تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 308 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

روسل: از یکی از بازیکنان رئال مادرید خوشم می آید؛ دوست دارم روزی پپ رئیس بارسا شود

رئیس باشگاه بارسلونا در صحبت هایی اعلام کرد که از یکی از بازیکنان تیم حریف خوشش می آید ولی از بازیکن خاصی نام نبرد

سایت گل- ساندرو روسل رئیس باشگاه بارسلونا در صحبت هایی اعلام کرد که علاقه زیادی دارد تا یکی از بازیکنان رئال مادرید را به خدمت بگیرد ولی او از بازیکن خاصی نام نبرد. این درحالی است که رئال مادرید و بارسلونا دو حریف دیرینه در لیگ فوتبال اسپانیا هستند و به ندرت پیش می آید که بازیکنانی در هر دوی این تیم ها توپ زده باشند؛ هرچند که بازیکنانی مثل خاویر ساویولا، لوئیس فیگو، رونالدوی برزیلی و میشل لادروپ این تجربه را داشته اند.

دراین میان روسل از بازیکن مورد علاقه اش که در حال حاضر در تیم مورینیو توپ می زند نام نبرد ولی اعلام کرد که یکی از بازیکنان رئال هست که همواره به جذبش تمایل داشته. روسل در صحبت هایی به پونتو رادیو گفت:« یکی از بازیکنان رئال مادرید است که من سالهاست به او علاقه دارم ولی از او اسم نمی برم؛ چون با نام بردن از این بازیکن یک سیرک بزرگ به راه خواهد افتاد. مادرید چندین بازیکن بزرگ دارد و یکی از این بازیکنان هست که من دوست دارم به خدمت بگیرم. او کاسیاس است؟ من دوست ندارم هیچ سرنخی بدهم.»

برای طرفداران لالیگا سواله که شاید رئیس بارسا به کریستیانو رونالدو اشاره کرده. ولی روسل هیچ سرنخی نمی دهد و در پاسخ به این سوال که آیا او دوست دارد تا کریس رونالدو را به صورت مجانی به تیمش ببرد گفت:« بعضی وقت ها چیز های مجانی برایت گران تمام می شوند.»

این در حالی است که رقابت میان رئال مادرید و بارسلونا در دنیا شهره است و رئیس باشگاه بارسلونا اعلام کرده که با وجود فشار فراوان موجود در بازی ال کلاسیکو، این بازی، یک بازی تماشایی است:« بازی ال کلاسیکو برای من فشار زیادی را به همراه دارد. چرا که همیشه بازی فوق العاده ای برای تجربه کردن است. این یکی از بازی هایی است که اگر در آن به پیروزی برسی، همه به تمجید از بازیکنان می پردازند ولی اگر تیم در آن بازی ببازد، تقصیر ها گردن رئیس باشگاه می افتد.»

چند روز پیش اعلام شد که در اردوی پیش فصل تابستانی بارسلونا در یکی از دیدارهای دوستانه اش به مصاف بایرن مونیخی می رود که پپ گواردیولا را روی نیمکت مربیگری اش خواهد دید. روسل در مورد رویارویی با پپ گفت:« ما دلمان برای پپ تنگ می شود. درباره پیوندی که او با بارسلونا داشت تا ابد در تاریخ فوتبال صحبت خواهد شد، ولی زندگی ادامه دارد. اگر او در آینده نامزد ریاست باشگاه بارسلونا شود، من به او رای می دهم؛ چون دوست دارم که او را در سمت ریاست باشگاه ببینم.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Rosell: There is one Real Madrid player I like

پی نوشت: با مقداری تصحیح ترجمه

2. 13 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اینیستا در کنار مجسمه اش

========

دیوید بکهام:
    "لیونل مسی مشخصاً بهترین بازیکن دنیاست. او بازیکنی است که وقتی بچه های من بازی اون رو می بینن، دوست دارن مثل اون بشن."

بکهام تازگیا به PSG پیوسته و جالبه بدونید که سنش فقط 6 سال کوچیکتر از PSG هست

محتوای مخفی: ادامه 
    ===========

===============

محبوبیت بارسایی ها انقدر زیاده که مسی هرجا میره یه عده میریزن سرش که ازش امضا بگیرن، یه عده هم میپرن توی زمین که به مسی دست بزنن!
    اون کسی که دیشب وارد زمین بازی آرژانتین شد و مسی رو بغل کرد، همون کسی بود که سال 2006 توی بازی برزیل و اکوادور که توی سوئد برگزار شد، اومد توی زمین و رونالدینهو رو بغل کرد.
    ازش سوال شده که آیا دفعهء قبلی به خاطر رونالدینهو جریمه شدی یا نه؟ گفته: "بله یادم نیست چقدر، اما این دفعه هرچقدر برای مسی جریمه بشم ارزشش رو داره."
    همچنین گفته: "مسی بهترین بازیکن تاریخ و قهرمان من هست. زلاتان حتی نزدیک به اون هم نیست."

==================

عکس مسی روی جلد مجله ی ESQUIRE

===========

پینتو در حال بدنسازی

================

============

کارلس پویول از فصل 2004/5 تا فصل 2012/13

========================

لحظات زیبای بارسا - 47

==================

گل از 12 گل اخیر تیم ملی اسپانیا رو پدرو زده. عجیبه که این فصل خیلی توی بارسا در زمینهء گل زنی موفق نبوده. هرچند از نظر فضاسازی برای مسی خوب کار کرده.

==============

شش گلی که سسک به دختر دنیا نیومدش لیا تقدیم کرده.گفته میشه لیا کوچولو بهار دنیا میان.

===========

عروس و داماد خوش بخت و خوش شانس در نوکمپ!

=========================

عدد روز : 34

در 76 بازی برای تیم اسپانیا سسک فابرگاس 12 گل زده و 22 پاس گل داده است و در مجموع روی 34 گل تاثیر مستقیم داشته است.

=======================

لحظات زیبای بارسا - 48

====================

==================

================

دنی آلوس امروز از تعطیلی تمرینات بارسلونا استفاده کرد و به همراه دو تا فرزندش توی جشن مدرسشون شرکت کرد یکی از بچه ها در نقش سوپر ماریو و دخترش شاهزاده کوچولو

fcbarca.ir

=================================

Last edited by M E S S I; 10-02-2013 at 09:42.

4. 13 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نیمه

Barcelona 2-0 Getafe

6 Alexis Sanchez
    Assist Andres Iniesta Lujan

13 Lionel Messi
    Assist Thiago Alcantara

Barcelona (4-3-3): Valdes; Adriano, Pique, Puyol, Alba; Thiago, Song, Iniesta; Alexis, Messi, Villa

بارسا از کریسمس 1965 به این زودی بازی نکرده بود

6. 12 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

8. 11 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با این فرم میلان دیدن داره

Super Barcelona

6 Alexis Sanchez
    13 Lionel Messi
    58 David Villa
    79 Tello
    90 Andres Iniesta
    90+2 Pique

Gerard Pique 4.00
    Carles Puyol 4.00

گل ها - کیفیت پایین

10. 14 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یه روز کاملا معمولی برای مسی که در اون یه گل زد و یه پاس گل داد الکسیس و ویا هم بالاخره گل زدن.

اینیستا هم که انگار از یک دنیای دیگه اومده... در شرایط فعلی به نظر من با اختلاف زیاد بهترین هافبک دنیاست.

12. 15 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

با این فرم میلان دیدن داره
    اگه میلان ایتالیایی بازی نکنه بازی دیدنی ای میشه

...................

مطبوعات اسپانیایی نوشتند مسئولان فنی باشگاه بارسلونا در مورد وضعیت ادامه حضور تیتو ویلانووا سرمربی این تیم در فصل‌ آینده و نیازهایی که تیم خواهد داشت با وی مذاکره می کند.
    به گزارش خبرگزاری اسپانیا ، روزنامه آ اس نوشت با اشاره به ابتلا ویلانووا به بیماری سرطان غدد بزاقی که باعث شده تا او هرچند وقت برای مدتی نسبتا طولانی تیم را رها کرده و برای شیمی درمانی به نیویورک سفر کند.از این رو اخیرا تیم با تماس های مکرر ویلانووا با دستیارش خوردی رورا و نیز آندونی زوبی زاره تا مدیرفنی تیم ادامه می شود.
    از این رو زوبی زاره راهی نیویورک شد تا در مورد وضعیت مربیگری ویلانووا در بارسلونا برای فصل آینده و نیازهایی که تیم خواهد داشت با وی گفتگو کند.
    یکی از این نیازها خرید دروازه بان جدید با توجه به جدایی محتمل ویکتوز والدز است.
    آس نوشت ویلانووا برای دروازه بارسا شخصا خرید په په رینا دروازه بان اسپانیایی تیم لیورپول را ترجیح می دهد.
    دیگر نیاز بارسلونا در پست بازیکن تخریب گر است زیرا آلکس سونگ کامرونی که از آرسنال به بارسلونا پیوست در این فصل چندان راضی کننده ظاهر نشده است.
    همچنین قرار است ساندرو روسل رییس باشگاه بارسلونا نیز ظرف دو هفته آینده برای عیادت از ویلانووا راهی نیویورک شود.

...............

ستاره جوان برزیلی مورد توجه باشگاه های بزرگ اروپایی از جمله رئال و بایرن مونیخ قرار دارد اما تافارل اعتقاد دارد که نیمار نوکمپ می تواند روزهای بهتری را سپری کند.
    سایت گل- کلودیو تافارل، دروازه بان سابق تیم ملی برزیل، معتقد است بارسا با به خدمت گرفتن نیمار می تواند به روند موفقیت هایش ادامه بدهد.
    ستاره جوان برزیلی مورد توجه باشگاه های بزرگ اروپایی از جمله رئال و بایرن مونیخ قرار دارد اما تافارل اعتقاد دارد که نیمار نوکمپ می تواند روزهای بهتری را سپری کند.
    او در گفتگو با نشریه اسپورت گفت:" اگر مسی که بازیکن فوق العاده ای است، شاید بهترین بازیکن تاریخ، با بارسا به همه چیز رسید، آنها می توانند با نیمار در همه رقابت ها به قهرمانی برسند.
    او چه حالا و چه بعد از جام جهانی، می تواند برای بارسا خوب کار کند. او کیفیت فوق العاده ای دارد و خیلی سریع است."
    ویکتور والدس، دروازه بان بارسا هم به تازگی اعلام کرد قصد ندارد قراردادش را با این باشگاه تمدید کند و به همین دلیل، تافارل اعتقاد دارد ویلانووا باید به دنبال خرید جانشینی مناسب برای او باشد.
    " مانوئل نویر می تواند بهترین گزینه برای آنها باشد؛ البته در صورتی که بخواهد بایرن را ترک کند. او می تواند جانشینی عالی برای والدس باشد.
    دیه گو آلوس، دروازه بان والنسیا هم توانایی های فوق العاده ای دارد. طبیعتا، او به خاطر برزیلی بودن، با پاهایش بهتر از دست هایش کار می کند."

.................

مسی:
    ستاره تیم فوتبال بارسلونا اعلام کرد دوست دارد در آرژانتین با فوتبال حرفه ای خداحافظی کند.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، و به نقل از خبرگزاری اسکای اسپورتز، لیونل مسی ستاره تیم فوتبال اخیرا قراردادی جدید با این تیم امضا کرد.

او می گوید دوست دارد در بارسلونا بازنشسته شود اما احتمال دارد به کشورش آرژانتین بازگردد.

وی در این رابطه گفت: من گفته ام دوست دارم در اروپا و بارسلونا بمانم. اما این بدین معنی نیست که بازگشت به آرژانتین، کشورم را رد کنم.

وی در ادامه افزود: تصمیم گیری بسیار دشواری است اما دوست دارم در کشورم با فوتبال حرفه ای خداحافظی کنم. در نتیجه بارسلونا آخرین باشگاه من نخواهد بود

14. 11 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سلام به برو بچ
    گلارو دیدم خیلی گلای قشنگی بود!!
    خداروشکر سانچز و ویا هم گل زدن!!
    تو شادی ها هم که ویا و مسی رابطشونو نشون دادن!!!
    تیاگو هم که واقعا رو گل 6م خودشو نشون داد خیلی خوشم اومد گل 100% خودشو دو دستی داد به پیکه بزنه!!!

16. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

رورا: «این بازیکنان فوق العاده اند».

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir

مربی تیم از هوادارنی که به ورزشگاه نیو کمپ آمدند تشکر کرد و ابراز داشت که ورزشگاه مملو از جمعیت نمود بسیار مطلوب و مهمی در پی دارد. رورا اظهار داشت: «بازیکنان در سطح بسیار مطلوبی هستند. آنها از دقیقه اول با قدرت بازی کردند».

جوردی رورا به پاسخ فوق العاده طرفداران بارسا در اولین بازی میان روز در این فصل اشاره کرد. 85610 نفر از روی سکو ها آبی اناری ها را تشویق کردند و مربی تیم از این حمایت ابراز خرسندی کرد. وی گفت: «زمان بازی غیر معمول بود ولی ما در استادیوم جشن خوبی به راه انداختیم». او اضافه کرد: «ورزشگاه مملو از جمعیت نمود بسیار مطلوب و مهمی در پی دارد».

هشیاری کامل از ابتدای بازی

با وجود زمان برگزاری زودهنگام، بازی از ابتدا زیبا شروع شد. رورا بیان کرد: «بازیکنان در سطح بسیار مطلوبی بودند و از دقیقه اول بسیار قدرتمند بازی کردند».

همچنین کمک مربی تیم باور دارد که این مساله بسیار خوب است که 6 نفر مختلف در لیست گلزنان این بازی قرار دارند. از میان آنها الکسیس سانچز که گل اول بازی را به ثمر رساند. رورا در این خصوص گفت: «ما از بازی و عملکرد او بسیار راضی هستیم. او پیش از این کمی بد شانس بوده است و به نظر من گل بسیار خوبی به ثمر رساند و این گل به او اعتماد به نفس خوبی داد».

آندرس اینیستا در بازی عصر روز گذشته، فوق العاده ظاهر شد و این موضوع از دید رورا دور نماند. وی در این مورد اعلام کرد: «او در سطحی بسیار عالی بازی کرد. او بسیار راحت بازی می کند و این چیزی است که او را بی نظیر کرده است».

رورا به تمجید از الکس سانگ که در لیست اولیه بازی قرار داشت پرداخت و گفت: «او با قدرت و توانایی فراوانی بازی می کند».

#####################################

اینیستا: «صبح بسیار خوبی برای فوتبال بود».

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir

این هافبک بارسایی در بازی بعد از ظهر روز گذشته تیم مقابل ختافه، طراح پاس گل بود و یک گل نیز به ثمر رساند و همچنین اشاره داشت که: «بهترین چیز این است که تیم پیروز شده است». کریستین تیو که در نیمه دوم وارد بازی شد گفت: «بازی بسیار زیبایی بود و از این که توانستم در این پیروزی شرکت کنم خوشحالم».

آندرس اینیستا پایه گذار گل اول بازی با پاس فوق العاده به الکسیس سانچز بود و بعد از آن، پنجمین گل تیم را به ثمر رساند. وقتی که از او در خصوص این مشارکت تیمی در پیروزی کوبنده 6-1 مقابل ختافه پرسیده شد، او در پاسخ گفت: «این خیلی خوب است که همه ما در گلزنی شرکت داشتیم، ولی نهایتاً بهترین چیز این است که تیم برنده بازی شد و همه ما خوب بازی کردیم». با وضعیت بسیار عالی که او در این چند هفته اخیر داشته است، این هافبک توضیح داد: «چندین فصل است که من تقریباً در اکثر بازی ها حضور داشته ام، سعی من بر این است که در این سطح بمانم و بهتر از قبل شوم».

خوشحال از زمان بازی

بارسا برای اولین بار در این فصل یک بازی میان روز انجام داد. نیو کمپ با آماری فوق العاده 85610 نفر، مملو از تماشاگران حامی تیم بود و هواداران بازیکنان را نا امید نکردند. اینیستا اذعان داشت: «صبح بسیار خوبی برای فوتبال بود و بازی بسیار تماشایی بود».

عملکرد بی نظیر اینیستا سر انجام به گل ختم شد ولی بعد از بازی اینیستا ابراز داشت: «خوشحالی من به گل زدن یا نزدن بستگی ندارد. با این وجود چیزی که مشخص است این است که عملکرد خوبی داشتم». در پایان سومین بازیکن جهان در خصوص گلی که در نیمه دوم دریافت کردند گفت: «دریافت کردن گل نباید مایه نگرانی باشد. حریف ما نیز بازی خود را انجام داد. موقعیت هایی خلق کرد و می توانست که به گل برسد».

تیو به جایگاه خود دست می یابد

کریستین تیو در بازی روز گذشته تنها ظرف چند دقیقه ارزشهای خود را به نمایش گذاشت. این مهاجم کاتالانی اظهار داشت: «بازی بسیار خوبی بود. از این که توانستم در این برد شرکت داشته باشم و گلزنی کنم بسیار خوشحالم». وقتی که از او خواسته شد تا به این عملکرد نمره دهد، تیو گفت: «من برای بهتر شدن تلاش می کنم و سعی می کنم تا حد امکان خوب بازی کنم. در اولین موقعیتم گلزنی کردم و از این موضوع بسیار خوشحالم».

از تیو در مورد زمان غیر معمول امروز پرسیده شد و او در پاسخ گفت: «ما معمولاً شب ها بازی داشتیم ولی من شخصاً بازی کردن در ظهر را ترجیح می دهم». وی همچنین افزود: «تیم تحت تاثیر برنامه زمانی بازی قرار نگرفته است. بسیاری از ما هنگامی که در تیم جوانان بودیم ظهر بازی داشتیم».

اظهارات جرارد پیکه پس از بازی

«ما در زمین خیلی خوشحال شدیم. تماشاگران زیادی توانستند به ورزشگاه بیایند و جو بازی بی نظیر بود.
    اگر قرار باشد در آینده نیز در این زمان بازی کنیم، مساله نا خوشایندی نخواهد بود».

«ما بسیار خوش شانسیم که می توانیم از بازی زیبای آندرس اینیستا لذت ببریم و باید این مزیت را در نظر بگیریم که او برای بارسا بازی می کند».

جلسه تمرین، ساعت 11:00 روز چهار شنبه

مردان بارسا چهار شنبه ساعت 11:00 در زمین اسپورتیوا خوان گمبر جلسه تمرین برگذار می کنند. 15 دقیقه از تمرین به پرس کردن اختصاص داده می شود. البته اگرچه مصاحبه خبری قبل تمرین در کار نخواهد بود.

تمديد قرارداد پينتو تا 2014

منبع : سایت رسمی باشگاه / مترجم : فرشید مهرآرا

اين دروازه بان قراردادي جديد امضا کرد که بر اساس آن وي يک سال ديگر نيز در بارسا خواهد ماند

او گفت : " من احساس خوشبختي ميکنم که ميتوانم به تاريخ سازي با اين تيم شگفت انگيز ادامه دهم"

" احساس خوشبختي ميکنم که ميتوانم باز هم با اين تيم شگفت انگيز تاريخ سازي کنم. لذت بردن از اين ها پاداش بزرگيست." در اواسط روز دوشنبه، خوزه مانوئل پينتو در جلسه اي که مدير برنامه هاي او، ساندرو راسل، و نائب رئيس باشگاه جوزپ ماريا بارتمئو حضور داشتند قرارداد خود را تا 30 ژوئن 2014 تمديد کرد.

شور و اشتیاق کودکي

به 23 دسامبر برميگردد، زماني که که پينتو در سال 2008 به باشگاه پيوست، و اکنون ميتواند يک سال ديگر در اين باشگاه به کار خود ادامه دهد. "در پايان کار ميکنيم و اميدواريم نتايج خوبي بدست آوريم" . "من به اين ايده که شما بايد بدنبال روياهاي خود برويد ايمان دارم ... اميدواري هاي من هنوز تمام نشده اند، من مانند يک کودک ميباشم. شايد 37 سالم باشد، اما احساس يک جوان 18 ساله را دارم."

تيم منحصر به فرد

پينتو نميتواند از اين شادتر باشد. " احساس خوشبختي ميکنم که ميتوانم باز هم با اين تيم شگفت انگيز تاريخ سازي کنم. لذت بردن از اين ها پاداش بزرگيست." از او راجع به اينکه چه مدت ميتواند به بازي کردن ادامه دهد سوال شد، او به شوخي گفت :" من ميخواهم مانند پويول به بازي کردن پايان ندهم. ميخواهم قبل از 50 سالگي بازنشسته شوم!" او در ادامه گفت "همه ي اين ها به اينکه چه احساسي در آينده خواهم داشت بستگي دارد. روزي که ديگر به خودم باور نداشته باشم، همان روز خواهد بود، براي افتخاراتي که بدست آورده ام، ديگر دست خواهم کشيد."

تيترهای روزنامه الموندو 11 فوریه

=======================

موندو دپورتیوو، چاپ بارسلونا

«جشن» تیتر یک روزنامه است که به پیروزی 6 بر یک بارسا برابر ختافه و پیروزی تیم بسکتبال بارسلونا در فینال و قهرمانی این تیم در اسپانیا اشاره دارد. این روزنامه هم چنین نوشته:
    «اینیستا در نوکمپ جلوی 85610 هوادار درخشید»،
    «بسکتبال، بارسا 85- والنسیا 69: بارسای ژاوی پاسکوال شخصیت از خودش نشان داد و قهرمان شد»،
    «رئال مادرید: کریستیانو جلوی منچستر یونایتد احساس نوستالژی می کند»،
    «رایو وایکانو، اتلتیکو مادرید را کشت» و
    «تیم سیمئونه (اتلتیکو مادرید) بدون بازی و بدون برنامه، شاهد بود فاصله بین آنها و بارسا به 12 امتیاز افزایش یافت».

تیترهای روزنامه اسپورت 11 فوریه

=======================

6 گل شبیه 6 خورشید درخشید

آلکسیس ، مسی ، ویا ، تیو ، آندرس و جرارد گلزنی کردند و اینیستا رهبر ارکست
    بارسلونا بود

زوبی زارتا امروز برای دیدار با تیتو به نيويورك سفر می کند

سلطان کوپا ، بسکتبال بارسلونا با شکست والنسیا ، با 23 قهرمانی به رکورد رئال مادرید رسید

fcbarca.ir

جلسه فنی سوبی سارتا و تیتو این بار در نیویورک

By Ghazal Ziari

جلسه فنی بارسا این بار در جایی دورتر از اسپانیا برگزار می شود و در آن موضوعاتی مانند یافتن دروازه بانی جدید برای بارسا مطرح خواهد شد.

سایت گل- آندونی سوبی سارتا، نارسیس خولیا و آلبرت والنتین، روز دوشنبه به نیویورک سفر می کنند تا با تیتو ویلانووا،سرمربی جوان بارسلونا دیدار کرده و حال او را جویا شوند و به علاوه در یک جلسه فنی با او شرکت کنند که موضوع او برنامه ریزی برای فصل آتی بارسلونا خواهد بود. این جلسه در حالی برگزار می شود که مسئولان باشگاه کاتالان، از هم اکنون برنامه ریزی برای فصل 4-2013 را آغاز کرده اند و طبق گزارش منتشره در روزنامه ال موندو دپورتیوو، سران این باشگاه از هم اکنون به خریدهای تابستانی فکر می کنند و دربازار تابستانی به دنبال یک دروازه بان، یک مدافع میانی و یک مهاجم هستند.

طبق یک عادت هرساله دراین برهه زمانی، یک جلسه فنی میان سرمربی و مدیران باشگاه بارسلونا برگزار می شد و سالهای پیش در حالی که گواردیولا مسئول اصلی تیم بود، این جلسه در دفتر حرفه ای ساندرو روسل و یا در شهرک ورزشی سنت خوان دسپی برگزار می شود.
    این بار شهر نیویورک میزبان این جلسه خواهد بود؛ چرا که تیتو برای سپری کردن فاز درمان بیماری اش در این شهر حضور دارد. اولین دلیل سفر زوبی زارتا به آمریکا، دیدار دوستانه و به نحوی عیادت ازتیتو است ولی درعین حال این دیدار بهانه خوبی برای برگزاری این جلسه فنی نیز خواهد بود.

البته بهترین نتیجه ای که می توان از این سفر گرفت و بهترین خبر ممکن، خبر بهبود پیشروی روند درمان تیتو است؛ آن قدر خوب که بتواند در برنامه ریزی ها برای فصل آینده بارسلونا حضور داشته باشد؛ چرا که سران باشگاه روی او حساب باز کرده اند. تیتو و دستیارانش دقیقا از اوضاع رختکن خبر دارند و امیدوارند تا برای فصل آینده بتوانند روی رختکنی کم تعدادتر و رقابتی حساب باز کنند. به همین خاطر به یک بازسازی تمام و کمال در رختکن تیم نیاز است و تیتو هم سه نیازش را اعلام کرده: خرید یک دروازه بان که در صورت جدایی قریب الوقوع والدس این دروازه بان جدید را جاشین او کنند. یک مدافع میانی ؛ چرا که در بازار تابستانی گذشته سران بارسا تیاگو سیلوا را می خواستندولی درنهایت الکس سانگ را خریداری کردند که دراین پست جا نیفتاده و خواسته نهایی شان هم خرید یک مهاجم است که نیمار برای سران تیم کاتالان اولویت اول را دارد.به نظر می رسد که توافق ها با نیمار حاصل شده و او در سال 2013 یا 2014 به بارسلونا خواهد آمد.
    طبق گزارش منتشره در ال موندو دپورتیوو،هدف اصلی آبی اناری ها برای پست مدافع میانی، متس هوملز،بازیکن بوروسیا دورتموند است که فصل گذشته هم درکانون توجه بارسایی ها بود و البته گزینه های دیگری از جمله آیمن عبدالنور، بازیکن تونسی تولوز هم زیر ذره بین است. در مورد پست دروازه بانی هم سران بارساخواهان آن هستند تا تکلیفشان هرچه سریع تر روشن شود ؛ چرا که والدس احتمالا درپایان فصل از بارسا جدا می شود و آنها به دنبال دروازه بانی هستند که بتواند جانشین شایسته ای برای والدس باشد

از جمله ملاک های بارسایی ها برای دروازه بان ایده آلشان ، دروازه بانی است که بتواند از پاهایش هم استفاده کنند.په په رینا به خاطر شناختی که از باشگاه دارد، یکی از گزینه هاست که با فشارهای بالا هم دست و پنجه نرم کرده و باتجربه است. دخه آ و گوائیتا هم دیگر گزینه های مطرح شده هستند.

########################################

Last edited by M E S S I; 11-02-2013 at 22:59.

18. 9 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

ترجمه تیترهای 12 فوریه رونامه اسپورت

=========================================

برنامه های بارسلونا برای سال 2014

در دیدار زوبی زارتا و تیتو در نیویورک

1-قراردادها :
    آوردن دروازه بان ، یک مدافع میانی و تعیین سرنوشت نیمار

2-خروجی ها:
    تعیین بازیکنان خروجی در هر 3 خطوط

3-استفاده از بارسای B

دلوفئو ، رافینها ، و سرجی روبرتو کاندیدای حضور در تیم اول هستند.

الگواخه از ناراحتی کلیوی رنج می برد و ممکن است بازی بعدی را از دست بدهد.

یک بازی دیگر برنامه ریزی شده است در ساعت 12 برگزار شود

لاپورتا باید شخصا ضمانت کند

تیترهای روزنامه الموندو 12 فوریه

=====================================

بهترین های سال 2012
    آندرس اینیستا و بلمونته سوپر قهرمانان 2012

اینیستا به سان جادوگری سحر و جادوی خود را در ورزشگاه پراکنده می کند

بلمونته به عنوان پرنسس آب ها در المپیک لندن و به عنوان بهترین شناگر زن تاریخ اسپانیا
    برنامه بارسا در سال 2013-2014 : زوبی زارتا به نیویورک سفر کرد تا برنامه های سال آینده را تنظیم کند

ویا به بیمارستان به خاطر درد کلیه منتقل شد

الکلاسیکوی برگشت 2 مارس در ساعت 16

لاپورتا باید غرامت 62 میلیون یورویی تضمین شخصی دهد

fcbarca.ir

===================================

دیدار لیگ رئال مادرید – بارسلونا عصر انجام می‌شود

ششمین کلاسیکو فصل 13-2012 قرار است در بعد از ظهر برگزار شود، در حالی که گفته می‌شد شاید زمان انجام این بازی سر ظهر باشد.
    سایت گل – خائومه رورس، رییس Mediapro گفته دیدار رئال مادرید و بارسلونا در لالیگا در 2 مارس احتمالا ساعت 16 به وقت اروپای مرکزی برگزار می‌شود.
    این شرکت در ابتدا امیدوار بود بازی را به ساعت 12 ظهر بکشاند اما رورس گفته این اتفاق بعید به نظر می‌رسد: «به نظرم رئال مادرید-بارسلونا در ساعت 16 عالی است. آمار تماشای بازی بارسلونا – ختافه که سر ظهر برگزار شد بیشتر از آمار بازی رئال مادرید – سویا بود که شنبه شب بود. ما تلاش کردیم کلاسیکو ساعت 12 باشد اما در این صورت اوضاع پیچیده می‌شود.»
    این ششمین کلاسیکو فصل خواهد بود.

===================================

درد شکمی و بستری شدن ویا در بیمارستان

ستاره 31 ساله بارسلونا به دلیل تورم در ناحیه کلیه در بیمارستان بستری شده و در بازی بعدی تیمش غایب خواهد بود

سایت گل- طبق گزارش باشگاه بارسلونا، داوید ویا بازیکن 31 ساله و باتجربه باشگاه بارسلونا به دلیل دردی غیرطبیعی در ناحیه شکم در بیمارستان بستری شده است.

بدین ترتیب و با توجه به این درد شکمی،بعید به نظر می رسد که ویا بتواند در بازی هفته آینده تیمش مقابل گرانادا در رقابت های لالیگا به میدان برود.

ویا عصر دوشنبه در بیمارستان بستری شد و برنامه ها برای درمان سنگ کلیه احتمالی او آغاز شده است.

سران باشگاه بارسلونا اعلام کرده اند که بعید است که او بتواند برای بازی شنبه شب این تیم به اوج برسد و احتمالا در بازی بارسلونا مقابل گرانادا غایب خواهد بود.

ویا در 15 دیداری که این فصل برای بارسلونا برگزار کرده، 5 گل به ثمر رسانده و در رقابت های این فصل لیگ قهرمانان اروپا ، هنوز گلی را به ثمر نرسانده.

بارسلونا روز 20 فوریه در رقابت های دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل میلان به میدان خواهد رفت.

هنوز مشخص نیست که ویا تا چه زمانی از میادین به دور خواهد بود ولی او درآخرین بازی تیمش که روز یکشنبه مقابل ختافه برگزار و با برد 1-6 کاتالان ها به پایان رسید، موفق به گلزنی شده بود

========================

مهم ترین ارمغان بازی با ختافه

هیج شکی وجود ندارد ، مهم ترین و سخت ترین بازی های بارسلونا در یک ماه اخیر اتفاق خواهد افتاد .آزمایش بزرگی که سرنوشت جام های بارسلونا در این فصل به آنها بستگی خواهد داشت و یک بازی به مانند ختافه اعتماد به نفس فوق العاده به بارسلونایی ها اضافه کرد.

لیگ قهرمانان اروپا در حدود یک هفته دیگر برای بارسلونا شروع خواهد شد و چند روز بعد در نیمه نهایی کوپا بازی سرنوشت سازی در برابر رئال مادرید خواهیم داشت.

بارسلونا برای این حریفان بزرگ به یک اعتماد به نفس به موقع نیاز داشت که در بازی دیروز به بهترین نحو ممکن این به تیم تزریق شد.آبی اناری پوشان با زدن 6 گل توسط 6 بازیکن مختلف ، بار دیگری دلیلی بر اثبات توانایی های بهترین تیم دنیا بر خود و حریفان بود. داشتن روحیه بالا برای بارسلونا خطرناک است و ختافه دیروز اسیر این بارسلونا شد.

به قلم آقای اتیکسون

fcbarca.ir

==================================

آیا اینیستا یک زیدان جدید است ؟

بدون شک در بازی یکشنبه مقابل ختافه ، اینیستا بهترین بازیکن میدان بود و بارسلونا
    با پاس ها و دریبل های او یک پیروزی شکوهمند بدست آورد.

شرم آور است که آندرس به انداره ای که او لیاقتش را داشته است از او تمجید نشده است و از طرف دیگر آندرس به این موفقیت های فردی و ستایش های فردی اهمیتی نمی دهد.بیش از هر چیزی تیم برای او اهمیت دارد .

در این متن مقایسه ای بین آندرس و زیدان اسطوره افسانه ای فرانسه صورت گرفته است بیش از هر چیزی باید به این سوال پاسخ داده شود آیا مقایسه این دو مناسب است ؟

برای من بله ! مدت زیادی نگذشته است که زیزو از فوتبال بازنشته شده است واینستا از زمان بازنشستگی او ، به شایستگی جانشینی او را در جهان فوتبال ، گرفته است .مهارت های دریبلینگ آندرس ، ظرافت کاری او و قدرت تمام کنندگی در هنگام دریبل آن بسیار مشابه هستند.نکته مشترک دیگر هر دوی آنها گلزنی آنهاست

از طرف دیگر هر دو بازیکن در عرصه ملی و باشگاهی به موفقیت های جدی رسیده اند .اینیستا از لحاظ بدست آوردن جام ها موفق تر بوده است ولی زیدان توپ طلا را در کارنامه خود دارد و حتی ممکن است به دلیل وجود مسی نتواند به این مهم دست یابد.هر چند بدست آوردن عناوین آنقدر مهم نیستند و هر دو بهترین هافبک های 25 سال گذشته هستند.

به قلم آقای کاردیناس

fcbarca.ir

////////////////////////////////////////////////////////////

مقايسه اینیستا و زيدان:

Last edited by M E S S I; 12-02-2013 at 11:33.

20. 9 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •