سلام به همهی هم استانیهام. خسته نباشید. یه سوال دارم که جاش اینجا نیست.
وقتی دانلودم شروع میشه cpu 100% کار میکنه که idman قسمت اعظمش و به خودش اختصاص میده. میخوام بدونم مشکلم کجاست؟
هاردم؟ cpu؟ اینترنت دانلود منیجر ؟ ویندوز؟ (ویندوزم xp)
سلام به همهی هم استانیهام. خسته نباشید. یه سوال دارم که جاش اینجا نیست.
وقتی دانلودم شروع میشه cpu 100% کار میکنه که idman قسمت اعظمش و به خودش اختصاص میده. میخوام بدونم مشکلم کجاست؟
هاردم؟ cpu؟ اینترنت دانلود منیجر ؟ ویندوز؟ (ویندوزم xp)
آقا پست های من چرا چاپ نمیشه ؟؟؟ تعرفه قدیم مخابرا که 512 16 گیگا ترافیک داره الان میدن؟؟؟ شبانه رایگان داره؟؟؟ دوستانی که آملن راضین ؟/ لطفا کمک کنین چون مراکز مخابرات که هیچی نمیدونن
این امر طبیعیه ولی نه در حد 100 درصد
اگه قطعات کامپیوترت ظعیفه تعداد دانلود های کمتری رو با هم استارت بزن
با سلام.من اینترنت پارس آنلاین دارم.(بابل) میخواستم بدونم نسبت سرعت پارس آنلاین به مخابرات چطوره؟ارزش داره که بخاطر حجم دانلود بیشتر به مخابرات کوچ کنم؟
با این شماره فردا تماس بگیر سوالت رو از اون میتونی بپرسی
2226007
ممنون. ولی من قبل از عوض کردن ویندوز که به خاطره خرابی هاردم مجبور شدم , همچین مشکلی نداشتم.
لیست دانلودم 7 تاست که با هم دانلود میشه و قبلا هم همین بوده و مشکلی نداشتم.
قطعات کامپیوترم فک نکنم ضعیف باشه. [IMG][/IMG]
حسین جان کامپیوتر شما برا دانلود ضعیف نیست فقط موقع دانلود این اتفاق می افته یا موقع کارهای دیگه هم این وضعیت رو دارین یه چک کن ویروس هم نداشته باشی
خسته نباشید. میدونم اسپم درست میکنم. ببخشید.
من کار خاصی انجام نمیدم. فقط موقع دانلود این مشکل پیش میاد
من از آنتی ویروس esmart security 5.0.93 دارم استفاده میکنم و ویروسی پیدا نمیکنه.
اینو هم بگم شاید ربط داشته باشه.
یه هفته پیش داشتم پارتیشن بندی میکردم که دیگه هاردم و نمیشناخت و میگفت هاردی نداری . بردم بیرون و درست کرد و فقط ویندوزم پرید که یه ویندوز هم نصب کرد.
من خودم اون ویندوزو پاک کردم و ویندوز نصب کردم.
Last edited by hoseynn; 20-09-2012 at 22:08.
با برنامه های تست سرعت , سرعت هارد رو تست کنید و نتیجه رو اطلاع بدید
وقتی دانلود می کنیم در واقع اطلاعات روی هارد ما نوشته میشه ممکنه با خراب شدن هاردت و تعمیرش باعث کند شدن هارد و فشار به cpu شده باشه یه کار کن 4 تا فایل همزمان تو همون پوشه که فایل های دانلودی idm توش ذخیره میشه کپی کن ببین لود cpu به 100 میرسه مثل موقع دانلود البته فایل رو از فلش به هارد کپی کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)