تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 280 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

هیچ کس حال مرا نمی فهمد! وقتی استیلی از دوستش رو دست خورد.../کارم به جایی رسیده که نمی توانم بروم توی شهر. این فاجعه نیست؟/داستان مردی که یکی یکی از روی نام اسطوره های پرسپولیس می گذرد

هیچ کس حال مرا نمی فهمد! وقتی استیلی از دوستش رو دست خورد...

«نه! از این حرف خوشم نمی آید که به من می گویید درکت می کنم! کسی نمی تواند درکم کند. کسی نمی فهمد چه روزهایی را پشت سر می گذارم. پس به من نگویید درکت می کنم!» این خلاصه حرفی است که حمید استیلی به یکی از صمیمی ترین دوستانش می زند. وقتی نمی توان مربی پرسپولیس را پیدا کرد، وقتی می توان فقط حدس زد که به گوشه ای رفته و کلامی هم حرف نمی زند، وقتی می بینیم توان پاسخ دادن به پرسشها را حتی در سالن کنفرانس خبری هم نداشت و زمانی که می شنویم پس از ترک ورزشگاه نه با بازیکنانش حرف زده، نه با باشگاه در ارتباط بوده و نه با دوستان دور و نزدیکش رابطه داشته، بیشتر از هر زمان متوجه تنهایی اش می شویم. حمید استیلی شاید دارد سخت ترین روزهای زندگی اش را تجربه می کند.

قدس
    وقتی به یکی از نزدیک ترین دوستانش می گوید که این روزها حتی از روزهایی که برادرش را از دست داد سخت تر است، به راحتی می توانیم عمق فاجعه ای که بر او می گذرد را حس کنیم. حمید تنها مانده ! استیلی دیگر توان حرف زدن از آینده روشنی که معلوم نیست چه زمانی فرا خواهد رسید را ندارد. پس این جمله از او طبیعی است: «برای من سخت است که نتوانم از خانه ام بیرون بروم. روی نگاه کردن به هوادار را ندارم.

مردم حق دارند به خدا! یک روز همین مردم، چه استقلالی و چه پرسپولیسی وقتی من را می دیدند سلام می کردند، احترام می گذاشتند، اما حالا چی؟! وقتی من را می بینند نهایت احترام شان این است که روی شان را کج بکنند و بروند. متلک می اندازند... حق هم دارند.
    من هم جای آنها بودم اعتراض می کردم. من هم جای آنها بودم فریاد می زدم. ولی به خدا من چیزی کم نگذاشتم. من هیچ وقت فکر نمی کردم چنین روزهایی را در پرسپولیس ببینم! کارم به جایی رسیده که نمی توانم بروم توی شهر. این فاجعه نیست؟ !» و از حمید استیلی همین چند جمله به جای می ماند.

استیلی مانده و تیمی که انگار نه در روزهایی که شایسته پیروزی است می برد و نه در روزهایی که این شایستگی را هم ندارد با خوش اقبالی از بازی بیرون می آید. اما همه دغدغه های حمید، همین داستان زندگی در بحران و روبه رو نشدن با هواداران نیست. او تازه می فهمد مردی که خود را دوست و همراهش معرفی می کرده هم تمایلی برای ادامه همکاری با او ندارد. داستان دارد دوباره تکرار می شود. بازیگردان همان کارگردان قدیمی است و نقشهای فرعی را هم همان سیاهی لشکر سابق بازی می کنند.

فقط و فقط نقش اول مرد تغییر کرده. روزی روزگاری کمی دورتر، علی دایی محبوبیت و مقبولیت خود را نزد حبیب کاشانی از دست داد و کار به جایی رسید که کاشانی برای بیرون راندن دایی از مجموعه اش خود را در سایه قرار داد و لیدرها را برای راندن او به صحنه فرستاد. کسی حق تشویق فردی دایی را نداشت. کسی حق فریاد زدن علیه مدیریت را نداشت. لیدرها در وبلاگهای شخصی خود علیه دایی موضع گرفتند و سرانجام او را در باشگاه مورد ضرب و شتم قرار دادند.
    حالا انگار قرار است همان داستان به شکلی دیگر تکرار شود. حبیب کاشانی باز هم به سایه رفته و هیچ نمی گوید و استیلی مانده و لیدرهای مدرنی که در وبلاگ خود به دنبال جانشین استیلی می گردند! این بار یکی از نزدیک ترین لیدرهای منتسب به کاشانی، در وبلاگ خود این نظرسنجی را به راه انداخته که میان دنیزلی، مایلی کهن و درخشان یک نفر را به عنوان جانشین استیلی انتخاب کنید. آیا یک لیدر می تواند برای باشگاه چنین خط و مشی تعیین کند؟ حالا می توان حال و روز استیلی را بهتر از قبل فهمید. شاید خیلی زود دوباره فریادهایی معنادار در ورزشگاه به گوش برسد.

شاید این بار هواداران با تحریک خود لیدرها از جا برخیزند و بخواهند برای استیلی بی وقفه شعار حیا کن، رها کن سر دهند. این بازی جدید مدیریتی پرسپولیس است. به همین سادگی، وقتی هوادار برای حمله به استیلی مانعی به نام لیدر را روبه روی خود نبیند، دیگر به سراغ کاشانی نخواهد رفت. پرسپولیس به قربانگاه دوستان شفاهی حبیب کاشانی تبدیل شده است. او به سادگی از روی مربیان تیمش می گذرد، بی آنکه نگران آبروی اسطوره های پرسپولیس باشد. استیلی این بار از سوی یکی از نزدیک ترین دوستانش رودست خورد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 7 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اميدوارم هر چه زودتر هيئت مديره مشخص بشه تا تکليف ما هم با ديدن ليست هيئت مديره مشخص بشه و بفهميم که ميتونيم اميدوار باشيم يه نه

حالا دوستان سپاهاني شايد از رفتن ساکت و اومدن رحيمي ناراحت باشن اما من با ديدن سابقه مدير عامل جديد سپاهان در اين تيم واقعا آرزوم اينه که يه همچين مدير عاملي که پيشکسوت پرسپوليس باشه هدايت اين تيم رو بر عهده داشته باشه

واقعا برام سواله چرا افراد سيا*سي ؟ و تا کي افراد سيا*سي؟
    اين کاشاني پشتش به کي گرمه که توپ هم تکونش نميده؟
    +
    ديشب در برنامه نود چيزهايي رو ديدم که يا در طول بازي بهشون دقت نکرده بودم يا کلا حواشيه بازي بودن که از دسترسي ما دور بودن

بغض تماشاگرايي که از دورترين راه ها به آزادي اومده بودن واقعا ناراحت کننده بود
    يه تماشاگر که ميگفت همه دردامونو گذاشتيم اومديم ورزشگاه و خيلي با لحن آروم و سرشار از بغضي به کاشاني اعتراض ميکرد واقعا منو اذيت کرد و براي لحظات کوتاهي نتونستم به تلويزيون نگاه کنم
    واقعا ميشه پاي تلويزيون نشست و حتي در دربي خوردن گل ششم رو از استقلال تماشا کرد و شکسته شدن بازيکنا و کادر فني رو ديد اما ديدن بغض کسي که هواداره و جزء مردم و از خودمونه واقعا سخته

گاهي اوقات مسائل توي ذهن آدم حل ناشدني به نظر ميرسن و فقط سوال باقي ميمونه که واقعا آدم از نظر شخصيتي به کجا ميتونه برسه که اين بغضها رو نگاه کنه و دلش نلرزه؟

چيز ديگه اي که در اين بازي دقت نکرده بودم و شايد دليلش حرکت زشت خود نور محمدي و کشيدن موي کرار بود ، اين بود که کرار دقيقا آگاهانه به دست شکسته نورمحمدي آويزون شد و يه پيچم خورد و اعتراض نورمحمدي به کمک داور هم دقيقا سر همين مسئله بود
    چرا يه بازيکن که داره خوب بازي ميکنه و تقريبا همه پرسپوليسيها رو از نظر فني اذيت ميکنه از نظر اخلاقي به خودش اجازه ميده اين حرکت ناجوانمردانه رو انجام بده

توي چنين لحظاتي و حرکاتي از ين دست آدم ناخودآگاه به ياد تختي ميفته که مراعات پاي آسيب ديده رقيب رو ميکنه البته شايد بهتر باشه روح اون مرحوم رو آلوده فوتبال آلوده اين روزها نکنم

چيز ديگه اي که دوربين کنجکاو نود باعث شد از نزديک ببينم خوشحالي استقلاليها بود
    شادي بخش بزرگي از جامعه ما که وقتي به خودم دقت کردم ديدم دقيقا بهترين تسکين براي منه تا غم شکست رو فراموش کنم
    و واقعا احساس عجيبيه که عاملان به وجود اومدن اين غم خودشون باعث فراموش کردن اين غم بشن و حقيقتا بزرگترين دست آورد اين گونه بازيها همين شادي بخش بزرگي از جامعس که صد در صد در روزهاي بعد روي بخش غمگين جامعه هم تاثير مثبتش رو خواهد گذاشت

و در نهايت چيزي که تا ديشب نديده بودم مصاحبه کريمي بود که واقعا درمانده بود و از چشمهاش ميشد فهميد که چقدر نگران آينده اين تيمه

در کل اميدوارم هيئت مديره هر چه زودتر مشخص بشه و البته ليستش داراي نامهاي اميدوار کننده اي باشه

4. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

گزارش ویژه / پس از جلسه با وزیر ورزش ، کاشانی از پرسپولیس رفت ! استیلی هم به زودی برکنار می شود !

گفته می شود که حبیب کاشانی در سکوت 96 ساعته خود بعد از دربی 71 منتظر استعفای استیلی بوده است

سایت گل - بعدازظهر دیروز حبیب کاشانی بعد از جلسه با عباسی ، وزیر ورزش و جوانان به این نتیجه رسید که باید از پرسپولیس برود . او دیشب این موضوع را با برخی از نزدیکانش در میان گذاشت اما اعلام رسمی این خبر به امروز موکول شد . گفته می شود که به دلیل نارضایتی وزارت ورزش از عملکرد پرسپولیس در هفته های گذشته ، این تصمیم گرفته شده است !
    کاشانی عصر دیروز به وزارت ورزش رفت اما جمع بندی جلسه او با عباسی خوشایند نبوده است . اگر چه برخی سایت های خبری می گویند که علی سعیدلو به زودی رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس خواهد شد .
    منابع موثق خبر از برکناری قریب الوقوع حمید استیلی از سرمربیگری تیم پرسپولیس می دهند . گویا بسیاری از نزدیکان استیلی به او توصیه کرده اند که با رفتن کاشانی ، او هم استعفا بدهد اما استیلی هنوز تصمیمی مبنی بر این موضوع نگرفته است .
    از سوی دیگر گفته می شود که حبیب کاشانی در سکوت 96 ساعته خود بعد از دربی 71 منتظر استعفای استیلی بوده است . اتفاقی که هرگز رخ نداد . اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس تا ساعتی دیگر اعلام خواهد شد . گزارشهای تکمیلی در دقایق دیگر منتشر خواهد شد.

6. 2 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

خب تبریک میگم ...
    بالاخره دوران زجر به پایان رسید (شاید !)

حبیب کاشانی بالاخره استعفا کرد

به گزارش مشرق به نقل از فارس، نتایج پرسپولیس و انتخاب اعضای جدید هیئت مدیره پرسپولیس باعث شد حبیب کاشانی روز گذشته به دیدار عباسی وزیر ورزش و جوانان برود.
    کاشانی در این جلسه استعفای خود را به وزیر ورزش ارائه کرد تا دست او برای انتخابات جدید باز باشد.
    محمد عباسی روز گذشته اعلام کرده بود اعضای هیئت مدیره پرسپولیس و استقلال امروز معرفی می‌شوند.

8. 7 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirhoseinmehri's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سرویس ورزشی «تابناک» ـ کاشانی در این جلسه استعفای خود را به وزیر ورزش ارائه کرد تا دست او برای انتخابات جدید باز باشد.

سرپرست باشگاه پرسپوليس پس از سومين شكست اين تيم در بازي مقابل استقلال و عملكرد ضعيف سرخ‌پوشان پايتخت در ليگ برتر كه تاكنون از 7 بازي تنها 6 امتياز به دست آورده‌اند و در رتبه پانزدهم جدول هستند، از سمت خود استعفا داد.

کاشانی عصر دیروز به وزارت ورزش رفت اما جمع بندی جلسه او با عباسی خوشایند نبوده است . اگر چه برخی سایت های خبری می گویند که علی سعیدلو به زودی رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس خواهد شد .

منابع موثق خبر از برکناری قریب الوقوع حمید استیلی از سرمربیگری تیم پرسپولیس می دهند . گویا بسیاری از نزدیکان استیلی به او توصیه کرده اند که با رفتن کاشانی ، او هم استعفا بدهد اما استیلی هنوز تصمیمی مبنی بر این موضوع نگرفته است .

از سوی دیگر گفته می شود که حبیب کاشانی در سکوت 96 ساعته خود بعد از دربی 71 منتظر استعفای استیلی بوده است . اتفاقی که هرگز رخ نداد . اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس تا ساعتی دیگر اعلام خواهد شد . یکی دیگر از دلایل کناره گیری کاشانی از پرسپولیس انتخاب اعضای جدید هیات مدیره باشگاه پرسپولیس است . نفراتی که چندان با کاشانی همسو و همراه نیستند !

گفته مي‌شود اختلاف نظر بر سر اعضاي هيات مديره دليل استعفاي كاشاني بوده است.

كاشاني استعفاي كتبي‌اش را به وزير ورزش داد

مدیر پیشین روابط عمومی باشگاه پرسپولیس و سردبیر روزنامه پرسپولیس گفت: حبیب کاشانی شب گذشته استعفای کتبی‌اش را به عباسی داد.

عباس علیپور در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: استعفای حبیب کاشانی صحت دارد و این اتفاق با توجه به نظراتی که کاشانی داشت به جلسه شب گذشته وی با وزیر ورزش برمی‌گردد. کاشانی نظرات و پیشنهاداتی داشت و طبیعی است پس از این جلسه به این نتیجه رسیده که نباشد.

وی ادامه داد: این خبر کاملا درست است و کاشانی استعفای خود را به صورت مکتوب در اختیار عباسی قرار داده تا او تصمیمات لازم را بگیرد.

10. 2 کاربر از amirhoseinmehri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

کاش کاشانی استعفاء بده ! من که باور نمی کنم چون اینا خیلی روشون زیاده

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان.

كمي از بحث مديريت فاصله بگيريم.

دوستان نظرتون در مورد رضا نورمحمدي چي هستش؟!

انگار اسمش توي دعوت شدگان به اين "ميني اردو" تيم ملي بودش !!

من نظرم رو ميگم :

يكي از ضعيف ترين مدافعان حال حاضر ايران ... كسي كه به نظر من از ضعيف ترين هاي تاريخ باشگاه پرسپوليس هم هست در كنار محمد نصرتي و اين 2 نفر يكي از عوامل اصلي ناكامي پرسپوليس هستند.

فيزيك بسياز ضعيفي داره اين بازيكن / اصلا يارگيري رو بلد نيست ( اگر مثال خواستيد بگيد تا واستون بزنم از همين فصل ) / سرعت خيلي پاييني داره / بازيسازي از دفاع رو اصلا نميتونه انجام بده ( البته تو ايران 2-3 نفر فقط اين شاخصه رو دارند ) / جالبه حتي يه دفع توپ ساده رو هم بعضي وقت ها نميتونه به درستي انجام بده.

در كل به نظرم از كسايي هست كه اصلا در سطح ليگ برتر نيست و من اگه مسئوليتي در تيم پرسپوليس داشتم اين بازيكن و محمد نصرتي رو ترخيص ( ريليز )‌ ميكردم و به جاي اين 2 تا ... 2 نفر از تيم اميد رو مياوردم چون اون ها حداقل يه آينده اي دارند. اين بازيكن ها فوتبالشون تموم شده هستش. شيث رضايي هم كه كلا بيخيال چيزي نگم بهتره ... پارسال كه يه سال هم جوونتر بود فرهاد مجيدي 34 ساله كه ازش عقب تر هم بود ازش رد شد و گل زد !!!

موفق باشيد

13. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نورمحمدي چند سال داره؟

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

رويانيان مديرعامل پرسپوليس شد
    محمد رويانيان به عنوان مديرعامل باشگاه پرسپوليس انتخاب شد.
    به گزارش ايسنا به نقل از سايت وزارت ورزش، در نشست امشب اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس تهران محمد رويانيان به عنوان مدير عامل جديد اين باشگاه انتخاب شد.
    در نشست امشب هيات مديره باشگاه فرهنگي - ورزشي پرسپوليس كه با حضور دكتر عباسي وزير ورزش و جوانان و اعضاي هيات مديره؛ لطف الله فروزنده دهكردي، محمد رويانيان،‌علي پروين، محمد پنجعلي و محمد حسين نژاد فلاح برگزار شد،اعضا، محمد رويانيان را به عنوان مدير عامل جديد باشگاه انتخاب كردند.

isna.ir

16. این کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

متولد 1981 هست ... میشه 30 سال ...

یکی دو بازی راضی بودم ازش، اما در کل در سطح پرسپولیس نیست، به شدت دفاعمون ضعیفه ...

پ.ن: ای وای !! باز هم سردار ... :(
    باز خوبه هیأت مدیره توش دو تا فوتبالی هست !! ولی چرا این آخه ؟!
    ناامید شدم ...

18. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •