رتبه بندی دانشگاه های ایران بر اساس سطح آموزش و ...در سایت وزارت علوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رتبه بندی دانشگاه های ایران بر اساس سطح آموزش و ...در سایت وزارت علوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی در دانشگاه آزاد قبول شوید اسم شما تا دو ترم در لیست ثبت نام وجود دارد/یعنی اگه الان ثبت نام نکنید می تونید برای ترم بعد همین رشته که قبول شدید ثبت نام کنید.
معمولا چند تای اولو میگن همه رو نمیگن![]()
پیدا کردم رده بندی کل دانشگاه های ایران ( البته نه همه ) هر کی میخواد بدونه بره اینجا : اگرچه باعث تاسفه
دانشگاه تهران که تو ایران اوله اما تو جهان 645 هست !!!!!!!!!!!!!!!
خودم یه لیست کامل از همه دانشگاه ها تهیه کردم که واستون میزارم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط کافیه نام دانشگاه رو سرچ کنید
Last edited by camry; 10-09-2012 at 15:00.
می تونید تو گوگل هم سرچ کنید و دانشگاه مورد نظرتونو پیدا کنید یا به سایت دانشگاهی که قبول شدید برید و اطلاعات دانشگاه رو بدست بیارید.
دوستان ما روزی یکبار وارد اینجا می شیم وقتی می خونیم که
جوابا اومد
با احساساتمون بازی میشه!!!
قبل از كنكور تاپيك ها شلوغتر بودن...
يه سري از كاربرا كه قبل از كنكور خيلي فعال بودن ديگه پست نميدن.نميدونم چرا
هم اکنون 20کاربر دارن این تایپیک رو مشاهده میکنن....(خدا وکیلی از این 20کاربر فقط 4یا5 نفر پست میدن)
فهرست رتبه بندی دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب مثلا تو این مواقع چه فعالیتی تو این تاپیک میکردن ؟ !!
اصولا اسپم هر چی کمتر باشه بهتره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)