احتمالا در قسمت مخفی سازی پورتها همه ارتباطات ورودی را بلاک کردید.رولزهای گیم پورت را حذف کنید و فایروال را روی حالت کاربر تنظیم کنید همچنین در قسمت مخفی سازی پورتها حالت هشدار برای ارتباطات ورودی را انتخاب کنید.
احتمالا در قسمت مخفی سازی پورتها همه ارتباطات ورودی را بلاک کردید.رولزهای گیم پورت را حذف کنید و فایروال را روی حالت کاربر تنظیم کنید همچنین در قسمت مخفی سازی پورتها حالت هشدار برای ارتباطات ورودی را انتخاب کنید.
من متوجه منظورتون نشدم! یعنی اینکه مشکلی از لحاظ امنیتی نداره که این پورت ها رو باز نشون میده؟پس چرا قبلا که با کومودو 5.12 تست کرده بودم همه پورت ها رو بسته نشون میداد؟ خب راهی نیست ما این پورت ها رو از طریق خود روتر ببندیم (البته در صورتی که مشکلی برای ارتباط با اینترنت پیدا نکنه)
اگر مشکل امنیتی هم باشه متوجه روتر میشه . میتونید سرویسهای ssh و telnet و ftp را غیر فعال کنید چون همیشه نیاز نیست باز باشند و مشکلی برای ارتباط اینترنتی پیش نمیاد. با همین ورژن 6 یکبار این سرویسها را غیر فعال و دوباره اسکن کنید.
چجوری باید غیر فعال کرد؟ بلد نیستم
manual روترتون را مطالعه کنید
پورت ها رو بستم، جالبه با اینکه الان تمامی پورت رو بسته نشون میده ولی باز هم میزنه test failed ، مشکل از کجاست به نظرتون؟اینم عکسش:
![]()
بخاطر اینه که از روتر پینگ میگیره که اون را هم میشه یه کلک سوار کرد که پینگ نده اما احتیاجی نیست.
حالا چرا پورت 80 را بستید الان به روترتون دسترسی دارید؟
سلام ....
از طریق سایت کومودو میتونم پورتهای باز رو تشخیص بدم؟اگه آره ... لطفا لینکش رو بهم بدین و اگه نه ...سایتی که بتونم پورتهای باز رو تشخیص بدم بهم معرفی کنید.تشکر
چرا بعضی از نرم افزارها مثلا مسنجر الفور توی سند باکس نصب نمیشن و اجرا نمیشن؟
در ضمن قبل اگه اشتباه نکنم وقتی نرم افزاری رو توی سندباکس نصب میکردم روی دسکتاپ ویندوز اصلی هم قرار میگرفت ولی الان فقط توی دسکتاپ کیوسک مجازی تنها قرار میگیره؟
سلام
مصطفی اطلاعات خوبی داری، سعی کن بیشتر در خدمتت باشیم. و استفاده کنیم.
در مورد پورت 80، که فرمودید چرا این دوستمون بسته: اینجا فقط تست شده که آیا راه ورود باز است یانه، و در واقع ورودی پورت80 سیستم دوستمون بسته است.
جناب ALI16437، شما نیاز به ارتباط وردی دارید، و با اون تنظیماتی که من حدس میزنم دارید، این امر میسر نیست، راهش همونیه که مصطفی گفت.
در مورد پینگ و یا دقیقتتر Echo Reply خودِ کومودو مسدودش میکنه و پاسخی به پینگ نمیده، خیالتون راحت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)