سلام بچه ها من تازه وارد شدم.
کسی میدونه اخرین رتبه ای که میشه پزشکی یا دارو قبول شد چنده؟ حتی شهرستان دور؟ لطفا اگه میدونید بگید رتبه در مناطق یا کشوری ؟تو رو خدا بگید خیلی مهمه
سلام بچه ها من تازه وارد شدم.
کسی میدونه اخرین رتبه ای که میشه پزشکی یا دارو قبول شد چنده؟ حتی شهرستان دور؟ لطفا اگه میدونید بگید رتبه در مناطق یا کشوری ؟تو رو خدا بگید خیلی مهمه
ببخشید شما با 23000 قبول شدید؟ 23000 کشوری یا منطقه بود؟ میشه جواب بدید من امسال میخوام کنکور بدم
میشه بگید تراز 7600 یعنی رتبه چند منطقه 1؟
تراز و رتبه در سهمیه چند شد؟
میشه بگید 23000 قبول شدید؟23000 کشوری بود یا منطقه؟ تراز چند بود؟تو رو خدا جواب بدید؟
عزیزم چی داری میگی؟ این که با هزینه دانشگاه اکسفورد یکی شد! ترکیه کمتر از اینه خرجش ! برو به سایت خود دانشگاه شهریه هارو ببین از بچه هایی هم که اونجا میخونن پرسیدم...اینی که میگی شهریه سالانه هس!توهم زدی ها! بیا اینم سایتش برو به شهریه سال قبل نگاه کن...من خودم از پزشکی و داروی ارس قبول شدم اینم از سایت رسمی شهریه های ثابت البته دو سه میلیونم وسه هزینه اجاره خوابگاه و کتابا و رفت و امد بذار روش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تراز 7800 . منطقه 2.
شما چی؟؟؟؟؟
عزیز رتبه و ترازت چند بود که ارس قبول شدی؟
چرا اینجا هیچکس رتبه و دانشگاهشو نمیگه
انگاری خیلی چیز سکرتی هست؟
من امسال میخوام شرکت کنم اخرین رتبه رو میخوام؟میشه رتبه در منطقه رو هم بگید؟خیلی کمک میکنید اگه بگید
شما قبول شدین؟من برای سال بعد میخوام.میخوام ببینم میشه با این رتبه قبول شد؟ رتبه در منطقطون 23000 شد؟ یا کشوری؟میشه ترازتونم بگید ؟لطف بزرگی میکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)