بعضی از بازی های بلک باکس مشکلی که دارند اینه که وقتی که شورتکات بازی رو از روی دسکتاپ میزنی اتفاقی نمیفته اما وقتی بازی رو از توی خود فولدر بازی اجرا می کنی، کار می کنه.
یه امتحان بکن.
بعضی از بازی های بلک باکس مشکلی که دارند اینه که وقتی که شورتکات بازی رو از روی دسکتاپ میزنی اتفاقی نمیفته اما وقتی بازی رو از توی خود فولدر بازی اجرا می کنی، کار می کنه.
یه امتحان بکن.
این به خاطر اینه که خواستن جنبه کمیک به بازی بدن و راهی هم نداره
دوست عزیز من که نوشتم وقتی play offline هم میزنم باز اتفاقی نمی افته یعنی توی پوشه نصبشم رفتم و فایل PlayMaxPayne3 رو هم اجرا کردم ولی هیچی نمیاد.نمیدونم حالا کرک خاصی میخواد یا چیزی دیگه.
سلام بچه ها
من تو یه مرحله بازی گیر کردم نمیدونم چیکار کنم؟!!!
اون مرحله که تو اون اداره حمله میکنن بعد پسر عینکیه سیستم حفاظتی رو فعال میکنه... اونجا یه ماشینه با سرعت میاد تو ساختمون به سمت من که سه نفر سر نشین داره که دخلِشونو میارم... اما بعد از این، سه نفر میان که یکیشون یه تفنگ مشتی داره همشم منو میکشه هر چی ام تیر میزنم نمیمیره لامصب... چجوری بکشم اینو؟؟؟
جونه من یکی بگه، تو کفم
این آپدیت 1.22 رو بگیر و نصب کن بعد مثل قبل بازی رو اجرا کن
فاصله بین h و a رو توی دانلودها(بعد از آبی ها) بردار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a.com/Game/Patch/Max%20Payne%203%20Update%20v1.0.0.22%20RELOADED%20 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a.com).rar
هیچی دیگه هدش رو میزنی کلاهش که میپره و بعدم هدشات میشه
بهتره با یک تفنگ سنگین بزنیش نه یوزی و کلت
اگر دیدی هی میزنیش اما کلاهش نمیپره باگ هستش یه ترینر بگیر ردش کن
مال من نمیپرید فکر کنم یک خشاب رو سرش خالی کردم تا مرد'آخرش فکر کنم دیگه گردنش درد گرفت
Last edited by Meysam Raz; 19-10-2012 at 02:17.
یه مشکل جدید دارم اونجا که مکس پین کچل میکنه و بعدش با تلفن با برادرهای شوهر فابلا صحبت میکنه اونجا بازی گیر میکنه و نه اروری میده و نه چیزی فقط گیر میکنه و همینجوری میمونه
دوستان من تا امروز هنوز منتظر نسخه کامل و با کیفیت و سالم هستم جایی رو میشناسید که بتونم تهیه کنم تو تهران یا خرید اینترنتی کنم که هم
سالم باشه و هم نصبش طول نکشه و درست حسابی کار کنه؟؟ حیف که این بازی رو نسخه بلک باکس بخوام بازی کنم
ورژن بازیتون چنده؟ آپدیت به ورژن 1.22 رو حتما تست کنید
ورژن بازی همین 1.22 هست ولی بازم اونجا که مکس پین کچل میکنه و بعدش با تلفن با برادرهای شوهر فابلا صحبت میکنه اونجا بازی گیر میکنه
ممنون دوست عزیز
خوندم پست اول رو
من نسخه بلک باکس رو دارم
بعدش هم آپدیت ها رو دانلود کردم و نصب کردم
ولی بازم همین آشه و همین کاسه
چندین بار هم این کار رو کردم ولی نشده
البته یک سوال، من که نسخه بلک باکس رو دارم، بعد از نصب آخرین آپدیت، باید کرکی که توش هست رو هم نصب کنم دیگه؟ یا بازم کرک نمی خواد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)