تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 108 از 136 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه mbadboy7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    زیر آسمان خدا...!

پيش فرض

نمیشه برادر من نمیشه
    میشه ... من بار دومه که کنکور میدم ، میدونم .... اونا فکر اینجاش هم کردن که کسی این اطلاعات رو گم کرد چیکار کنه.... خیالت راحت

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

سلام

یه مورد هست که باید بگم برای دوستان

اینکه هر جور کنکور دادید مشکلی نیست و زیاد اهمیت نداره !

اون چیزی که در وهله ی اول خیلی خیلی مهم هستش ( از نظر من ) ، تعیین رشته هستش

چون امروزه بیشتر رقابت ها برای بهترین جاها هست

حتی من با رتبه ی بد کنکور الان دارم تو همین تهران تو یه دانشگاه غیرانتفاعی ( که از ازاد خیلی بهتره ) که رشتمم نرم افزار

هست دارم درس می خونم

چکیده ی کلام اینکه نامید نشید !

و کاری به تراز و رتبه ی کنکورتون نداشته باشید اول اونجا هایی که می تونید و توانایشو دارید که برید ( البته متناسب با رشته ی

تحصیلیتون ) بزنید

3. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    زیر آسمان خدا...!

پيش فرض

کیا قبول دارن ؟

5. 8 کاربر از mbadboy7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

کسانی قبول دارن که دارن از روی کتاب درسی درس میخونن ... نه گاج و خیلی سبز و نشر الگو ... نشر دریافت و کلاس خصوصی و .. نشر شبقره و مبتکران و...
    اگر سوال کنکور بخواد در حد کتاب باشه باید همپای دبیرستان های دولتی دانشگاه دولتی بسازن که ! ... این عکسو خیلی وقت پیش دیدم توی فیس بوک .
    البته سوالات کنکور امسال دیگه واقعا سوال نبودن ... بلکه بعضی سوالاش فقط برای مسخره کردن داوطلب بودن ...

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    زیر آسمان خدا...!

پيش فرض

کسانی قبول دارن که دارن از روی کتاب درسی درس میخونن ... نه گاج و خیلی سبز و نشر الگو ... نشر دریافت و کلاس خصوصی و .. نشر شبقره و مبتکران و...
    اگر سوال کنکور بخواد در حد کتاب باشه باید همپای دبیرستان های دولتی دانشگاه دولتی بسازن که ! ... این عکسو خیلی وقت پیش دیدم توی فیس بوک .
    البته سوالات کنکور امسال دیگه واقعا سوال نبودن ... بلکه بعضی سوالاش فقط برای مسخره کردن داوطلب بودن ...
    موضوع اینکه خوده سازمان سنجش همیشه داره میگه تمام سوالات از کتاب درسیه و رو این موضوع تبلیغ میکنه که تنها کتاب درسی برای کنکور کافیه . اگر درست باشه پس نیازی به این کلاس ها و کتاب ها نیست! این عکس هم همین رو داره میگه !

نمیدونم منظورت از مسخره کردن داوطلب چیه ،از سختی سوالها یا راحتی سوالها ؟!

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مگر قرار نبود امروز نتایج اولیه را قرار بدهند ؟ همون کارنامه اولیه ؟ باید بریم سر قبر سازمان سنجش بگیریم ؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اينجا بازارچه نيست دقت فرماييد

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

مگر قرار نبود امروز نتایج اولیه را قرار بدهند ؟ همون کارنامه اولیه ؟ باید بریم سر قبر سازمان سنجش بگیریم ؟
    نیمه اول مرداد یعنی از یکم مرداد تا 15 مرداد .
    نیمه دوم یعنی از 15 تا آخر برج.
    سازمان سنجش هم گفته نیمه اول مرداد نتایج اعلام میشه و نه 1 مرداد .
    از امروز تا 15 مرداد وقت هست برای اعلام نتایج.
    موضوع اینکه خوده سازمان سنجش همیشه داره میگه تمام سوالات از کتاب درسیه و رو این موضوع تبلیغ میکنه که تنها کتاب درسی برای کنکور کافیه . اگر درست باشه پس نیازی به این کلاس ها و کتاب ها نیست! این عکس هم همین رو داره میگه !

نمیدونم منظورت از مسخره کردن داوطلب چیه ،از سختی سوالها یا راحتی سوالها ؟!
    دروغ نمیگه ... اما این رو هم میگه سوال مفهومیه! بعضی ها توقع دارن با خوندن متن کتاب بتونن 100 درصد پاسخ بدن . مثلا درس فلسفه و منطق درسی مفهومی هست شخصا لفظ به لفظ کتاب فلسفه رو حفظ کرده بودم چندین بار هم از روی منطق خونده بودم اما فقط تونستم حدود 50 درصد بزنم . چرا چون سوال مفهوم رو مورد بررسی قرار داده... و مفهوم یه عبارت میتونه مصداق داخل کتاب و خارج از کتاب داشته باشه . و این رو سازمان هم اعلام میکنه که سوالات مفهومی هستن...
    منظورم از مسخره کردن هم این هست که مثلا شما نقد دکتر بابایی رو که جناب امیر آقا محبت کردن و به من دادن ما هم مطالعه کن و این مطلب رو به همه درس ها و رشته ها نسبت بده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید .

11. این کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشاور رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتیجه اولیه آزمون سراسری ۹۳ به صورت کارنامه تنظیم می‌شود و کارنامه داوطلبان شرکت‌کننده در این آزمون ۱۲ مرداد بر روی سایت سنجش آموزش کشور قرار می‌گیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: براساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده نتیجه اولیه آزمون سراسری سال 93 به صورت کارنامه تنظیم می‌شود و کارنامه کلیه داوطلبان و یا به عبارتی کلیه داوطلبان شرکت‌کننده در این آزمون روز یکشنبه 12 مرداد بر روی سایت سنجش آموزش کشور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار می‌گیرد.

وی افزود: هر یک از داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور و با وارد شدن به بخش کارنامه علمی(اولیه) با وارد کردن اطلاعات آزمونی و مشخصات فردی شامل شماره داوطلبی، نام و نام خانوادگی، شماره شناسنامه و سال تولد و یا با وارد کردن مشخصات کارت اعتباری ثبت‌نامی خود شامل شماره پرونده، رمز ورود یا شماره شناسنامه و یا وارد کردن مشخصات ثبت‌نامی و فردی شامل شماره پرونده، کد رهگیری، شماره شناسنامه، نسبت به مشاهده کارنامه خود اقدام کنند.

مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور تصریح کرد: براساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده داوطلبان واجد شرایط برای انتخاب رشته و درج کدرشته محل های مورد علاقه از روز چهارشنبه 15 مردادماه تا روز دوشنبه 20 مردادماه 93 با مراجعه به سایت سنجش آموزش کشور اقدام کنند.

13. این کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

اينجا بازارچه نيست دقت فرماييد
    سلام علیرضای عزیز ...والا من توی 2.3 سالی که توی انجمن بودم بچه های دیگه اینکارو میکردن و نمیدونم از کی قانون کردید این قضیه رو ...
    بازم مشکلی نیست ..احترام میداریم به حرف شما

15. این کاربر از constant_boy23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •