تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 137 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 1365

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Max Payne 3

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

سلام دوستان.من نسخه black box بازی رو نصب کردم و تمام مراحل کرکشم انجام دادم.ولی روی آیکون بازی که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته.play offline که میزنم باز هیچی نمیشه.نسخه black box بازی alan wake هم که نصب کردم باز همین مشکلو دارم.انگار سیستم من با black box مشکل داره!نسخه های black box نیاز به کرک دارن یا کرک شده نصب میشن؟
    بعضی از بازی های بلک باکس مشکلی که دارند اینه که وقتی که شورتکات بازی رو از روی دسکتاپ میزنی اتفاقی نمیفته اما وقتی بازی رو از توی خود فولدر بازی اجرا می کنی، کار می کنه.
    یه امتحان بکن.

در آغاز فعالیت BAHRAM GOOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

فیلم های بین بازی یه حالتی داره که انگار سه بعدی هستش! راهی نیست بشه درستش کرد ؟
    فیلم های که بین بازی من پخش میشه فکر کنم مال نسخه سه بعدی بازی هستش و راهی هست بشه معمولیش کرد ؟
    این به خاطر اینه که خواستن جنبه کمیک به بازی بدن و راهی هم نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بعضی از بازی های بلک باکس مشکلی که دارند اینه که وقتی که شورتکات بازی رو از روی دسکتاپ میزنی اتفاقی نمیفته اما وقتی بازی رو از توی خود فولدر بازی اجرا می کنی، کار می کنه.
    یه امتحان بکن.
    دوست عزیز من که نوشتم وقتی play offline هم میزنم باز اتفاقی نمی افته یعنی توی پوشه نصبشم رفتم و فایل PlayMaxPayne3 رو هم اجرا کردم ولی هیچی نمیاد.نمیدونم حالا کرک خاصی میخواد یا چیزی دیگه.

داره خودمونی میشه saeed-guitar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام بچه ها
    من تو یه مرحله بازی گیر کردم نمیدونم چیکار کنم؟!!!
    اون مرحله که تو اون اداره حمله میکنن بعد پسر عینکیه سیستم حفاظتی رو فعال میکنه... اونجا یه ماشینه با سرعت میاد تو ساختمون به سمت من که سه نفر سر نشین داره که دخلِشونو میارم... اما بعد از این، سه نفر میان که یکیشون یه تفنگ مشتی داره همشم منو میکشه هر چی ام تیر میزنم نمیمیره لامصب... چجوری بکشم اینو؟؟؟
    جونه من یکی بگه، تو کفم

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

دوست عزیز من که نوشتم وقتی play offline هم میزنم باز اتفاقی نمی افته یعنی توی پوشه نصبشم رفتم و فایل PlayMaxPayne3 رو هم اجرا کردم ولی هیچی نمیاد.نمیدونم حالا کرک خاصی میخواد یا چیزی دیگه.
    این آپدیت 1.22 رو بگیر و نصب کن بعد مثل قبل بازی رو اجرا کن
    فاصله بین h و a رو توی دانلودها(بعد از آبی ها) بردار
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a.com/Game/Patch/Max%20Payne%203%20Update%20v1.0.0.22%20RELOADED%20 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a.com).rar
    سلام بچه ها
    من تو یه مرحله بازی گیر کردم نمیدونم چیکار کنم؟!!!
    اون مرحله که تو اون اداره حمله میکنن بعد پسر عینکیه سیستم حفاظتی رو فعال میکنه... اونجا یه ماشینه با سرعت میاد تو ساختمون به سمت من که سه نفر سر نشین داره که دخلِشونو میارم... اما بعد از این، سه نفر میان که یکیشون یه تفنگ مشتی داره همشم منو میکشه هر چی ام تیر میزنم نمیمیره لامصب... چجوری بکشم اینو؟؟؟
    جونه من یکی بگه، تو کفم
    هیچی دیگه هدش رو میزنی کلاهش که میپره و بعدم هدشات میشه
    بهتره با یک تفنگ سنگین بزنیش نه یوزی و کلت
    اگر دیدی هی میزنیش اما کلاهش نمیپره باگ هستش یه ترینر بگیر ردش کن
    مال من نمیپرید فکر کنم یک خشاب رو سرش خالی کردم تا مرد'آخرش فکر کنم دیگه گردنش درد گرفت
    Last edited by Meysam Raz; 19-10-2012 at 02:17.

6. 2 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه مشکل جدید دارم اونجا که مکس پین کچل میکنه و بعدش با تلفن با برادرهای شوهر فابلا صحبت میکنه اونجا بازی گیر میکنه و نه اروری میده و نه چیزی فقط گیر میکنه و همینجوری میمونه

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان من تا امروز هنوز منتظر نسخه کامل و با کیفیت و سالم هستم جایی رو میشناسید که بتونم تهیه کنم تو تهران یا خرید اینترنتی کنم که هم

سالم باشه و هم نصبش طول نکشه و درست حسابی کار کنه؟؟ حیف که این بازی رو نسخه بلک باکس بخوام بازی کنم

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

یه مشکل جدید دارم اونجا که مکس پین کچل میکنه و بعدش با تلفن با برادرهای شوهر فابلا صحبت میکنه اونجا بازی گیر میکنه و نه اروری میده و نه چیزی فقط گیر میکنه و همینجوری میمونه
    ورژن بازیتون چنده؟ آپدیت به ورژن 1.22 رو حتما تست کنید

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ورژن بازی همین 1.22 هست ولی بازم اونجا که مکس پین کچل میکنه و بعدش با تلفن با برادرهای شوهر فابلا صحبت میکنه اونجا بازی گیر میکنه

آخر فروم باز mhentezari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

چرا حل نشده؟ اصلا این مشکل همون اول حل شده بود.
    شما پست اول رو بخون دوست من
    ممنون دوست عزیز
    خوندم پست اول رو
    من نسخه بلک باکس رو دارم
    بعدش هم آپدیت ها رو دانلود کردم و نصب کردم
    ولی بازم همین آشه و همین کاسه
    چندین بار هم این کار رو کردم ولی نشده

البته یک سوال، من که نسخه بلک باکس رو دارم، بعد از نصب آخرین آپدیت، باید کرکی که توش هست رو هم نصب کنم دیگه؟ یا بازم کرک نمی خواد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •