سلام
پوسته های بزرگ زرد رنگ توی سرنشانه چیه؟؟من الان روزی دوبارسرم رو میشورم بازم این پوسته ها هستن!
سلام
پوسته های بزرگ زرد رنگ توی سرنشانه چیه؟؟من الان روزی دوبارسرم رو میشورم بازم این پوسته ها هستن!
اون سوزش مال التهاب ريشه مو هست و بعد از ١-٢ روز خود به خود رفع ميشه. چيز خاصي نيست.
Sent from my iPhone using Tapatalk
والله اگه نظره منو بخوای ماینوکسیدیل بیشتر صدمه میزنه به مو
یعنی باعث ریزش مو میشه؟ حتی روگین؟
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
من پسر داییم نمونه بارز هست موهاش بیشتر ریخت روگین همون ماینوکسیدیل هست عوارض کمتری داره موهای شما موقتی زیاد میشه
لوسیونهای گیاهی خیلی بهترن عوارض هم ندارن
لوسیون گیاهی چی مثلا؟
من الان فینانستراید میخورم اما خیلی طول میکشه تا اثر کنه. نمیدونم چه محلولی خوب هست برای کمک به رشد مجدد.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
خرگوشك خوبه، من دارم مصرف ميكنم، ريزشم خيلي كمتر شده. اگه هم پول زياد ميتوني بدي، طلسم بگير و ٢-٣ دوره هم تجديدش كن. ريزشت بدون برگشت قطع ميشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
اکثر لوسیونهای گیاهی ترکیب یکسانی دارن اگه این موارد توش باشه کافیه مارک مهم نیست
گزنه,بابونه,رزماری
شاید فینانستراید طول بکشه و دائم باید مصرف بشه ولی اثر خوبی داره
Last edited by AliROCK; 16-05-2014 at 22:39.
سلام
من موهام خیلی فره ولی وز نیست.
چند سال پیش برای صافی از گلت و ولااستریت استفاده کردم و متاسفانه موهام بدجوری ریزش پیدا کرد با اینکه از نرم کننده و سروم مو و چیزای دیگه استفاده میکردم.
الان چند سال میگذره از این قضیه و این موی فر یکمی اذیت میکنه توی شستشو و نگهداری با اینکه خیلی بهش میرسم ولی شونه که بشن وز میشن و پف میکنن بخاطر همین دوباره میخوام که صافشون کنم،
بهم گفتن کراتینه کنم.
کسی این کارو کرده؟بلایی سر مو میاره؟
عوارض جانبی کراتینه کردن مو با اولین شستشوی مو که معمولا 72 ساعت پس از انجام درمان است، دیده می شود.
مهمترین عوارض آن عبارتند از:
خطر سرطان
فرمالدئید، یک ماده سرطان زا است که تقریبا در اغلب محصولات کراتینه مو یافت می شود. حتی نوع مشهور کراتین مو به نام نوع برزیلی حاوی فرمالدئید است.
در ضمن این کار بیشتر از 2 ماه جواب گو نیست و دوباره باید انجام بدید
باعث تخریب کامل ساختار مو میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)