عشق دو طرفه... هم اون اینجا رو دوست داره هم اینجا اونو![]()
عشق دو طرفه... هم اون اینجا رو دوست داره هم اینجا اونو![]()
خب مورینیو هم خودش اعلام کرد تا آخر هفته رسما به عنوان سرمربی چلسی معرفی میشه ..
پس بزن دست قشنگه رو
به نظرم بعد از این چند وقت که بی ثباتی توی باشگاه موج میزد وقتش رسیده که ثبات رو هم تجربه کنیم و چه کسی بهتر از مو ؟
از بابت خرید ها که خیال من کاملا راحته .. چون هم ابراموویچ خوب خرج میکنه هم مورینیو بازیکن الکی نمیخره ..
به شخصه فکر میکنم مو این بار خیلی بیشتر از دفعه ی قبل میتونه برای چلسی موفقیت کسب کنه
هم تجربش مسلما بیشتر شده
و شکستی که امسال تجربه کرد کمکش میکنه که بهتر و قوی تر بشه ...
اول هر فصل با کلی امیدواری میگیم که این فصل خیلی فصل خوبی میتونه باشه و لیگ رو حتما میگیریم و سه گانه و اینا .. ولی آخر فصل که یه جام میگیریم کلامون رو میندازیم هوا .. !
امیدوارم این فصل این شکلی نشه ..که البته خوش بینم به آینده !
ببینیم میتونه بازیکنی دیگه مثل دروگبا کشف کنه یا نه، استعداد خوبی تو شکف استعداد داره این مورینیو![]()
جام های انگلیس که دیگه همش مال خودمونه ..... واسه دسر اول باید یه سوپر کاپ بزنیم توو رگبعدشم لیگ قهرمانان که قبلا تا نیمه نهایی خوب میرفتیم... دیگه لیورپول کنه نیست ... ناداوری هم شکست میدیم... لیگ قهرمانان مطمئنم توو این 3 سال مورینیو حداقل یه بار میبریمش
![]()
خبر سایت رسمی باشگاه چلسی:
MOURINHO APPOINTED...
10 جون معرفی رسمی آقای خاص ،در استمفورد بریدج!
![]()
محتوای مخفی: متن خبر
سایت گل- ژوزه مورینیو با قراردادی 4 ساله هدایت چلسی را برعهده گرفت.
آقای خاص جانشین رافا بنیتس شد که بعد از 6 ماه حضور روی نیمکت آبی ها، به تازگی به عنوان سرمربی فصل آینده ناپولی معرفی شد.
مورینیو پیش از این بین سال های 2004 تا 2007 هدایت آبی های لندن را برعهده داشت و اکنون برای دومین مقطع هدایت این باشگاه را برعهده می گیرد. در طول 6 سالی که از جدایی مورینیو از چلسی سپری شده، این باشگاه 8 مربی مختلف عوض کرد.
ران گورلی، مدیر اجرایی باشگاه چلسی، در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مایلم که به ژوزه به خاطر بازگشت به چلسی خوش آمد بگویم. موفقیت های پیاپی و شور و اشتیاق او برای رسیدن به موفقیت های بیشتر، او را به گزینه مناسبی برای این باشگاه تبدیل کرد.
هدف ما این است که باشگاه را در مسیر پیشرفت نگه داریم و در آینده به موفقیت های بیشتری برسیم. ژوزه گزینه اصلی ما بود و معتقدم که بهترین گزینه برای چلسی به شمار می رود."
مورینیو در اولین مقطع حضورش در چلسی، دو قهرمانی در لیگ برتر، یک قهرمان در جام حذفی و دو قهرمانی در جام اتحادیه اما توفیقی در فتح چمپیونزلیگ نداشت.
Last edited by eman619rv; 03-06-2013 at 17:47.
گزارشات از انگلیس حاکی از آن است که مورینیو در نظر دارد دنیله ده روسی را برای فصل بعدی به لندن بیاورد. این در حالی است که ده روسی بعد از 12 سال حضور در رم به یکی از از اسطوره های این تیم تبدیل شده و هواداران او را کاپیتان آینده می نامند.در صورت انتقال او به چلسی مبلغ انتقال این بازیکن 29 ساله چیزی در حدود 10 میلیون پوند خواهد بود.پیش از این نیز در تابستان گذشته، منچستر سیتی برای جذب او ابراز علاقه کرده بود و ده روسی به این باشگاه انگلیسی به شدت نزدیک شده بود اما در نهایت وی رم را ترک نکرد.هر چند که مورینیو به سبک بازی این هافبک ایتالیایی علاقه زیادی دارد و هم اکنون یکی از بهترین هافبک های دنیاست، اما شاید علت اصلی حضور ده روسی در چلسی پایان کار قریب الوقوع جان تری و لمپارد باشد و ده روسی کسی است که می تواند به خوبی نقش رهبر را در زمین مسابقه ایفا کند و روحیه تیم را بالا ببرد.
خب تبریک میگم که دیگه رسما خوزه به چلسی پیوست و خیالمون راحت شد
جالبه توی سایت های انگلیسی تقریبا همه خبرهای اونا در مورد همینه
از الان باید منتظر چلسی رویایی مورینیو باشیم چون مورینیو نسبت به زمان قبل که توی چلسی بود باتجربه تر و تشنه تر برای موفقیت شده!
تبریک میگم بالاخره تیم دست کسی افتاد که هممون خواستارش بودیم
به امید قهرمانی و رکوردهای بیشتر و بهتر
پيام مورينيو به هواداران چلسي
ژوزه مورينيو، سرمربي جديد چلسي، به قولي که در سال 2004 و در اولين مقطع حضورش در اين باشگاه به هواداران داده بود، تاکيد کرد.
مورينيو که در سال 2007 چلسي را ترک کرده بود، امروز با قراردادي 4 ساله به اين باشگاه پيوست و در طول هفته آينده به طور رسمي به رسانه ها معرفي مي شود.
اما او از طريق سايت رسمي باشگاه، براي هواداران چلسي پيامي فرستاد و قولي که 9 سال قبل به آنها داده بود را تکرار کرد.
در اين پيام آمده است:" اين دقيقا همان پيامي است اما اکنون مي توانم بگويم که من يکي از شما هستم و اين کمي شرايط را متفاوت مي کند. من در طول دوران حرفه اي ام دو دوره فوق العاده داشتم، چلسي و اينتر. و البته چلسي براي من مهمتر است.
قرار گرفتن مقابل چلسي براي من بسيار بسيار دشوار بود؛ من اين کار را دو بار انجام داد و خيلي بد نبود.
به خاطر بازگشتم بسيار خوشحالم. بايد خودم را آماده کنم تا در زمان ورودم به باشگاه احساساتي نشوم. اما واضح است که خيلي خوشحالم. گرفتن اين تصميم خيلي راحت بود.
من با رئيس ملاقات کردم و فکر مي کنم تنها پس از 5 دقيقه به توافق رسيديم؛ جلسه اي کوتاه اما ثمربخش. من از رئيس پرسيدم مي خواهي من برگردم،؟ او در جواب گفت مي خواهي برگردي؟ و من چند دقيقه فکر کردم و تصميم نهايي را گرفتم."
آغاز مذاکرات چلسي با رم براي انتقال دهروسي
باشگاه چلسي مذاکرات اوليه براي به خدمت گرفتن دانيله ده روسي را با باشگاه رم آغاز کرد.
باشگاه لندني که امروز به طور رسمي مورينيو را به عنوان سرمربي فصل آينده اش معرفي کرد، قصد دارد در تابستان چند خريد مهم انجام بدهد وبه همين دليل پيشنهادي رسمي براي خريد اين ملي پوش ايتاليايي به باشگاه رم ارائه داده اند.
آقاي خاص علاقه زيادي به بازي ده روسي دارد و در طول سه فصلي که در رئال بازي مي کرد نيز تلاش زيادي کرد تا او را به سانتياگو برنابئو ببرد.
ده روسي در فصل اخير مشکلات زيادي در رم داشت و به ويژه در زمان حضور زدنک زمن، کمتر در ترکيب اصلي اين تيم قرار گرفت. گفته مي شود مديران اين باشگاه حاضرند تا با دريافت پيشنهادي در حدود 20 ميليون يورو، او را واگذار کنند.
مذاکرات بين مديران چلسي و همتايان رمي شان به تازگي آغاز شد و مانع اصلي بر سر راه اين انتقال، نه مبلغ مورد نظر رم، که دستمزد درخواستي اين بازيکن است.
ده روسي که سال گذشته مورد توجه منچسترسيتي نيز بود، با دستمزد سالانه 6 ميليون يورو، يکي از پردرآمدترين بازيکنان سري آ است.
يک منبع نزديک به اين انتقال، گفت:" ده روسي مي داند که مورينيو او را مي خواهد و رم آماده است تا با دريافت پيشنهادي مناسب، او را بفروشد. دوران حضور او در رم به پايان رسيده است."
ده روسي در 17 سالگي به رم پيوست و در تمام طول دوران حرفه اي اش براي اين باشگاه بازي کرد. او 84 بازي ملي در نيز در کارنامه دارد.
Goal
تو رئال چیکار کردند با این بنده خدا انقدر پیر شده
![]()
Last edited by 30vil; 03-06-2013 at 21:04.
حالا بروبچها و عمو حسابی چاقو چلش میکنن.... مطمئنم موفقیتهای زیادی در انتظاره... پرچم بالاس... اولین قربانیا هم منچستر توو جام خیریه و بایرن توو سوپر کاپن![]()
به همین خیال باش .. چون بازی جام خیریه بین یونایتد و ویگان هستشاولین قربانیا هم منچستر توو جام خیریه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)