من 8 فروردین خریدم دوستان
اون مشکلی رو که گفتم کسی داشته؟ببرمش گارانتی؟
من 8 فروردین خریدم دوستان
اون مشکلی رو که گفتم کسی داشته؟ببرمش گارانتی؟
سلام دوستان موقع خرید y580 یا y500 به چه مواردی باید توجه کرد
ممنون میشم که راهنمایی کنید
یعنی y500 وارد شده؟.؟؟؟؟؟!!!!!
اقا گرافیک دومش هم همراشه؟
اگه نه ،ماژول گراف دومش رو دارن ؟قیمت؟
Last edited by poliut; 03-04-2013 at 07:52.
قبل عید شیراز بود 3200 بود!!!
ماژولی نیس سی دی دم کشویی میاد بیرون میشه بجاش کارت گرافیک یا فن یا فک کنم هارد گزاشت کارت گرافیک دوم 225 دلاره حدوده 700-800 تومن وفکرشم نکن که وارد بشه کارت گرافیک دوم چون آپشناله این واسه باره صدم
اقا ممنون و شرمنده.
بنظرم اگه حدود 3200 باشه خوبه. 650m هم ddr5ش اختلافه چندانی با 660m نداره. چیپ هردو یکیه فقط کلاکشون متفاوته. با یه تنظیم کلاک مثل هم میشن. بستگی به مینبورد لپتاپ داره که تا چه فرکانسی استیبل بمونه. (اینجاست که برندها با هم فرق میکنن)
راستی کسی میدونه چرا gpu memory تو y580 رو 1250mhz قفل شده(خودم فکر میکنم چون نتونستن گرمارو کنترل کنن پایین نگشهش داشتن). کسی تست کرده ببینه بالاتر چطور جواب میده؟
یه مشکل کوچیکی که من با این لپ تاپ دارم اینه که کلیدهای ترکیبی پخش و قطع و قبل و بعد مالتی مدیا و قطع صدا نداره که آزار دهنده است
کسی راهی بلد نیست که بشه کلید براش تعریف کرد؟
سلام دوستان موقع خرید y580 یا y500 به چه مواردی باید توجه کرد
ممنون میشم که راهنمایی کنید
دلیلی نداشته بیشتر از این بذارن!!
بچه های خارجکی با بایوس آنلاک شده memory رو تا 1375 و clock رو تا 1164 در حالت کاملا stable اورکلاک کردن...
من خودم شخصا دلیلی واسه اورکلاک نمی بینم .660m به اندازه کافی قوی هست که فعلا از پس اکثر بازی ها با تنظیمات کاملا بالا بر بیاد
چطوری میتونم lcd y580 رو با یه Full HD عوضش کنم ؟! کدوم مدل ها به این میخوره ؟!
ببخشید میشه لینکی برای آموزش اورکلاک نسبتا پیشرفته که به بایوس ربط داره معرفی کنید ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)