تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 117 اولاول ... 85898104105106107108109110111112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 1165

نام تاپيک: Football Manager 2013

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

تیم من هم سال گذشته قهرمان چمپیونزلیگ شد ولی بودجه باشگاه برای ترانسفر همون 64 میلیون پوند سال قبل هسته ( نزدیگ 30 میلیونش مازاد تراز خرید و فروش بازیکنان تیم در سال قبله ) و چون این بودجه از سال قیبل مونده بود و من ازش استفاده نکردم باشگاه برای سال جدید فقط 1 میلیون به این بودجه اضافه کرد

این فصل هم غیر از دوتا بازیکن 16 ساله بازیکن دیگری هم نگرفتم ، هدف این فصل رو گذاشتم که قهرمان لیگ بشم ، اول فصل هم در عرض دو هفته دوتا جام سوپر کاپ اروپا و انگلیس رو از دست دادم ولی برام مهم نیست هدفم فقط قهرمانی لیگه تا لیورپول رو پس از سالها قهرمان کنم یک برنامه هم برای قهرمانی چیندم به اینصورت که تعداد بازیهای لیگ رو تقسیم به 4 دسته کردم ، سه دسته ده تایی و یک دسته 8 تایی که در سه دسته اول حداقل به ازای ده بازی 23 امتیاز کسب کنم و در دسته 8تایی 19 امتیاز ( که با توجه به امتیازات قهرمان دوفصل پیش ) با حداقل 88 امتیاز قهرمان شوم تا حالا که در لیگ خوب بودم و از 8 بازی اول فصل 19 امتیاز گرفتم و بعد از تیم منچستر یونایتد مورینیو با سه امتیاز اختلاف دومیم

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یعنی من سیتی بهت بالای 400 میلیون بودجه ی ترانسفر داده؟ یا از fmrte بودجه گرفتی؟
    در هر حال به نظر من این خرید کاملا اشتباه هست، با این پول 200 تا بازیکن ریجن می گیرم من!
    نه استاد من از fmrte استفاده نمیکنم. کافر همه را به کیش خود پندارد
    بودجم 100 میلیون بود و قردادی که به بارسا پیشنهاد دادم به این شکل بود که ابتدا همون 100 میلیون پرداخت بشه و طی 48 ماه باقی پول پرداخت بشه
    با این حال موقع قرارداد بودجه کم اومد و گزینه های Delay و Adjust Budget نمایش داده شد که من گزینه Adjust Budget رو انتخاب کردم
    شما 200 تا بازیکن بخر تا کور شود هر آنکه نتواند دید! اصلأ 400 تا بخر من به شما چیکار دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

نه استاد من از fmrte استفاده نمیکنم. کافر همه را به کیش خود پندارد
    بودجم 100 میلیون بود و قردادی که به بارسا پیشنهاد دادم به این شکل بود که ابتدا همون 100 میلیون پرداخت بشه و طی 48 ماه باقی پول پرداخت بشه
    با این حال موقع قرارداد بودجه کم اومد و گزینه های Delay و Adjust Budget نمایش داده شد که من گزینه Adjust Budget رو انتخاب کردم
    شما 200 تا بازیکن بخر تا کور شود هر آنکه نتواند دید! اصلأ 400 تا بخر من به شما چیکار دارم
    عمو چرا ناراحت میشی؟ کار عاقلانه ای نیست دیگه!

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

عمو چرا ناراحت میشی؟ کار عاقلانه ای نیست دیگه!
    عمو کیه ؟ ناراحت شدن نداره ؟
    من با ذوق اومدم یکی از اتفاقایی که توی بازی کم پیش میاد رو گذاشتم تو تاپیک بعد شما به طعنه میگی از fmrte استفاده کردی؟ خودت کلاهتو قاصی کن من اگر از fmrte استفاده کرده بودم اینقد ذوق زده میشدم؟؟؟
    جمله ی " کار عاقلانه ای نیست " مودبانه نیست البته من میدونم منظوری نداری ولی کلأ خوب نیست و بهتر بود بگی منطقی نیست
    خودمم توی پست اول ذکر کردم مسی ارزش 418 میلیون دلار رو نداشت ولی این کاری بود که من علاقه داشتم و خیلی کم پیش میاد علاقه و منطق در کنار هم قرار بگیرن و شاید دیگه این فرصت برای من پیش نیاد که مسی با پیراهن تیمی غیر از بارسا بازیکنم باشه ! به هرحال شما دوست داری بازیکن آینده دار بگیری من دوست داشتم تا توی یه تیم پولدار هستم از عقاید فلورنتینو پرس الهام بگیرم و ریخت و پاش کنم از من سیتی برم دیگه از این خبرا نیست! یه چیز طبیعی هست که سلیقه مربی ها مثل هم نباشه. فصل قبل تا نزدیکی عقد قرارداد با رونالدو هم رفتم ولی اون موقع بودجم کافی نبود
    اولین و آخرین باری که از fmrte استفاده کردم سال 2008 بود که اونم بخاطر این بود که با روند بازی آشنایی نداشتم و باخت اعصابمو خورد میکرد
    اولین بازی مسی برای تیمم سوپرکاپ اروپا بود در مقابل من یونایتد دقیقه 7 یک گل زدم و جلو افتادم بعد دقایق 15 و 30 دو گل خوردم و عقب افتادم و دقیقه 34 گل مساوی رو زدم. بازی با همین نتیجه ادامه داشت تا دقیقه 85 که روی ضربه کرنر و فعل و انفعالاتی که توی محوطه جریمه اتفاق افتاد توپ نزدیک های نقطه پنالتی جلو پا مسی افتاد و پا راست دروازه رو باز کرد این گل بعد از یک بازی ضعیف از مسی به ثمر رسید ولی تعویضش نکردم چون مسی میتونه توی یک لحظه روند بازی رو عوض کنه تازه از دقیقه 45 داشتم 10 نفره بازی میکردم چون ایسکو اخراج شده بود خلاصه اینکه مسی با گل و قهرمانی سوپرکاپ اروپا فصل رو توی من سیتی آغاز کرد

5. این کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

داداش من منظوری نداشتم،
    فلورنتینو پرز هیچ وقت 418 میلیون روی یه بازیکن سرمایه گذاری نمیکنه، فکر کن الان تیم تو بخواد ماهی بالای 6 میلیون پول قسطشو بده، این اقتصاد تیم تو رو نابود میکنه، مسی فصل قبل اونطوری که اونجا نوشته بود زیاد نتونسته گل بزنه، حالا با این پول میتونستی مثلا سه تا بازیکن سوپراستار بگیری برای تیمت، الان مثلا اگه مسی 6 ما مصدوم بشه چیکار میکنی؟ توی اون سن به نظر من مسی دوره ی پیک خودش رو رد کرده و نمیتونه زیاد مفید باشه!
    امیدوارم این خرید برات یه شکست نباشه!

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

راستی حقوق هفتگیش چقدره؟ 400 هزار تا؟

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

شما منظور منو متوجه نمیشی
    پرز واسه یه بازیکن اینقد خرج نمیکنه ولی ریخت و پاش های غیرمنطقی میکنه خرید گرت بیل با قیمت 120 میلیون خیلی با خرید مسی با قیمت 418 میلیون تفاوتی نداره بعد اینکه من سیتی مثل لیورپول نیست که نگران اقتصادش باشی رئیسش پول میده که خرج کنی و یکی از شروطی که برای من گذاشتن جذب بازیکنان فوق ستاره و نامی بود
    زبونتو گاز بگیر که مصدوم نشه دیگه چه بازیکن فوق ستاره ای هست که من نخریده باشم که با نخریدن مسی میتونستم سه تاشونو بخرم؟ لیست بازیکنان منو دیدی ؟ هارت ، نستاسیچ ، خاوی گارسیا ، کاپو ، اوزیل ، تیاگو آلکانتارا ، پودولسکی ، فالکائو ، دامیائو ، نصری ، ایسکو ، چمبرلین ، سیلوا ، پاپادوپولوس و . . . تیمم به حدی بازیکن فوق ستاره داره که نصری سکو نشین شده فقط یه سوپراستار کم داشتم که مسی این جای خالی رو پر کرد البته ناگفته نماند در کنار این خرید های پر سر و صدا فروش های خوبی هم داشتم مخصوصأ به پاری سن ژرمن بازیکن زیاد انداختم ادین ژکو یحیی توره و فابیو کوئنترائو رو حدود 100 میلیون قالب کردم به سن ژرمن کوئنترائو و اوزیل با مورینیو به مشکل خورده بودن هر دو رو مفت خریدم اوزیل حدود 23 میلیون و کوئنترائو 9 میلیون بعد کوئنترائو رو بعد از یک فصل 32 میلیون دادم به سن ژرمن تیاگو آلکانتارا و پودولسکی قراردادشون رو تمدید نکرده بود با تیماشون منم به صورت بازیکن آزاد جذبشون کردم
    همونطور که گفتم اگر توی تیمی غیر از سیتی بودم اگر 800 میلیون هم بودجه داشتم بابت یه بازیکن 400 میلیون پول نمیدادم! حقوق هفتگی مسی 675 هزار تاس ناقابل از کیسه که چه عرض کنم چاه نفت خاندان آل نهیان میبخشم منصور نهیان خیلی بچه خوبیه یادمه چند سال پیش با بودجه 20 میلیونی تیمی میبستم که نفس همه رو میبرید توی یکی از سیو هایی که داشتم لیورپول رو با بودجه 0 به همه جا رسوندم البته واقعأ بازیکنای جوان و آینده داری داره در کل خواستم بگم تعریف از خود نباشه هنر تیم بستن هم دارم

9. این کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان به نظرتون علت اینکه یک تیم چند بازی عالی بازی میکنه و خوب نتیجه میگیره و بعدش افت وحشتناک میکنه علتش چی میتونه باشه ؟ حتی اگر تیمت رئال یا بارسا باشه باز هم این اتفاق برام افتاده ... خیلی آزار دهندس

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان به نظرتون علت اینکه یک تیم چند بازی عالی بازی میکنه و خوب نتیجه میگیره و بعدش افت وحشتناک میکنه علتش چی میتونه باشه ؟ حتی اگر تیمت رئال یا بارسا باشه باز هم این اتفاق برام افتاده ... خیلی آزار دهندس
    به نظر من خستگی یکی از عوامل مهم افت تیم محسوب میشه اگر توی هر پست بازیکنان خوبی داشته باشی خستگی تیم در طول فصل کمتر میشه
    دلیل دیگه ریسک های بی موردی هست که مربی انجام میده. وقتی تیم روند خوبی داره تغییر تاکتیک انجام نده و توی اون مقطع زیاد حاشیه سازی نکن با مصاحبه و ...
    قبل از هر بازی تیم حریف رو آنالیز کن و نقاط ضعف و قوتش رو شناسایی کن 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه و این مورد توی بازی های بزرگ خیلی کمک میکنه به برد بازی. و طبعأ پیروزی توی بازی های بزرگ در روحیه تیمی تأثیر خیلی زیادی داره
    بین هر بازی با بازیکنات صحبت کن از اونایی که بازی قبلی خوب بودن تشکر و قدردانی کن و اونایی که خوب نبودن رو راهنمایی کن که برای موندن در ترکیب فیکس تیم تلاششون رو بیشتر کنن و به بازیکنان نیمکت نشینت بگو با بهتر تمرین کردن میتونن وارد تیم اصلی بشن. این صحبت ها خیلی روحیه بازیکنان رو بالا میبره و تیم دچار افت نمیشه ولی تعریف و انتقاد بی جا واسه روحیه تیمی مثل سم می مونه پس دقت کن
    من با این چیزا همیشه تیمم رو تو اوج نگه میدارم و اگر هم دچار افت بشم مقطعی هست و مثلأ برای یک بازی تیم افت میکنه ولی بازی بعدی 4 5 تا میزنم
    ____
    برای دومین بار در طول دو سال گذشته بارسا به من پیشنهاد داد با حقوق هفتگی 250 هزار دلار یعنی حدود 30% بیشتر از دستمزد فعلیم و بودجه 257 میلیون دلاری میداد برای خرید بازیکن احتمالأ با نصف پولی که از فروش مسی بدست اوردن قرض و قوله هاشونو رو صاف کردن و نصفشو واسه خرید بازیکن کنار گذاشتن هرچند من قبول نکردم و اونا یورگن کلوپ رو از بایرن گرفتن و پپ گواردیولا هم از یونایتد رفت بایرن

12. این کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بنا به اعلام رسمی سازندگان بازی نسخه 14 در تاریخ 31 اکتر یعنی 7 روز دیگه باید بیاد
    یه سوالی دارم اینه که چطور میشه در ایران نسخه اصل بازی که نیاز به کرک نداره را خرید؟پیش فروش قیمتش 39.99 دلار بود که الآن آف زدن و کردن 29.95 دلار
    Last edited by وین رونی; 24-10-2013 at 12:50.

14. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •