تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 146 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

مشخصات اپتیکیشون فرقی نداره با مدل های قبلی. من تفاوتی نمیبینم از روی تصویر بین سیستم اتصال به پایه. 15 در 70 رابط ال میخواست و میخواد. 20 در 80 هم خودش در میانه رابط اتصال رو داشته و داره. اگه منطورتون اونه که جلو اومده اون با پیچ بالاش راحت قابل تنظیمه و در اختیار شماست که کجا محکمش کنید.
    یه نکته. این مدل های جدید کیف الومینیومی ندارن. کیفشون پارچه ایه. اگه این مورد براتون مهمه از همون مدل های قدیم بگیرید. اینهمه سال کلی منجم با همون دوربین ها کار کردن عالی.

2. 2 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    جوینده که قطعا داره. یه چشمی هم با بزرگنمایی پایین برای اجرام عمقی آسمان داره. برای سوژه هایی که بزرگنمایی بالا لازم دارن باید یه چشمی فاصله کانونی کوتاه بگیرید. چشمی اصلا در عکاسی لازم نیست. فقط برای رصد ضروریه.
    شما دوربین رو به تلسکوپ وصل کنید بدون بزرگنمایی اندرومدا رو بزرگ و بسار مناسب ثبت میکنید ( احتمالا کادرتون رو پر میکنه)
    بزرگنمایی این تلسکوپ 260 برابره حداکثر . بارلو یا هر وسیله دیگه ای باید بزرگنمایی رو به این حد برسونن . از این بالاتر ممکن نیست به هیچ وسیله ای.
    موتور ها عموما خطا دارن. برای تصحیح این خطا یک تلسکوپ کوچیک روی تلسکوپ اصلی نصب میشه. در حالی که تلسکوپ اصلی متصل به دوربین در حال عکاسیه ، رصد گر با تلسکوپ دوم یک ستاره رو هدف میگیره و در تمام مدت عکاسی سعی میکنه اون رو در مرکز کادر تلسکوپ قرار بده. هر حرکتی از ستاره رو با استفاده از کنترلر تصحیح میکنه. به این شکل خطاهای موتور اصلاح میشه و دوربین تمام سوژه ها رو بدون خطا و نقطه ای ثبت میکنه. این تلسکوپ رو بهش میگن گایدسکوپ . البته در روش عکاسی که من به شما پیشنهاد دادم ( چندین شات کوتاه حدود 40 - 50 ثانیه ای و ادغام اون عکس ها با هم بدون نیاز به گاید میتونید تصاویر خیلی خوبی داشته باشید. البته با سعی و تلاش خودتون و توجه به اینکه شب اول نمیتونید عکس های خوبی داشته باشید. تجربه در عکاسی نجومی حرف اول رو میزنه. مقدم بر ابزار.
    بسیار سپاسگزارم از اینکه در این مدت به سوالاتم جواب میدادین
    خیلی وقت بود که میخواستم یه تلسکوپ خوب بگیرم برای عکاسی ولی اطلاعات کاملی نداشتم که با وجود شما اطلاعاتم افزایش یافت..
    همین تلسکوپ و پایه مقری که گفتید رو میگیرم
    تجربه ی عکاسی نجومی رو داشتم تابه حال عکاسی از رد ستارگان عکاسی از ماه همینا دیگه
    یه سوال دیگه دارم اونم اینه که فرق موتور 1 موتوره با 2 موتوره مقر استوایی چیه ؟
    فک کنم این میشه که 1 موتور کنترل یکی از 2 حرکت وضعیه تلسکوپ رو انجام میده و اون یکیشو باید خودمون کنترل کنیم ولی 2 موتوره هر 2 حرکت تلسکوپو امجام میده.
    نمیدونم که جوابی که دادم درست بود یا نه آقا بابک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مشخصات اپتیکیشون فرقی نداره با مدل های قبلی. من تفاوتی نمیبینم از روی تصویر بین سیستم اتصال به پایه. 15 در 70 رابط ال میخواست و میخواد. 20 در 80 هم خودش در میانه رابط اتصال رو داشته و داره. اگه منطورتون اونه که جلو اومده اون با پیچ بالاش راحت قابل تنظیمه و در اختیار شماست که کجا محکمش کنید.
    یه نکته. این مدل های جدید کیف الومینیومی ندارن. کیفشون پارچه ایه. اگه این مورد براتون مهمه از همون مدل های قدیم بگیرید. اینهمه سال کلی منجم با همون دوربین ها کار کردن عالی.
    با تشکر از شما بابت راهنمایی که کردید.الان من واقعا موندم کدوم مدل رو بگیرم بیشتر گیج شدم . پیش خودم به این نتیجه رسیدم وقتی دوربینی با کیف ضدضربه قیمتش برابر با دوربینی بدون کیف هست حتما کیفیتش باید کمتر از اون باشه چون کیف خودش هزینه داره و برای جبران هزینه از کیفیت قطعات کم میشه . در ضمن این دوربین قدیمی نایت اسکای رنگش سیاه هست یا دورنگه ؟ اینطوری که تو عکس معلومه انگار پلاستیکیه و دورنگه . منظورم جلوی دوربین قسمت لنز بیرونیه . شبیه دوربینهای اسباب بازی روسیه که یک زمانی اینچه برون دیدم بودم .
    در ضمن من دکمه تشکری ندیدم . چطور میشه از پستی تشکر کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام مجدد...
    از ساخت تلسكوپ شكستي منصرف شدم چون اصلا بكارم نيومد...
    حالا از شما دوستان بخصوص آقا بابك چند تا سوال داشتم...
    از دوران بچگي علاقه بيشتري به نجوم و بخصوص سيارات داشتم...يعني علاقم به نجوم كمي بيشتر از علايق ديگم بود...
    اطلاعاتم از نجوم فقط درحد اينيكه ما تو منظومه شمسي هستيم كه به مركزيت خورشيد هست و 8 تا سياره داره...
    قبلا 9 تا بود كه پلوتون و از اين ليست حذف كردن چون شرايط سياره بودن رو نداره...
    تا سياره مريخ همه جامد هستن و بعدش سيارات از گاز تشكيل شده...
    كمربند سيارك ها بين مريخ و مشتري قرار داره درست در مرز سيارات گازي و سنگي...و چيزهاي ديگه
    اينارو گفتم كه سطح اطلاعاتم رو بدونيد...
    حالا ميخام يك تلسكوپ بخرم ...بودجه هم 500 دارم...هدفم از خريد تلسكوپ بيشتر براي تفريح و سرگرمي هست و رصد ماه و سيارات...علاقه چنداني به رصد ستاره ها و كهكشان ها ندارم...از خيلي ها هم شنيدم خريد تلسكوپ معقول به نظر نمياد چون بعد چند مدت از چشم ميوفته و ديگه ميوفته گوشه خونه...يه چيزي ميخام ماه رو خوب ببينم و سياراتي كه بعضي اوقات تو آسمون هستن مث مشتري،زحل،زهره،مربخ...
    حالا چي رو پيشنهاد ميكنين...اصلا حرفه اي نيستم!!از كجا بايد تهيه كنم تو مشهد...كسي هست منو راهنمايي كنه از دوستان مشهدي؟
    ممنون...
    ممنون...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

به آدرس زیر توجه کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد دوربینهای دوچشمی راهنمایی میکنه و در مورد هر دوربینی توضیح میده . مقله مال حدود 3 سال قبله . تفاوت فاحشی بین دو مدل نیات اسکای و اسکای مستر از نظر قیمت هست در حالی که در حال حاضر قیمتهاشون یکی شده . دلیلش افت کیفیت اسکای مستر هست یا ارتقا نایت اسکای؟

موضوع بعدی اینکه آقا بابک در مورد دوربینها و تلسکوپها آدرس سایت telescope.ir رو میدادن که بدلیل تغییر ساختار سایت آدرسها همه ارور میده . در آدرسهای ارور داده شده اگه جای کلمه telescope شما sirius رو بزنید به همون آدرس مورد نظر منتقل میشید.ظاهرا این آدرس sirius هم متعلق به سایت telescope.ir هست ولی بعد از تغییر سایت اصلی این سایت به همون منوال مونده و در واقع شما سایت رو قبلا از تغییرات لینکها و تغییر قیمت میبینید.

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

بسیار سپاسگزارم از اینکه در این مدت به سوالاتم جواب میدادین
    خیلی وقت بود که میخواستم یه تلسکوپ خوب بگیرم برای عکاسی ولی اطلاعات کاملی نداشتم که با وجود شما اطلاعاتم افزایش یافت..
    همین تلسکوپ و پایه مقری که گفتید رو میگیرم
    تجربه ی عکاسی نجومی رو داشتم تابه حال عکاسی از رد ستارگان عکاسی از ماه همینا دیگه
    یه سوال دیگه دارم اونم اینه که فرق موتور 1 موتوره با 2 موتوره مقر استوایی چیه ؟
    فک کنم این میشه که 1 موتور کنترل یکی از 2 حرکت وضعیه تلسکوپ رو انجام میده و اون یکیشو باید خودمون کنترل کنیم ولی 2 موتوره هر 2 حرکت تلسکوپو امجام میده.
    نمیدونم که جوابی که دادم درست بود یا نه آقا بابک
    خب این خیلی عالیه که قبلا عکاسی کردید. تجربه مقدم بر ابزاره.
    دو موتوره هر دو محور بعد و میل دارای موتور هستن. با دو موتوره میشه دقیق تر عکاسی کرد . همونطور که قبلا گفتم در مورد زول مدت هر شات که باید محدود باشه زیر 50 ثانیه با دقت بالای موتور ها میشه این مدت رو افزایش داد کمی. در واقع برای شات های کوتاه نیازی به دو موتوره بودن نیست چندان.

8. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

با تشکر از شما بابت راهنمایی که کردید.الان من واقعا موندم کدوم مدل رو بگیرم بیشتر گیج شدم . پیش خودم به این نتیجه رسیدم وقتی دوربینی با کیف ضدضربه قیمتش برابر با دوربینی بدون کیف هست حتما کیفیتش باید کمتر از اون باشه چون کیف خودش هزینه داره و برای جبران هزینه از کیفیت قطعات کم میشه . در ضمن این دوربین قدیمی نایت اسکای رنگش سیاه هست یا دورنگه ؟ اینطوری که تو عکس معلومه انگار پلاستیکیه و دورنگه . منظورم جلوی دوربین قسمت لنز بیرونیه . شبیه دوربینهای اسباب بازی روسیه که یک زمانی اینچه برون دیدم بودم .
    در ضمن من دکمه تشکری ندیدم . چطور میشه از پستی تشکر کرد؟
    سلام
    رنگ دوربین تا جایی که من یادمه یک رنگه. در مورد قیمت ها استدلالتون کاملا درسته. اما من فکر نمیکنم تفاوت خیلی حادی باشه بین این اپتیک ها.

به آدرس زیر توجه کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد دوربینهای دوچشمی راهنمایی میکنه و در مورد هر دوربینی توضیح میده . مقله مال حدود 3 سال قبله . تفاوت فاحشی بین دو مدل نیات اسکای و اسکای مستر از نظر قیمت هست در حالی که در حال حاضر قیمتهاشون یکی شده . دلیلش افت کیفیت اسکای مستر هست یا ارتقا نایت اسکای؟

موضوع بعدی اینکه آقا بابک در مورد دوربینها و تلسکوپها آدرس سایت telescope.ir رو میدادن که بدلیل تغییر ساختار سایت آدرسها همه ارور میده . در آدرسهای ارور داده شده اگه جای کلمه telescope شما sirius رو بزنید به همون آدرس مورد نظر منتقل میشید.ظاهرا این آدرس sirius هم متعلق به سایت telescope.ir هست ولی بعد از تغییر سایت اصلی این سایت به همون منوال مونده و در واقع شما سایت رو قبلا از تغییرات لینکها و تغییر قیمت میبینید.
    دلیل تفاوت قیمت احتمال میدم تغییر نحوه وارداتشون به ایران باشه. و کمی هم اسم و رسم برند. نه تغییر کیفیت.

10. این کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

با سلام مجدد...
    از ساخت تلسكوپ شكستي منصرف شدم چون اصلا بكارم نيومد...
    حالا از شما دوستان بخصوص آقا بابك چند تا سوال داشتم...
    از دوران بچگي علاقه بيشتري به نجوم و بخصوص سيارات داشتم...يعني علاقم به نجوم كمي بيشتر از علايق ديگم بود...
    اطلاعاتم از نجوم فقط درحد اينيكه ما تو منظومه شمسي هستيم كه به مركزيت خورشيد هست و 8 تا سياره داره...
    قبلا 9 تا بود كه پلوتون و از اين ليست حذف كردن چون شرايط سياره بودن رو نداره...
    تا سياره مريخ همه جامد هستن و بعدش سيارات از گاز تشكيل شده...
    كمربند سيارك ها بين مريخ و مشتري قرار داره درست در مرز سيارات گازي و سنگي...و چيزهاي ديگه
    اينارو گفتم كه سطح اطلاعاتم رو بدونيد...
    حالا ميخام يك تلسكوپ بخرم ...بودجه هم 500 دارم...هدفم از خريد تلسكوپ بيشتر براي تفريح و سرگرمي هست و رصد ماه و سيارات...علاقه چنداني به رصد ستاره ها و كهكشان ها ندارم...از خيلي ها هم شنيدم خريد تلسكوپ معقول به نظر نمياد چون بعد چند مدت از چشم ميوفته و ديگه ميوفته گوشه خونه...يه چيزي ميخام ماه رو خوب ببينم و سياراتي كه بعضي اوقات تو آسمون هستن مث مشتري،زحل،زهره،مربخ...
    حالا چي رو پيشنهاد ميكنين...اصلا حرفه اي نيستم!!از كجا بايد تهيه كنم تو مشهد...كسي هست منو راهنمايي كنه از دوستان مشهدي؟
    ممنون...
    ممنون...
    سلام
    شکستی ها بهترین اپتیک هستن برای رصد سیارات و ماه.
    خرید هر ابزاری بدون هدف درست مساویست با بی ارزش شدن اون ابزار.
    من ایده ال ترین تلسکوپی که میتونم پیشنهاد بدم بهتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
    این عکس ها با شکستی 102 گرفته شدن: البته چندان تعریفی ندارن ( عکاس مبتدی بوده ظاهرا)

البته در دید کوچکتر این تصویر دیده میشه زحل.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون بابك عزيز...
    ولي ايني كه معرفي كردين خارج از محدوده بودجم هست...500 بيشتر ندارم كه شايد اجازه برداشتم 400 باشه!!
    نظرتون راجع به دوچشمي ها چيه؟براي من مناسب هست با توجه به انتظاراتم؟
    اخه تو هرمقاله اي نوشته براي افراد صفر كيلومتر دوربين هاي دو چشمي توصيه ميشه...

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    نه دوربین رو برای شما پیشنهاد نمیکنم. شما انقدر هم مبتدی نیستید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •