سلام .من هم با خریدن z500 cor7به جمع شما اومدم .البته بعدا در موردش مینویسم ان شا الله.
سلام .من هم با خریدن z500 cor7به جمع شما اومدم .البته بعدا در موردش مینویسم ان شا الله.
دوستان سلام. تو سایت lenovo داشتم گشت میزدم دیدم یه آپدیت فریمور برای باطری گذاشته .... دوستانی ککه مشکل باطری دارن برن دانلود کنن ببینن تغیری میکنه یا نه....
اینم لینک کل درایور های این لپ تاپ......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از قسمت بالای صفخه میشه نوع ویندوز و نوع درایور رو هم انتخاب کنید..............
سلام.درایور های مربوط بهش رو نصب کن و یه نرم افزار مربوط به وب کم بگیر و نصب کن راه میفته.
سلام دوستان . این card reader من با این که درایو مورد نظر نصبه،ولی رم ک میزنم بالا نمیاره؟ مشکل ازکجاس؟؟
سلام دوستان
الان z500 با کانفیگ i5 و Gt 645 و بکلایت تو ایران هست ؟ ( سفید باشه)
سلام دوستان میشه بگید چرا ویندوز من که البته 8 هست با تصب بازی ها مشکل داره .و اینکنه چطوز=ر باید ویندوز خودم رو فعال کنم و همچنین من wi fi که نصب میکنم دوباره نمی دونم کجا می پره .
در ضمن میتونید بگید در حال حار بهترین ویندوز 8 توی بازار چی هست ؟منون میشم اگه جواب بدید اخه من که کلافه شد م.
دوستانی که ویندوز 8 دارنئ لطفا ببینند این دیوایس ناشناس من چه چیزی ممکن است باشد چون من تمامی درایورهای همراه دستگاه را ریحنم![]()
سلام دوست عزیز من در مورد این مشکلت اطلاع ندارم اما یه سوال دارم ازت اگه جوابمو بدب ممنون میشم.
تو تو نصب بازی ها روی ویندوز 8 مشکل نداری ؟چون مال من هر چی نصب میکنم این ارور رو میده
the program can"n start because d3dx9_30.dll is missing from your computer. try reinstalling the program to fix this problem.
ویندوز 8 از سایت سافت 98دانلود کنید
یه بار directx رو از یه جای مطمعن دانلود کن نصب کن درست میشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)