عجب بازی بود خداییش
مجیدی واقعا ستاره بی چون وچرای استقلاله تا اینجای کار.
انتقلام فصل پیش رو هم گرفتیم...
تو چند صحنه نزدیم تو گل و تو دو صحنه شانس یارمون بود
درکل دم همه گم
عجب بازی بود خداییش
مجیدی واقعا ستاره بی چون وچرای استقلاله تا اینجای کار.
انتقلام فصل پیش رو هم گرفتیم...
تو چند صحنه نزدیم تو گل و تو دو صحنه شانس یارمون بود
درکل دم همه گم
تبریک به همه ی استقلالیهای عزیز فرهاد مثل همیشه عالی بود.
بهترین جیز کل نخوردن بود که نخوردیم
با اومدن میداوودی هجومی تر شد فرهاد در 4تا گل تاثیر داشت
تراکتور هم حسابی شاخ شده
برد شیرین استقلال و تصاحب صدر جدول با هنرنمایی مجیدی
استقلال با بازی منطقی فولاد بی انگیزه را شکست داد فولاد در نیمه اول یک پنالتی را توسط نوروزی از دست داد تا از رتبه دهم جدول تکان نخورد گلهای استقلال را مجیدی دقیقه ۳ و ۸۶ و شریفات ۳۸ ومیداودی ۸۵ و تک گل فولاد را نوروزی در دقیقه ۴ گل زنی کردند و میداودی در دقیقه ۸۴ تیرک فولاد را به لرزه دراورد
bordobakht
دوستان تبریک میگم این برد دلچسب رو ...
نیمه دوم خیلی بهتر بودیم .... درسته توپ رو به فولادی ها دادیم ولی زمین دست ما بود. اینم یه جور تاکتیکه دیگه!
تغییر سیستم مظلومی و تبدیل به 4-2-3-1 . اوردن کیا رحمتی توی این بازی فکر خوبی بود .
یکی از تعویض های خوب پرویز هم بیرون کشیدن جباری بود . امروز خوب نبود . به نظرم می تونست زودتر تعویض بشه.
و دوباره فرهاد . امشب عالی بود ... واقعا عالی . با پاس اخرش به میلاد خیلی حال کردم.
توی خط دفاع امیر ابادی خوب نبود . حنیف هم خوب کار نکرد. ولی حسینی خوب بود و نیمه دوم عالی .
زوج حمودی و خسرو روز به روز داره بهتر می شه .
در کل نسبت به بازیهای قبلیمون پیشرفت خوبی داشتیم . امروز 9 تا موقیعت گل که 4 تاش گل شد .
+
چه ضربه کاشته ای هم زد میلاد میداوودی .... اگه گل می شد . تاریخی بود!
و این فرهاد تمام نشدنی.......
فوق العاده بود
2 گل زد و 2گل ساخت
تبریک میگم
فولاد لوله شد...
بردو به همه تبریک میگم با اینکه از اون فوتباله نابه استقلالی خیلی فاصله داریم ولی همین اندازشم برایه بازی تو لیگه ایران کافیه
میلاد بعد از 1 سال مصدومیت نشون داد هنوز همون میلاد قبله.وقتی کاشترو زد من فکر کردم گل شد وقتی نشد اشکم درومد
بد شانسی اورد یه توپشم خورد به تیرک
وقتی فرهاد از خود گذشتگی کردو توپو داد به میلاد خیلی حال کردم وقتی میلاد با یه ضربه استادانه دروازرو باز کرد انگار دنیارو بهم دادن هیچی نمیتونست انقدر خوشحالم کنه یک سال منتظر همچین روزی بودم اینجاست که باید گفت کریستیانو M داوودی
فرهاد عالی بود عاااااالی فرهاد ما گل میزنه......سرور هرچی گل زنه
زهردارتر از خط حمله فولادو سپاهان و تراکتور تو لیگ نیست.خدارو شکر نیمه دوم خط دفاعیمون بهتر کار کرد
از زوج میداوودی مجیدی برایه چند دقیقه ای رونمایی کردیم همه تیما حساب کار دستشون اومد
کرار تو صحنه ای که 4 نفرو دریبل کرد البته زدنش نشون داد پتانسیله خوبی داره یکی دو تا بازی دیگه اگه نترکوند من اسممو عوض میکنم
منتظر استقلاله طوفانی از هفته دهم باشین
حالا همه بگیناستقلال قهرمان/انتقام/انتقام
![]()
خب دوستان بازي رو برديم.
اين برد خوب و پر گل رو تبريك ميگم به همه.
من تا دقيقه ي 85 و 3-1 ديدم بازي رو مثل اينكه يه گل ديگه هم زديم و فرهاد هم زده ... چجوري بود گلش؟!
روي هم رفته برد خيلي جالبي بود ... فولاد هم خوب بازي كرد اما ما خيلي بهتر از موقعيت ها استفاده كرديم و بازي رو اداره كرديم.
فرهاد مجيدي به نظرم اين هفته در كنار جواد كاظميان بهترين بازيكن هفته بودش چون 2 تا گل زد و 2 تا پاس گل داد _ ساخت
جاسم كرار هم براي اولين بازيش نسبتا خوب بازي كرد و تو هفته هاي بعد بهتر هم ميشه چون هنوز كمي نا هماهنگ هستش.
مهدي امير آبادي امروز خيلي خوب بازي كرد مخصوصا نيمه ي اول كه هم تو دفاع خوب بود و در حمله هم خيلي سر زنده بازي ميكردش.
گل سوم رو كه زديم خيلي خوشحال شدم و واقعا از ته دل خنديدم چون ميلاد بازگشت خوبي داشت و شاد شديم همه : دي
يكي از بازي هاي خوب ليگ رو تا اينجاي كار ديديم ... فولاد هم تيم خوبي بودش انصافا فقط همونطور كه گزارشگر بازي هم گفت وسط زمين رو باخته بودن به استقلال وگرنه تو بعضي حملات خيلي خطرناك بودن. جلالي تيم جوون و خوبي داره به جز كاملي مفرد : دي
باز هم تبريك مجدد![]()
لالالای لای لالای لالای.... تبریک میگم به همه. برد خیلی خوبی بود. اما اگه بخوام به ترتیب بگم. خیالمون که از دروازه راحت. دفاع.............نداریم اقا والا نداریم با این دفاع من خیلی نگرانم. پژمان نیست انگار بازی حنیفم ضعیف شده. امیر آبادی و حسینی هم که کلا توی یه بازی دیگه بودن. وسط خدارو شکر نیمه اول کیانوش رحمتی نشسته بود اما دوباره رفت رو مخم با آوردنش. کرار اگه حاشیش جمع بشه و با تیم همیهنگ بشه خیلی میتونه کمک کنه. آندو داره خیلی تلاش میکنه.به نظر میاد خیلی انگیزه داره.خوبم بازی کرد خدایی. مجتبی با اینکه یه کارایی کرده که از علاقم بهش کم شده و هنوزم کاملا آماده نیست اما تلاش کرد خوبم بازی کرد. خسرو نمیدونم با تیم هماهنگ نیست یا چیز دیگه.هنوز با حمودی هماهنگ نشدن که اگه بشن چه شود. شریفاتم که کلا وقتی توپو داره اول حرکت میکنه بعد فکر میکنه. فرهاد.اخه چی بگم.چیزی میشه گفت.من نظرم اینه سکوت کنم بهتره. ماشلا به میلاد.چه انگیزه ای چه آمادگی ای. من میگفتم میلاد بیاد چه شود خیلی ها میگفتن مصدوم بوده تا بیاد اماده شه فلانو بهمان اما میلاد نشون داد کاملا امادست. کلا ولی هنوز تیم ایده ال نیست به نظرم جای کار داره. خدایی اگه بچه ها مچ شن هیشکی نمیتونه جلومونو بگیره. انصافا اراده میکردن موقعیت گل خلق میکردن. ولی بازم میگم دفاع واقعا نگران کنندست. کسی از وضعیت پژمان خبر نداره؟ اقا یه چیز بگم جالب. اون هفته سر بازی پرسپولیس داداشم که پرسپولیسی داشت بازیرو میدید. بابام زیاد اهل فوتبال نیست ما میبینیم اونم گاهی میاد میبینه. من گفتم میخواین فوتبال ببینین بیاین بازیه مارو ببینین. امشب داشتیم بازیرو میدیدم. میلاد اومد من خندیدم گفتم آ میلادمونم اومد. بازی تموم شده بابام میگه این چرا از اول بازیکن به این خوبیرو نیاورده.که من توجیهش کردم. ببخشید خیلی طولانی شد. اما اینم بگم. این بنده خدارو کسی بهش گفته گزارش خوب میکنه؟ یعنی دقیقا توی مغزم بود. حالشو ندارم مذخرفاتشو بنویسم.
استقلال با چهار گل از فولاد انتقام گرفت/ صدر جدول آبی ماند
به گزارش سرویس ورزشی برنا، دو تیم فولاد و استقلال در ورزشگاه تختی اهوار از ساعت ۳۰/۲۲ به مصاف هم رفتند که استقلال در همان دقیقه اول توسط مجیدی به گل رسید اما نوروزی از فولاد یک دقیقه بعد گل خورده را جبران کرد.
بازی متعادل دنبال می شد که استقلال توسط شریفات به گل برتری رسید و فولاد نیز صاحب یک ضربه پنالتی شد اما رحمتی ضربه افشین را مهار کرد تا تیمش برنده به رختکن برود.
در نیمه دوم استقلال برخلاف فولاد بازی را منطقی دنبال کرد و چشم به ضدحملات دوخت و بارها صاحب موقعیت گلزنی شد و دو موقعیت این تیم توسط میداوودی که پس از مدتها به میدان آمده بود و فرهاد مجیدی ستاره میدان به گل تبدیل شد تا آبی پوشان پایتخت با این پیروزی، انتقام شکست سنگین سال فبل را از فولاد بگیرند و همچنان در صدر جدول بمانند و ضمنا فرهاد مجیدی به صدر جدول گلزنان رسید.
استقلال - تراکتور هفته ششم بهترین بازی لیگ خواهد شد
رقابت استقلال و تراکتور در این فصل یکی از سوپه های فصل یازدهم خواهد بود استقلال بازیکنان خوبی دارد و تراکتور نیز یکی از مدعیان این فصل می باشد امید میرود این بازی خیلی جذاب باشد .تقابل کرار و تیموریان استقلال در مقابل صادقی و اشوبی و اکبر پور و عابدی تراکتور
کاظمیان جوگیر شد :ابتدا ذوب آهن و سپس استقلال را میبریم!!!
کاظمیان:کار زیاد داریم اما مطمئن باشید پرسپولیس امسال قهرمان لیگ میشود.
«خدا جای حق نشسته است و سه نفر نمی خواستند که من موفق شوم اما خدا جوابشان را می دهد.»این حرف ها را جواد کاظمیان می زند.بازیکنی که می توان گفت منجی پرسپولیس و استیلی بود و به قول خودش پس از ۱۲ سال توانست در یک مسابقه فوتبال هت تریک کند.او در حالی به داد استیلی رسید که در یکی دو بازی ابتدایی فصل اصلا در لیست ۱۸ نفره هم نبود اما از بازی با مس سرچشمه گلزنی هایش را آعاز کرد تا به استیلی ثابت کند آنقدر انگیزه دارد که بتواند روزهای موفقش در پرسپولیس را تکرار کند.او در مورد بازی با نفت آبادان و درخشش بدون توصیفش می گوید:«یادم می آید که آخرین بار در مسابقات جوانان تهران بود که هت تریک کردم.نمی دانم چه چیزی باید بگویم.هفته پیش به مس گل زدم و لباسم را در آوردم،یکی نوشت انگار به بارسلونا گل زده است و یکی هم گفت انگار دروازه برزیل را باز کرده.گلزنی برای من آن هم با پیراهن پرسپولیس ارزش زیادی دارد.لذت خوشحالی بعد از گل غیر قابل توصیف است.»
او این را می گوید و با بیان اینکه خدا همیشه همراهش است ادامه می دهد:«خدا جای حق نشسته است.خیلی ها نمی خواستند من به پرسپولیس بیایم.حتی خیلی ها دوست ندارند من در این تیم بازی کنم.آنها نظر استیلی را عوض کرده بودند که من را جذب نکند اما او در آخرین لحظات به من اعتماد کرد و این هم جواب اعتماد او است.آنها پس از جذب من می گفتند کاظمیان بدترین خرید پرسپولیس است اما حالا خوشحالم که دارم با گلزنی هایم به پرسپولیس کمک می کنم.»
کاظمیان در مورد هت تریکی که مقابل نفت کرد حرف می زند و ادامه می دهد:«۱۲ سال پیش بود که هت تریک کرذم.الان فقط می توانم بگویم که خوشحالم به خاطر اینکه این اتفاق با پیراهن پرسپولیس افتاده است.راستش من خودم فکر نمی کردم که هت تریک کنم و هدفم زدن دو گل بود اما این اتفاق افتاد و من خیلی خوشحالم.»
کاظمیان در پاسخ به این سوال که گلزنی های او هم پرسپولیس را از بحران خارج کرد و هم خیال استیلی را راحت،می گوید:«استیلی که جواب اعتمادش به بازی دادن به من را گرفت.من به خوبی جواب حمید خان را دادم و در بازی های آینده هم اگر به من اطمینان کند پاسخش را مثبت می دهم.باید بگویم که این تازه ۵۰ درصد پرسپولیس است.شک نکنید که روزهای خوب ما فرا رسیده و پرسپولیس بازی های زیبا تری انجام می دهد.ما خودمان را برای بازی با ذوب آهن و استقلال آماده می کنیم که اول ذوب آهن و بعد هم استقلال را می بریم»
کاظمیان در ادامه درباره قهرمانی پرسپولیس حرف می زند.البته می گوید که این کار سختی است:« کار زیاد داریم اما مطمئن باشید پرسپولیس امسال قهرمان لیگ میشود. ما در دو بازی گذشته هم شایسته باخت نبودیم. خدا را شکر میکنم که توانستیم در این بازی به پیروزی برسیم و هواداران را خوشحال کنیم. بازی بعد نوبت ذوب آهن است و بعد نوبت به استقلال میرسد.»
او در مورد تشویق دوباره علی دایی که برای لحظاتی در آزادی به گوش رسید گفت:«در این مورد حرف نمی زنم.مهم برای ما این است که در بازی با نفت هوادارانمان راضی بودند و خوشحال به خانه هایشان برگشتند.»
bordobakht
تبریک به همه
من به شخصه نیمه اول راضی نبودم مخصوصا خط دفاع و خصوصا شخص حنیفمن نمیدونم امشب چه مرگش بود.اما در عوض میثم حسینی واقعا عالی کار کرد
که حتی گزارشگر بازی هم ازش تعریف کرد .وارزش مهدی رحمتی هم بیشتر از قبل مشخص شد.
اندومثل همیشه با قدرت و تعصب بازی کرد ضمن اینکه تعویض شریفات به نظر من خوب بود .
کرار بازی اولش بود خوب نبود بد هم نبود ضمن اینکه پاس گل رو هم داد ولی ازش بیشتر از این حرفا توقع هست
مجیدی هم نیاز به تعریف نداره میترسم چشش کنن
اما میلاد میداوودی بی صبرانه منتظر حضورش تو زمین بودم واقعا میتونست تو این 15 دقیقه حضورش 3 تا گل بزنه بیشتر هم دلم واسه ضربه ازادش سوخت که چرا گل نشد
در اخر هم بگم خدا به دادتون برسه(در جواب روزنامه پرسپولیس)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)