تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 457 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه mostafa akbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام ،
    خدمت دوستان من هم با کمودو یک مشکل دارم اونم اینه که برنامه game port که برای گیم نت ها هست
    ارتباط بین کلاینتها و سرور باید برقرار بشه من اومدم و این برنامه رو در لیست برنامه های امن اضافه کردم
    و در قسمت قوانین برنامه ها هم در فایروال کومودو هم اونوجزو اپلیکیشنهای اجازه داده شده قرار دادم ولی
    مشکلی که دارم اینه که وقتی کلاینتها رو روشن میکنم نمیتونه به سرور وصل بشه مگه اینکه سرور رو ریست کنم
    یا کومودو رو ببندم با دکمه خروج ، اونوقت مشکل حل میشه و میتونه کلاینتها با سرور ارتباط برقرار کنه
    میخوام اساتید توضیح بدند تنظیمات فایروال رو چگونه انجام بدم تا برنامه game port بدون مشکل کانکت بشه
    به کلاینتها بدون نیاز به بستن کومودو.

ممنونم علی .
    احتمالا در قسمت مخفی سازی پورتها همه ارتباطات ورودی را بلاک کردید.رولزهای گیم پورت را حذف کنید و فایروال را روی حالت کاربر تنظیم کنید همچنین در قسمت مخفی سازی پورتها حالت هشدار برای ارتباطات ورودی را انتخاب کنید.

2. این کاربر از mostafa akbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما پشت مودم یا روتر قرار دارید و کامپیوترتون را اسکن نکردید بلکه مودم یا روتر را پورت اسکن کردید. برای امتحان میتونید سرویسهای ftp and ssh and telnet را روی دیوایس غیر فعال کنید و دوباره امتحان کنید. میبینید که توی تست هم بسته نشون میده.
    من متوجه منظورتون نشدم! یعنی اینکه مشکلی از لحاظ امنیتی نداره که این پورت ها رو باز نشون میده؟پس چرا قبلا که با کومودو 5.12 تست کرده بودم همه پورت ها رو بسته نشون میداد؟ خب راهی نیست ما این پورت ها رو از طریق خود روتر ببندیم (البته در صورتی که مشکلی برای ارتباط با اینترنت پیدا نکنه)

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من متوجه منظورتون نشدم! یعنی اینکه مشکلی از لحاظ امنیتی نداره که این پورت ها رو باز نشون میده؟پس چرا قبلا که با کومودو 5.12 تست کرده بودم همه پورت ها رو بسته نشون میداد؟ خب راهی نیست ما این پورت ها رو از طریق خود روتر ببندیم (البته در صورتی که مشکلی برای ارتباط با اینترنت پیدا نکنه)
    اگر مشکل امنیتی هم باشه متوجه روتر میشه . میتونید سرویسهای ssh و telnet و ftp را غیر فعال کنید چون همیشه نیاز نیست باز باشند و مشکلی برای ارتباط اینترنتی پیش نمیاد. با همین ورژن 6 یکبار این سرویسها را غیر فعال و دوباره اسکن کنید.

5. این کاربر از mostafa akbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر مشکل امنیتی هم باشه متوجه روتر میشه . میتونید سرویسهای ssh و telnet و ftp را غیر فعال کنید چون همیشه نیاز نیست باز باشند و مشکلی برای ارتباط اینترنتی پیش نمیاد. با همین ورژن 6 یکبار این سرویسها را غیر فعال و دوباره اسکن کنید.
    چجوری باید غیر فعال کرد؟ بلد نیستم

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چجوری باید غیر فعال کرد؟ بلد نیستم
    manual روترتون را مطالعه کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پورت ها رو بستم، جالبه با اینکه الان تمامی پورت رو بسته نشون میده ولی باز هم میزنه test failed ، مشکل از کجاست به نظرتون؟اینم عکسش:

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پورت ها رو بستم، جالبه با اینکه الان تمامی پورت رو بسته نشون میده ولی باز هم میزنه test failed ، مشکل از کجاست به نظرتون؟اینم عکسش:

بخاطر اینه که از روتر پینگ میگیره که اون را هم میشه یه کلک سوار کرد که پینگ نده اما احتیاجی نیست.
    حالا چرا پورت 80 را بستید الان به روترتون دسترسی دارید؟

10. این کاربر از mostafa akbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

سلام ....
    از طریق سایت کومودو میتونم پورتهای باز رو تشخیص بدم؟اگه آره ... لطفا لینکش رو بهم بدین و اگه نه ...سایتی که بتونم پورتهای باز رو تشخیص بدم بهم معرفی کنید.تشکر

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

چرا بعضی از نرم افزارها مثلا مسنجر الفور توی سند باکس نصب نمیشن و اجرا نمیشن؟
    در ضمن قبل اگه اشتباه نکنم وقتی نرم افزاری رو توی سندباکس نصب میکردم روی دسکتاپ ویندوز اصلی هم قرار میگرفت ولی الان فقط توی دسکتاپ کیوسک مجازی تنها قرار میگیره؟

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

بخاطر اینه که از روتر پینگ میگیره که اون را هم میشه یه کلک سوار کرد که پینگ نده اما احتیاجی نیست.
    حالا چرا پورت 80 را بستید الان به روترتون دسترسی دارید؟
    سلام

مصطفی اطلاعات خوبی داری، سعی کن بیشتر در خدمتت باشیم. و استفاده کنیم.

در مورد پورت 80، که فرمودید چرا این دوستمون بسته: اینجا فقط تست شده که آیا راه ورود باز است یانه، و در واقع ورودی پورت80 سیستم دوستمون بسته است.

جناب ALI16437، شما نیاز به ارتباط وردی دارید، و با اون تنظیماتی که من حدس میزنم دارید، این امر میسر نیست، راهش همونیه که مصطفی گفت.

در مورد پینگ و یا دقیقتتر Echo Reply خودِ کومودو مسدودش میکنه و پاسخی به پینگ نمیده، خیالتون راحت.

14. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •