میشه ... من بار دومه که کنکور میدم ، میدونم .... اونا فکر اینجاش هم کردن که کسی این اطلاعات رو گم کرد چیکار کنه.... خیالت راحت
میشه ... من بار دومه که کنکور میدم ، میدونم .... اونا فکر اینجاش هم کردن که کسی این اطلاعات رو گم کرد چیکار کنه.... خیالت راحت
سلام
یه مورد هست که باید بگم برای دوستان
اینکه هر جور کنکور دادید مشکلی نیست و زیاد اهمیت نداره !
اون چیزی که در وهله ی اول خیلی خیلی مهم هستش ( از نظر من ) ، تعیین رشته هستش
چون امروزه بیشتر رقابت ها برای بهترین جاها هست
حتی من با رتبه ی بد کنکور الان دارم تو همین تهران تو یه دانشگاه غیرانتفاعی ( که از ازاد خیلی بهتره ) که رشتمم نرم افزار
هست دارم درس می خونم
چکیده ی کلام اینکه نامید نشید !
و کاری به تراز و رتبه ی کنکورتون نداشته باشید اول اونجا هایی که می تونید و توانایشو دارید که برید ( البته متناسب با رشته ی
تحصیلیتون ) بزنید
کسانی قبول دارن که دارن از روی کتاب درسی درس میخونن ... نه گاج و خیلی سبز و نشر الگو ... نشر دریافت و کلاس خصوصی و .. نشر شبقره و مبتکران و...
اگر سوال کنکور بخواد در حد کتاب باشه باید همپای دبیرستان های دولتی دانشگاه دولتی بسازن که ! ... این عکسو خیلی وقت پیش دیدم توی فیس بوک .
البته سوالات کنکور امسال دیگه واقعا سوال نبودن ... بلکه بعضی سوالاش فقط برای مسخره کردن داوطلب بودن ...
موضوع اینکه خوده سازمان سنجش همیشه داره میگه تمام سوالات از کتاب درسیه و رو این موضوع تبلیغ میکنه که تنها کتاب درسی برای کنکور کافیه . اگر درست باشه پس نیازی به این کلاس ها و کتاب ها نیست! این عکس هم همین رو داره میگه !
نمیدونم منظورت از مسخره کردن داوطلب چیه ،از سختی سوالها یا راحتی سوالها ؟!
مگر قرار نبود امروز نتایج اولیه را قرار بدهند ؟ همون کارنامه اولیه ؟ باید بریم سر قبر سازمان سنجش بگیریم ؟
اينجا بازارچه نيست دقت فرماييد
نیمه اول مرداد یعنی از یکم مرداد تا 15 مرداد .
نیمه دوم یعنی از 15 تا آخر برج.
سازمان سنجش هم گفته نیمه اول مرداد نتایج اعلام میشه و نه 1 مرداد .
از امروز تا 15 مرداد وقت هست برای اعلام نتایج.
دروغ نمیگه ... اما این رو هم میگه سوال مفهومیه! بعضی ها توقع دارن با خوندن متن کتاب بتونن 100 درصد پاسخ بدن . مثلا درس فلسفه و منطق درسی مفهومی هست شخصا لفظ به لفظ کتاب فلسفه رو حفظ کرده بودم چندین بار هم از روی منطق خونده بودم اما فقط تونستم حدود 50 درصد بزنم . چرا چون سوال مفهوم رو مورد بررسی قرار داده... و مفهوم یه عبارت میتونه مصداق داخل کتاب و خارج از کتاب داشته باشه . و این رو سازمان هم اعلام میکنه که سوالات مفهومی هستن...موضوع اینکه خوده سازمان سنجش همیشه داره میگه تمام سوالات از کتاب درسیه و رو این موضوع تبلیغ میکنه که تنها کتاب درسی برای کنکور کافیه . اگر درست باشه پس نیازی به این کلاس ها و کتاب ها نیست! این عکس هم همین رو داره میگه !
نمیدونم منظورت از مسخره کردن داوطلب چیه ،از سختی سوالها یا راحتی سوالها ؟!
منظورم از مسخره کردن هم این هست که مثلا شما نقد دکتر بابایی رو که جناب امیر آقا محبت کردن و به من دادن ما هم مطالعه کن و این مطلب رو به همه درس ها و رشته ها نسبت بده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
مشاور رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتیجه اولیه آزمون سراسری ۹۳ به صورت کارنامه تنظیم میشود و کارنامه داوطلبان شرکتکننده در این آزمون ۱۲ مرداد بر روی سایت سنجش آموزش کشور قرار میگیرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: براساس برنامه زمانی پیشبینی شده نتیجه اولیه آزمون سراسری سال 93 به صورت کارنامه تنظیم میشود و کارنامه کلیه داوطلبان و یا به عبارتی کلیه داوطلبان شرکتکننده در این آزمون روز یکشنبه 12 مرداد بر روی سایت سنجش آموزش کشور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار میگیرد.
وی افزود: هر یک از داوطلبان میتوانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور و با وارد شدن به بخش کارنامه علمی(اولیه) با وارد کردن اطلاعات آزمونی و مشخصات فردی شامل شماره داوطلبی، نام و نام خانوادگی، شماره شناسنامه و سال تولد و یا با وارد کردن مشخصات کارت اعتباری ثبتنامی خود شامل شماره پرونده، رمز ورود یا شماره شناسنامه و یا وارد کردن مشخصات ثبتنامی و فردی شامل شماره پرونده، کد رهگیری، شماره شناسنامه، نسبت به مشاهده کارنامه خود اقدام کنند.
مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور تصریح کرد: براساس برنامه زمانی پیشبینی شده داوطلبان واجد شرایط برای انتخاب رشته و درج کدرشته محل های مورد علاقه از روز چهارشنبه 15 مردادماه تا روز دوشنبه 20 مردادماه 93 با مراجعه به سایت سنجش آموزش کشور اقدام کنند.
سلام علیرضای عزیز ...والا من توی 2.3 سالی که توی انجمن بودم بچه های دیگه اینکارو میکردن و نمیدونم از کی قانون کردید این قضیه رو ...
بازم مشکلی نیست ..احترام میداریم به حرف شما![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)