مگه کشکه بیچاره انقدر زحمت کشیده
به نظر من حق با په له است
اين احمق اين همه خودش رو خراب كرد در حالي كه ميتونست جزو ماندگارترين ها باشه حالا مياد با پله كل كل مي كنه
په له كه بهترين بازيكن تاريخ فو.تبال جهان شناخته شد ... عجب دنياييه
فقط مارادونا
بقیه باید برن جلو بوق بزنن
هر کی فیلم بازیاشونو دیده میفهمه من چی میگم
هر موقع بازيكني پيدا كرديد كه نيمي از كارهاي مارادونا رو انجام بده اونوقت ميتوني مدالاش رو هم بگيري .مارادونا سرور پله.
البته مردم مارادنا به عنوان برترین بازیکن قرن انتخاب کردند و کلا مارادونا کارهای خارق العاده در زمان بازیش زیاد کرد و حقش این نبود
به نظر منم مارادونا خیلی بهتر از پله هستش
آره بابا درسته وقتی اومدن دیدم هیچکدوم امکانات خوبی ندارن بری همین دیدم در شأن من نیست با اینا کار کنم چون خیلی ابتدایی کار میکرد برای همین گفتم برن پیش کسی که زیر دستم فوتبال یاد میگرفت ahmad08
آقا اينا اومدن پيش من گفتن گفتم من خودم مربيم اين همه شاگرد دارم ( كسايي كه قبل من پست دادن)
سلام!اگه به سایت ارسنال برید و یا در این سایت عضو باشید خبرهایی بدستتون میرسه مبنی بر بازگشت انری به ارسنال!!در سایت اصلی این باشگاه هم عکس انری قرار داده شده؟؟؟کسی خبری نداره؟؟؟مثل اینکه هم ونگر و هم خود انری مایل به برگشت به ارسنال هست؟؟؟کسی خبری نداره؟؟خواهشا تاپیک پاک نشه!!حداقل یه چیزی برای ما ارسنالی ها در امسال بمونه!!اون کلوپ ارسنال هم اونقدر رفت پایین که پیدا نمیشه!!دی:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)