وقتی تیم بازیساز نداره
جنازه صادقیان میتونست حتی برای نیمکت تیم ملی هم مفید باشه
معلوم نیست واقعا کیروش چجوری داره بازیکنا رو انتخاب میکنه
وقتی تیم بازیساز نداره
جنازه صادقیان میتونست حتی برای نیمکت تیم ملی هم مفید باشه
معلوم نیست واقعا کیروش چجوری داره بازیکنا رو انتخاب میکنه
لینک این صفحه رو میزاری؟
در حقيقت من به جز حركات بچه گانه منجر به اخراج (كه البته به لطف داوران اخراج نشد) چيزي از صادقيان به ياد ندارم. يعني اگر هم صحنه هاي خوبي خلق كرده اين رفتارش به نظرم بيشتر تو چشم بوده تا حركات خوبش. مطمئناً در صورت حضور در تركيب اصلي تيم ملي و تكرار حركاتش در جام جهاني ميتونست اولين اخراجي ايران در تاريخ جام جهاني باشه!
اما به هر حال اگر صادقيان بازي قابل قبولي داشته بايد دعوت ميشده چون جوونه و در اين وانفساي بازيكن سازي فوتبال بعنوان يكي از مهره هايي كه به ندرت پيدا ميشه شناخته ميشه و اين ميتونست براش سكوي پرتاب خوبي باشه و شايد حضورش در جام جهاني روي روحيه اش تأثير مثبت ميذاشت.
تو صفحه رسمی فیفا چیزی ندیدم شاید خوب نگاه نکردم شایدم هم فقط به Media یا فدراسیون ها یا تولید کننده لباس اعلام شده چون قبلا هم آل اشپورت همین ترکیب رو اعلام کرده بود ...
در هر صورت چون لباس اول ایران با اول نیجریه و بوسنی تداخلی نداره اون دو سفید قطعی به نظر میرسه, مقابل آرژانتین هم اگه معیارهای فیفا محبوبیت و میزان تماشاگر و ستاره هایی مثل مسی یا رنکینگ باشه قطعا ایران لباس دوم میپوشه!
![]()
کلا انگار شما بازیهای پرسپولیسو تو این فصل ندیدی
100% بهترین بازیکن پرسپولیس توی این فصل بود و واقعا خوب بازی کرد
درسته حرکت های بچه گانه ای هم انجام میداد ولی نمیتونید بازی های خوبش رو زیر سوال ببرید
این حرکتارو خیلی بازیکنای دیگه هم انجام دادن نمونش اندو که امسال حرکتای جنجالی کم نداشت ولی چون بازیکن خیلی خوبی بود دعوت شد
پیام هم باید دعوت میشد چون واقعا چیزی از بقیه توی تیم ملی کم نداره
Last edited by stealer; 06-05-2014 at 12:09.
هر کی که برای تیم ملی ناز کنه بایدم بکشه . نمونش رحمتی . حتی اگه بهترین هم باشند با ناز کردن برای تیم ملی معلومه چطوری میخوان بازی کنن .![]()
میشه بگی چه نازی کرد واسه تیم ملی؟
اردوی افریقا رو هم که از روز اولش رفت
چیکار کرده مگه؟
خدائیش حق پیام صادقیان بود دعوت شه... با این که پرسپولیسی ام و دوست دارم صادقیان برای تیمم بازی کنه ولی اگه، صادقیان خارج نره،
میشه مثل کریم انصاری فرد... انصاری فرد اوایل میگفتن میشه: علی دایی 2 در تیم ملی ولی الان ... (( نظر شخصی بود و ممکنه مخالف باشین. !))
.
.
خدائیش جهانبخش تو داماش بازی میکرد، چند درصد مردم ایران میشناختنش؟؟؟
ولی الان پیشرفت رو ببینین!!! جام جهانی سکوی پرتاب جهانبخش و سردار آزمونه... (میتونست برای صادقیان هم باشه...)
به شخصه خیلی دوست داشتم، رحمتی گلر ما تو جام جهانی باشه ولی آدم نمی دونه سر قضیه امضا کردن نامه، رحمتی راست میگه یا کفاشیان.
واکنش پیام صادقیان و سید مهدی رحمتی بعد از انتشار لیست تیم ملی
پیام صادقیان:
رحمتی:
![]()
خوبیه این لیست نسبت به لیست تیم ملی بوسنی می دونین چیه؟؟؟
سرمربی تیم ملی بوستی، برادر زاده اش رو هم دعوت کرده ...
برادر زاده اش، کلا یه دونه بازی ملی داره، و الانم اصلا روزگار خوشی نداره... (توی تیم باشگاهیش، نیمکت نشینه)![]()
در مورد رحمتی و عقیلی مشکل انضباطی بوده که به شکل مطلوب رفع نشد و کیروش ایستاد پای حرفش حتی اگه به ضررش تموم بشه مطمئنا افرادی هستند که با اولین گل دریافتی تو جام جهانی این مساله رو یادآوری میکنن!کریمی هم علی رغم تجربه بالا و توانایی حضور در ترکیب تیم ملی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرده :
خب همیشه همه چیز طبق خواسته یک انسان پیش نمیآید، شاید خوب کار نکردم و طبیعی است که باید به نظر سرمربی تیم ملی احترام گذاشت. من همیشه این موضوع را سعی کردم در دستور کار خود قرار دهم و الان به نظرم باید به نظر کیروش احترام گذاشت.همه به من لطف دارند و این نشاندهنده معرفت و خونگرمی تمام ایرانیان است من از همه آنها سپاسگزارم اما الان همه باید برای موفقیت تیم ملی در جام جهانی که بزرگترین رویداد فوتبال جهان است دعا کنیم.الان همه باید پشت سر تیم ملی باشیم تا انشاءالله در دیدارهای سختش بتواند دل میلیونها مردم را در سراسر ایران شاد کند. این از همه چیز در حال حاضر مهمتر است.
صرفا جهت تفاوت برخوردها بود ... حالا که کریمی کنار گذاشته شد و جباری انصراف داد عدم دعوت از صادقیان هم کمی عجیب به نظر میرسه (هرچند به اخلاقش انتقاد زیادی وارده!)واقعا چه کسی میخواد تو اون پست بازی کنه و نقش پاسور و طراح رو داشته باشه مسعود شجاعی !؟ که این چند سال فقط با دریبل های اضافی و توپ لو دادن ها و خطاها روی اعصاب مردم بود یا بازیکنانی که پست تخصصی مهاجم و تموم کننده دارن نه مهارتهای حفظ توپ و پاس دادن؟در هر صورت به نظر کیروش احترام میذاریم ...
هرچند دژآگه گوچی جهانبخش و نکونام تجربه یا کیفیت بالایی دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)