تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 175 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

درود
    مبارکه داداش میدونی Dead Space 3 گرافیکه خیلی جالبی نداره عوضش داستان خیلی خوبی داره.شما فقط میخوای با یک بازی در مورد قدرت گرافیکش تصمیم بگیری؟شما اگه میخوای ببینی که این لپتاپ میتونه گیم ها رو خوب اجرا کنه یا نه یبار بی زحمت fARCRY3 رو نصب کن بذار فول اچدی و گرافیکشم بزار رو ULTRA یا Assassins creed 3 یا battle field 3 رو و نتیجه رو به ما بگو(با فریم)
    چجوری اون فرمو باید بیارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما به اون 2 گیگ 4 گیگ توجه نکن GT750 DDR5 قویتره
    پس یعنی اینکه وای510 ازنظر عملکرد از ان550 قویتره دیگه؟؟چون سی پی یو هاشون در حد خیلی جزئی فرق دارند و رم هم که یکسانه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

کیفیت ساخت و ظاهرش در چه حدی بود؟؟؟
    در مورد n550 من که تا به حال هرچی دیدم و شنیدم صفحه هاشون FHD بودن و HD ندیدم اصلا...

دوستان یکم راجع به y510p هم بحث کنید...اگه قیمت y510p را 3600 و قیمت n550 را 3900 درنظر بگیریم ، y510 ارزش خرید داره؟؟
    در کل یک مقایسه ای هم بین این دوتا داشته باشیم خوبه و مزایا و معایبش نسبت به هم چی هست؟؟
    من قبل از اینکه n550 رو برم y510 رو رفتم بگیرم حتی فروشنده هم رفت اورد که حالا داستانش تو پستایه چند روز پیش هست.ام علت منصرف شدن:
    1,کیبورد قرمز که بنظرم خیلی ضایع اومد
    2,فول اچ دی نبودن
    3,اینکه در پستهایه قبلی با یکی از دوستان راجبه ddr5 و ddr3بحث کردیم که اون دوستمون با سند و سایت معتبر بهم ثابت کرد باهم فزقی ندارند،البته جزیی فرق دارند ولی اصلا به حساب نمیاد
    4,ظاهرشم اصلا قابل مقایسه با n550 نیست
    5,کیفت صداش قابل مقایسه با n550 نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

منم میخواستم y510 بگیرم خوب نسخه دو کارت گرافیکش به ایران نمیاد و همه هم میدونن لنووها کلا از نظر باطری مشکل دارن. پس بیخیالش شدم.

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینجوری که نمیشه حداقل یه سری بهتره برن y510 بگیرن وگرنه قیمت n550 به علت تقاضای زیاد میره بالا!حداقل y510 رو به دوستان و آشناهامون معرفی کنیم !

6. 3 کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Iman Summaray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که خریدن صفحشون FHD و لمسیه؟
    رو جعبش نوشته IPS؟
    از کجا باید فهمید IPS داره؟
    من میخوام بخرم اگه نکته ای هست که موقع خرید باید دقت کنم بهش ممنون میشم بگین؟به چیا باید دقت کنم موقع خرید؟چیا همراه لپ تاپ باید باشه؟
    اخه شنیدم مدل هایی که تو بازار هست و لمسیه،HD هستن و مدل FHD و لمسی وارد نشده هنوز!
    ممنون میشم راهنمایی کنید..

داره خودمونی میشه Iman Summaray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد n550 من که تا به حال هرچی دیدم و شنیدم صفحه هاشون FHD بودن و HD ندیدم اصلا...

دوستان یکم راجع به y510p هم بحث کنید...اگه قیمت y510p را 3600 و قیمت n550 را 3900 درنظر بگیریم ، y510 ارزش خرید داره؟؟
    در کل یک مقایسه ای هم بین این دوتا داشته باشیم خوبه و مزایا و معایبش نسبت به هم چی هست؟؟
    ظاهرش دقیقا مثل Y500 هستش و لنوو هیچ زحمتی نکشیده تغییرش بده..فقط قسمت پایینش یه کوچولو باریکتره که خیلی مشخص نمیشه..
    من که از طراحیش خیلی خوشم نمیاد اما بازم به سلیقست..
    بدنشم پلاستیک ماته که خیلی لک میگیره و جای کوچکترین اثر انگشت روش میمونه..
    اما خب عوضش صفحش ماته و کیفیت بهتری نسبت به Y500 داره.
    قیمتشم که مناسبتر از n550 هستش و گرافیکشم DDR5 هستش.
    هرکدوم نسبت به اونیکی یه سری مزایا و معایب دارن که باید ببینی چی میخوای و جیبتو ببینی انتخاب کنی..

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ولی اگه کلی به N550 و Y510 نگاه کنیم N550 ارزش خریدش بیشتره حالا اگه تفاوت قیمت بیش از 500 تومان داشتن اون موقع y510 بهتر بود

داره خودمونی میشه lord Asghar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

چجوری اون فرمو باید بیارم
    میتونی از نرم افزار Fraps استفاده کنی.اونو اجرا کن بعد بازی رو اجرا کن.ممنونم

داره خودمونی میشه lord Asghar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

y510p لپتاپه خوبیه فقط یه مشکلی داره اونم اینه که turbo boost میتونه فرکانس رو به 3.4 برسونه ولی زمانی که فقط یکی از هسته ها زیر بار هست و اگه هر دو هسته بخواهند توربو بوست بشوند یا GPU تحت فشار بیفتد در یک لحظه سرعت به 2.4 گیگاهرتز میفته! و نمیشه این مورد رو تکنولوژی throttling نامید بلکه ناامید کننده بودن میشه نامید. هرچند این Cpu بدون توبو بوست هم قدرتمند هست و شاید خیلی ها متوجه این مشکل زیاد نشند. اما در تست بنچمارک و برنامه های سنگین برای CPU خودشو نشون میده. و کلا توربو بوست در حالت multi tasking رو باید در این لبتاپ فراموش کرد! (از سایت notebookcheck)
    ولی خب واسه بازی بهتر از n550 هست.y580 هم خیلی خوبه واسه بازی نسبت به اینا
    Last edited by lord Asghar; 29-08-2013 at 18:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •