تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 108 از 269 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با تمام این حرفها ایران ایرادهای زیادی داشت که توی یه پست دیگه در این مورد حرفام رو ادامه میدم
    اهوم اهوم... میخوام حرفامو ادامه بدم
    سروش چنان گفت الان بهترین موقع برای انقاده گفتم الانه که کی روش رو رسما کهریزکی کنه
    ولی خدا روشکر به بازداشتگاه اکتفا کرد

نکاتی در مورد بازی ایران

1- تصمیم کی روش برای با احتیاط شروع کردن بازی تصمیم عاقلانه ای بود اما به نظر من دو بازیکن رو در ترکیب قرار داد که برای این نوع بازی مناسب نبودن
    نوری و شجاعی دو بازیکن ذاتا کم تحرک هستن که برای پرس کردن دفاع حریف و تخریب اصلا مناسب نیستن چیزی که ایران در نیمه اول خیلی احتیاج داشت
    اما قطعا کی روش اینقدر ساده نیست که کمتر از ما از بازیکنای خودش شناخت داشته باشه فکر میکنم کی روش دنبال این بود که در کنار تخریب بازی کره در موقع تصاحب توپ نگاهی هم به بازیسازی ناگهانی و شروع حملات خودش داشته باشه
    کی روش میخواست در کنار بازیکنای دونده ای مثل قوچان نژاد و دژاگه دو بازیکن فانتزی هم داشته باشه که بتونه هم در زمین کره حفظ توپ کنه هم از بین مدافعین کره راحت تر عبور کنه
    اما متاسفانه هم خود نوری و شجاعی نتونستن وظیفه خودشون رو درست انجام بدن هم از سمت دیگر بازیکنا به خوبی حمایت نشدن
    ضعف این دو بازیکن در جنگندگی باعث شد فشار بیشتری به کناره های ایران بیاد و در نیمه اول ما خطاهای زیادی به کره ایها بدیم که بخش زیادی به این خاطر بود

2- در تایید حرفای سروش باید بگم منتظری برای بازی با این کره اصلا مناسب نبود چون این کره با توجه به قد و قواره بازیکناش به شکل عجیبی اصرار زیادی به بازی هوایی و مستقیم داشت
    و متاسفانه منتظری در بازی هوایی به خوبی عقیلی نیست هر چند در بازی زمینی بهتر از عقیلیه

3- همه ما فکر میکردیم که این آندو هست که باید در طول بازی جور نکونام رو هم بکشه اما خیلی زود اثرات رفتن به قطر در بازی آندو مشخص شده
    این آندو یک پنجم آندویی که قبلا در استقلال میشناختیم هم نبود آندو همیشه یه بازیکن توی سایه اس یعنی همیشه به بازیکنای کناریش به بهترین شکل کمک میکرد و در تخریب بازی حریف هم نقش اول رو داشت
    در واقع ما با وجود یک آندوی آماده همیشه یک بازیکن مخربِ آزاد داشتیم که به همه جا سر میکشید و حریف رو آزار میداد
    اما این آندو هر موقع به حیدری نزدیک شد خوب کار نکرد هر موقع برای پرس خط دفاعی کره و برای کمک به دژاگه و قوچان نژاد جلو اومد هم چندان موثر کار نکرد
    هر وقت قصد اضافه شدن به کناره ها رو داشت چندان موفق نبود امیدوارم آندرانیک هر چه زودتر به آمادگی قبلش برگرده چون شدیدا بهش احتیاج داریم

4- برخلاف نظر سروش و بعضی از دوستان گرامی فکر میکنم نکونام صرفا در این بازی یک گل نزد بلکه کلا بازی نسبتا خوبی انجام داد
    موقع دفاع خیلی از توپای کره ایها رو قطع کرد و نسبت به بازیهای قبل خیلی جنگنده تر ظاهر شد بخش زیادی از بی اثر شدن حملات کره ایها در نیمه دوم به خاطر بازی خوب نکونام بود
    درسته که نیمه اول کمی کند بود و البته یکی دوتای خطای بیجهت در کناره های زمین به کره ایها داد اما در کل به نظر من در کنار دژاگه و پولادی(به ویژه در نیمه دوم) از خوبهای ایران در این بازی بود
    اما این باعث نمیشه بگیم نکونام دروان افتش رو پشت سر گذاشته بلکه نکونام خیلی با روزهای اوجش فاصله داره و جا برای بهتر شدن داره

5- من باز هم معتقدم ایران برای اواخر بازی برنامه داشت و قصد بازی دادن به کریمی رو در این دقایق داشت
    اما اخراج شجاعی نقشه های کی روش رو خراب کرد من فکر میکنم اگر شجاعی اخراج نمیشد تعویض میشد و با بیرون اومدنش خیلی بیشتر از اخراج شدنش بهمون کمک میکرد
    حضور کریمی در دقایق پایانی در کنار بازیکن جنگنده ای مثل دژاگه قطعا میتونست فشار زیادی به دفاع کره بیاره

6- به نظر من کی روش در انتخاب دفاع راستش هم اشتباه کرد و ماهینی انتخاب بهتری نسبت به حیدری بود در واقع ورود ماهینی و جلو اومدن حیدری اعترافی بود به این اشتباه
    جدای از قد بلندتر ماهینی که در برابر مهاجمین قد بلند کره کارایی بهتری داشت این بازیکن این روزها آمادس و میشه بهش اعتماد کرد
    ماهینی برعکس حیدری طولی تر بازی میکنه یعنی کنار خط با تاخیر کمتری بازیسازی میکنه و با جسارت بیشتری استارت میزنه هر چند کیفیت سانترهاش به خوبی حیدری نیست اما در بازی با تیمهایی مثل کره که 90 درصد کارهاشون از کناره هاست گزینه بهتریه

7- کسی از وقت کشی به سبک عربها استقبال و تاییدش نمیکنه اما فکر میکنم ما کلا کمی پیاز داغشو زیاد کردیم رحمتی یک بار افتاد وقتی داور اومد کنارش گفت مشکلی نیست بلند میشم
    بعد از این با خطای شدید مهاجم کره روبرو شد که طبیعتا حق داره مداوا بشه بعد از اون هم اگر اشتباه نکنم بلند شد که ضربه خطا رو بزنه که به خاطر مصدومیتش نتونست ضربه رو درست بزنه
    نیمه اول هم که روی ضربه اولی که به تیر زدن رسما روی کمر و کتف رحمتی پیاده روی کردن که باز هم موجب مصدومیت رحمتی شد
    در کنار ستایش روحیه جوانمردانه خواهی و اخلاق مدار تماشاگرای ایران و انتقادشون از وقت کشی ندیدن خطاهای شدید بازیکنای کره ای بسیار عجیبه
    بازیکنای کره وقتی اونجوری روی سر و کول پولادی میپرن یا به اون شکل توی بدن رحمتی میرن باید منتظر عواقب احتمالیش هم باشن

جالبه مفهوم منطقی و فلسفی انتقاد بعضی از دوستان عزیز اینه:
    بازیکنای ایران حتی اگر خطای شدید هم روشون شده باید خیلی زود برخیزن و به بازی ادامه بدن چون کره یک صفر عقبه

و باز جالبتر اینه که ما وقت کشی چندانی هم نکردیم و به نظر من 5 دقیقه وقت اضافه خیلی زیاد بود که البته داور زحمت کشید و تا 7 دقیقه ادامش داد
    یاد بازی با بحرین افتادم که حدود 14 دقیقه وقت تلف شده داشت اما داور فقط 4 دقیقه گرفت

یه نکته خیلی مهم که میشه واقعا بهش ایراد گرفت فیلمبرداری واقعا بد بازی بود
    اگر فیلمبرداری در سطح نیمه حرفه ای هم بود مطمئن باشید خطاهای غیر اخلاقی شماره 5 کره دیده میشد و حتی میتونست باعث محرومیت این بازیکن بشه

امروز توی خبرها هم خوندم که کی روش هم گفته بود این بازیکن بهش فحش داده

8- قشنگتر و دلچسب تر از بردن کره این بود که یکرنگی فوق العاده ای در بین بازیکنا و تماشاگرا دیده میشد
    فشار رسانه ای و مردمی زیادی که بعد از المپیک روی دوش بازیکنا بود و قهر بازیکنا با رسانه ها عملا بازیکنا رو به هم نزدیک کرده بود و به راحتی میشد این ارتباط دوستانه رو در بین بازیکنا احساس کرد
    اما در مورد تماشاگرامون که واقعا جز ستایش نمیشه چیزی گفت
    تماشاگرایی که در مقابل نماد نظم و اتحاد یعنی کره ایها، یکپارچگی و یکرنگی فوق العاده ای از خودشون نشون دادن

9- کی روش در این 4 بازی نشون داد در انتخاب و چیدمان بازیکنا خوب عمل نمیکنه اما جدای از این ایراد، طرح و نقشه هاش برای بازیها خوب و منطقی و البته با بکگراندی محتاطانه بوده
    من فکر میکنم در بازیهای برگشت بهتره بیشتر به فکر حمله کردن باشه 7 امتیاز از سه بازی آینده ایران رو به جام جهانی میفرسته و بازی آخرش با کره رو تشریفاتی میکنه
    انشاالله که اینجوری هم بشه

10- برد این کره در کره میتونه ساده تر از بردن ازبکستان در ایران باشه
    یا کره نسبت به گذشته افت کرده یا ایران اونجوری که ما فکر میکردیم افت نکرده بود
    در هر صورت کره به شدت شکستنی به نظر میرسید و به عقیده من میشه با یک بازی جسورانه و غافلگیر کننده در کره این تیم رو برد
    Last edited by گرافيكار; 17-10-2012 at 22:45.

2. 18 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

+
    پ‌ن: علی کریمی در حین تمرین قبل از شروع بازی دیشب٬ یواشکی نارنجک عمل نکرده را به نیروی انتظامی تحویل داد. کریمی اینجا دست به یک عملیات انتحاری زده و سراغ یک نارنجک عمل نکرده می رود که روی چمن افتاده و خوشبختانه اشتباه کلاه کج را مرتکب نمی شود و نارنجک را پرت نمی کند. خدا را شکر که سازنده نارنجک های بازی دیشب ناشی بوده وگرنه الان باید منتظر جریمه های فیفا و ای اف سی می ماندیم. مشخص نیست فرهنگ هواداری در کشور تا کی باید شاهد چنین آسیب هایی، هرچند سرزده از تعداد معدودی باشد!
    Last edited by Alinho; 18-10-2012 at 17:31.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اگه فقط 9تا بازیکن دیگه مثل دژاگه و قوچان‌نژاد داشتیم برزیل هم نمیتونست جلومون کاری بکنه! :دي

5. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آرش جان من اصلأ منکر بد بودن و کثیف بودن فضای جامعه نیستم اگر دقت کنی توی پست های خودم هم یجورایی به این موضوع اشاره کردم اما استادیوم به عنوان یه مکان فرهنگی ورزشی از کثیف ترین مکان های هر شهر توی ایران هست و جای مناسبی برای خانومها نیست دیگه حتی آقایونی که قبلأ استادیوم میرفتن به خاطر همین مسائل کمتر میرن به ورزشگاه ها. خیلی رقت انگیزه 90 دقیقه بقل دستیت به داور و بازیکن حریف و مربی و همه و همه فحش بده. یه بچه چهارده ساله هم فحش میده تازه اگر اوضاع به همبن منوال پیش بره نسل همونایی که توی استادیوم به بقیه در مورد فحش دادن تذکر میدن هم کم کم منقرض میشه.
    من هم کاملأ به ابن موضوع واقف هستم که صدا و سیما از نشون دادن اون صحنه چه منظوری داشت من هم میدونم آقای جاودانی مردم ایران رو چی فرض کرده اما ما نه باید از اون ور بوم بیوفتیم نه از این ور! نه مثل صدا و سیما و رضا جاودانی بیایم آزادیه نداشتمون رو به رخ بکشیم نه اینکه بگیم همه چی خوبه فضای استادیوم هم عالیه خانومها هم در شرایط فعلی میتونن برن استادیوم و لذت ببرن.
    الان شما فشاری روی خودتون حس میکردین که اون جمله ی آخر رو بکار بردین ؟ اینجا هم یک مکان عمومیه پس بهتره رعایت کنیم. همه اینارو گفتم اما اینم بگم که خودم اصلأ ادعای مودب بودن و این چیزا رو نمیکنم اما رعایت میکنم و خدارو شکر بددهن نیستم.
    یکم این فضا رو عوض کنیم بهتره. دیگه زیاد به این موضوع پرداخته شد ممکن حوصله ی بقیه سر بره
    با احترام به عقاید و نظرات همه ی دوستان چه موافق چه مخالف با عقاید و نظرات بنده دیگه قول میدم راجع به ابن موضوع کامنتی نذارم
    از کره توی کشورش مساوی بگیریم بالای 60 70 درصد صعودمون قطعی میشه البته با فرض اینکه لبنان و ازبکستان رو توی تهران ببریم که از ما هیچی بعید نیست یدفعه دیدین با لبنان مساوی کردیم و از ازبکستان باختیم! (البته خدا نکنه)
    اما در صورت تصور اینکه به جام جهانی صعود کنیم توی برزیل زنگ تفریح نشیم خوبه! مثلأ فرض کنید با آلمان یا اسپانیا هم گروه بشیم!! حتی اونجا احساسی هم نمیتونیم بازی کنیم چون نه 100 هزار ایرانی هست نه توی ایران بازی میکنیم مگر اینکه خیابانی رو اعزام کنیم برزیل قبل بازی بازیکنا یه دور مشاوره فشرده پیش جواد خیابانی برن! میشن گلادیاتور
    از خیابانی بدم میاد اما محمدرضا احمدی رو دوست دارم که دیشب زیاد به مسائل حاشیه ای نپرداخت فقط بازی رو گزارش کرد.
    خداییش الان که توجه میکنم بازیکن بد نداشتیم دیشب ، همه خوب و در سطح هم بودن بعضیا هم فراتر از همیشه بودن مثل نکونام و دژاگه. پولادی هم خیلی خوب بود توی پوشش ها بعضی وقتها سمت راست دفاع رو هم پوشش میداد! وقتی هم توپ رو میزد مثل بچه هایی که از یه چیزی ترسیده باشن و باباشونو صدا میکنن با بقیه بازیکنا صحبت میکرد منم از بازیه بهتر بگیم تأخیری بعضی بازیکنا خوشم نیومد اما این نصف حق کره بود چون خیلی موذیانه بازی میکردن و جنگ روانی راه انداخته بودن.
    بله گفتنیها گفته شد و بهرحال تضارب عقایده، ولی مجبورم برای توضیح جمله ام که مورد سوال قرارش دادید و جلوگیری از تسری سوتفاهم بگم اصلا و ابدا منظورم توهین آمیز نبود...البته شاید شکل جمله ام بدالقا کرد، و البته همینکه از این جمله چنان استنباطی بشه هم برمیگرده به فضای بحرانی اخلاقی موجود..
    بهرحال منظورم این بود که نباید همدیگر رو مرتب در دسته بندیهای ایذایی قرار بدیم، همین.

7. 3 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

علیرضا جان خودت که میدونی دربست تمام حرفات در مورد بازی رو قبول دارم و از تحلیل و
    البته انتقادات درستت لذت می برم. اما چندتا نکته هست که دیدگاهمون فرق میکنه دوست دارم در موردش بحث کنیم.

1- تصمیم کی روش برای با احتیاط شروع کردن بازی تصمیم عاقلانه ای بود اما به نظر من دو بازیکن رو در ترکیب قرار داد که برای این نوع بازی مناسب نبودن
    نوری و شجاعی دو بازیکن ذاتا کم تحرک هستن که برای پرس کردن دفاع حریف و تخریب اصلا مناسب نیستن چیزی که ایران در نیمه اول خیلی احتیاج داشت
    اما قطعا کی روش اینقدر ساده نیست که کمتر از ما از بازیکنای خودش شناخت داشته باشه فکر میکنم کی روش دنبال این بود که در کنار تخریب بازی کره در موقع تصاحب توپ نگاهی هم به بازیسازی ناگهانی و شروع حملات خودش داشته باشه
    اینکه با احتیاط بازی رو با توجه به شرایط تیم شروع کنی, درست و منطقی به نظر می رسه. اما بازی دیشب یک بازی شاید برای
    مرگ و زندگی فوتبال ایران بود, البته منظورم صعود به جام جهانی نیست, بعد از این همه تبلیغات و حمایت مطمئنا شکست می تونست
    یک فاصله جبران نشدنی بین هوادار و تیم باشه . از کیروش به عنوان اسم و رسم دارترین مربی تاریخ ایران انتظار این اشتباه در لاین آپ
    تیم اونم در بازی که حکم نقطه عطف رو داره واقعا نمیره. من نظرم روی بازی دادن به منتظری,شجاعی و نوری هست. اگر و فقط اگر
    در اثر همین اشتباه ما در نیمه اول دوتا گل که محتمل هم بود می خوردیم دیگه تیم تو اون شرایط اصلا قابل برگشت نبود. به نظر من کیروش
    خیلی شانس آورد که چوب اشتباهش رو در نیمه اول نخورد و در نیمه دوم شرایط تیم رو بهتر کرد. من فکر میکنم این اشتباه کیروش از عدم شناخت
    بازیکن هاش باشه و البته شاید به توصیه هایی گوش میده که نباید!

5- من باز هم معتقدم ایران برای اواخر بازی برنامه داشت و قصد بازی دادن به کریمی رو در این دقایق داشت
    اما اخراج شجاعی نقشه های کی روش رو خراب کرد من فکر میکنم اگر شجاعی اخراج نمیشد تعویض میشد و با بیرون اومدنش خیلی بیشتر از اخراج شدنش بهمون کمک میکرد
    حضور کریمی در دقایق پایانی در کنار بازیکن جنگنده ای مثل دژاگه قطعا میتونست فشار زیادی به دفاع کره بیار
    ه
    خوب با این هم کمی مخالفم, به نظر من ایران یا بهتر بگم کیروش برای فشار همه جانبه روی دروازه کره هیچ برنامه ای نداشت.
    به نظر من آمدن کریمی هم در برابر تیم منظمی مثل کره دردی رو دوا نمی کرد. البته انتقاد اصلیم به این استراتژی وقتی قوت می گیره
    که به این فکر میکنم اگه نیمه اول دوتا خورده بودیم, فشار علی کریمی تو 20 دقیقه آخرم دیگه نوشدارو بعد از مرگ سهراب میشد.
    معتقدم بازی رو تا قبل از اخراج شجاعی کره ایها کنترل می کردند و اگه بازی 120 دقیقه دیگه هم پیش می رفت روند بازی تغییر نمی کرد.
    نقطه عطف بازی درست زمانی بود شجاعی اخراج شد, معمولا انتظار میره تیم ده نفره ضعیفتر بشه اما توی اون شرایط روانی و فشار
    اخراج شجاعی مثل یک محرک عمل کرد و جنب و جوش تیم بعد از اون چند برابر شد, البته در کنارش کره هم دیگه حداقل یک امتیاز حتمی می دید
    بازی رو شل گرفت که با عکس العمل ایران سوپرایز شدند و بازی رو از دست دادند.

7- کسی از وقت کشی به سبک عربها استقبال و تاییدش نمیکنه اما فکر میکنم ما کلا کمی پیاز داغشو زیاد کردیم رحمتی یک بار افتاد وقتی داور اومد کنارش گفت مشکلی نیست بلند میشم
    بعد از این با خطای شدید مهاجم کره روبرو شد که طبیعتا حق داره مداوا بشه بعد از اون هم اگر اشتباه نکنم بلند شد که ضربه خطا رو بزنه که به خاطر مصدومیتش نتونست ضربه رو درست بزنه
    نیمه اول هم که روی ضربه اولی که به تیر زدن رسما روی کمر و کتف رحمتی پیاده روی کردن که باز هم موجب مصدومیت رحمتی شد
    در کنار ستایش روحیه جوانمردانه خواهی و اخلاق مدار تماشاگرای ایران و انتقادشون از وقت کشی ندیدن خطاهای شدید بازیکنای کره ای بسیار عجیبه
    بازیکنای کره وقتی اونجوری روی سر و کول پولادی میپره یا به اون شکل توی بدن رحمتی میره باید منتظر عواقب احتمالیش هم باشه

جالبه مفهوم منطقی و فلسفی انتقاد بعضی از دوستان عزیز اینه:
    بازیکنای ایران حتی اگر خطای شدید هم روشون شده باید خیلی زود برخیزن و به بازی ادامه بدن چون کره یک صفر عقبه

و باز جالبتر اینه که ما وقت کشی چندانی هم نکردیم و به نظر من 5 دقیقه وقت اضافه خیلی زیاد بود که البته داور زحمت کشید و تا 7 دقیقه ادامش داد
    یاد بازی با بحرین افتادم که حدود 14 دقیقه وقت تلف شده داشت اما داور فقط 4 دقیقه گرفت
    در مورد برخوردهای تو زمین اصلا نظری ندارم, به هر حال تنش تو برخوردهای بازیکنها طبیعیه, یکی زیرکی می کنه مثل به قول شما
    شماره 5 کره, یکی بچگی می کنه مثل شجاعی. این برخوردها همیشه هست.
    اما رفتار رحمتی واقعا متفاوت بود و این تفاوت وقتی بیشتر خودشو نشان داد که جلو بودیم.
    شما به من بگو بوی توپ اول که به تیر خورد چه اتفاقی افتاد که رحمتی پهن شد رو زمین؟!! روی واکنشی که برای شوت
    کره ای ها داشت و بعدش خوابید رو زمین چه مشکلی بود؟ اصولا رحمتی بعد از اکثر واکنش ها و موقعیت های رو دروازش باید
    چند دقیقه ای رو روی زمین ریکاوری کنه!! این یا از عدم اعتماد به نفسشه, که می بینیم انگار تو طول 90 دقیقه داره دعایی و یا آیت الکرسی
    برای خودش میخونه. هر وقت کلوز آپ ازش داشتیم که هواسش نبوده می بینی داره یه چیزی رو زمزمه می کنه!
    یا برای جلب توجه و خودنماییه و یا واقعا بحرینی بازی در میاره!! هر مشکلی داشته باشه این رفتارش در شان تیم ملی ایران نیست.
    شما حتما بازی اسپانیا-فرانسه رو دیشب دیدید, یک مقایسه کوچیک بین رفتارهای دروازبان در اون بازی و رحمتی داشته باشید.
    بعضی وقتا توپ به کرنل یا اوت میریه یهو میدوه میره وسط زمین با یکی از مدافع ها یا هافبک ها حرف میزنه و مثلا نکته ای رو گوشزد میکنه!!
    یادمه تو یکی از دربی ها رحمتی دروازبان اصلی بود زمان کرنل الکی دوبد طرف کرنل بعد رفت طرف یکی از مدافعها و گفت و گویی داشت در حالی که
    پرسپولیسی ها بزی رو شروع کرده بودن و گل رو تو دروازه خالی زدن!! فکر کنم علی کریمی بود که گل زد یا کرنل رو با زیرکی زود شروع کرد.
    تو فوتبال روز, روازبان یکی از عوامل سرعت بخشیدن به بازی, بازیسازی در دفاع و حتی شزوع ضد حملست ولی رحمتی شده عامل تاخیر در بازی ما!

من چندی پیش تصمیم گرفته بودم در مورد فوتبال داخلی پست ندم, ولی واقعا نسبت به تیم ملی نمیشه بی تفاوت بود

+
    1. رفقا یکم خلاصه بنویسین تو رو خدا . هم میخوایم همه حرفاتون رو بخونیم هم اینکه حجمشو میبینیم بیخیال میشیم
    ای بابا, هنوز که اولای فصل فوتبالیه, اون زمانی که فصل به اوجش برسه کلا انجمن فوتبال که می ترکه. از الان عادت کن
    Last edited by آرش-19; 17-10-2012 at 18:51.

9. 5 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

1. رفقا یکم خلاصه بنویسین تو رو خدا . هم میخوایم همه حرفاتون رو بخونیم هم اینکه حجمشو میبینیم بیخیال میشیم
    2. بازیکن کره ای شماره 5 هم تایید میشه خشن بود و کیروش هم یه جا دمش گرم حسابی از خجالتش در اومد
    3. میدونم رفتار با تماشاچیای ایرانی چقدر بده تو آزادی و اصلا بهشون رسیدگی نمیشه اما.........

Last edited by eman619rv; 17-10-2012 at 18:38.

11. 13 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

علیرضا جان خودت که میدونی دربست تمام حرفات در مورد بازی رو قبول دارم و از تحلیل و
    البته انتقادات درستت لذت می برم. اما چندتا نکته هست که دیدگاهمون فرق میکنه دوست دارم در موردش بحث کنیم.
    آرش جان خودت میدونی که منم کلا عاشقتم
    و البته همیشه منتظر و مشتاق خوندن نظراتت هستم و همیشه از مخالفتت استقبال میکنم و لذت میبرم

اینکه با احتیاط بازی رو با توجه به شرایط تیم شروع کنی, درست و منطقی به نظر می رسه. اما بازی دیشب یک بازی شاید برای
    مرگ و زندگی فوتبال ایران بود, البته منظورم صعود به جام جهانی نیست, بعد از این همه تبلیغات و حمایت مطمئنا شکست می تونست
    یک فاصله جبران نشدنی بین هوادار و تیم باشه . از کیروش به عنوان اسم و رسم دارترین مربی تاریخ ایران انتظار این اشتباه در لاین آپ
    تیم اونم در بازی که حکم نقطه عطف رو داره واقعا نمیره. من نظرم روی بازی دادن به منتظری,شجاعی و نوری هست. اگر و فقط اگر
    در اثر همین اشتباه ما در نیمه اول دوتا گل که محتمل هم بود می خوردیم دیگه تیم تو اون شرایط اصلا قابل برگشت نبود. به نظر من کیروش
    خیلی شانس آورد که چوب اشتباهش رو در نیمه اول نخورد و در نیمه دوم شرایط تیم رو بهتر کرد. من فکر میکنم این اشتباه کیروش از عدم شناخت
    بازیکن هاش باشه و البته شاید به توصیه هایی گوش میده که نباید!
    در مورد بازی نوری و شجاعی فکر میکنم کی روش فریب تمرینات رو خورد
    قبل از بازی یه پست داده بودم و گفتم که کی روش هنوز هم متوجه این مسئله نشده که بازیکنای ایرانی در مسابقه رسمی تفاوت زیادی با تمریناتشون دارن
    کی روش توی برنامه نود گفت که نوری شجاعی قوچی نژاد و دژاگه خیلی آماده و با هم هماهنگ هستن
    به همین خاطر بهشون اعتماد کرد اما باید بپذیریم که از این نظر کی روش هنوز جزئیات فوتبال عجیب ایرانی رو نشناخته
    کی روش یک عمره که بازیکن رو بر اساس آمادگی در تمرینات انتخاب میکنه اما حالا با فوتبالی مواجه شده که بازیکناش در تمرین و مسابقه رسمی زمین تا آسمون با هم فرق دارن
    از طرفی دقیقا به خاطر حرفای خودت و اهمیت فوق العاده این بازی احتیاط کی روش منطقی بود

شما به من بگو بوی توپ اول که به تیر خورد چه اتفاقی افتاد که رحمتی پهن شد رو زمین؟!!
    آرش جان توی اون صحنه بازیکن کره با استوک رفت روی کتف رحمتی شدتش هم انصافا زیاد بود
    خداییش من نمیخوام توجیه کنم اما اون موقع بازی مساوی بود و رحمتی دلیلی برای کشتن وقت نداشت

این یا از عدم اعتماد به نفسشه, که می بینیم انگار تو طول 90 دقیقه داره دعایی و یا آیت الکرسی
    برای خودش میخونه
    من فکر میکنم اگر بازیکن با خوندن چیزی یا همراه داشتن چیزی آروم میشه اصلا اشکالی نداره
    اتفاقا علم روانشناسی هم این مورد رو تایید میکنه
    رحمتی توی یک خانواده مذهبی بزرگ شده جایی بزرگ شده که از بچگی بهش گفتن تو سید هستی و همین منتسب به سادات بودن در فرهنگ ایرانی فضایی رو برای فرد به وجود میاره که نمیتونه در ادامه زندگیش به سادگی فراموشش کنه

اما اینکه احساس میکنی رحمتی اعتماد بنفسش پایینه کاملا موافقم ولی این رو فقط مشکل رحمتی نمیدونم بلکه بیماری عمومی این روزهای فوتبال ماست
    که باید واقع بین باشیم هم خود بازیکنا در بی رمق شدن اعتماد بنفسشون نقش داشتن هم رسانه ها و هم جامعه
    قبول کن اگر 50 درصد فشاری که بعد از المپیک روی دوش بازیکنای ما بود روی دوش بازیکنایی حتی در سطح اول دنیا بود هم اونها رو نابود میکرد
    تو به رونالدو در رئال نگاه کن کوچکترین فشار و حاشیه ای روی بازیش تاثیر مستقیم داره همینطور سایر بازیکنا
    به اینها عاطفی بودن بازیکنای ایرانی رو هم اضافه کن که فشارها و حاشیه ها رو براشون برجسته تر میکنه

نقطه عطف بازی درست زمانی بود شجاعی اخراج شد, معمولا انتظار میره تیم ده نفره ضعیفتر بشه اما توی اون شرایط روانی و فشار
    اخراج شجاعی مثل یک محرک عمل کرد و جنب و جوش تیم بعد از اون چند برابر شد
    من بازم میگم تعویض شجاعی که قطعی به نظر میرسید خیلی بیشتر از اخراج شدنش به سود ایران بود
    کی روش چرا در آخرین لحظه از به بازی فرستادن پژمان نوری منصرف شد چون هنوز به حمله کردن و بازی دادن کریمی فکر میکرد
    اما گل ایران جلوتر از ورود کریمی چیزی رو کی روش دنبالش بود بهش داد بعد از گل هم طبیعتا ترجیح داد بیشتر دفاع کنه شاید سوال کنی چرا حالا نوری رو نیاورد و به جاش زارع رو آورد
    پاسخ اینه که کره اصلا روی زمین بازی نمیکرد که به جنگندگی پژمان نوری نیازی باشه کره چشم گوش بسته فقط مشغول سانتر کردن بود
    و زارع با قد بلند تر بیشتر به درد اون لحظات میخورد
    اصلا اگر کریمی در لحظات آخر به میدون میومد مطمئنا خلعتبری بهتر تغذیه میشد
    Last edited by گرافيكار; 17-10-2012 at 22:47.

13. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

2. بازیکن کره ای شماره 5 هم تایید میشه خشن بود و کیروش هم یه جا دمش گرم حسابی از خجالتش در اومد
    3. میدونم رفتار با تماشاچیای ایرانی چقدر بده تو آزادی و اصلا بهشون رسیدگی نمیشه اما.........
    داداش ممنون که این عکسو گزاشتی اما.......
    برای جمع کردن زباله یه کیسه پلاستیک باید داشته باشی که فروشنده ها حتی با جنسی که میخریدی کیسه بهت نمیدادن
    احتمالا چون کیسه گرون شده
    در ضمن سطلهای زباله سرریز بود طوری که اشغال هارو دورش ریخته بودن
    موقع وارد شدن به استادیوم هم بازرسی بدنی بود و اجازه نمیدادن چیز اضافی با خودت تو ببری
    شیرهای اب خوری هم سرریز کرده بود و اب روی راه پله ها جاری شده بود وقتی بقیه رو راه پله راه میرفتن اب میپاشید به تماشاچیایی که نزدیک پله نشسته بودن
    بلیط بیشتر از تعداد صندلی ها فروخته شده بود و خیلی ها روی همون پله های خیس کارتون گزاشتن نشستن خیلی ها هم ایستاده بازیو تماشا کردن
    به خاطر همین بین دو نیمه کسی نمیتونست بره بالا و کار خیلی جاها به درگیری لفظی و فیزیکی کشیده میشد
    من اون جایگاهی بودم که پرچم بزرگه باز شد از وضعیت همه جایگاه ها خبر ندارم ولی تا جایی که من دیدم وضعیت اینجوری بود
    دوست عزیز حرف برای گفتن خیلی زیاده و خوبه که ما از رفتار درست مردم جاهای دیگه دنیا سرمشق بگیریم اما قبل از قضاوت کردن در مورد خودمون امکاناتی که در اختیارمون هست رو هم در نظر بگیریم
    من فکر میکنم این تماشاچی های کره ای اگر این برخوردی که با ما میشه باهاشون میشد کلا استادیوم نمیرفتن و تا درست نشدنه وضعیت استادیوم رفتن رو تحریم میکردن
    اون روز حاشیه زیاد داشت که خیلیاش قابل گفته شدن اینجا نیست

15. 10 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ارادتمندم

من فکر میکنم اگر بازیکن با خوندن چیزی یا همراه داشتن چیزی آروم میشه اصلا اشکالی نداره
    اتفاقا علم روانشناسی هم این مورد رو تایید میکنه
    رحمتی توی یک خانواده مذهبی بزرگ شده جایی بزرگ شده که از بچگی بهش گفتن تو سید هستی و همین منتسب به سادات بودن در فرهنگ ایرانی فضایی رو برای فرد به وجود میاره که نمیتونه در ادامه زندگیش به سادگی فراموشش کنه
    نه خدایی نکرده منظورم این نیست که این کار اشتباست. به هر حال هر کسی اعتقاداتی داره
    که قابل احترام هستند و 100 البته برای ایجاد حس اطمینان موثرند. ولی خوب یکبار قبل از بازی, بین دو نیمه
    فکر می کنم کافی باشه. اینم بگم از نظر تکنیک فردی من رحمتی رو بهترین ایران می بینم و ایراد چندانی بهش
    وارد نیست. اما به نظرم از جنبه رفتار حرفه ای بیشتر باید کار کنه

خداییش من نمیخوام توجیه کنم اما اون موقع بازی مساوی بود و رحمتی دلیلی برای کشتن وقت نداشت
    حرف منم همینه, خیلی وقتا بدون دلیل موجه یه کارایی میکنه عجیب, این شخصیت ها یا دوست دارن شو آف کنند یا مشکل
    همون اعتماد به نفسه

در مورد بازی نوری و شجاعی فکر میکنم کی روش فریب تمرینات رو خورد
    قبل از بازی یه پست داده بودم و گفتم که کی روش هنوز هم متوجه این مسئله نشده که بازیکنای ایرانی در مسابقه رسمی تفاوت زیادی با تمریناتشون دارن
    کی روش توی برنامه نود گفت که نوری شجاعی قوچی نژاد و دژاگه خیلی آماده و با هم هماهنگ هستن
    به همین خاطر بهشون اعتماد کرد اما باید بپذیریم که از این نظر کی روش هنوز جزئیات فوتبال عجیب ایرانی رو نشناخته
    کی روش یک عمره که بازیکن رو بر اساس آمادگی در تمرینات انتخاب میکنه اما حالا با فوتبالی مواجه شده که بازیکناش در تمرین و مسابقه رسمی زمین تا آسمون با هم فرق دارن
    از طرفی دقیقا به خاطر حرفای خودت و اهمیت فوق العاده این بازی احتیاط کی روش منطقی بود
    حرفت قبول دارم و تا حدودی قانع شدم, اما نه کاملا. به نظرم به عنوان یک سرمربی در این سطح علاوه بر تمرینات یک معیار
    دیگه هم داریم, بازیهای بازیکنا تو باشگاهاشون. خوب همین نوری واقعا فصل نا امید کننده ای داشت به جز یکی دو بازی آخرش که سطح تقریبا قابل
    قبول و بهتری البته نسبت به قبلا خودش داشت. از طرفی شجاعی که وضعیتش در اوساسونا بر کسی پوشیده نیست. وقتی بازی رسمی از شجاعی
    ندیدیم, دیگه تیم ملی که جای امتحان پس دادنش نیست.
    در مورد احتیاط , قبول دارم که تو اون شرایط شرط عقل بود ولی الان کی روش احتیاط کرد دوتا توپ به تیر زدن و می تونستیم با 3 گل خورده بریم رختکن؟ اگه احتیاط نمی کردن چی میشد!
    بازم برمی گردم به جمله قلبلیم, اگه در اثر این غفلت دو گل می خوردیم برنامه کی روش چطور میشد؟ الان بازم شرایط مثل الان بود؟ یا کی روش و تیم ملی زیر پای انتقاد له می شد؟
    فکر می کنم باید قبول کنیم این نتیجه واقعا چاشنی شانس داشت و اگه این روند ادامه پیدا کنه شاید بازی بعدی شانس یارمون نباشه!

اما اینکه احساس میکنی رحمتی اعتماد بنفسش پایینه کاملا موافقم ولی این رو فقط مشکل رحمتی نمیدونم بلکه بیماری عمومی این روزهای فوتبال ماست
    که باید واقع بین باشیم هم خود بازیکنا در بی رمق شدن اعتماد بنفسشون نقش داشتن هم رسانه ها و هم جامعه
    قبول کن اگر 50 درصد فشاری که بعد از المپیک روی دوش بازیکنای ما بود روی دوش بازیکنایی حتی در سطح اول دنیا بود هم اونها رو نابود میکرد
    تو به رونالدو در رئال نگاه کن کوچکترین فشار و حاشیه ای روی بازیش تاثیر مستقیم داره همینطور سایر بازیکنا
    به اینها عاطفی بودن بازیکنای ایرانی رو هم اضافه کن که فشارها و حاشیه ها رو براشون برجسته تر میکنه
    در مورد فشار های موجود حرفت درسته, چشم بسته قبول
    کلا منه ایرانی استاد فشار و تخریب دیگری بعد از هر شکستم :|

من بازم میگم تعویض شجاعی که قطعی به نظر میرسید خیلی بیشتر از اخراج شدنش به سود ایران بود
    کی روش چرا در آخرین لحظه از به بازی فرستادن پژمان نوری منصرف شد چون هنوز به حمله کردن و بازی دادن کریمی فکر میکرد
    اما گل ایران جلوتر از ورود کریمی چیزی رو کی روش دنبالش بود بهش داد بعد از گل هم طبیعتا ترجیح داد بیشتر دفاع کنه شاید سوال کنی چرا حالا نوری رو نیاورد و به جاش زارع رو آورد
    پاسخ اینه که کره اصلا روی زمین بازی نمیکرد که به جنگندگی پژمان نوری نیازی باشه کره چشم گوش بسته فقط مشغول سانتر کردن بود
    و زارع با قد بلند تر بیشتر به درد اون لحظات میخورد
    اصلا اگر کریمی در لحظات آخر به میدون میومد مطمئنا خلعتبری بهتر تغذیه میشد
    به نظر من کی روش به احتمال زیاد در صورت اخراج نشدن شجاعی, به نوری بازی میداد.فقط در مورد دقیقه تعویضش مطمئن نبود.
    به این دلیل اینطوری فکر می کنم که اولا من همیشه اولویت بازی کی روش رو احتیاط می بینم و سابقشم اینو میگه پس احتمالا
    ترجیح می داد برای حفظ حداقل امتیاز از نوری استفاده می کرد.
    از طرفی معتقدم, مصاحبه کی روش در مورد 20 دقیقه آخر بازی جنگ روانی بوده. کی روش از همه ما بهتر شرایط آمادگی بدنی بازیکنای
    ایران رو میدونه و حتما می دونه که بر عکس حرفش 20 دقیقه آخر می تونه سخترین لحظات تیمش باشه. همینطور که گفتم اضافه
    شدن یک با دو بازیکن تازه نفس مثل کریمی و خلعتبری در برابر تیم منظمی مثل کره راه به جایی نمی برد.
    و یا حداقل ما باید انتظار شمه ای از اهدافمون در نیمه دوم رو نشون میدادیم که امید به تغییر از بازی مستقیم به تیکی تاکا
    رو داشته باشیم. خوب شاهد بودید ما تا قبل از اخراج شجاعی و البته تا حدودی هم بعدش چیزی به اسم بازی سازی, حفظ توپ و موقعیت
    سازی نداشتیم. چندتا پاس متوالی نمی تونستن به هم بدن. حالا چطور با تغییر دو بازیکن ذات این روند رو میشه تغییر داد.
    Last edited by آرش-19; 18-10-2012 at 00:01.

17. 4 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

داداش ممنون که این عکسو گزاشتی اما.......
    برای جمع کردن زباله یه کیسه پلاستیک باید داشته باشی که فروشنده ها حتی با جنسی که میخریدی کیسه بهت نمیدادن
    احتمالا چون کیسه گرون شده
    در ضمن سطلهای زباله سرریز بود طوری که اشغال هارو دورش ریخته بودن
    موقع وارد شدن به استادیوم هم بازرسی بدنی بود و اجازه نمیدادن چیز اضافی با خودت تو ببری
    شیرهای اب خوری هم سرریز کرده بود و اب روی راه پله ها جاری شده بود وقتی بقیه رو راه پله راه میرفتن اب میپاشید به تماشاچیایی که نزدیک پله نشسته بودن
    بلیط بیشتر از تعداد صندلی ها فروخته شده بود و خیلی ها روی همون پله های خیس کارتون گزاشتن نشستن خیلی ها هم ایستاده بازیو تماشا کردن
    به خاطر همین بین دو نیمه کسی نمیتونست بره بالا و کار خیلی جاها به درگیری لفظی و فیزیکی کشیده میشد
    من اون جایگاهی بودم که پرچم بزرگه باز شد از وضعیت همه جایگاه ها خبر ندارم ولی تا جایی که من دیدم وضعیت اینجوری بود
    دوست عزیز حرف برای گفتن خیلی زیاده و خوبه که ما از رفتار درست مردم جاهای دیگه دنیا سرمشق بگیریم اما قبل از قضاوت کردن در مورد خودمون امکاناتی که در اختیارمون هست رو هم در نظر بگیریم
    من فکر میکنم این تماشاچی های کره ای اگر این برخوردی که با ما میشه باهاشون میشد کلا استادیوم نمیرفتن و تا درست نشدنه وضعیت استادیوم رفتن رو تحریم میکردن
    اون روز حاشیه زیاد داشت که خیلیاش قابل گفته شدن اینجا نیست
    کاملا حرفاتون رو قبول دارم و واسه همین قبل گذاشتن عکسه خودم گفتم که واقعا بد برخورد میشه با تماشاچیا ولی حیف بود که نذارم. خدا از سر هیچ مسئول سهل انگار و کم کار نگذره ! اگه اونا یه بستر مناسب واسه تماشاچیا فراهم میکردن شاید مشکلاتمون در مورد تماشاچیا به 1 دهم این چیزی که هست میرسید و اتفاقا به سود خود مسئولین هم میشد! اونجا حتی امکانات اولیه هم نیس چه برسه که انتظار تالار افتخارات و فروشگاه داشته باشیم!! واقعا خاطره و یاد قهرماتی های چه ملی و چه باشگاهی کجا باید ثبت شه و مردم ازش لذت ببرن؟ کجا رو داریم تا بریم عکس علی پروین و علی دایی و مرحوم ناصر حجازی رو ببینیم و بهشون افتخار کنیم؟!

19. 2 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •