تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 108 از 461 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    هر کجا میخواهم باشم باشم اسمان مال من است !!

پيش فرض

منم همینجوری فک میکنم رفقا ‍‍

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

می خواستم کتاب ها و برنامه که دارم رو بگم و دوستان نظرشون رو بگن که جواب می ده یا نه
    سال قبل کنکور دادم ولی از نتیجه که گرفتم راضی نبودم 5500 / پایه خیلی ضعیف است . فقط درست های که پارسال خودنم رو حالیمه و باقی صفر صفر
    عربی : بسیار ضعف , در سال سوم و دوم هم نمرات پایینی می گرفتم در کنکور سال قبل فقط سوالات ترجمه رو جواب دادم که شد 25 درصد. با این که از کتاب ایادفیلی مبحث فعل رو خوندم ولی نتونستم از فعل چیزی جواب بدم چون ایادفیلی تست درست درمونی نداشت و امسال می خوام برای اولین کار مبحث فعل رو از فوت و فن عربی بخونم بعد هم کلمات اخر کتاب و بعدش خود کتاب درسی ! نمی دونم باقی مباحث رو باید چکار کنم چون از عربی هیچی حالیم نیست مثل منصوبات و مجرور رو باید چطور بخونم
    زیست: از کتاب های خیلی سبز استفاده می کنم نمی دونم چرا نتیجه ای که می خواستم رو نگرفتم پارسال چون وقت کافی رو نداست و تعداد فصل ها زیاد بود تست هاش رو زود می زدم مثال صبح می خونم شب تستش رو می زدم یا شب می خوندم و فرداش می زدم امسال می خوام بعد از 2 سه روز تست هاش رو بزنم! سال قبل شدم 46 ! می خوام برای زنتیک مندل خیلی سبز رو بخرم
    شیمی : مشکل خاصی ندارم سال قبل بالای 60 درصد زدم با این که کتاب سوم رو اصلا نخونده بودم امسال سوم رو می خونم و حله
    فیزیک : شدید ضعیف, سال قبل فقط 2 سوال رو جواب دادم چون نمی دونستم باید چطور بخونم مبتکران داشتم که فوق العاده مسخره و حجیم بود که دست نخورده موند. پیش دو رو با آزمون های کانون و کنکور خوندم که نتیجه نگرفتم امسال فعلا فیزیک 2 رو از انتشارات الگو گرفت اگه دیدم جواب داد باقی کتاب ها از همین بگیرم بعد برای مرور و جمع بندی و تثبیت می خوام کانون آبی رو بخونم کتابی که برای پیش 2 که سال قبل کمی خوندم با توضیحاتی که دوستان دادن رمزینه است اگه 30 تا 40 تا 50 بزنم راضی هستم
    ریاضی بازم ضعیفم! سال قبل فقط 2 تا امار و 2 تا احتمال رو جوب دادم فعلا می خوام برای یاد گیری از جزوه های گزینه 2 استفاده می کنم و تست هم ریاضی تجربی خیلی سبز! جواب می ده؟ امسال 30 تا 40 بزنم راضی هستم
    زبان سال قبل 58 زدم کلمات رو بلدم و ریدینگم بد نیست ولی چون تو کنکور ساعت فراموش کرده بودم وقت کم اوردم به نظرم ریدینگ ها اسون بود امسال می خوام اول دوباره کلمات رو مرور کنم و بعد ریدینگ های کنکور های سال قبل ! کتابی خاصی برای تهیه کردن در نظر ندارم تو خونه فقط مبتکران دارم
    معارف سال دوم و سوم اصلا بهش دست نمی زدنم و نمره کتبی سوم هم 8 بود اگه اشتباه نکنم درسی هست که ازش بدم می یاد و چرت و چرته ولی سال قبل خیلی خوندم شدم 70 درصد که 15 , 20 تا کنکور سال قبل رشته های مختلف خیلی کمکم کرد چون تا هفته آخر معارف رو می زدم 30 امسال هم می خوام ملایم بخونم و رو تست های کنکور های سال قبل مانور بدم
    ادبیات سال قبل بد شد(25) امسال می خوام اول قرابت معنایی الگو رو بخونم و بعدش 5 مبحث زبان فارسی الگو ( تهیه کردم ) برای ارایه کتاب خاصی در نظر ندارم
    کتاب های که دارم: زیست سیلی سبز/ عربی ایلدفیلی و فوت فن عربی/ زبان مبتکران چاپ 85 یا86/ ریاضی تجربی خیلی سبز / شیمی مبتکران / فیزیک الگو سال دوم / معارف همگامان / ادبیات قرابت معنایی و 5 مبحث زبان فارسی الگو/
    کتاب های که می خوام بخریم
    زنتیک مندل سبز / زبان؟ ... ردینگ؟/ فیزیک برای سوم و پیش + کانون آبی+ پیش 2 رمزینه( 3 فصل آخر پیش 2 رو یه کم بلدم )/ ارایه ادبیات؟
    در خصوص کتاب ها اگه کتاب خاصی در نظر دارید یا به نظرتون کتابی مفید نیست و جایگزین بهتری داره لطفا بگید
    Last edited by urchin7; 22-09-2011 at 05:34.

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

30 تا 50 درصد مباحث ساده کتاب ریاضی و فیزیک رو اگه کسی به ترتیب بگه تا کسانی مثل من که اصلا با این دو کتاب اشنا نیستند به همون ترتیب بخونند ممنون می شم
    مثلا ترتیبی که خودم در نظز دارم
    ریاضی: آمار, احتمال, تصاعد, لگاریتم , ماتریس ...
    فیزیک :هسته , اتم , الکترومغناتیس پیش , گرما دوم , حرکت شناسی دوم و پیش
    دو 3 مبحث اول هر دو رو خوندم باقی رو دوستان پیشنهاد کردند
    مسلما کسی مثل من که می فهمه این دو کتاب براش سخته و نمی تونه 100 بزنه باید مطالب اسونش رو بخونه

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

عربی رو باید چطور بخونم! منی که هیچی ازش بلد نیستم!اول ترجمه بخونم؟ یا اول منصوبات ؟ یا فعل و مجروز ؟ یا اسم؟ ..
    ترتیبی که بنظرتون برای یک صفر کیلومتر عملی و مفیده

داره خودمونی میشه mannan sen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    گلستان

12

سلام بچه های کنکوری
    توصیه های لازم برای درس دین زندگی و زبان خارجه

اولا کتاب دین زندگی 2 -9تست داره
    دوما کتاب دین زندگی3-9 تست داره
    سوما کتاب دین زندگی4-7 تست داره
    خب میشه 25 تست که حدود 15 تاش مثل اب خوردنه
    که میشه 60 درصد خب کتاب های لازم
    کتاب نکات آیات گاچ- کتاب سبز -کم حجم قوی سبز- تست همگامان عالیه
    سعی کنین آیات در حد تشخیص بلد باشین. به عربیتون هم کمک میکنه
    زبان خارجه انگلیسی
    10سوال گرامر ولغت واقعا اسون کلوز ریدینگ هم به نسبت سخته ولی میشه زد
    کتاب شهاب اناری یا دکتر رضا کیاسلار هردوشون عالیند و جمع بندی کتاب آزمون جمع بندی شهاب اناری-ز
    تخصصی
    شیمی رو بگم که حدود 90 زدم
    کتاب مبتکران یا کتاب سبز خوبه من که خودم قوی بودم ذهنی همه رو حل میکنم ولی کتاب تست المپیاد هم حل ا کردم (برای اونای که میخان رتبه خوب بیارن)

کارتون دو این 3 درس گیر داشت [EMAIL="mannan8063@yahoo.com"]
    Last edited by mannan sen; 22-09-2011 at 10:20.

6. 2 کاربر از mannan sen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت

پيش فرض

میشه راجب عربی هم بیشتر توضیح بدین دوستان ؟؟؟؟

ممنون میشم از همتون !!

8. 2 کاربر از M-I-L-A-D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bamce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام رفقا
    انشا الله که همگی در پناه ایزد منان خوب وسلامت هستید
    یه سوال دارم:
    از کتابای دیف انتشارات خوشخوان و رمزینه واندیشه فایق و 10استاد و....
    کدومشون ویرایش جدیدش مطابق با کتاب درسی جدید اومده؟
    خواهشا اگه خبر دارید زود اطلاع بدید
    به امید موفقیت همه
    التماس دعا

اگه نباشه جاش خالی می مونه deaddeaddead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

زیست: از کتاب های خیلی سبز استفاده می کنم نمی دونم چرا نتیجه ای که می خواستم رو نگرفتم پارسال چون وقت کافی رو نداست و تعداد فصل ها زیاد بود تست هاش رو زود می زدم مثال صبح می خونم شب تستش رو می زدم یا شب می خوندم و فرداش می زدم امسال می خوام بعد از 2 سه روز تست هاش رو بزنم! سال قبل شدم 46 ! می خوام برای زنتیک مندل خیلی سبز رو بخرم
    بگید
    زیست رو فصل به فصل اول کتابو بخون بعد تستای خط به خط خیلی سبزو بزن بعد جوابارو چه غلط چه صحیح تشریحیاشو بخون بعد درسنامه ی خیلی سبز.اگه اینکارارو کنی موفق میشی به 80 برسونی البته با علاقه بخون

در مورد ژنتیک هم فقط کتاب گربه رو بگیر چون هم خوب یاد داده هم آسونه.من از ژنتیک متنفر بودم این کتابو 3 دور زدم کنکور همه ی تستای ژنتیک رو درست زدم.در ضمن زیستو 82 زدم

11. این کاربر از deaddeaddead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه h0p3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

عربی رو باید چطور بخونم! منی که هیچی ازش بلد نیستم!اول ترجمه بخونم؟ یا اول منصوبات ؟ یا فعل و مجروز ؟ یا اسم؟ ..
    ترتیبی که بنظرتون برای یک صفر کیلومتر عملی و مفیده
    برای ترجمه اول درسای کتاب رو بخون و ترجمه کن.بعدش برو ترجمه فعل ها رو یاد بگیر که خیلی به درد میخوره.
    برای قواعد هم هر مبحثی رو که میخونی تست هاش رو بزن و اگه هم میخوای خلاصه نویسی کن ولی کم.
    برای کتاب هم عربی رمزینه خوبه.فوت وفن عربی هم همینطور.گاج سفید هم برای تست خوبه.
    ولی اول تست های کنکور رو بزن.ازاد رو نمیخواد.

13. این کاربر از h0p3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت

پيش فرض

میشه واسه عربی یه راهنمایی بکنید من تا خالا خوب نخوندمش !!

ولی لغتم قویه !!

در حد 10 در صدم !!
    مرسی !!

15. 2 کاربر از M-I-L-A-D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •