کسی که از دور میبینیمش باید چطوری سلام بهش بدیم ؟
کسی که از دور میبینیمش باید چطوری سلام بهش بدیم ؟
من یه فامیل دارم یه چند سال ازم بزرگتره از بچگی هم مثل دو تا برادر بودیم، تقریبا هفت سال هست که روابطمون خیلی سرد شده و حتی میتونم بگم خیلی وقته ازش متنفر شدم دلیلشم بی محلی کردن و پر مدعا شدنش هست (دلیلشم نمیدونم البته میدونم هم دلیلی برا کاراش نداره) طوری شده که دیگه جواب سلام من رو هم دیگه نمیده، البته کاش فقط اخلاقش اینطوری شده بود اونوقت اصلا برام مهم نبود بخواد باهام حرف بزنه یا نزنه اما متاسفانه خیلی وقته هر موقع همدیگه رو میبینیم بهم توهین میکنه یا طعنه میزنه.
این دوست عزیزمون هم آدم فوق العاده رفیق بازی هست و تو فامیل و دوست و آشنایان هم براش ارزش قائل اند سنشم تقریبا 23 سال هست خودم 18 سالمه.
واقعا اعصابم از دست این رفتاراش خراب شده آخه آدمیم که هیچوقت نزاشتم کسی بهم توهین کنه حالا فرض کنید کسی مثل این آدم هی توهین کنه بهم، فقط میخوام روابطم باهاش جوری بشه که هر وقت همدیگه رو دیدیم باهم یه سلام و علیک ساده بکنیم یا حتی اینم نشه اشکالی نداره کلا با هم حرف نزنیم هم مشکلی ندارم
دوستان شما میگید چیکار کنم؟ آخرین دفعه نزدیک بود کنترل خودمو از دست بدم و دعوا بشه!
با سلام !
دوستان یکی بینیش رو جراحی زیبایی می کنه در اولین برخورد باید چی بهش بگیم ؟ ( همکار - جنس مخالف )
معمولا چون از دور نمیشه همدیگرو صدا زد (مگر اینکه دم داد بزنه) لبخند میزنند و با دست سلام میکنند....یعنی دستشون رو میبرند بالا و گاهی میذارند روی سینه یه کمی حالت تعظیم
به نظر من شما 2 کار میتونید انجام بدید یا کاملا بی محلی کنید بهش..که به نظر خودم بهترین کاره...یعنی اولش یه سلام و دیگه هرچی تیکه انداخت و هر کاری کرد اصلا اصلا بهش توجه نکنید...اون برای اینکه حرص شما رو دربیاره خودشو به اب و اتیش میزنه بعد که میبینه شما بی محلی میکنید بیخیال میشه و به ههمون سلام ساده قناعت میکنه
یا اینکه توی جمع اگه تیکه انداخت بهش خیلی محترمانه بگید احترام خودتو نگه دار...خودتو انقدر کوچیک نکن....دوباره که گفت بگید حرمت خودتو نگه دار...
فکر کنم میگن مبارک باشه...
سلام.
من توي يه اداره اي سر كار هستم كه همه ي اون افراد حداقل 8 سال ازمن بزرگترن و من عضو كوچكشون هستم.سنم هم 23 هست.
بعضي هاشون دنبال كوچيك كردن من هست و دنبال سوژه كه بهم بخندن.كلا عادت دارن.با اينكه 9 ماهه اونجام ولي بازم از اين كارا ميكنن.
مثلا عكس شناسنامم رو نشون ميدن ميگن ههه شناسنامش جديده.يا اينكه شماره شناسنامش با كارت مليش يكيه.
و از اين كارا.
منم محلشون نميدم.خودشون ساكت ميشن.اما اوني كه مثلا با من جورتره انگار از اين كارا ميكنه.
نميدونم بايد چكار كنم.
ممنون از راهنماييتون
سلام....
تو عروسی ها وقتی به آدم میگن انشاالله قسمت شما بشه در جواب چی باید بگیم؟؟؟؟؟؟![]()
دوست محترم والا منم یه برهه ای از زمان وضعیت شمارو داشتم و هر چی بی محلشون میکردم اینا رودار تر میشن و فکر میکردن من نمیتونم حالشون بگیرم و منم نمیخواستم کدورتی پیش بیاد و یا دشمنی به وجود بیارم ولی کار به جایی رسید که زدم به سیم آخر اینقدر جلو جمع مسخرشون میکردم و تو جلسات اذیتشون میکردم که طرف با 20 سال سابقه تقاضای انتقالی کرده بود شما هم اول بهشون محترمانه بگو و اگه گوش ندادن میتونی از این راه استفاده کنی ولی خب راه درستی نیست ولی با بعضی افراد مجبور میشه آدم این کارو بکنه......
دو حالت داره
یا دوست دارید قسمت شما بشه، یا دوست ندارید
اگه تو فامیل به همه گفتید حالا حالا ها قصد ازدواج ندارید، که خب می تونید با شوخی جواب بدید و بگید:
ای بابا، کی به ما زن میده
مگه با این وضعیت میشه زن گرفت
یا اگه صمیمی تر هستید:
ای بابا، کی زنشو به ما میده ()
یا
خدا نکنهزبونتو گاز بگیر
و از این جور حرفا ...
ولی خب اگه دم بخت هستید () و یا مشکلی با ازدواج ندارید، خیلی ساده می تونید بگید:
ممنون، لطف دارید، ان شا الله
اگه طرف بچه ای داره که ازدواج نکرده، ارجاع به اون هم جواب خوبی می تونه باشه:
ممنون، ایشالا عروسی دختر/پسر گلتون ...
ایشالا عروسی X جان
بگو شما دخترشو بده ، ازدواجش با من![]()
اگه نخوام متوجه بشن که من قصد دارم یا ندارم چی بیاد بگم در صورتی که فردی اینو بگه که حد اقل 30 سال از من بزرگتره و من به شدت باهاش رودربایستی دارم.....؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)