تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 111 اولاول ... 85898104105106107108109110111 آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خب ديروز شركت thq كه ورشكست شده بازيها و استوديوهاي زيرمجموعشو به فروش گذاشت كه جزيياتش رو ميتونيد تو تاپيك اخبار بخوونيد

ولي مساله اي كه مربط به اين تاپيك ميشه اينه كه متاسفانه بازي داركسايدرز و استوديوي سازندش يعني vigil خريدار و ناشري پيدا نكردن و كي تمايلي به خريدشون نداشت و اين يعني اينكه اين بازي و استوديوش در حال از هم پاشيدن
    البته پلاتينوم گيمز كه سازنده بازيهاي همچون بايونتا هستش ابراز علاقه كرده كه ميخواد حقوق اين بازي رو بخره كه بايد ديد چي ميشه

.
    Last edited by halflife g; 24-01-2013 at 12:41.

2. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

واااااااااااای نگو .. خیلی این بازی رو دوست دارم ... این بازی و dead space بهترین بازی هایی بود که کردم

4. 2 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

واااااااااااای نگو .. خیلی این بازی رو دوست دارم ... این بازی و dead space بهترین بازی هایی بود که کردم
    نگران نباش حتما یه راهی پیدا میشه واسه این بازی . بازی خوب رو زمین نمیمونه . من بدم هم نمیاد شرکت دیگه ای این بازی رو بسازه . البته یه شرکت بهتر نه بدتر .

6. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

امروز كمپاني كرايتك 36 تن از افراد استوديوي ويجيل رو(اكثر افراد) رو به استخدام خودش در آورد و يك استوديو در آمريكا براشون تاسيس كرد تا اين افراد در اونجا مشغول به كار بشن

در مورد حقوق بازي داركسايدرز هم كرايتك گفته ميلي به خريد اين بازي نداره و استوديوي ويجيلي كه استخدام كرده بر روي بازيهاي ديگه تمركز خواهند كرد
    .
    Last edited by halflife g; 29-01-2013 at 12:14.

8. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

امروز كمپاني كرايتك 36 تن از افراد استوديوي ويجيل رو(اكثر افراد) رو به استخدام خودش در آورد و يك استوديو در آمريكا براشون تاسيس كرد تا اين افراد در اونجا مشغول به كار بشن

در مورد حقوق بازي داركسايدرز هم كرايتك گفته ميلي به خريد اين بازي نداره و استوديوي ويجيلي كه استخدام كرده بر روي بازيهاي ديگه تمركز خواهند كرد
    .
    به احتمال قریب به یقین اینا فهمیدن دارکسایدرز اینجا محبوبیت داره تصمیم گرفتن بچزونن مارو! واقعا که کارشون مسخره اس! من میگم این غربیا بد سلیقه هستن میگید نه!
    مراد جان ممنون بابت خبر ایشالا که ویگیل گیمز در آینده دارکسایدرز 3 رو بسازه... مسئله موضوع و روند بازیه وگرنه خسب بازی گرافیک خاصی نداره... خود بازی مشدی و خفنه داستانش اجزاش کاراکترهاش واقعا باحالن ایناش آدم رو جذب می کنه... منتقدا به این جزئیات توجه نمی کنن ظاهراً وگرنه دارکسایدرز اینقدرر مورد بی مهری قرار نمی گرفت

10. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

از این طرف چند تن از کارمندان استدیو نیز راهی استدیو Retro از کمپانی Nintendo شدن

2 تن از طراحان مهم استدیو Vigil که روی DS2 کار می کردن نیز به این استدیو Retro پیوستن

البته استدیو Retro فقط از ویجیل نفرات نیاورده و طراح محیط و مراحل انچارتد 3 از استدیو ND و یک انیماتور از بایوور را نیز به خدمت گرفته
    کلا نینتندو می خواد دست پر وارد رقابت بشه

چند وقت پیش هم استدیو سانتامونیکا خالق سری god of war نیز خواستار جذب چند تن از کارمندان ویجیل شده بود که هنوز خبری نشده

12. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اینجاست باید بگی شادی روحه Darksiders بلند صلوات.اگر این IP فروش برسه و دوباره تولیدش رو از سر بگیرند فکر نکنم مثل اولش بشه چون تمام اعضای تیم تیکه پاره شد رفت.خدایش بیامرزد

14. 3 کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ظاهرا قراره که کسلونیا لرد آف شادوز 2 واسه پی سی بیاد اون دوربین ایناش فرق داره ولی مثه این دارکسایدرز محیط خفنی داره رفته رفته با یادگیری اسکیل ها قدرتمند تر میشه گابریل بلمونت داستان باستانی و حماسی داره و بوس فایتینگای باحالی داره من 2 بار تموم کردم البته بار دوم که ته دیگشو در آوردم اگه بیاد اون واسه پی سی اون رو امتحان کنید... کسانی که دارکسایدرز رو دوست دارن از اون هم خیلی خوششون میاد از طرفی گرافیکش به صورت خیره کننده ای خفنه البته کسانی هم که PS3 دارن دیگه گاد آف وار می ترکونن و اصلا به این عناوین فکر هم نمی کنن ولی غیر PS3 ها منتظر لرد آف شادوز 2 باشن نسخه اولش برای کنسولا بود ولی اونطور که دیدم انگاری برای پی سی قراره بیاد نسخه دومش

16. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

حالا این dlc یه بازی جداست یا باید روی همون ورژن فبلی نصبش کنیم ؟

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یعنی چی تازه میخواستم تفنگ بازی کنم Strife چیشد ای بابا ضد حال.....
    یعنی از هم جدا شدن نخود نخود هر کی رود استدیو دگر؟؟؟؟؟؟؟
    ای بابا نمیشه که....
    کمپانی کرایتک فرق بین pc و غیره رو فهمیده اینجا کلا به نفع pc بازهای گرامی شد که سالینی بس حقشونو میخوردن:دئ
    کسی لینکی خبر دقیق ندارهکه بالاخره نسخه بعدی چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by Advanced Ali-001; 01-02-2013 at 23:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •