سلام.
سومین خونه خالی که ففل هست رو چجوری میشه بازش کرد ؟؟؟
![]()
سلام.
سومین خونه خالی که ففل هست رو چجوری میشه بازش کرد ؟؟؟
![]()
دوستان یه سوال تو پی اس 2012 چه جوری سطح دفاع و حمله رو بالا پایین کنیم برا 2013 رو بلدم الن برای 2012 رو لازم دارم؟؟؟؟
کسی نمیدونه؟
باید از shop خرید کنی و به باریکن قابلیت رو اضافه کنی
فک کنم مثل 2 تا بالایی باشه دیگه
من منظورتو دقیق نمیفهمم
میشه دقیق تر بگی
تو قسمت become a legned باید یه سری توانایی واسه بازکنت بخری تا پیشرفت کنه
من میخوام بازیکنم ایستگاهی حرفه ای بزنه و ایستگاهی زن اول تیم بشه باید کدوم یک از توانایی ها رو از shop بخرم؟
نه ، تو شاپ نیست ...
اول باید قفلش باز بشه ، بعدش میتونی از اون بالایی ها بزاری ...
یه سئوال از بکس pes باز :
آقا این دوست ما یه مشکل عجیب داره تو این بازی..وقتی میخواد دونفره بازی کنه ،CPU هم میاد طرف این! یعنی CPU و خودش میشن یه تیم دوسشم یه تیم دیگه ....نمیدونم خودم مشکلش چیه ...ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
سلام دوستان
برای دفاعی کردن یا حمله ای کردن تیم (ستونی که اون پایین هست و میشه چراغاش رو روشن خاموش کرد) باید چیکار کنیم؟ قبلاً سلکت رو نگه میداشتیم و آر1 و آر2 رو میزدیم میشد اما الان نمیشه. چرا ؟
یه نکته ای هم که هست اینه که واقعاً این آمار بازی و درصد مالکیت و نمره ای که به بازیکنا میده آخر بازی و .... همه ش رو هواست
دفاع کردنش خیلی سوتیه. با بازیکنم کورس میزارم با مهاجم حریف یهو بازیکنم از مسیرش منحرف میشه و بازیکن حریف میره تک به تک شهاز این طرف ما هرچی پاس هوایی یا زمینی تو عمق میندازیم دفاع های حریف قطع میکنند. با شاختار بازی می کنم همه توپ های زمینی و هوایی منو بر می گردونند
و نکته دیگه اینکه واقعاً من هنوز موندم اینا چرا لیگ رو حذف کردند![]()
Last edited by Mehran14233; 04-10-2012 at 17:01.
دوست عزیز تنظیمات مربوط به دسته ات درسته ؟ چون من با دسته بازی میکنم وقتی Select را میگیرم با R1 تیم هجومی میشه با R2 تدافعی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)