سلام من بازی رو نصب کردم ولی وقتی می خواهم بازی کنم یک صفحه سیاه باز میشه باید چه کار کنم
سلام من بازی رو نصب کردم ولی وقتی می خواهم بازی کنم یک صفحه سیاه باز میشه باید چه کار کنم
ببخشید بچه ها من تو CRAFTING قسمت مربوط به تیر ها گزینه ی دوم که مربوط به ویژه کردن تیر ها و اعمال تغیرات روی اونهاست رو ندارم میشه بگید چیکار کنم؟
مشکل از بازی یا چیزی دیگه لطفا راهنمایی کنید![]()
یعنی شما نمی تونید احتمال بدید که یکی تازه بازی رو شروع کرده؟؟!!!!
پس چرا تو تاپیک همسایه داره این مورد کاملاً رعایت میشه؟
یکی از بهترین آپگریدها اینه که تو جایی که سه چهار نفر هستن یکی رو مخفیانه با چاقو بزنی بعد با پرتاب چاقوی اون یکی دو نفر دیگه رو هم از پا دربیاری
داداش بحث های الکی رو حاشیه ساز نکن
کسی میخواست بازی کنه تا الان کرده بود
موضوع رو عوض نکن خواهشا
شما اومدی از ما ایراد بگیری ولی خود شما یه ایراد داری که داری حاشیه سازی میکنی و بحث بازی رو عوض میکنی
اینکه میگم ته بازی رومشخص نکنید حاشیه است؟!!!شما میگی کسی می خواست بازی کنه تا حالا بازی کرده بود خوب این همه افراد که در همین تاپیک میان می گن فلان جا گیر کردیم فلان ایراد رو داریم چی پس؟یک کمی حرفه ای باشید و به بقیه احترام بذارید به وقتشون به انتخابشون
آدم بی ایراد نیست اگه ایراد من در چنین چیزهای پیش پا افتاده ای هست خدا رو شکر چه چیز مهمی!اونی که داره حاشیه سازی می کنه شما هستی من فقط گفتم ته بازی رو مشخص نکنید این شما هستی که داری تاپیک رو به بیراهه می کشونی
به خدا تو بازی سنتر هنوزم که نوزه دارن رعایت می کنن و ته بازی پخش نمی کنن تو فروم
اون دوستمون رعایت کردند و پستشون رو ویرایش کردند شما هم دیگه ادامه نده بذار تاپیک به روند خودش برگرده
Last edited by وین رونی; 07-02-2013 at 21:59.
ممنون از دوست خوبم ye adam بابت راهنماییش
اما دیشب بازی رو تموم کردم.
با توجه به سن و سالم برام جالب بود که بعد از تموم شدن بازی افسوس تمام شدنش رو بخورم من تقریباً دو ماه طول کشید تا تمومش کنم آخه روزی تقریباً 1 ساعت بازی می کردم و البته کلی ماموریت فرعی هم رفتم و البته چندتایی مونده
محتوای مخفی: اخطار:اشاره ای به آخر بازی
همین اوایل بازی بعد اینکه اولین برجک مخابراتی رو ترکوندم فرستاده شدم به خوکدونی که چند تا گیاه هم بریدم ولی وقتی میخوام همه خوکا رو بردارم میگه کیسه پره همینطور در مورد گیاهان از منطقه هم اجازه خارج شدن ندارم حالا باید چیکار کرد تو این بازی؟
خب کیسه رو خالی کن دیگه
می تونی اضافه ها رو بفروشی یا کلا از کیسه بریزی بیرون.
توی منو یه گزینه بود برای همین کار اسمش یادم نیست چی بود.
وسطای بازی یه مرحله هست تو کشتیه
بعد وسطای همون مرحله یهو آب پر کشتی میشه و ما باید فرار کنیم اما بازم وسطای()راه یه یارویی میپره رومون اولش میگه SPACE رو بزنید اما بعدش نمیگه کدوم دکمه فقط میگه MASH
میشه بگین کدوم دکمه منظورشه ؟
کسایی که بازی رو فتح کردن میشه بپرسم که من چه قدر دیگه واسم مونده تا پایان بازی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)