تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 129 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 1284

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام
    من موقع نصب بیت دفندر رایگان به مشکلی که تو عکس نمایش داده شده برخورد میکنم.
    قبلا بیت دفندر رایگان رو کامپیوترم نصب بود و مشکلی نبود، بعد از نصب چند تا آنتی ویروس دیگه و بعد از اینکه پاکشون کردم و دوباره خواستم بیت دفندر رایگان رو نصب کنم اینجوری شد.
    بیت دفندر غیر رایگان بدون مشکل نصب میشه ولی این هر کاری میکنم این خطا رو میده، با هر چی نرم افزار پاک کردن و تمیز کاری رجیستری و... هم بود سعی در برطرف کردن این مشکل کردم ولی مشکل همچنان پابرجاست.
    از Uninstall_Tool بیت دفندر و بقیه آنتی ویروس هایی که نصب کرده بودم هم برای پاک کردن کاملشون استفاده کردم، ولی بازم این مشکل پابرجا هست.
    ویندوزم 8.1 هست و تا همین تاریخ هم آپدیت شده، کلا هم سه چهار تا نرم افزار مثل فتو شاپ و دریم ویور و کروم روی کامپیوتر نصبه و چیز عجیب غریبی نصب نکردم.
    چطور این مشکل رو برطرف کنم؟
    درود :
    توی رجیستری از مسیرlocal machine>>>>>>>software وارد بشین و چک کنین هر پوشه یا فایلی از آنتی ویروسهای دیگه مونده پاک کنین..بعد توی قسمت فایند و فایند نکست اسیم آنتی ویروسهای قبلی رو یکی یکی وارد کنین و اگه ازشون اثری مونده باشه اونها رو هم پاکسازی و دیلیت کنین.
    توی فولدرهای پروگرم دیتا و اپ دیتا که معمولا سه تا ساب فولدر داره هم هر اثری دیدین پاک کنین.
    یکبار ریستارت کنین...
    امیدوارم مشکلتون حل بشه

2. 2 کاربر از aylar6888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حجم: 42M
    توضیح:برنامه ای برای پاک کردن adware ,hijacker,toolbar,addon هایی که بدون اجازه و یا عدم اطلاع شما نصب شده اند.

4. 2 کاربر از satansilent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان . من نسخه اینترنت سیکورتی رو دارم . میخوام سایت ها https رو برم این ارور رو میده مروگرم SSL connection error . باید تو تنظیمات برنامه کاری کنم ؟ مشکل دوم اینه برنامه های v.p نصب کردم کانکت میشن اما هیچ صفحه ای رو باز نمیکنم و هیچ تبادل اطلاعاتی صورت نمیگیره . ممنون از کمکتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه pa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام...دوستان سریال یا تریال رستر نسخه 2015 نت سکیوریتی بیت دفندر رو از کجا میتونم بگیرم؟

کاربر فعال آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی N-PLEXTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام...دوستان سریال یا تریال رستر نسخه 2015 نت سکیوریتی بیت دفندر رو از کجا میتونم بگیرم؟
    سلام

ازاینجا:

محتوای مخفی: لاینسس بیت دفندر اینترنت سکیوریتی 2015 
    BHVHBGS

8. این کاربر از N-PLEXTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه jokereblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

ازاینجا:

محتوای مخفی: لاینسس بیت دفندر اینترنت سکیوریتی 2015 
    BHVHBGS
    سلام
    من اين لايسنس رو زدم ولي كار نكرد !
    ميشه يه جديدشو بزاريد
    ممنون

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

سلام
    دوستان چجوری میشه یک سایت یا یک آی پی رو به لیست سیاه بیت دفندر اضافه کنم؟؟؟

ناظر انجمن آنتی ویروس و نرم افزارهای امنیتی aylar6888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تکه ای از زمین

پيش فرض

سلام دوستان . من نسخه اینترنت سیکورتی رو دارم . میخوام سایت ها https رو برم این ارور رو میده مروگرم SSL connection error . باید تو تنظیمات برنامه کاری کنم ؟ مشکل دوم اینه برنامه های v.p نصب کردم کانکت میشن اما هیچ صفحه ای رو باز نمیکنم و هیچ تبادل اطلاعاتی صورت نمیگیره . ممنون از کمکتون
    درود :
    پیغام اس اس ال ربطی به آنتی ویروستون نداره...مرورگرهای جدید همشون این موردو چک میکنن و بهتون اطلاع میدن...
    این مورد در اکثر مواقع (لااقل برای من)وقتی پیش میاد که تاریخ و ساعت سیستمتون درست نباشه
    اگه تاریخ درست شد و بازم مشکل داشتین از داخل تنظیمات مرورگر چک کردن اس اس ال رو روی حالت دستی یا چک نکردن قرار بدین که من شخصا اینو اصلا توصیه نمیکنم

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

سلام
    در کدوم قسمت میشه نرم افزار رو به لیست سفید معرفی که که دیگه آنتی ویروس بهش گیر نده دائم پاکش نکنه

داره خودمونی میشه western1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همین دور و یرا

پيش فرض

سلام
    در کدوم قسمت میشه نرم افزار رو به لیست سفید معرفی که که دیگه آنتی ویروس بهش گیر نده دائم پاکش نکنه
    اگر فایل مورد نظر، خیلی خطرناک باشد فایل مورد نظر توسط آنتی ویروس DELETE می شود و امکان بازیابی داده نمی شود. اما اگر نسخه ی دیگری از آن فایل را داشته باشی می توانی اعتماد سازی کنی.
    آنتی ویروس را باز کنید و بر روی PROTECTION کلیلک کنید. سپس وارد تنظیمات بخش ANTIVIRUS شوید.(کلیک کنید)
    در سربرگ Shield دکمه On را به خالت Off تغییر دهید. آنتی ویروس از شما می پرسد که چه مدت زمان غیر فعال باشد و شما 30 دقیقه را انتخاب نمایید. در حال حاضر آنتی ویروس غیر فعال شده و از بالای پنجره آنتی ویروس، بر روی Events کلیک کنید. گزینه ی Select Events را بر روی ANTIVIRUS قرار دهید آنگاه گزارش مورد نظر را انتخاب نموده و بر روی دکمه Recover کلیک کنید. اکنون فایل مورد حمله قرار گرفته شده به مکان اولیه بر گشته است. اکنون به مرحله اعتماد سازی رسیده که بر روی سربرگ Exclusion کلیک نمایید و دکمه ی مربوط به گزینه Exclusion for files را به حالت فعال تغییر وضعیت دهید. با این عمل، عبارت Exclusion files and folder فعال می شود و می توانید بر روی آن کلیک نمایید. در صفحه مورد نظر آدرس فایل مورد نظر را بدهید و اعتماد سازی کنید. اکنون به سربزگ Shild رفته و آنتی ویروس را که غیر فعال کرده بودین را مجددا فعال کنید. موفق باشید
    Last edited by western1; 28-11-2014 at 14:59.

14. این کاربر از western1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •