تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 293 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

بویان کرکیچ مهاجم آژاکس آمستردام نسبت به این واقعیت که در این فصل لیگ قهرمانان باید به مصاف بارسلونا و میلان دو تیم سابقش برود، بی تفاوت است.

این مهاجم 23 ساله به Mundo Deportivo گفت: "رویارویی با بارسلونا و میلان من را خوشحال نمی سازد. من مشغول تماشای مراسم قرعه کسی بودم و اصلا تصور نمی کردم در پایان با این دو تیم هم گروه خواهیم شد. اما من آن را به فال نیگ گرفته ام. باید بگویم آن ها حریفان سخت اما در عین حال جذاب ما هستند و من برای شروع این مسابقات بسیار هیجان دارم."
    بویان که به صورت قرضی دو فصل پی در پی در سری آ و در دو تیم رم و میلان بازی کرد، این فصل را به صورت قرضی در آژاکس به میدان می رود.وی ادامه داد: "من حسرت حضور در ایتالیا را نمی خورم. برعکس، من هر تصمیمی که می گیرم، اعتقادم بر این است که آن تصمیم برایم بهتر است. و یک باره تصمیم گرفتم که همه چیزم را بدهم و تا آنجا که ممکن است یاد بگیرم. تمرین فوتبال در ایتالیا برای من بهترین نبود، اما من از حضور در دو باشگاه بزرگ لذت بردم. من به عنوان یک بازیکن بالغ و به عنوان یک فرد، از لحاظ تاکتیکی پیشرفت کردم. من از دو سال حضورم در میلان و رم بسیار خوشحالم."گفتنی است بویان در دو فصل حضورش در سری آ در 52 بازی موفق به زدن 10 گل شد.

منبع خبر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،و بارسانیوز

2. 2 کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

بابا مهاجم زیاد داریم دفاع میخوایم ورتونگن یا لوئیز یا هر کی دیگه فقط بخرین یک مدافع خوب 6 دانگ

5. 4 کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

بابا مهاجم زیاد داریم دفاع میخوایم ورتونگن یا لوئیز یا هر کی دیگه فقط بخرین یک مدافع خوب 6 دانگ
    اون که صددرصد ...
    انتقالات زمستانی یه خبراییه ... تاتا تازه یادش افتاده که دفاع ضعیفه و البته میگه که ماسکرانو هم باید بره !!!
    یورنته یا امثالهم هم اگر بیان واسه پلن B میاد قاعدتا واسه مواقعی که با دفاع اتوبوسی مواجه میسیم ...
    بازیکنایی که فصل نقل و انتقالات زمستانی اگه بیان تو CL نمیتونن بازی کنن متاسفانه...

7. 5 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

لیگ قهرمانان؛ مویساندر: نباید از بارسلونا ترسید و به آن ها احترام بیش از حد گذاشت

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    طرفداری - مویساندر معتقد است که اگر از بارسا بترسند شکست می خورند.
    قهرمان هلند در اولین دیدار اروپایی این فصل خود باید به مصاف بارسلونای اسپانیا برود و ستاره فنلاندی معتقد است که اگر با ترس به اسپانیا بروند شانسی نخواهند داشت.
    او در این باره به تلگراف چنین می گوید :
    " ما نباید به بارسلونا احترام بیش از حد بگذاریم. و باید سعی کنیم و نتیجه خوبی بگیریم.
    ما نباید از آن ها بترسیم چرا که اگر از خود ترس نشان دهید قطعا شکست خواهید خورد.
    اگر فضایی که در بازی با زوول دادیم را به بارسلونا بدهیم مسی 10 بار با دروازه بان ما تک به تک خواهد شد.
    اگر در نیوکمپ آن گونه که مقابل زوول دفاع کردیم دفاع کنیم هر فرصتی می تواند یک گل باشد. "

--------------------------------------------------------------------------------
    خدایا به دادمون برس ... ناوگان اتوبوس رانی اروپا مجهز شده!

9. 5 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

.........

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

" Jurgen Klopp : " Cristiano Ronaldo is so fast,so strong,so incredible,but he has one problem : Leo Messi

اخبار کوتاه 16 سپتامبر

داور نروژی اسوین اُدوار موئن دیدار بارسلونا - آژاکس را سوت خواهد زد.این داور دو بار برای بارسا سوت زده که حاصلش 1 برد و 1 تساوی بوده است.

تیو : شنبه شب احساس خوبی داشتم.هرچند من در سمت چپ راحت تر از سمت راست هستم.
    من بسیار با انگیزه هستم،رابطه ام با مربی خوب است،او به بازیکنان نزدیک است و مرا باور دارد.
    این لیگ فقط در مورد دو یا سه تیم نیست.تمام تیمها حالا میدانند که چگونه مقابلت بازی کنند،بنابراین هر بازی مشکل است.

آمار بارسلونا در این فصل لالیگا : 4 بازی - 4 برد - 14 گل زده - 4 گل خورده

خورخه مندس (مدیر برنامه های رونالدو) : نیمار در همان سطح کریستیانو است؟ به هیچ وجه. کریستیانو بهتر از مسی است؟ بله

بارسلونا در مورد تمدید قرارداد اینیستا مطمئن است.مذاکرات در حال انجام شدن است.

زوبی زارتا : پویول خوب است.تمریناتش بیشتر و شدیدتر شده است.ما خوشبین هستیم و امیدواریم که او بزودی با ما باشد.
    ملاقات در مورد تمدید قرارداد اینیستا؟
    چیزی راجع به جزئیات نمیتونم بگم.اما ما داریم روی آن کار میکنیم،باید قدم به قدم پیش برویم.

توییتر رسمی بارسلونا این هفته به 10 میلیون دنبال کننده رسید

رودریگو پالاسیو (مهاجم آرژانتینی اینتر) : شما هنوز این را درک نمیکنید،اما من بعدا میتوانم بگویم که در کنار مسی بازی کردم.

مسی از سال 2006 به بعد در 35 بازی متوالی مقدماتی جام جهانی همراه با آرژانتین بازی کرده و هیچ دیداری را از دست نداده است.

در 36 دیدار رسمی برای باشگاه و تیم ملی،مسی 37 گل زده و 13 پاس گل داده است.

دیگو لوگانو : بعد از مسی لوئیز سوارز بهترین مهاجم دنیا است.

28 گل الکسیس برای بارسا : 18 تا با پای راست ، 5 تا با پای چپ ، 5 تا با سر

ماسچرانو : تماشاگران نوکمپ اسم مرا صدا میزدند؟
    آنچه که مهم است عملکرد فردی نیست بلکه مهم دستیابی تیم به اهدافش است.

بازسازی نوکمپ بین 250 تا 400 میلیون هزینه دارد و ساخت یک ورزشگاه جدید دو برابر هزینه خواهد داشت.

fcbarca.ir

تیتر روزنامه اسپورت 16 سپتامبر

مسی - نيمار

ارتباط بين 2 ستاره نتايج خود را آشكار می كند

دفاع شكست خورد و يك مدافع مياني لازم است .96% هواداران خواهان به خدمت گيري مدافع در دسامبر هستند

كريستيانو ديگر ناراحت نيست . فلورنتينو به او قراردادي به ارزش 18 ميليون يورو ساليانه ارائه داد .
    اين بازيكن پرتغالي پس از تمديد
    قراردادش : " پول مهمترين چيز نيست "

تیتر روزنامه الموندو 16 سپتامبر

آنها بمب هستند !

نيمار -مسي ، غير قابل توقف

هواداران به اين زوج تعظيم كردند . آنها از توانايي هاي ستاره برزيلي براي به هم ريختن تيم حريف و همچنين گل لئو و تاثير آنها روي بازي شگفت زده شدند

بويان : " در حال حاضر ، تيمي به خوبي بارسا وجود ندارد "

اعتراف آبيدال : " آلوز كبدش را به من پيشنهاد داد "

fcbarca.ir

تیتو امروز 45 ساله شد ...

Last edited by M E S S I; 17-09-2013 at 16:56.

11. 11 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

در چنین روزی, 17 سپتامبر 2000 , یک پسر 13 ساله آرژانتینی به همراه پدرش در فرودگاه ال پرات بارسلونا به زمین نشستند.
    نام او لیونل مسی بود.

Last edited by M E S S I; 17-09-2013 at 17:09.

13. 10 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مارتینو: مسی برای دیدار مقابل آژاکس کاملا آماده است

سرمربی بارسا تاکید کرد که مسی به اندازه کافی استراحت داشته و بدون مشکل مقابل حریف هلندی قرار خواهد گرفت

سایت گل- جراردو مارتینو، سرمربی بارسا، تایید کرد که لیونل مسی برای دیدار فردا شب مقابل آژاکس در لیگ قهرمانان کاملا آماده خواهد بود.

این ستاره آرژانتینی در دیدار مقابل اتلتیکو مادرید در سوپرکاپ اروپا از ناحیه همسترینگ آسیب دید و اگرچه در دیدارهای اخیر بارسا حضور داشته، اما همچنان احساس ناراحتی می کند اما مارتینو تاکید کرد که مسی به اندازه کافی استراحت داشته و بدون مشکل مقابل حریف هلندی قرار خواهد گرفت.

او به خبرنگاران گفت:" لئو مسی یکی از بازیکنانی است که کمترین بازی ها را در این فصل برای ما انجام داده است.

او در دیدار با مالاگا حضور نداشت و برابر اتلتیکو مادرید در سوپر کاپ هم یک نیمه حضور داشت. او برای آرژانتین هم تنها یک بازی انجام داد، به همین خاطر آماده است.

مصدومیت همسترینگ او مقابل اتلتیکو بهبود پیدا کرده و فکر می کنم مشکلی برای بازی کردن نداشته باشد. باید ببینیم در آینده چه رخ خواهد داد و چه وقت و چطور به او استراحت بدهیم."

دیدار مقابل آژاکس، اولین حضور مارتینو در رقابت های اروپایی است و این مربی آرژانتینی تایید کرد که احساس فشار می کند

" خیلی هیجان زده هستم. البته واقعا است که کمی هیجان زده هم هستم. برای ایتکه بتوانیم استاندارد این رقابت ها را رعایت کنیم.

وقتی هدایت بارسا را برعهده گرفتم، می دانستم که اگر این فصل نتوانیم قهرمان شویم، برای مان یک ناکامی خواهد بود.

اگر من اینجا هستم، به این خاطر است که معقدم می توانیم روزهای درخشان چند فصل اخیر باشگاه را تکرار کنیم. تیم در این چند فصل به دستاوردهایی رسید که تکرار آن دشوار است. کسی نمی تواند انکار کند که بایرن در حال حاضر در بین بهترین های دنیاست و شکست مقابل آنها غیرممکن نیست."

پی نوشت: در ادامه صحبت های جالبی در مورد نیمار، اشتباهات تیم و برد چهار بازی لیگ و یک جام تا همین جا داشته

Messi fully fit to face Ajax - Martino

15. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

پدرو میتواند مقابل اژاکس به میدان برود

مارتینو می‌‌تواند روی این هافبک اسپانیایی خود حساب کند.

به گزارش فوتبال اسپانیا، بارسلونا نام ۲۰ بازیکن خود برای دیدار برابر آژاکس را اعلام کرد که پدرو رودریگز به این لیست ورود پیدا کرده است و جوردی آلبا هم به علت مصدومیت سه‌ هفته‌ای خود، از این لیست خط خورده است.

آلبا در دیدار برابر سویا به علت مصدومیت لیگامنت، دقیقه ۱۵ جای خود را به آدریانو داد. پویول همچنان به تمرینات گروه خود ادامه می‌‌دهد و به همراه هم تیمی‌های خود ریکاوری می‌‌کند اما این چهار شنبه نمی‌‌تواند در برابر آژاکس به میدان برود.
    لیست ۲۰ نفره بارسلونا برای بازی برابر آژاکس بدین ترتیب است:
    والدس، پینتو، مونتویا، پیکه، فابرگاس، ژاوی، پدرو، اینیستا، الکسیس سانچز، مسی، نیمار، دوس سانتوس، ماسچرانو، بارتا، سرجیو روبرتو، سانگ، تیو، آدریانو، آلوس و سرجیو بوسکتس

------------

فوری؛فوت پدر سرمربی بارسلونا؛ سفر مارتینو به آرژانتین بعد از دیدار با آژاکس

سرمربی تیم بارسلونا جراردو تاتا ماریتنو، در شرایطی امروز به کنفرانس خبری قبل از دیدار با آژاکس رفت که ساعاتی قبل از آن از فوت پدرش آگاه شده بود.

به دنبال کنفرانس خبری مارتینو، این خبر به طورر رسمی توسط ساندرو راسل، رئیس باشگاه بارسلونا، اعلام شد.

مارتینو قبل از اینکه برای حضور در کنار خانواده اش به کشورش سفر کند، در دیدار مقابل حریف هلندی روی نیمکت بارسلونا خواهد نشست. سرمربی بارسلونا همچنین هفته گذشته هم در آرژانتین بود و از وقفه ایجاد شده به خاطر بازی های ملی استفاده کرده بود تا به ملاقات پدرش برود؛ اما پس از آن شرایط برای پدرش بحرانی شد.

lمنبع بارسانیوز

17. 7 کاربر از shahrooz1222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

Cuenca! welcome back

Highest Paid Footballers

19. 10 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •