاره و کهکشان ها با هم متفاوت هستن و خصوصیات خودشون رو دارن و شما هرچی منو مسخره کنی من به این یه مورد اطمینان دارم.

15. این کاربر از تانکر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

1. مکانیزم مربوط به تولید مثل جنسی در تاپیک بطور مفصل بحث شده.
    2. فرگشت چنین چیزی رو مدعی نمیشه. مسئله بقا در سطح ژن هاست، نه در سطح موجود خاص.

سوال سوم شما هم پاسخ داره و همون پاسخ سوال اول است.
    من مشکلی با نظریه تکامل ندارم اما یه سری سوء استفاده میکنن از این نظریه که خلقت رو بی هدف نشون بدن

مثل این میمونه که بگیم یه سری چوب و تخته و میخ آهن رو بریزیم یه جا و پیشرفته ترین کامپیوتر جهان خود به خودی ازش ساخته بشه !!!!
    متاسفانه اشخاصی که اغلب مخالف نظریه فرگشت هستن، اشخاصی هستند که مذهبی هستند و اشکال این اشخاص اینه که باور ندارند که ما واقفیم اهدافشون از این بحثها چیه...
    این دسته از اشخاص به دلیل مسائل خداباوری و ناخداباوری که در بین دسته مشخصی مطرح میشه دست به این بحثها زده و اطلاعی از اصل واقعیت فرگشت ندارن.

اینها بایستی مطلع باشن که فرگشت موضوعی نیست که در مورد وجود خدا و یا عدم آن صحبت کنه. فرگشت یک مسئله علمی در سطوح بالا هست که مورد بحث بین دانشمندانه. و در مورد شیوه تکامل سلولها و باکتری و پدیده شکل گیری جانداران و بی جانها صحبت مبکنه.
    شما برای اینکه بتونی اینگونه مسائل رو نقد کنی بایستی به علوم زیست شناسی و فیزیک آشنا باشی و با دانش اندک شما که در حد سطوح مدارس ابتدایی و راهنمایی هست تنها میتونی به انتشار این مطالب دست بزنی. نه نقد این مطالب.

مثال ساده بزنم: شما رابطه جذر یا رادیکال رو میدونی چیه. ولی نمیدونی از کجا اومده. و فقط میگی که جذر یک عدد یعنی عددی که اگر به توان 2 برسه میشه عدد صورت مسئله.
    شما با داشتن این میزان دانش از جذر، نمیتونی به نقد رادیکال بپردازی و فقط میتونی ازش استفاده کنی و به دیگران بگی چه کاربردی داره. چراکه رادیکال به همین سادگی که بیان شد نیست. بلکه رابطه تحلیلی بسیار پیچیده تری رو داره.

اگر عده ای از این مسئله سوء استفاده میکنن به همان عده مربوط میشه و ربطی به نظریه داروین و مسال تکامل و فرگشت نداره.
    با بحث کردن در زمینه فرگشت برای کسانی که دانشی رو در مورد این علوم ندارن، نمیشه خدا رو ثابت کرد و یا رد کرد. اصلا فرگشت یک مسئله خداشناسی و یا مذهب و یا ادیان نیست.
    فرگشت هم مثل بسیاری از مسائل علمی دیگه کشف و شناسایی شده. مانند الکتریسیته، نیوتن، شتاب، الکترون، هسته و غیره...

اینکه مسائل خداشناسی رو به انجمنهای علمی بکشونیم کار درستی نیست.
    هیچگاه نمیشه با علوم حقوق مسائل مدار الکتریکی رو حل کرد و یا با علوم ادبیات، روابط انتگرالی رو مورد تحلیل و بررسی قرار داد. و یا با مترجمی زبان روابط زناشویی و یا قوانین راهنمایی و رانندگی رو نقد کرد.
    همانطور هم نمیتوان با مسائل فقهی و مذهبی، مسائل فیزیک کوانتومی و زیست شناسی تحلیل و ارزیابی کرد.
    مثالهای زده شده کاملا میزان دانش فرد رو در مورد مسئله عنوان شده نشون میده و بایستی به جای بحث، به ایشان گفت که دانش شما برای نقد این مسئله کافی نیست. چرا که فرگشت در این موردهای ساده و مثالها بحث نمیکنه و سطوح بالاتری از دانش رو میطلبه برای نقد کردن.

من مطمئنم ایشون درک درستی از سه پاسخ داده شده به سه سوال انتهایی رو پیدا نمیکنن، چراکه اصلا هدفشون از مطرح کردن سوال موضوع فرگشت نیست.
    من برای این سه سوال پایاینی حتی جواب عینی که قابل دیدن و لمس کردن باشه رو دارم. ولی مطمئن هستم جواب این سوال تغییری در نگرش فرد نسبت به مسائل فرگشت ایجاد نمیکنه.
    Last edited by siava5h; 06-01-2017 at 17:57.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من نگفتم این پیچیدگی رو نمیشه درک کرد
    گفتم نمیشه درک کرد که این پیچیدگی ثمره طراحی هوشمند نبوده باشه
    (یعنی قابل باور نیست)
    تکرار مکررات
    شما نمیتونی درک کنی این پیچیدگی نتیجه یه طراحی هوشند نیست در حالی که در اصل نمیتونی درک کنی نتیجۀ چه چیزی هست و دوست داری یه طراحی هوشمند پشت قضیه باشه و این جواب رو به خودت القا می کنی
    چرا؟ چونکه این اعتقاد شماست: "
    نمیشه درک کرد که این پیچیدگی ثمره طراحی هوشمند نبوده باشه(یعنی قابل باور نیست)"
    بالا بریم، پایین بیایم بازم جواب شما همین خواهد بود
    اصلا کاری با فیزیک ندارم. طبق قوانین دنیا اگه به چکالی چیزی آسیب برسه عملکرد قسمت های دیگه مختل میشه چون همه چیز به هم وابستگی داره و سیستماتیک کار میکنه.
    درک این موضوع واقعا انقدر سخته؟
    اول میگید طبق قوانین فیزیک
    بعد میگید طبق یکی از قوانین فیزیک که نمی دونم چیه
    حالا میگید طبق قوانین دنیا !
    مجددا: سعتی دارید باور شخصی خودتون رو که به حایی متکی نیست به نوعی وریفای کنید
    چرا اینطور نیست؟ همین ماه که نزدیک ترین سیاره به زمین هست نیروی جاذبه متفاوتی داره و به همین خاطر شرایط خیلی چیزها درش تغییر کرده. سیاره و کهکشان ها با هم متفاوت هستن و خصوصیات خودشون رو دارن و شما هرچی منو مسخره کنی من به این یه مورد اطمینان دارم.
    برای اینکه این طور نیست!
    شتاب جاذبه در هر سیاره ای متفاوته که این باعث میشه نیروی وزن یا نیروی جاذبه بین دو جسم خاص در هر سیاره متفاوت باشه ولی نکته اصلی اونجاست که تو تمام سیارات و با هر شتاب جاذبه ای، هر نیرو از یک فرمول خاص به دست میاد
    یعنی قوانین فیزیک ثابت هستن و فقط اعداد و نتایج هستن که بسته به شرایط تغییر میکنند

18. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •