اهوم اهوم... میخوام حرفامو ادامه بدم
سروش چنان گفت الان بهترین موقع برای انقاده گفتم الانه که کی روش رو رسما کهریزکی کنه
ولی خدا روشکر به بازداشتگاه اکتفا کرد
نکاتی در مورد بازی ایران
1- تصمیم کی روش برای با احتیاط شروع کردن بازی تصمیم عاقلانه ای بود اما به نظر من دو بازیکن رو در ترکیب قرار داد که برای این نوع بازی مناسب نبودن
نوری و شجاعی دو بازیکن ذاتا کم تحرک هستن که برای پرس کردن دفاع حریف و تخریب اصلا مناسب نیستن چیزی که ایران در نیمه اول خیلی احتیاج داشت
اما قطعا کی روش اینقدر ساده نیست که کمتر از ما از بازیکنای خودش شناخت داشته باشه فکر میکنم کی روش دنبال این بود که در کنار تخریب بازی کره در موقع تصاحب توپ نگاهی هم به بازیسازی ناگهانی و شروع حملات خودش داشته باشه
کی روش میخواست در کنار بازیکنای دونده ای مثل قوچان نژاد و دژاگه دو بازیکن فانتزی هم داشته باشه که بتونه هم در زمین کره حفظ توپ کنه هم از بین مدافعین کره راحت تر عبور کنه
اما متاسفانه هم خود نوری و شجاعی نتونستن وظیفه خودشون رو درست انجام بدن هم از سمت دیگر بازیکنا به خوبی حمایت نشدن
ضعف این دو بازیکن در جنگندگی باعث شد فشار بیشتری به کناره های ایران بیاد و در نیمه اول ما خطاهای زیادی به کره ایها بدیم که بخش زیادی به این خاطر بود
2- در تایید حرفای سروش باید بگم منتظری برای بازی با این کره اصلا مناسب نبود چون این کره با توجه به قد و قواره بازیکناش به شکل عجیبی اصرار زیادی به بازی هوایی و مستقیم داشت
و متاسفانه منتظری در بازی هوایی به خوبی عقیلی نیست هر چند در بازی زمینی بهتر از عقیلیه
3- همه ما فکر میکردیم که این آندو هست که باید در طول بازی جور نکونام رو هم بکشه اما خیلی زود اثرات رفتن به قطر در بازی آندو مشخص شده
این آندو یک پنجم آندویی که قبلا در استقلال میشناختیم هم نبود آندو همیشه یه بازیکن توی سایه اس یعنی همیشه به بازیکنای کناریش به بهترین شکل کمک میکرد و در تخریب بازی حریف هم نقش اول رو داشت
در واقع ما با وجود یک آندوی آماده همیشه یک بازیکن مخربِ آزاد داشتیم که به همه جا سر میکشید و حریف رو آزار میداد
اما این آندو هر موقع به حیدری نزدیک شد خوب کار نکرد هر موقع برای پرس خط دفاعی کره و برای کمک به دژاگه و قوچان نژاد جلو اومد هم چندان موثر کار نکرد
هر وقت قصد اضافه شدن به کناره ها رو داشت چندان موفق نبود امیدوارم آندرانیک هر چه زودتر به آمادگی قبلش برگرده چون شدیدا بهش احتیاج داریم
4- برخلاف نظر سروش و بعضی از دوستان گرامی فکر میکنم نکونام صرفا در این بازی یک گل نزد بلکه کلا بازی نسبتا خوبی انجام داد
موقع دفاع خیلی از توپای کره ایها رو قطع کرد و نسبت به بازیهای قبل خیلی جنگنده تر ظاهر شد بخش زیادی از بی اثر شدن حملات کره ایها در نیمه دوم به خاطر بازی خوب نکونام بود
درسته که نیمه اول کمی کند بود و البته یکی دوتای خطای بیجهت در کناره های زمین به کره ایها داد اما در کل به نظر من در کنار دژاگه و پولادی(به ویژه در نیمه دوم) از خوبهای ایران در این بازی بود
اما این باعث نمیشه بگیم نکونام دروان افتش رو پشت سر گذاشته بلکه نکونام خیلی با روزهای اوجش فاصله داره و جا برای بهتر شدن داره
5- من باز هم معتقدم ایران برای اواخر بازی برنامه داشت و قصد بازی دادن به کریمی رو در این دقایق داشت
اما اخراج شجاعی نقشه های کی روش رو خراب کرد من فکر میکنم اگر شجاعی اخراج نمیشد تعویض میشد و با بیرون اومدنش خیلی بیشتر از اخراج شدنش بهمون کمک میکرد
حضور کریمی در دقایق پایانی در کنار بازیکن جنگنده ای مثل دژاگه قطعا میتونست فشار زیادی به دفاع کره بیاره
6- به نظر من کی روش در انتخاب دفاع راستش هم اشتباه کرد و ماهینی انتخاب بهتری نسبت به حیدری بود در واقع ورود ماهینی و جلو اومدن حیدری اعترافی بود به این اشتباه
جدای از قد بلندتر ماهینی که در برابر مهاجمین قد بلند کره کارایی بهتری داشت این بازیکن این روزها آمادس و میشه بهش اعتماد کرد
ماهینی برعکس حیدری طولی تر بازی میکنه یعنی کنار خط با تاخیر کمتری بازیسازی میکنه و با جسارت بیشتری استارت میزنه هر چند کیفیت سانترهاش به خوبی حیدری نیست اما در بازی با تیمهایی مثل کره که 90 درصد کارهاشون از کناره هاست گزینه بهتریه
7- کسی از وقت کشی به سبک عربها استقبال و تاییدش نمیکنه اما فکر میکنم ما کلا کمی پیاز داغشو زیاد کردیم رحمتی یک بار افتاد وقتی داور اومد کنارش گفت مشکلی نیست بلند میشم
بعد از این با خطای شدید مهاجم کره روبرو شد که طبیعتا حق داره مداوا بشه بعد از اون هم اگر اشتباه نکنم بلند شد که ضربه خطا رو بزنه که به خاطر مصدومیتش نتونست ضربه رو درست بزنه
نیمه اول هم که روی ضربه اولی که به تیر زدن رسما روی کمر و کتف رحمتی پیاده روی کردن که باز هم موجب مصدومیت رحمتی شد
در کنار ستایش روحیه جوانمردانه خواهی و اخلاق مدار تماشاگرای ایران و انتقادشون از وقت کشی ندیدن خطاهای شدید بازیکنای کره ای بسیار عجیبه
بازیکنای کره وقتی اونجوری روی سر و کول پولادی میپرن یا به اون شکل توی بدن رحمتی میرن باید منتظر عواقب احتمالیش هم باشن
جالبه مفهوم منطقی و فلسفی انتقاد بعضی از دوستان عزیز اینه:
بازیکنای ایران حتی اگر خطای شدید هم روشون شده باید خیلی زود برخیزن و به بازی ادامه بدن چون کره یک صفر عقبه
و باز جالبتر اینه که ما وقت کشی چندانی هم نکردیم و به نظر من 5 دقیقه وقت اضافه خیلی زیاد بود که البته داور زحمت کشید و تا 7 دقیقه ادامش داد
یاد بازی با بحرین افتادم که حدود 14 دقیقه وقت تلف شده داشت اما داور فقط 4 دقیقه گرفت
یه نکته خیلی مهم که میشه واقعا بهش ایراد گرفت فیلمبرداری واقعا بد بازی بود
اگر فیلمبرداری در سطح نیمه حرفه ای هم بود مطمئن باشید خطاهای غیر اخلاقی شماره 5 کره دیده میشد و حتی میتونست باعث محرومیت این بازیکن بشه
امروز توی خبرها هم خوندم که کی روش هم گفته بود این بازیکن بهش فحش داده
8- قشنگتر و دلچسب تر از بردن کره این بود که یکرنگی فوق العاده ای در بین بازیکنا و تماشاگرا دیده میشد
فشار رسانه ای و مردمی زیادی که بعد از المپیک روی دوش بازیکنا بود و قهر بازیکنا با رسانه ها عملا بازیکنا رو به هم نزدیک کرده بود و به راحتی میشد این ارتباط دوستانه رو در بین بازیکنا احساس کرد
اما در مورد تماشاگرامون که واقعا جز ستایش نمیشه چیزی گفت
تماشاگرایی که در مقابل نماد نظم و اتحاد یعنی کره ایها، یکپارچگی و یکرنگی فوق العاده ای از خودشون نشون دادن
9- کی روش در این 4 بازی نشون داد در انتخاب و چیدمان بازیکنا خوب عمل نمیکنه اما جدای از این ایراد، طرح و نقشه هاش برای بازیها خوب و منطقی و البته با بکگراندی محتاطانه بوده
من فکر میکنم در بازیهای برگشت بهتره بیشتر به فکر حمله کردن باشه 7 امتیاز از سه بازی آینده ایران رو به جام جهانی میفرسته و بازی آخرش با کره رو تشریفاتی میکنه
انشاالله که اینجوری هم بشه
10- برد این کره در کره میتونه ساده تر از بردن ازبکستان در ایران باشه
یا کره نسبت به گذشته افت کرده یا ایران اونجوری که ما فکر میکردیم افت نکرده بود
در هر صورت کره به شدت شکستنی به نظر میرسید و به عقیده من میشه با یک بازی جسورانه و غافلگیر کننده در کره این تیم رو برد