تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 456 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

عکس روز : آبیدال روی جلد مجله GQ ایتالیا

بچه ها این خطی که روی شکم آبیدال هست رو که همتون متوجه شدین، واسه جای عملشه...

این مجله هم رو این عکس یه فلش زده و نوشته la ferita del campione زخمِ قهرمان...

زیرش هم نوشته:
    con questa cicatrice ho giocato la partita delle vita vincendo la mia malattia

ترجمه از برادر گوگل ترانسلیت:
    with this scar, I played the game of life by winning my illness

با وجود این زخم، با غلبه بر بیماری ام بازیِ زندگی ام را بُردم...

2. 6 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض آدریانو: بارسا در سوپر کاپ با آمادگی کامل مقابل رئال قرار می گیرد

مدافع چپ برزیلی بارسا، بی صبرانه در انتظار دیدار سوپرکاپ اسپانیا مقابل رئال است

سایت گل- آدریانو، مدافع چپ برزیلی بارسا، بی صبرانه در انتظار دیدار سوپرکاپ اسپانیا مقابل رئال است و مطمدن است که تیمش با آمادگی کامل در دیدار رفت در سانتیاگو برنابئو مقابل رقیب قرار خواهند گرفت.
    او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا گفت:" من بی صبرانه در انتظار اولین دیدار فصل هستم. وقتی فصل قبل تمام شد، ما می دانستیم که این فصل با دیدار مقابل رئال آغاز خواهد شد. ما 100 درصد برای دیدار 14 آگوست آماده هستیم."
    آدرینو که همراه با تیم ملی برزیل در رقابت های کوپا آمریکا حضور داشت، زودتر از موعد مقرر به تمرینات تیمش بازگشت.
    او در مورد این تصمیم گفت:" من بازی های زیادی در کوپا آمریکا انجام ندادم بنابراین به باشگاه برگشتم. تیم در اولویت قرار دارد. حضور در تیم ملی برای من مفید بود اگرچه در هیچ دیدار در ترکیب اصلی قرار نگرفتم. اکنون با تمام وجود در انتظار دستورات گواردیولا هستم."

4. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

فعلا همه چیز واگذار شده به خود سسک
    خودش بخواد رئیس اجازه خروجشو میده
    در مورد قرار دادش
    تا جایی که خبر دارم تا حول حوش June یا یه خورده عقبترش (حالا هرچی ) 2015 قرار داد داره
    فکر میکنم میشه 4 فصل
    بعد 20 - 25 میلیون؟؟
    نصری که یکسال قرار دادش مونده بود رو حول حوش 20 میلیون پوند و حتی بیشتر میخواستن
    بعد سسک 20 - 25؟
    در مورد فروش
    فکر میکنم آرسنال و شخص ونگر کاملا موضعش رو اعلام کرده که سسک به هیچ عنوان فروشی نیست ولی این بارسلون و روزنامه هاش و .... که جو بیخود میدن و نمیذارن نه سسک آرامشش رو حفظ کنه و نه باشگاه
    اگه باشگاه آرسنال داره ضرب و العجل تعیین میکنه و قیمت و ... دلیلش کاملا واضح هست
    چون توان پرداخت همچین مبلغی رو ندارن ( از سسک هم که خواستن 3 - 4 میلیون رو خودش از جیب بذاره : )))) )
    بازم میگم
    تصمیم نهایی رو خود سسک میگیره
    چون ونگر خوب نشون داده که هیچ بازیکنی رو توی لیست فروش نمیذاره مگه اینکه خودش بخواد!

ادیت :
    یادم رفت که بحث قانون مالی یوفا رو پیش بکشم : ))
    حتما ازش خبر دارین
    که تیم ها مجبور میشن از محل درآمد باشگاه خودشون خرید هاشون و ... رو انجام بدن
    سسک امسال تو آرسنال بمونه دیگه عمرا دست بارسلونا بهش برسه
    و اینکه خودش هم خواسته که توی آرسنال بمونه
    امیر حسین جان این رئیس شما هم دیگه شورشو در آورده؛

میخواد هر جور شده بازیکنو تو تیم نگه داره، ولی چیزی که مشخصه اینه که نمیشه یه بازیکنُ به زور نگه داشت...

سسک هم تا حالا به انحا مختلف از علاقه ش به ترک آرسنال و رفتن به بارسا صحبت کرده؛

...

من که بهش حق میدم؛ چون تو فوتبال این جام ها و افتخاراته که تو تاریخ ثبت میشه...

6. 5 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض ژاوی: بارسا تنها به بازیکنی مانند فابرگاس نیاز دارد

باشگاه کاتالانی از مدت ها پیش به دنبال به خدمت گرفتن این ستاره 24 ساله است و پپ گواردیولا نیز اخیرا اعلام کرده او تنها بازیکنی است که بارسا به دنبال به خدمت گرفتن اوست

سایت گل- ژاوی، هافبک باتجربه بارسا، معتقد است سسک فابرگاس، کاپیتان آرسنال، در بازگشت به نوکمپ، می تواند کمک زیادی به آبی و اناری ها بکند.
    باشگاه کاتالانی از مدت ها پیش به دنبال به خدمت گرفتن این ستاره 24 ساله است و پپ گواردیولا نیز اخیرا اعلام کرده او تنها بازیکنی است که بارسا به دنبال به خدمت گرفتن اوست.
    ژاوی نیز معتقد است بعد از خرید الکسیس سانچس، فابرگاس تنها بازیکنی است که بارسا به آن نیاز دارد.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" سک بازیکنی است که می تواند کیفیت بالایی به تیم تزریق کند.
    قدرت ما خط میانی مان است و ما بازیکنان زیادی برای این منطقه نیاز داریم.
    فابرگاس بازیکنی است که اگر بیاید، می تواند به ما کمک کند تا به شیوه متفاوتی بازی کنیم. او می تواند پاس گل های زیادی بدهد و البته گلزنی هم بکند.
    او اینجا در بارسا رشد کرده است. ما می تواند کاملا با بک بازی ما سازگار شود."

تیم بارسا در حال حاضر در آمریکا حضور دارد و در دیدار دوستانه بعدی اش مقابل تیم های آمه ریکا و چیواس گوادالاخارای مکزیک قرار خواهد گرفت.

8. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض رازهای فوتبال

امروز آندرس اینیستا و سرخیو بوسکتس با گروهی از جوانان مشتاق در میامی گفتگو کردند و سعی در توضیح رازهای تبدیل شدن به یک بازیکن حرفه ای را داشتند.

بارسا در حال حاضر برتیرین تیم است و هرکسی می خواهد بداند چه چیزی باعث منحصر به فرد شدن آنها و ارائه فوتبالی فوق العاده در سال های اخیر شده است. این رازها که توسط دو تن از بزرگترین ستاره های باشگاه – آندرس اینیستا و سرخیو بوسکتس، که با هم برنده پنج مدال قهرمانی لیگ قهرمانان شده اند توضیح داده می شود - که پیشنهادی عالی خواهد بود.
    این برنامه ایست که امروز صبح توسط نایک در فروشگاه Soccer Locker در میامی برنامه ریزی شده است. کودکانی از دو تیم محلی، Miami Springs Virginia Gardens و Strike Force، فرصت این را داشتند که امروز صبح پس از تمرینات به صحبت های دو ستاره بارسا گوش فرا دهند و همچنین فرصتی برای گرفتن امضاء و عکس نیز بود.
    ارزش های فوتبال

اینیستا به بچه ها اهمیت "تمرین مداوم با میل و علاقه" را یادآوری کرد. "به دقت کاری را که یک حرفه ای انجام می دهد نگاه کنید و سعی کنید که از آن پیروی کنید". همچنین اهمیت یادگیری خوب و رعایت احترام: "برای رسیدن به جایگاه خوبی در تیم اصلی" را بیان کرد.
    بوسکتس، کسی که در سن 16 سالگی به باشگاه پیوست، تاکید کرد: "وقتی در آن سن هستید همواره از بازی فوتبال لذت می برید ولی درس شما، گذراندن امتحانات و لدت بردن از زندگیتان نیز مهم هستند". بازیکن میانی ادامه داد: "بازی در کنار بهترین بازیکنان جهان همه چیز را آسان می کند." پس از آن به تمجید از گواردیولا پرداخت: "او مربی بزرگیست که عاشق کنترل کردن تمامی جزئیات تیم و حریفانمان را دارد".
    اینیستا: "پوشیدن این لباس افتخاریست"
    از اینیستا پرسیده شد که بارسا، باشگاهی که از سن 12 سالگی به آن پیوسته، برایش چه مفهومی دارد به سرعت پاسخ داد: "برای ما بارسا زندگیمان است. ما سال های زیادی اینجا بوده ایم و این چیزیست که ما از وقتی بچه بودیم احساسش کرده ایم. پوشیدن این لباس افتخاریست!".

مترجم: سامان اکبری FCBarca.ir

10. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

12. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

امیر حسین جان این رئیس شما هم دیگه شورشو در آورده؛

میخواد هر جور شده بازیکنو تو تیم نگه داره، ولی چیزی که مشخصه اینه که نمیشه یه بازیکنُ به زور نگه داشت...

سسک هم تا حالا به انحا مختلف از علاقه ش به ترک آرسنال و رفتن به بارسا صحبت کرده؛

...

من که بهش حق میدم؛ چون تو فوتبال این جام ها و افتخاراته که تو تاریخ ثبت میشه...
    میدونی چیه؟
    این کاتالانی ها و مسئولین بارسلون هستن که شورشو در آوردن
    واقعا هم در آوردن
    ذره ای هم خجالت نمیکشن
    یعنی همچین چیزی تو خونشون نیست
    هرچی باشگاه آرسنال و ونگر و بقیه بازیکن ها صبر به خرج میدن و هیچی نمیگن
    از اونور ژاوی و پیکه و دنی و اره و عوره و شمسی کوره مصاحبه میکنن و بحثی که اصلا بهشون مربوط نیست دخالت میکنن
    نکنه باورتون شده که چنین حقی دارن؟؟
    خیر
    کدوم بازیکن هست که به زور توی تیم نگه داشته شده؟؟
    نکنه انتظار دارین سسک و یه چند تا دیگرو مفتی تقدیم کنیم؟؟!!
    شما ژاوی رو 25 - 30 تا میدین؟؟
    ونگر نشون داده در قبال بازیکن هاش کاملا مثل یه پدر برخورد کرده
    مصاحبه ونگر در مورد سسک و سمیر توی چند روز گذشته :
    در مورد تعهد نصری و فابرگاس...
    نمی دانم. من با بازیکنانی بازی می کنم که در درسترس هستند و نصری هم در دسترس بود بنابراین من از او بازی گرفتم. دیروز من تمام مواضع را بررسی کردیم و باید به شما بگویم هیچ چیز از دیروز جابجا نشده، نه در این جهت و نه در جهات دیگر.

اگر فابرگاس به این باشگاه متعهد است و می خواهد بماند بنابراین هیچ پولی خارج از اینجا برای وی دریافت نخواهد شد. ما در موقعیتی نیستیم که بازیکنانمان را بفروشیم، ما می خواهیم بازیکنان خود را حفظ کنیم. ما به دنبال پول نیستیم. ما می خواهیم بازیکنان در اینجا بمانند، از طرف ما این موضوع کاملا واضح است.
    در مورد حضور فابرگاس در این بازی...
    سسک عمیقا این باشگاه را دوست دارد، او همچنین عمیقا بارسلونا را هم دوست دارد !! این نشان می دهد یک بازیکن رو راست می تواند در یک زمان عاشق دو باشگاه باشد !! او به این باشگاه اهمیت می دهد و این دلیلی است که چرا امید دارم او می تواند این اهمیت را حفظ کند.
    اینا یعنی چی؟؟
    یعنی سسک بگه من میخوام برم و تعهد ندارم رئیس هم نگهش نمیداره
    سسک گفته که من میخوام برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
    هلب ، فلامینی ، پیرس و معروف ترینشون آنری همه و همه دم از جدایی زدن و رئیس هم جلوشون رو نگرفت
    بازم میگم
    یه عده این وسط هستن که جو بیخودی میدن و خودشون جوگیرن میخوان بازیکن های مارو هم جوگیر کنن
    به نظرم سسک هیچ جایی تو بارسلونا نداره
    او اینجا در بارسا رشد کرده است

14. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

کاریکاتور اسپورت

برای مشاهده تصویر با سایز اصلی کلیک کنید 646x249px and 65KB.

پدر تیاگو باز هم مشکل ایجاد کرد

مازینیو : " من با والدانو در مورد تیاگو صحبت کردم . "

والدانو : " اما باشگاه مدت هاست به من ذره ای توجه نمی کنه .... این کار مازینیو دقیقا مشابه این بود که من با مسئول شستن توالت های برنابئو صحبت کنم . "

کاریکاتور الموندو

برای مشاهده تصویر با سایز اصلی کلیک کنید 599x200px and 34KB.

والدس : " شنا کردن با دلفین ها فوق العاده است . "

ژاوی : " بله ، ولی در یکی دو هفته دیگه کوسه ها انتظار ما رو می کشند . "

16. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

میدونی چیه؟
    این کاتالانی ها و مسئولین بارسلون هستن که شورشو در آوردن
    واقعا هم در آوردن
    ذره ای هم خجالت نمیکشن
    یعنی همچین چیزی تو خونشون نیست
    هرچی باشگاه آرسنال و ونگر و بقیه بازیکن ها صبر به خرج میدن و هیچی نمیگن
    از اونور ژاوی و پیکه و دنی و اره و عوره و شمسی کوره مصاحبه میکنن و بحثی که اصلا بهشون مربوط نیست دخالت میکنن
    نکنه باورتون شده که چنین حقی دارن؟؟
    خیر
    کدوم بازیکن هست که به زور توی تیم نگه داشته شده؟؟
    نکنه انتظار دارین سسک و یه چند تا دیگرو مفتی تقدیم کنیم؟؟!!
    شما ژاوی رو 25 - 30 تا میدین؟؟
    ونگر نشون داده در قبال بازیکن هاش کاملا مثل یه پدر برخورد کرده
    مصاحبه ونگر در مورد سسک و سمیر توی چند روز گذشته :
    اینا یعنی چی؟؟
    یعنی سسک بگه من میخوام برم و تعهد ندارم رئیس هم نگهش نمیداره
    سسک گفته که من میخوام برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
    هلب ، فلامینی ، پیرس و معروف ترینشون آنری همه و همه دم از جدایی زدن و رئیس هم جلوشون رو نگرفت
    بازم میگم
    یه عده این وسط هستن که جو بیخودی میدن و خودشون جوگیرن میخوان بازیکن های مارو هم جوگیر کنن
    به نظرم سسک هیچ جایی تو بارسلونا نداره
    آقا آب خنک نمی خوای احیانا؟

یه بار دیگه کامنتتو بخون، فقط فحش ندادی به بارسایی ها...

جالبه، میای تو تاپیک ما، نفس کش طلب می کنی...

این حرفایی که نوشتی، فقط مصرف داخلی داره واستون و نهایتا یه چن تا فاناتیک آرسنال باورش می کنن؛

ولی باید بدونی واقعیت اینی نیست که شما میگین برادر من...

من دیگه چیزی نمی نویسم، چون فکر کنم شما آتیشت خیلی تنده و خدای نکرده حرفی پیش بیاد و شرمندگیش بمونه...

پ.ن. از ناظر محترم هم خواهش می کنم پستمو تایید کنه؛ چون اینطوری اصلا fair نیست که ایشون بدون تایید بیان پست بدن و پست ما بعد تایید و سانسور نمایش داده بشه...

18. 5 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ترجمه تیترهای روزنامه الموندو در روز 3 آگوست

بازی ژاوی

این ستاره در بازی با چیواس به میدان خواهد رفت

ژاوی به منظور رسیدن به آماگی برای بازی سوپر کاپ چند دقیقه ای برابر چیواس به میدان خواهد رفت

چیواس - بارسا ( 2:30 بامداد به وقت اسپانیا )

اس ام اس ارسالی روسل : " آرامش خود را حفظ کن سسک "

آدریانو ، دولوفئو و سرجی گومز چهره های جدید تمرینات

شکیرا - بارسا : اولین هدف ما عشق به مردم است

آبیدال می خواهد قراردادش برای دوسال دیگر تمیدید شود ولی پیشنهاد بارسا 1 سال + ا سال می باشد

ترجمه تیترهای روزنامه اسپورت در روز 3 آگوست

مسی مقابل مادرید

خوانو برائو او را در آرژانتین آماده می کند

او در روز 8 آگوست به تیم می پیوندد تا برای بازی سوپر کاپ کاملا آماده شود

ترکیب 11 نفره بارسا برای بازی در برنابئو مشخص شده است :

والدس / آدریانو - آبیدال - پیکه - آلوس / بوسکتس - ژاوی - اینیستا / ویا - مسی - پدرو

ژاوی اولین بازی پیش فصل خود را در میامی انجام خواهد داد

یک روز بین دلفین ها .... " فیلیپر ( نام یکی از دلفین ها ) به والدس گل زد

مصاحبه ای با مانوئل استیارت : " پپ هیچ گاه به بارسا آسیب وارد نمی کند "

20. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •