تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 197 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

clau عزیز چه اشاره خوبی کرد به اون پنالتی مشهور در نیمه نهایی جام حذفی
    بازیکن پرسپولیس از پشت سر یه اشاره کوچیک به بازیکن سپاهان کرد و ناگهان سوت پنالتی زده شد
    اما اینجا بازیکن استقلال کلا نوری رو کنار زده ولی...

جالبه کسی(مرادی) ازش دفاع میکنه که خودش توی فینال جام حذفی در اصفهان یه خطای خیلی واضح تر که باید منجر به پنالتی و اخراج بازیکن سپاهان میشد رو نگرفت

کلا گور بابای دربی و کریهای طرفدارای دو تیم
    بابا این مسئله داره اذیت کننده میشه دیگه

در مورد اون ترقه آخر بازی که باعث شد حمله ماهینی قطع بشه واقعا نمیدونم ارزشش رو داره؟...

2. 11 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من که برنده بازی پرسپولیس بود و حتی استقلالی ها هم اگه کمی انصاف داشته باشن متوجه این موضوع شدن - از صحبتهای جناب قلعه نوعی هم که کاملا دست پاچه بود مشخص بود که خودشم فهمیده بود که استقلال حرفی برا گفتن نداشت و شانس اورده بود

4. 4 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

کد خبر : 996618 زمان ارسال : جمعه 1391/11/06 17:31

گل‌محمدي:
    نمي‌دانم از داوري به کجا شکايت کنيم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بين دو نيمه به من گزارش شد که آن صحنه پنالتي بود ولي راحت از آن گذشتند، نمي‌دانم به کجا بايد شکايت کنيم.

به گزارش فارس، يحيي گل‌محمدي پس از در نشست خبري اظهار داشت: بازي را خوب شروع کرديم و خوب هم تمام کرديم در طول 90 دقيقه اکثر دقايق بازي دست ما بود و از بازيکنانم تشکر مي‌کنم چون امروز يکي از بازي‌هاي خوب خود را به نمايش گذاشتند و در حمله و دفاع خوب شروع کردند و مي‌توانستيم برنده بازي باشيم اما در دقايق آخر بي دقت بوديم.

وي در مورد داوري گفت: از زماني که سرمربي پرسپوليس شديم اين چهارمين يا پنجمين پنالتي بود که نگرفته شد. بين دو نيمه به من گزارش شد که آن صحنه پنالتي بود ولي راحت گذشتند از آن نمي‌دانم به کجاي بايد شکايت کنيم. اگر صدايمان به جايي مي‌رسيد اين اتفاق‌ها رخ نمي‌داد. از اين موضوع ناراحتم که داوران عليه ما سوت مي‌زنند اما به راحتي از کنار اين موضوع‌ها مي‌گذرند و نمي‌دانم جواب مردم چطور مي‌دهند.

وي در پاسخ به اين سوال که استقلال اصلا موقعيتي نداشت، گفت: آنها با نفرات زيادي دفاع مي‌کردند و عبور از دفاع چند لايه سخت است. فکر مي‌کنم مي توانستيم نتيجه بهتري بگيريم.

گل‌محمدي در مورد اينکه با اين تساوي ليگ براي پرسپوليس تمام شد گفت: نه اين موضوع نيست و ما مي‌جنگيم که در رده‌هاي بالا باشيم اما با اين روند داوري بعيد مي‌دانم موفق شويم.

وي در خصوص عملکرد انصاري‌فرد گفت: او خوب بازي کرد و زياد دويد و احساس کردم خسته شده است. زماني که نوروزي به ميدان آمد ضربه خوبي زد. من از عملکرد مهاجمان پرسپوليس راضي هستم.

سرمربي پرسپوليس در مورد شرايط پرسپوليس گفت: متاسفانه فکر مي‌کردم او زود برسد اما اينطور نشد و دو سه هفته دور از ميادين خواهد بود و نبودش در تيم ما احساس مي‌شود و از اين از بدشانسي‌هاي ما بود.

وي در مورد اينکه پرسپوليس مي‌تواند سهميه آسيايي بگيرد گفت: تلاش مي کنيم که سهميه بگيريم و جز تيم‌هاي بالاي جدول باشيم و هرچند دير شده است اما اميدوارم امتيازهاي اول فصل را جبران کنيم.

منبع : ورزش 3
    سلام

شاید نظر من سختگیرانه باشه ، ولی کم کم دارم به این نتیجه میرسم که به جای کریم باید از قاضی و نوروزی استفاده کنیم . ( قاضی دوندگی بیشتری داره و اینکه تموم کننده ی خوبی هم هست ، انگیزه ی فوق العاده ای هم داره ، اگه موقع تعویضش دقت میکردید ، وقتی غلام اومد بیرون سریع بهش دست داد مثل قرقی فر خورد اومد تو زمین )

کاش قاضی زودتر میمومد . ( واقعا گل محمدی ، تعویض هاش به موقع نیست و تو این امر ضعف داره ، باباااااااااااااا مهدوی کیا ، داشت خوب بازی میکرد ، یکی دو حرکت خوب هم انجام داد ، تازه تیم داشت راه میفتاد ، اومده این بازیکن رو کشیده بیرون و ........... )

آقا ، من خودم به شخصه اگه تیم خوب بازی کنه ، و نتیجه نگیره خوشم نمیاد ، ما الان چند تا بازیه داریم خوب بازی میکنیم و از حریف سرتر هستیم ، ولی ضربات آخر رو اصلا دقت نمیکنیم و مفت مفت امتیاز از دست میدیم .

مرادي: قهرماني به داوري اعتبار داد

کارشناس داوري گفت: محسن قهرماني خوب کار کرد و به داوري اعتباري داد.

مسعود مرادي پس از برگزاري دربي 76 در خصوص داوري اين ديدار گفت: به محسن قهرماني نمره 8/5 مي‌دهم. او امروز با قضاوتش به داوري اعتبار داد و قضاوت خوبي را به نمايش گذاشت.

به گزارش فارس،وي ادامه داد:
    فيلم‌ دربي بازبيني شد و مشخص شد که داور کمترين اشتباه را در اين ديدار داشت ضمن اينکه اشتباهاتش هم تاثير‌گذار نبود.

مرادي در موررد برخورد با محمد نوري در محوطه جريمه استقلال و اينکه آيا اين صحنه پنالتي بود يا خير گفت: به هيچ وجه پنالتي نبود ضمن اينکه در صحنه دوم هم تنها اشتباه داور اين بود که نبايد به حقيقي کارت زرد مي‌داد چون قصد نداشت تمارض کند.

وي با تبريک به جامعه داوري افزود:
    قهرماني سنگ تمام گذاشت. تا به حال داوري را نديده بودم که تا اين اندازه به صحنه‌ها نزديک باشد. او 80 درصد توپ‌هايش درست بود و 20 درصد باقيمانده نيز به خاطر شرايط بازي به وجود آمد. قهرماني امروز بازي را مديريت کرد.
    منبع : ورزش 3
    Last edited by Mr.Mazmamfi; 25-01-2013 at 18:06. دليل: خبر جدید

6. 2 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

بازی به نظر من از نظر فنی چیزی نداشت بشه روش بحث کرد.تنها موقعیت های خوب پرسپولیس رو حرکات در عمق نوری بدست میومد.و تکرویهای رضایی دیگه موقعیتی که بشه گفت تاکتیکی باشه نداشت تیم.
    خیلی راحت میشد این بازی نتیجه رو به نفع پرسپولیس برگردون ولی متاسفانه باز یحیی هر سه تعویض رو سوزوند.ماهینی بازیکنیه که بیشتر تو فاز حمله حمله کارایی داره تا دفاع و اگه قراره نفوذ نکنه دلیل بازی کردنشو یحیی باید توضیح بده.متاسفانه بعد از چندتا سوتی اوایل فصل دیگه حتی تو طول بازی هم نفوذ نمیکنه با این وجود کماکان داره به اشتباهتش تو فاز دفاعی هم ادامه میده.فلسفه حضور کلاه کج غیر از چندتا توپی که لو میده چیه؟چرا باید اینهمه فاصله باشه بین خط حملمون تا هافبک های وسط و کناری؟فکر کنم همینطور ادامه داشته باشه یحیی کریم رو نابود میکنه با این نوع بازیخونی از کزیم.کریم و رضایی نمیتونن مکمل های خوبی باشن و ما باید همچنان این اشتباه را تکرار کنیم

8. 3 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

استقلال + محسن قهرمانی 0 - 0 پرسپولیس
    چند ساله انواع اقسام پنالتی ها رو تو دربی برای پرسپولیس نمیگیرن. یاد حرف چند سال پیش خداداد عزیزی افتادم که گفته بود یکی به ما بگه پنالتی چجوریه پس؟؟ حتما باید با آجر بزنن تو سر بازیکن ما تا پنالتی گرفته بشه؟!!

درسته نبردیم و مطمئنا خیلی بهتر از استقلال بازی کردیم
    درسته بازیکنا خیلی جاها اشتباه کردن ولی دمشون گرم که همشون تمام تلاششون رو کردن
    هافبک ها بخوبی جباری رو از بازی محو کرده بودن. کلا چندبار بیشتر اسمش نیومد
    رضایی بهترین بازیکن تیم بود. خیلی دونده و موثر بازی کرد
    کریم انصاری فرد تلاش میکنه ولی اشتباه زیاد داره. بهتره تو بازی بعد به قاضی فرصت بدیم که به جاش بازی کنه
    پولادی خیلی خوب جلوی حیدری و حمودی که نقطه قوت استقلال هستن مقاومت کرد و نذاشت کاری بکنن
    مهدوی کیا 2-3 تا حرکت خوب کرد ولی موقع پاس دادن خیلی کند عمل میکرد و موقعیت ها از دست میرفت

در کل من از گل محمدی راضیم. تا اینجا نتایج خوبی گرفته و این بازی هم حقش برد بود. اگه اون همه امتیاز نیم فصل اول از دست نداده بودیم الآن داشتیم واسه قهرمانی میجنگیدیم

10. 7 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

وي با تبريک به جامعه داوري افزود: قهرماني سنگ تمام گذاشت. تا به حال داوري را نديده بودم که تا اين اندازه به صحنه‌ها نزديک باشد. او 80 درصد توپ‌هايش درست بود و 20 درصد باقيمانده نيز به خاطر شرايط بازي به وجود آمد. قهرماني امروز بازي را مديريت کرد.
    خدایی اون تیکه قرمز درسته : یه جاهایی توی حلق بازیکنا بود توی حمله و باعث میشد بازیکن داور رو هم دور بزنه !!! اینقدر نزدیک بود که وقتی خطا رو نمیگرفت آدم به چشماش حسودیش میشد !

12. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا در رابطه با داوری خب اگه همین ها که خودشون اشتباهات بزرگی کردن و زیر تیغ انتقاد ها هم بودن از هم دفاع نکنن که دیگه فاتحه همشون خونده هست - طبیعی هست که مرادی از قهرمانی دفاع کنه اگه اون دفاع نکنه کی باید از داوری دفاع کنه تا بتونن همه رو قانع کنن که داوری خوب بوده و بازی های بعدی رو هم خودشون بگیرن

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

جالبه همه از پنالتی های پرسولیس میگن ولی آقا یحیی از داوری تمجید کرده و گفته یکی از روزهای خوب قهرمانی بود یا شاید یحیی در مورد یه بازی دیگه حرف میزنه؟
    به گزارش فارس، يحيي گل‌محمدي پس از تساوي بدون گل تيمش مقابل استقلال در دربي 76 در مصاحبه‌اي تلويزيوني با بيان اينکه دو تيم يک بازي خوب و جاندار را به نمايش گذاشتند، افزود: در خيلي از دقايق بازي سرتر از استقلال بوديم و فرصت‌هاي خوبي را در آغاز نيمه اول و اواخر نيمه دوم داشتيم که اگر مهاجمان دقت مي‌کردند مي‌توانستيم برنده مسابقه باشيم.

وي افزود: به تماشاگرهاي دو تيم که به خوبي تيم‌ها را تشويق کرده و سنگ تمام گذاشتند اين بازي جوانمردانه را تبريک مي‌گوييم.

گل‌محمدي در خصوص تعويض‌هايش در اين مسابقه و عملکرد کريم انصاري فرد، گفت: کريم امروز خيلي دويد و هم به خط هافبک کمک کرد و هم به خط حمله، ضمن اينکه حفظ توپ خوبي هم داشت و در مجموع نسبت به بازي‌هاي قبل عملکرد بهتري را از وي شاهد بوديم.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا تعويض بازي کمي دير نبود، يادآور شد: به خاطر شرايط بازي و اين موضوع که در 5 دقيقه آخر، مجبور شديم رو به بازي مستقيم بياوريم، قاضي به ميدان رفت.سرمربي پرسپوليس در خصوص شرايط تيم ملي فوتبال ايران گفت: جام جهاني و سه بازي حساس را پيش رو داريم و همه اهالي فوتبال بايد دست به دست هم دهند تا شرايط خوبي براي فدارسيون و تيم ملي مهيا شود و در نهايت بتوانيم به جام جهاني برسيم.

وي در خصوص بهترين بازيکنان دو تيم گفت: از پرسپوليس همه بازيکنان خوب بودند و در تيم استقلال، بازيکنان به خوبي بازي کردند.

گل‌محمدي در پايان در خصوص تيم داوري دربي گفت: قهرماني يکي از روزهاي خوبش را سپري کرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

بیچاره کی روش!

پرسپوليس يحيي با همان لوزي و چيدمان ساده بازي را شروع كرد.همان سيستم منسوخ اما به غايت ساده.واقعيت هم همين است.اين بازيكنان ايراني را چه به فوتبال نوين.آنها هنگ ميكنند.باور كنيد.نيمه اول پاس هايي كه به نلسون پروويچ ختم ميشد روي زمين مي آمد اما سيد جلال از بهترين مدافعان ايران زيرش ميزد.نيمه دوم اما بهتر شد.پرسپوليس را مي گويم.از استقلال بهتر شد.
    دو تا پاس و پولادي از وسط زمين شوت.پروويچ بيچاره بين اينها چه ميكني....يحيي كمي جسورتر اول راهي آقاي گل محمدي زنهار غول نتيجه گراي اين فوتبال مرده به بيابان فريبت نبرد.امروز بهتر از استقلال اما بهتر از كدام استدلال؟امروز كلاه كج اما فرداي فوتبال ايران هم كلاه كج ميخواد؟اين كج سليقگي ها نسبت به آينده بدجور بدبينمان مي كند..
    سایت گل

16. این کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه همه از پنالتی های پرسولیس میگن ولی آقا یحیی از داوری تمجید کرده و گفته یکی از روزهای خوب قهرمانی بود یا شاید یحیی در مورد یه بازی دیگه حرف میزنه؟
    به گزارش فارس، يحيي گل‌محمدي پس از تساوي بدون گل تيمش مقابل استقلال در دربي 76 در مصاحبه‌اي تلويزيوني با بيان اينکه دو تيم يک بازي خوب و جاندار را به نمايش گذاشتند، افزود: در خيلي از دقايق بازي سرتر از استقلال بوديم و فرصت‌هاي خوبي را در آغاز نيمه اول و اواخر نيمه دوم داشتيم که اگر مهاجمان دقت مي‌کردند مي‌توانستيم برنده مسابقه باشيم.

وي افزود: به تماشاگرهاي دو تيم که به خوبي تيم‌ها را تشويق کرده و سنگ تمام گذاشتند اين بازي جوانمردانه را تبريک مي‌گوييم.

گل‌محمدي در خصوص تعويض‌هايش در اين مسابقه و عملکرد کريم انصاري فرد، گفت: کريم امروز خيلي دويد و هم به خط هافبک کمک کرد و هم به خط حمله، ضمن اينکه حفظ توپ خوبي هم داشت و در مجموع نسبت به بازي‌هاي قبل عملکرد بهتري را از وي شاهد بوديم.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا تعويض بازي کمي دير نبود، يادآور شد: به خاطر شرايط بازي و اين موضوع که در 5 دقيقه آخر، مجبور شديم رو به بازي مستقيم بياوريم، قاضي به ميدان رفت.سرمربي پرسپوليس در خصوص شرايط تيم ملي فوتبال ايران گفت: جام جهاني و سه بازي حساس را پيش رو داريم و همه اهالي فوتبال بايد دست به دست هم دهند تا شرايط خوبي براي فدارسيون و تيم ملي مهيا شود و در نهايت بتوانيم به جام جهاني برسيم.

وي در خصوص بهترين بازيکنان دو تيم گفت: از پرسپوليس همه بازيکنان خوب بودند و در تيم استقلال، بازيکنان به خوبي بازي کردند.

گل‌محمدي در پايان در خصوص تيم داوري دربي گفت: قهرماني يکي از روزهاي خوبش را سپري کرد.

دوست خوب شما پست شماره 1073 بخون متوجه میشی - اوی که شما میگی رو گل محمدی بعد بازی فقط برای حفظ آرامش گفت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •