تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 117 اولاول ... 85898104105106107108109110111112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 1161

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Call of Duty: Modern Warfare 3

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

من اصلا دست به تنظیمات کار گرافیکم نزدم .. اتفاقا این حرفتون اشتباست .. این بازی تنها بازی بود که اولین بار که نصبش کردم همه چی رو تا ته که بالا بردم یه گرافیک واقعا بالایی دیدم یه چیزی در حد مکس پین و the line ,,. ولی وقتی دیدم گیر میکنه مجبورم کرد بزارم روی متوسط وقتی گذاشتم روی متوسط واقعا تفاوت گرافیک حس شد ... بعد پاکش کردم یه مدت بعد دوباره نصبش کردم الان هرچی گرافیک رو بالا میبرم اصلا بالا منمیشه و بازی خیلی رووون ... ولی باور کنید اصلا گرافیک خوب نیست... تفنگ تار .. انتی الایزینگ نداره اصلا ... همه جی پله پله ایه . آخه مگه میشه این بازی به این پر فروشی و با گرافیکی با رزولیشن 1600 در 900 و دیتیل اکسترا و انتی الایزینگ 4 روی کارت جی تی 540 لپ تاپم اینقدر روون اجرا شه ؟ امکان نداره ... پس چرا روز اول نصب کردم از گرافیک بالاش حض کردم و روی لپ تاپم گیر میکرد ؟ ولی الان نه ...

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

من اصلا دست به تنظیمات کار گرافیکم نزدم .. اتفاقا این حرفتون اشتباست .. این بازی تنها بازی بود که اولین بار که نصبش کردم همه چی رو تا ته که بالا بردم یه گرافیک واقعا بالایی دیدم یه چیزی در حد مکس پین
    خوب اینم نظریه...
    ولی خوب از این حرفها گذشته رفتی توی قسمت 3d application nvidia ببینی که قسمت مربوط به antialiasing این بازی در چه حالتی هست؟!....و همونجا بگذارش تا ته....
    ولی اگه اونجا هم جواب نداد فکر کنم این بازی سیوهاش توی یه پوشه players/save محل نصب بازی هست حالا آیا تنظیمات گرافیک هم اونجا سیو میشه یا نه دقیق یادم نیست ولی اگه باشه احتمالا یه فایلی به فرمت html یا .ini وجود داره که اگه با wordpad بازش کنی میتونی تغییرات گرافیک رو همونجا به بازی اعمال کنی،ولی یه کم تخصصی هست که باید بفهمی چطور اینکار رو بکنی که باتوجه به اینکه شم کاربر فعال هستی احتمالا از این چیزها تا حدودی سر در میاری پس یه تستی بزن....

3. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خوب اینم نظریه...
    ولی خوب از این حرفها گذشته رفتی توی قسمت 3d application nvidia ببینی که قسمت مربوط به antialiasing این بازی در چه حالتی هست؟!....و همونجا بگذارش تا ته....
    ولی اگه اونجا هم جواب نداد فکر کنم این بازی سیوهاش توی یه پوشه players/save محل نصب بازی هست حالا آیا تنظیمات گرافیک هم اونجا سیو میشه یا نه دقیق یادم نیست ولی اگه باشه احتمالا یه فایلی به فرمت html یا .ini وجود داره که اگه با wordpad بازش کنی میتونی تغییرات گرافیک رو همونجا به بازی اعمال کنی،ولی یه کم تخصصی هست که باید بفهمی چطور اینکار رو بکنی که باتوجه به اینکه شم کاربر فعال هستی احتمالا از این چیزها تا حدودی سر در میاری پس یه تستی بزن....
    من به ویندوزم شک کردم ... حالا این مکس پین رو که تمام کردم ویندوزم رو عوض میکنم شاید روی اون درست شد مشکلم ... مرسی از توجه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    براي خطاي couldn't load image 'xp راه حلي نيست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه vbiman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام من در اولین مرحله نصب بازی مشکل دارم به محض اینکه می خواد عملیات نصب شروع بشه این پیغام برام میاد لطفا راهنمایی کنید .

داره خودمونی میشه alireza-01010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

سلام من در اولین مرحله نصب بازی مشکل دارم به محض اینکه می خواد عملیات نصب شروع بشه این پیغام برام میاد لطفا راهنمایی کنید .

اگر دی وی دی های بازی از فروشگاه خریدی برو عوضش کن اگر هم دانلود کردی که کار خاصی نمی تونی بکنی باید از یه جای دیگه دانلود کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

آقا بلاخره کسی تونسته این بازیو با تنظیمات ULTRA بدون مشکل اجرا کنه/؟

در آغاز فعالیت asl_davood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.T.R

پيش فرض

سلام

واسه من از 50% بازی به بعد گزینه resume game خاموش میشه !

و باید از new game بیام.

کسی نمیدونه مشکل از چیه ؟

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام

و باید از new game بیام.

اگه روی راهت ترین قسمتش بازی کردی تا پنجاه که بره بازی تموم میشه من خودمم نمیدونم یعنی بعضی مرحله ها خذف میشه؟خدا میدونه

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

اگه روی راهت ترین قسمتش بازی کردی تا پنجاه که بره بازی تموم میشه من خودمم نمیدونم یعنی بعضی مرحله ها خذف میشه؟خدا میدونه
    سلام

و باید از new game بیام.

اگر روی Recruit یا Regular بازی کنی 50% میشه ، اگر میخوایی بالای 53% بشه باید با Hardened یا 100% با Veteran بازی کنید و همه اینتل ها رو بگیرید .
    Last edited by Meysam Raz; 22-09-2012 at 00:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •