با عرض سلام و خسته نباشید به همه فعالان درزمینه شبکه های کامپیوتر ی من در زمینه شبکه های lan و wanو man اطلاعاتی می خواهم لطفاً من را راهنمایی نمائید با تشکر
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
با عرض سلام و خسته نباشید به همه فعالان درزمینه شبکه های کامپیوتر ی من در زمینه شبکه های lan و wanو man اطلاعاتی می خواهم لطفاً من را راهنمایی نمائید با تشکر
منظورتون از اینکه عمل نمی کنه چیه؟
یعنی به اینترنت وصل نمی شید؟
Kamairanl خیلی سئوالتوون کلیه !!!!!!!!!!!! در حده تعریف می خواهید بدونید؟
Last edited by Mahdak; 20-01-2009 at 22:29.
سلام دوستان ...
اميدوارم جاي درستي رو براي مطرح كردن سوالم انتخاب كرده باشم راستش علي رغم جستجوهايم راه حل و مكان بهتري پيدا نكردم ، مي تونيد راهنمايي ام كنيد چه جوري مي تونم براي اينترنت پرسرعت " رمز " بگذارم يا اونو محدود كنم ؟( ممنون ميشم توضوحاتتون رو ساده بگيد ، چون اطلاعاتم در اين زمينه خيلي كمه )
روی کامپیوتر خودتون می خواهید محدودیت بگذارید یا روی کامپیوترهایی که از طریق شما به اینترنت وصل می شن؟
دوست عزيز ممنون كه پاسخ داديد .
روي كامپيوتر خودم .
با سلام
راستش مطالب اینقدر زیاده که نمیشه همش رو خوند
امیدوارم که سوالم تکراری نباشه
من یه هاست اختصاصی ویندوز دارم که تا پیش از این یک سایت به خوبی روی اون کار می کرده حالا قصد دارم که یک سایت دیگه به هاستم اضافه کنم
طبق دستور العمل در شاخه website مربوط به iis یک ویزارد برای ساختن یک سایت جدید باز کردم و در اون نام دامنه جدید و پورت جدید و IP و سایر توضیحات رو اضافه کردم و local root رو هم ست کردم
اما وقتی که آدرس سایت جدید رو در بروزر می زنم همون سایت قبلی بالا میاد
در تب web site سایت قبلی در قسمت advanced دیدم که دامنه ی سایت ست نشده وقتی Header جدید رو تعریف کردم حالا به جای هر دو تا سایت پیغام Bad Request (Invalid Hostname) ظاهر میشه
اگر کسی می دونه ممنون میشم بدونم اشکال کار از کجاست ؟
خوب کانکشن adsl اتون فکر کنم یه pass داره اگه تیک save password تون رو بردارید دیگه save نمی شه
برای محدودیت باید user بسازید و از نرم افزارهای مخصوص استفاده کنید که یه کم پیچیده است
سایت جدید رو که ایجاد کردید از نوع web site هست یا virtual ؟
یادمه اگه دوتا وب سایت با هم توی iis درست می کردیم کار نمی کرد حتما یکی اش باید virtual.... باشه(یادم نیست virtual web site بود یا virtual directoryاما virtual داشت)
با سلام وخسته نباشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)