واسه منم يوز و پسورد ميخواد.چيكار كنم؟ راهي رو كه اقاي زذ 2 گفتن رو متوجه نشدم.
واسه منم يوز و پسورد ميخواد.چيكار كنم؟ راهي رو كه اقاي زذ 2 گفتن رو متوجه نشدم.
پوزش اگر راهنمای قبلیم واضح نبود.
امیدوارم این یکی بهتر راهنمای ساخت اکانت و اجرا را نشان بدهد.
مراحل ساخت اکانت در سایت بازی»
اول می رین تو سایت ijji بخش لاگین ( ijji sign in همین دمکه سیاه بالای صفحه را بزنید ) یک بار با اکانت فیس بوک الکی ( یا خواستین اکانت فیس بوک خودتون ) لاگین کنین تو سایت بعد لاگ اوت کنید.
بعد
دوباره برین صفحه لاگین تو بخش گزینه forget your id/password را بزنید تا برین به این صفحه:
حالا در بخش Find User ID ایمیلی که باسه فیس بوک است را وارد کنید تا یوزر ijji رو باستون بفرستن ( که معمولا به شکل fq-xxxxxxxxxx هست که x عدد است ) بعد از گرفتن یوزر نیم دوباره برین بخش forget your id/password و این بار در Find Password یوزری که فرستاده رو بزنید تا پسورد رو باستون میل کنه .در اخر بعد از لاگین کردن با اکانت ijji پسورد رو تو کنترل پنل سایت برین عوض کنین و هر چی خواستین بزارین.
از اینجا اکانت ساختن تموم میشه.
حالا راکتور را اگر بار اول هست لود می کنید با چیزپی ان لود کنید و بعد از امدن پنجره اش روی نام ava در منوی سمت راست یا در سمت چپ پایین کلیک کنید تا برود صفحه ava :
بعد در این مرحله زیر گزینه game start یک گزینه create shortcut هست که می زنید تا shortcut این صفحه ساخته بشه ( علت این کار بخاطر این صفحه اول راکتور در حالت عادی بخاطر بسته بودن فیس بوک لود نمی شه و اینجوری بدون لود کردن فیس بوک میاد این صفحه )
خوب از اینجا باسه لود بازی است
خوب حالا دوباره با shortcut ava که رو دسکتاپ ساخته شدن به با کانکشن عادی راکتور رو لود کنید.بعد از سمت راست بالا لاگین کنید .بعد game start رو بزنید و بزارید چک ( و در صورتی که اپدیت نکردین اپدیت )کنه و بعد میره تو بازی.
نکته اگر دکمه game start رو زدین و چک تموم شد باید راکتور از صفحه بره و ایکون بازی بیاد بالا ولی اگر بعد از مدتی این اتفاق نیوفتاد برین سمت راست در taskbar و انجاijji Optimizer را ببندین بعد با task manager راکتور رو ببندین و دوباره با shortcut ava راکتور رو لود و مراحل بالا را برای اجرای بازی را برین ( معمولا توصیه میشه موقع لود بازی فعالیت دیگر رو دسکتاپ انجام ندین تا بازی لود بشود .)
پ ن:
این داستان تا زمان انتقال بازی به aeria و امدن لودر جدید برای بازی است و تا ان موقع باید صبر کنیم![]()
Last edited by zed2; 13-07-2012 at 19:41. دليل: -
جهت اطلاع zed2 جان این قضیه با رفتن بازی به aeriagames حل نمیشه هیچ فکر کنم بدتر هم بشه چو سایت aeriagames شیلتر هست ولی فکر کنم مسیر سایت با مسیر host بازی فرق کنه در این صورت به بازی لطمه وارد نمی شه و راحت تو بازی میره
حرفت در مورد مسدود بودن درسته ولی در مورد بدتر شدن من نظر عکس دارم
من با بازی هایی که تو aeria ارائه شده و من نصب کردم تنها چیزی که کاربرای جدید می خوان یک بار ساخت اکانت در سایت با چیز پی ان و بعد نصب بازی و اجرای ان هست که مثل راکتور ما هم اذیت نمی کنه باسه لود شدن و لاگین را هم داخل بازی انجام می دیم .(پس هم از لحاظ اکانت ساختن و هم از لحاظ اجرای بازی بهتره)
ما قدیمی ها هم تا جایی که خبر ها درز کرده یک گزینه تو ijji اضافه میشه مثل فیس بوک که می زنیم و اکانت قدیم رو با اکانت aeria متصل می کنه.
فقط خبر بد در این مورد اینکه که احتمالا مجددا بازی رو باید دانلود کنیم که چون حجمش زیاده یکم وقت گیره ولی می ارزه( تازه نسبت به سیستم راکتور باسه نصب سیستم aeria بازدهی اش خیلی بهتره .)
امروز فهمیدم باز منو بن کردن .......دلیل رو چی حدس می زنید؟
دیدن سلامتی هم تیمی هام
کف کردم اساسی
باسشون پیغام با تصاویر مختلف از ویدیو هایی که می تونن اطمینان کنن فرستادم که این قابلیت خود بازی هست.
دیدن سلامتی هم تیمی ها یعنی چی؟
یعنی اینکه رو سرشون میاد که چقدر جون دارن؟
دقیقا![]()
از کجا فهمیدی به این علت بن شدی؟
متنش رو بنویس
این smile ها که Zed2 میزاری از کجا گرفتی یه جور toolbar باید بگیریم ؟ یا سایت خواصی هست ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)