تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 118 اولاول ... 85898104105106107108109110111112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 1177

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Chelsea F.C | آبی‌های لندن | جلد 2

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

(( تیم تا دست مورینیو بیاد و تیمو مورد علاقه خودشو درست کنه 1 فصل طول میکشه ))
    عشق دو طرفه... هم اون اینجا رو دوست داره هم اینجا اونو

2. 5 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

خب مورینیو هم خودش اعلام کرد تا آخر هفته رسما به عنوان سرمربی چلسی معرفی میشه ..
    پس بزن دست قشنگه رو
    به نظرم بعد از این چند وقت که بی ثباتی توی باشگاه موج میزد وقتش رسیده که ثبات رو هم تجربه کنیم و چه کسی بهتر از مو ؟
    از بابت خرید ها که خیال من کاملا راحته .. چون هم ابراموویچ خوب خرج میکنه هم مورینیو بازیکن الکی نمیخره ..

به شخصه فکر میکنم مو این بار خیلی بیشتر از دفعه ی قبل میتونه برای چلسی موفقیت کسب کنه
    هم تجربش مسلما بیشتر شده
    و شکستی که امسال تجربه کرد کمکش میکنه که بهتر و قوی تر بشه ...

اول هر فصل با کلی امیدواری میگیم که این فصل خیلی فصل خوبی میتونه باشه و لیگ رو حتما میگیریم و سه گانه و اینا .. ولی آخر فصل که یه جام میگیریم کلامون رو میندازیم هوا .. !
    امیدوارم این فصل این شکلی نشه ..که البته خوش بینم به آینده !

4. 8 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببینیم میتونه بازیکنی دیگه مثل دروگبا کشف کنه یا نه، استعداد خوبی تو شکف استعداد داره این مورینیو

6. 5 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

جام های انگلیس که دیگه همش مال خودمونه ..... واسه دسر اول باید یه سوپر کاپ بزنیم توو رگ بعدشم لیگ قهرمانان که قبلا تا نیمه نهایی خوب میرفتیم... دیگه لیورپول کنه نیست ... ناداوری هم شکست میدیم... لیگ قهرمانان مطمئنم توو این 3 سال مورینیو حداقل یه بار میبریمش

8. 5 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

خبر سایت رسمی باشگاه چلسی:

MOURINHO APPOINTED...

10 جون معرفی رسمی آقای خاص ،در استمفورد بریدج!

محتوای مخفی: متن خبر 
    chelsea Football Club is delighted to announce the appointment of Jose Mourinho as First Team Manager. Mourinho has signed a four-year contract and will return to the club where he won two Premier League titles, an FA Cup and two League Cups between 2004 and 2007.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , Chelsea FC Chief Executive, said: 'I am delighted to welcome Jose back to Chelsea. His continued success, drive and ambition made him the outstanding candidate.
    'It is our aim to keep the club moving forward to achieve greater success in the future and Jose is our number one choice as we believe he is the right manager to do just that.
    'He was and remains a hugely popular figure at the club and everyone here looks forward to working with him again.'
    Since leaving Chelsea in 2007, the 50-year-old Portuguese has worked in Italy with Inter and Spain with Real Madrid, lifting three league championships, two domestic cups and the Champions League.
    Originally appointed at Stamford Bridge in 2004, immediately after winning Europe's top competition with Porto, he quickly achieved success securing his first trophy for the club as early as February 2005, when we beat Liverpool 3-2 after extra-time in Cardiff to win the Carling Cup. We went on to win the league that season with a record 95 points and a record low of just 15 goals conceded in 38 games.
    The club celebrated consecutive championships in our centenary 2005/06 season, secured with a 3-0 win over Manchester United in late April, and the next campaign we were able to add the Carling Cup with victory over Arsenal in Cardiff, and the FA Cup when United were beaten again in the first senior game at the new Wembley.
    Mourinho departed by mutual consent in September 2007, going on to develop his already impressive CV by winning the Serie A twice in two years and the Champions League with Inter, before joining Real Madrid in 2010, where he lifted both La Liga and the Copa Del Rey, ending his stay in Spain yesteday.
    He brings three coaching staff with him in Rui Faria, Silvino Louro and Jose Morais. Each carries the title of Assistant First Team Coach and will work alongside current first team staff Steve Holland, Christophe Lollichon and Chris Jones.
    The new manager will be officially presented in a press conference at Stamford Bridge on Monday 10 June, further details of which will follow in due course.

سایت گل- ژوزه مورینیو با قراردادی 4 ساله هدایت چلسی را برعهده گرفت.
    آقای خاص جانشین رافا بنیتس شد که بعد از 6 ماه حضور روی نیمکت آبی ها، به تازگی به عنوان سرمربی فصل آینده ناپولی معرفی شد.
    مورینیو پیش از این بین سال های 2004 تا 2007 هدایت آبی های لندن را برعهده داشت و اکنون برای دومین مقطع هدایت این باشگاه را برعهده می گیرد. در طول 6 سالی که از جدایی مورینیو از چلسی سپری شده، این باشگاه 8 مربی مختلف عوض کرد.
    ران گورلی، مدیر اجرایی باشگاه چلسی، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مایلم که به ژوزه به خاطر بازگشت به چلسی خوش آمد بگویم. موفقیت های پیاپی و شور و اشتیاق او برای رسیدن به موفقیت های بیشتر، او را به گزینه مناسبی برای این باشگاه تبدیل کرد.
    هدف ما این است که باشگاه را در مسیر پیشرفت نگه داریم و در آینده به موفقیت های بیشتری برسیم. ژوزه گزینه اصلی ما بود و معتقدم که بهترین گزینه برای چلسی به شمار می رود."
    مورینیو در اولین مقطع حضورش در چلسی، دو قهرمانی در لیگ برتر، یک قهرمان در جام حذفی و دو قهرمانی در جام اتحادیه اما توفیقی در فتح چمپیونزلیگ نداشت.
    Last edited by eman619rv; 03-06-2013 at 17:47.

10. 9 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

گزارشات از انگلیس حاکی از آن است که مورینیو در نظر دارد دنیله ده روسی را برای فصل بعدی به لندن بیاورد. این در حالی است که ده روسی بعد از 12 سال حضور در رم به یکی از از اسطوره های این تیم تبدیل شده و هواداران او را کاپیتان آینده می نامند.در صورت انتقال او به چلسی مبلغ انتقال این بازیکن 29 ساله چیزی در حدود 10 میلیون پوند خواهد بود.پیش از این نیز در تابستان گذشته، منچستر سیتی برای جذب او ابراز علاقه کرده بود و ده روسی به این باشگاه انگلیسی به شدت نزدیک شده بود اما در نهایت وی رم را ترک نکرد.هر چند که مورینیو به سبک بازی این هافبک ایتالیایی علاقه زیادی دارد و هم اکنون یکی از بهترین هافبک های دنیاست، اما شاید علت اصلی حضور ده روسی در چلسی پایان کار قریب الوقوع جان تری و لمپارد باشد و ده روسی کسی است که می تواند به خوبی نقش رهبر را در زمین مسابقه ایفا کند و روحیه تیم را بالا ببرد.

12. 5 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب تبریک میگم که دیگه رسما خوزه به چلسی پیوست و خیالمون راحت شد
    جالبه توی سایت های انگلیسی تقریبا همه خبرهای اونا در مورد همینه

از الان باید منتظر چلسی رویایی مورینیو باشیم چون مورینیو نسبت به زمان قبل که توی چلسی بود باتجربه تر و تشنه تر برای موفقیت شده!

14. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

تبریک میگم بالاخره تیم دست کسی افتاد که هممون خواستارش بودیم

به امید قهرمانی و رکوردهای بیشتر و بهتر

پيام مورينيو به هواداران چلسي

ژوزه مورينيو، سرمربي جديد چلسي، به قولي که در سال 2004 و در اولين مقطع حضورش در اين باشگاه به هواداران داده بود، تاکيد کرد.

مورينيو که در سال 2007 چلسي را ترک کرده بود، امروز با قراردادي 4 ساله به اين باشگاه پيوست و در طول هفته آينده به طور رسمي به رسانه ها معرفي مي شود.

اما او از طريق سايت رسمي باشگاه، براي هواداران چلسي پيامي فرستاد و قولي که 9 سال قبل به آنها داده بود را تکرار کرد.

در اين پيام آمده است:" اين دقيقا همان پيامي است اما اکنون مي توانم بگويم که من يکي از شما هستم و اين کمي شرايط را متفاوت مي کند. من در طول دوران حرفه اي ام دو دوره فوق العاده داشتم، چلسي و اينتر. و البته چلسي براي من مهمتر است.

قرار گرفتن مقابل چلسي براي من بسيار بسيار دشوار بود؛ من اين کار را دو بار انجام داد و خيلي بد نبود.

به خاطر بازگشتم بسيار خوشحالم. بايد خودم را آماده کنم تا در زمان ورودم به باشگاه احساساتي نشوم. اما واضح است که خيلي خوشحالم. گرفتن اين تصميم خيلي راحت بود.

من با رئيس ملاقات کردم و فکر مي کنم تنها پس از 5 دقيقه به توافق رسيديم؛ جلسه اي کوتاه اما ثمربخش. من از رئيس پرسيدم مي خواهي من برگردم،؟ او در جواب گفت مي خواهي برگردي؟ و من چند دقيقه فکر کردم و تصميم نهايي را گرفتم."

آغاز مذاکرات چلسي با رم براي انتقال ده‌روسي

باشگاه چلسي مذاکرات اوليه براي به خدمت گرفتن دانيله ده روسي را با باشگاه رم آغاز کرد.

باشگاه لندني که امروز به طور رسمي مورينيو را به عنوان سرمربي فصل آينده اش معرفي کرد، قصد دارد در تابستان چند خريد مهم انجام بدهد وبه همين دليل پيشنهادي رسمي براي خريد اين ملي پوش ايتاليايي به باشگاه رم ارائه داده اند.

آقاي خاص علاقه زيادي به بازي ده روسي دارد و در طول سه فصلي که در رئال بازي مي کرد نيز تلاش زيادي کرد تا او را به سانتياگو برنابئو ببرد.

ده روسي در فصل اخير مشکلات زيادي در رم داشت و به ويژه در زمان حضور زدنک زمن، کمتر در ترکيب اصلي اين تيم قرار گرفت. گفته مي شود مديران اين باشگاه حاضرند تا با دريافت پيشنهادي در حدود 20 ميليون يورو، او را واگذار کنند.

مذاکرات بين مديران چلسي و همتايان رمي شان به تازگي آغاز شد و مانع اصلي بر سر راه اين انتقال، نه مبلغ مورد نظر رم، که دستمزد درخواستي اين بازيکن است.

ده روسي که سال گذشته مورد توجه منچسترسيتي نيز بود، با دستمزد سالانه 6 ميليون يورو، يکي از پردرآمدترين بازيکنان سري آ است.

يک منبع نزديک به اين انتقال، گفت:" ده روسي مي داند که مورينيو او را مي خواهد و رم آماده است تا با دريافت پيشنهادي مناسب، او را بفروشد. دوران حضور او در رم به پايان رسيده است."

ده روسي در 17 سالگي به رم پيوست و در تمام طول دوران حرفه اي اش براي اين باشگاه بازي کرد. او 84 بازي ملي در نيز در کارنامه دارد.

Goal

تو رئال چیکار کردند با این بنده خدا انقدر پیر شده

Last edited by 30vil; 03-06-2013 at 21:04.

16. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

ت

تو رئال چیکار کردند با این بنده خدا انقدر پیر شده

حالا بروبچها و عمو حسابی چاقو چلش میکنن.... مطمئنم موفقیتهای زیادی در انتظاره... پرچم بالاس... اولین قربانیا هم منچستر توو جام خیریه و بایرن توو سوپر کاپن

18. 4 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

اولین قربانیا هم منچستر توو جام خیریه
    به همین خیال باش .. چون بازی جام خیریه بین یونایتد و ویگان هستش

20. 4 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •