ضمنا شهرستانیا میتونن بورد اس ال آی جتوی رو از تحلیل و نشر به قیمت 80 تومن بگیرن (خوب 3 تومن بیشتر به جایی بر نمیخوره):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا شهرستانیا میتونن بورد اس ال آی جتوی رو از تحلیل و نشر به قیمت 80 تومن بگیرن (خوب 3 تومن بیشتر به جایی بر نمیخوره):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ممنون كه همكاري كرديد بخصوص جناب شهريار
مشخصاتي كه داده بوديد حرف نداشت و به هر فروشگاهي كه بردم گفتند عالي اما
اما در شهر ما متاسفانه كسي amd كار نمي كند منم قبلا كه يكي از بچه ها كامپيوترش مشكل داشت و ميخواست cpu رو تست كنه هرچه گشتيم تو درو همسايه و مغازه ها كسي amd نداشت تا بفهميم از cpu يا از مادر بورد و بماند...
بنابر اين اگه زحمتي نيست يه مشخصات intel بدهيد .
من خودم سئوال كردم و چنين سيستمي را پيشنهاد دادند اگر ميشه نظرتون رو در مورد اون بديد آيا با هم مچ هستند اطلاعات دقيقتر و قيمت ويا در اين حدود چيز بهتري هست بخصوص كه براي بازي بيشتر مي خواهند
باتشكر
cpu:30 intel full 1 mb fsb=800
main: ga-8i945 p-pro pci experes 16
or main ga -8i915 p-pro(rev 2x
hdd: maxtor 160 speed 7200 bufer 8 sata
or hdd:maxtor 80 speed7200 bufer 8 sata
vga:giga geforc fx 6200 pci experes 256m 128 bit
ram kingmax ddr2
monitor:lg f700b 17inc
کدوم همون که درباره Asus هست؟ نه بابا Asus کجا قیمتش مناسبه مثلا 7600GS از Asus دوروبر 175000 تومان ولی MSI دقیقا 137000 هست.نوشته شده توسط m654
چند صفه قبل جوا داده شد...نوشته شده توسط habibi1374
شما كه گفتي جي تي ميخواي؟!نوشته شده توسط H3SAM
با اينكه مدل جي اس ايسوز حدود 165 تومنه اما مدل جيتي به نسبت قيمت مناسبيي داره يكي از دوستان از تهران تهيه كرد 215 مدل ام اس آي رو با قيمتهايي از 230تا 300 تومن ميفروشن ...
عزيزم گفتم جوابش را فكر كنم ولي اين را بد بستي عزيز : مين را asus a8n-e بردار و گرافيك 6200 برندار به هيچ وجه و يا 1 گيگ رم بردار و 6200 كه پيشنهاد نميشه 5500 بهتره ...نوشته شده توسط habibi1374
قربانت شهريار![]()
آقا شهريار ريويويي از اين مادربوردي كه توصيه ميكنين دارين؟نوشته شده توسط Shahryar_NEO
آره من GT می خواهم اونو مثال زدم جون Msi 7600GT رو قیمت ندارم.بعدش هم فکر نکنم 7600GT msi این قیمت باشه.باید دوروبر همون 210 تا 215 باشه.نوشته شده توسط m654
قربانت
اگر راهنماي خريد كامپيوتر ويژه نامه ي عصر ارتباط رو تهيه نكردين از دستش ندين مقاله هاي مفيدي داره اما قيمتهاش خيلي پرتن 3500+ رو زده 210 تومن!...
اگر راهنماي خريد كامپيوتر ويژه نامه ي عصر ارتباط رو تهيه نكردين از دستش ندين مقاله هاي مفيدي داره اما قيمتهاش خيلي پرتن 3500+ رو زده 210 تومن!... ضمنا قسمت رم سيستم پيشنهاديه "گيم و پردازشهاي گرافيك" رو نگاه كنين پاتريونت خودمونه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)