تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 108 از 287 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

تد دیبیاسی و کودی رودس که قهرمانان جدید تگ تیم جهان هستن دارن خودشون رو برای مسابقه ی امشب آماده میکنن .

مسابقه 3 :: قهرمانان تیمی جهان دیبیاسی و کودی رودس .vs درن وید و انتنی

این مسابقه رو تیم تد دیبیاسی و کودس رودس موفق شدن با دی دی تی ای که کودی رودس به استیو انتنی زد در مدت رمانی کوتاه پیروز بشن .

در پایان مسابقه کودی رودس درباره ی به هم زدن تیم او و هاردکور هالی صحبت کرد و گفت که کار درست رو انجام داد . بعد هم تد دیبیاسی چند کلمه صحبت کرد و هر دو کمربندشون رو بالا گرفتن
    باز هم کامرشال .

پال برچیل و کیتی لی وارد شدن و برچیل گفت که خواهرش بزودی قهرمان زنان خواهد شد . حرف های این دو با حضور جیمی نابل قطع شد و کار به درگیری کشید . نابل در رینگ هست و حالا آهنگ کین زده میشه . نابل بشدت ترسیده و میخواد قایم بشه . او پشت میز گزارشگر ها قایم میشه اما کین میاد و به او چوکسلم میزنه و میره
    مسابقه 4 :: قهرمان بین قاره ای کوفی کینگستن .vs کریس جریکو ( تایتل مچ )

مسابقه رو کوفی کینگستن بهتر آغاز میکنه . کوفی یک پرش بلند از بالای رینگ داره و بعد هم یک دابل لگ دراپ به جریکو میزنه . حالا یک اینزیگویری از جریکو به کوفی . کوفی باز هم به بازی برمیگرده و یک بوت به جریکو میزنه اما جریکو یک لگد به کوفی میزنه و بعد هم یک رانینگ بولداگ از جریکو زده میشه . جریکو میره برای لاین سالت . جریکو کاور میکنه اما قبل از شماره ی سه کوفی قطع میکنه . اما بعد از چند لحظه کریس جریکو بدلیل گوش نکردن به حرف داور در حال زدن کوفی ، این مسابقه با قانون دی کیو به نفع کوفی کینگستن به پایان میرسه تا او قهرمان بمونه
    در بک استیج اج ، کرت هاکینز و زک رایدر هستن که بشدت از باخت اج در امشب خجالت زده هستن و نمیدونن باید برای دوباره بدست آوردن این کمربند چی کار کنن .

مین ایونت :: قهرمان سنگین وزن سی ام پانک .vs جی بی ال ( تایتل مچ )

جی بی ال خیلی خوب کار رو شروع کرد و با بیگ بوت ای که در اول مسابقه زد بر بازی مسلط شد . حالا یک کلوزلاین از جی بی ال و چند البء هم از او زده میشه . حالا کار به بیرون رینگ میکشه و پانک میره برای کیک اما جی بی ال یک اسلم به پانک میزنه روی میز و پانک رو برمیگردونه داخل رینگ برای کاور . اما پانک قطع میکنه . پانک حالا سوار بر بازی میشه و جی بی ال رو میندازه گوشه ی رینگ . یک لگد به سینه ی جی بی ال میزنه و یک بولداگ هم از پانک زده میشه . جی بی ال یک کلوزلاین قوی میزنه و حالا جان سینا و کرایم تایم در کنار رینگ دیده میشن که باعث میشن حواس جی بی ال پرت بشه . جی بی ال برمیگرده و پانک یک جی تی اس به جی بی ال میزنه و جی بی ال رو پین میکنه و بله ، پانک موفق میشه جی بی ال رو شکست بده و از کمربندش برابر او دفاع کنه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بعد از مسابقه پانک میره رو تاپ روپ و کمربندش رو بالا میگیره . همه تشویقش میکنن و راء این هفته به این ترتیب به پایان میرسه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : ای سی دابلیو

تاریخ انجام : سه شنبه ، ۱ جولای سال ۲۰۰۸

محل انجام : تولسا کان ونشن سنتر ، اوکلاهوما

دانلود عکس ها ، حجم: KB 1,463
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینتروی ای سی دابلیو پخش شد .

مایک ادملی و تز به همه خوش آمد گفتن و ای سی دابلیو این هفته شروع شد .

در ابتدا آهنگ مارک هنری زده شد و او در حالی که کمربند قهرمانی ای سی دابلیو رو به همراه داشت وارد شد . مارک هنری گفت که من نجات دهنده ی کمربند ای سی دابلیو هستم و این کمربند رو به این برند برگردوندم . اما چند لحظه ی بعد آهنگ تامی دریمر زده میشه و او به همراه کالین دیلینی وارد میشن . تامی دریمر میگه که میخواد برابر مارک هنری در یک تایتل مچ قرار بگیره . ولی تدی لانگ گفت : " امشب کالین دیلینی و مارک هنری برابر هم قرار میگیرن و در صورتی که کالین دیلینی موفق شد مارک هنری رو شکست بده ، اونوقت تامی دریمر میتونه که در پی پی وی بعدی برای بدست آوردن کمربند برابر مارک هنری قرار بگیره . "

تبلیغی از مسابقه ی اول این هفته پخش شد .

مسابقه 1 :: مت هاردی ، فینلی و هورنسواگل .vs چاوو ، میز و جان موریسن

مسابقه ی بسیار قشنگی هست . هر دو تیم دارن خوب کار میکنن . اما در یک صحنه مت هاردی به طور ناگهانی به موریسن تویست آف فیت میزنه . حالا مت با هورنسواگل تگ میشه . هورنسواگل میره رو تاپ روپ و از اون بالا به موریسن تدپول اسپلش میزنه . هونسواگل هم سریعا جاش رو با فینلی عوض میکنه و فینلی هم فینیشرش رو که سلتیک کراس نام داره به جان موریسن میزنه . حالا فینلی موریسن رو پین میکنه و به این ترتیب تیم مت هاردی ، فینلی و هورنی موفق میشن در این مسابقه پیروز بشن . در پایان تماشاگرا هر سه رو بشدت تشویق میکنن .

پرومویی از تامی دریمر و کالین دیلینی پخش میشه .

بعد از یک کامرشال برمیگردیم .

مسابقه 2 :: آرماندو استرادا .vs اتلس اورتیز

اتلس اورتیز به عنوان یک سوپراستار جدید هست که به تازگی از اف سی دابلیو خریداری شده و الان مدتی هست در ای سی دابلیو فعالیت میکنه و امشب فرصت داره تا اولین بار در رینگ ای سی دابلیو حضور پیدا کنه . مسابقه آغاز میشه و آرماندو استرادا داره خوب کار میکنه . اما مثل همیشه براحتی و بعد از چند دقیقه فرصت رو به حریفش میده تا اورتیز با یک بک اسلاید آرماندو استرادا رو پین کنه و پیروز این مسابقه بشه . اورتیز هم از سوی تماشاگرا تشویق میشه .

چند ریپلی از این مسابقه داریم .

بعد از یک کامرشال بر میگردیم .

اعلام میشه که مسابقه ی بعد که مسابقه ی سوم هست مین ایونت این هفته خواهد بود .

تز و ادملی دارن درباره ی مارک هنری صحبت میکنن و نظرشون رو درباره ی مین ایونت این هفته میگن .

تبلیغی از مسابقه ی مارک هنری و کالین دیلینی پخش میشه .

کالین دیلینی با اون ورودی همیشگیش که مدتی هست با موزیک هم همراه هست وارد میشه و عده ای از تماشاگرا او رو تشویق میکنن .

اما چند لحظه بعد مارک هنری در حالی که کمربند ای سی دابلیو رو رو دوشش داره وارد میشه . مشخص هست که نسبت به قهرمان های قبلی ای سی دابلیو خیلی کمتر طرفدار داره .

مین ایونت :: قهرمان ای سی دابلیو مارک هنری .vs کالین دیلینی

کاملا برنده ی این مسابقه مشخص هست و همه قبل از انجام این مسابقه نتیجه اش رو حدس زده بودن . بله ، چند دقیقه ای بیشتر طول نکشید تا مارک هنری بعد از خورد کردن کالین دیلینی ، او رو با ورلد استرانگست اسلم پین کنه و شکستش بده . مارک هنری با این پیروزی باعث شد تا تامی دریمر نتونه تایتل شات بدست بیاره . باید برای فهمیدن چلاجر بعدی مارک هنری تا هفته ی بعد صبر کنیم .

بعد از مسابقه تز و مایک ادملی از همه خداحافظی کردن و ای سی دابلیو این هفته تموم شد .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

بی بی سی نیوز در سایت اختصاصیش مطلبی درباره ی قهرمان جدید بین قاره ای دابلیو دابلیو ای که کوفی کینگستون نام داره منتشر کرده :

" کوفی کینگستون ، کشتی گیر جامائیکایی حال حاضر دابلیو دابلیو و قهرمان بین قاره ای هست . این سوپراستار که نام اصلیش کوفی سارکودیه منسا هست ، پدر و مادرش اهل غنا هستن ولی خود کوفی در جامائیکا بدنیا اومده و اصلیت جامائیکایی نداره ! زمانی که کوفی کینگستون در دابلیو دابلیو ای به عنوان یک سوپراستار جامائیکایی معرفی شد ؛ مادرش بهش گفت که : همه ی فامیل و آشنایان مسابقه ی تو رو دیدن و میبینن . همه از اینکه چرا خودت رو جامائیکایی معرفی کردی و اصل ماجرا رو نمیگی تعجب کردن . چرا نمیگی که اهل غنا هستی ؟ اما کوفی کیگستون به حرف های مادرش گوش نکرد و همچنان همه او رو یک جامائیکایی میشناسن و در دابلیو دابلیو ای پروفایلش هم او جامائیکایی معرفی شده . "

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دیشب در ای سی دابلیو ، اطلس اورتیز برای اولین بار برابر دوربین های تلویزیونی قرار گرفت . اطلس اورتیز سوپراستار سابق کمپانی های اف سی دابلیو و او وی دابلیو هست که در اونجا با اسم اطلس دبون فعالیت میکرد . او از سال ۲۰۰۶ تمریناتش رو آغاز کرد و از سوی استعداد یاب های دابلیو دابلیو ای یافته و از کمپانی او وی دابلیو خریده شد . اطلس اورتیز در چند دارک مچ راء حضور پیدا کرد و بعد از اینکه مسئولان دابلیو دابلیو ای او رو پذیرفتن ، قرار شد او در ماه جنیری کارش رو بطور رسمی در دابلیو دابلیو ای آغاز کنه . اما آسیب دیدگی او در تمرینات باعث شد تا او چند ماه از مسابقات دور باشه و مجبور شه در ماه جولای و دیشب کارش رو شروع کنه . اطلس اورتیز یک سوپراستار بسیار خوب و دوست داشتنی هست که هر جایی که فعالیت کرده طرفدار داشته . او در اصل بدلیل کرکتر جالب و قدرت و توانایی صحبت با میکروفون از سوی کمپانی خریده شد . اطلس رشته ی فوتبال آمریکایی رو به طور حرفه ای دنبال میکنه و در لیگ فوتبال کانادا و در تیم هایی مثل ای اف ال ، کانزاس و ... بازی کرده . برای این سوپراستار آرزوی موفقیت میکنیم .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

یه Preview از اسمکدان این هفته (July 04, 2008) براتون آماده کردم که اخبار کامل و عکس هاش رو شنبه در وب قرار میدیم.

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ

Triple H in MVP's V.I.P Lounge

1. در شروع اسمکدان این هفته ، مایکل کول برای آخرین حضورش در اسمکدان به رینگ میاد و از همه خداحافظی میکنه. این تی وی شو با حضور جیم راس و میک فالی همراه هست.

ـ بعد از خداحافظی مایکل کول ، ام وی پی برنامه ی V.I.P Lounge خودش رو با حضور تریپل اچ و ادج برگزار میکنه. بعد از پایان این برنامه مین ایونت گریت آمریکن بش امسال رو ادج رقم میزنه! اون هم مسابقه ی تریپل اچ و ادج بر سر قهرمانی دبلیو دبلیو ای هست. علت اصلی مشخص شدن این مسابقه ، صحبت های تریپل اچ درباره ی باخت ادج در راو و قهرمانی سی ام پانک هست. همچنین ادج میخواد با کسب عنوان قهرمانی دبلیو دبلیو ای ، بتونه با ویکی گررو ازدواج کنه چون ویکی حاضر نیست با ادجی ازدواج کنه که قهرمانی سنگین وزن خودش رو از دست داده و La Family رو از هم پاشیده.

ـ در اولین مسابقه ی این هفته ی اسمکدان ، کلی کلی ، ویکتوریا ، مریس ، چری و میشل مک کول به مصاف هم میرن (در یک بازی پنج نفره) و برنده ی این مسابقه به مصاف ناتالیا میره که برنده ی مسابقه ی ناتالیا و این دیوا (که در اسمکدان این هفته مشخص میشه) قهرمان کمربند زنان اسمکدان میشه!

ـ در یک بازی تگ تیم ، جسی و فیستس به مصاف کرت هاکینز و زک رایدر میرن که این مسابقه با دخالت ادج همراه خواهد بود.

-------------------------------------------------

Jeff Hardy vs. WWE Tag Team Champion John Morrison

2. در یکی از بازی های حساس و زیبای این هفته ی اسمکدان ، سوپراستار جدید این برند ، جف هاردی به مصاف قهرمان تگ تیم دبلیو دبلیو ای ، جان مورسن میره.

Umaga vs. Funaki - Squash Match

3. دیگر سوپراستار جدید این برند ، اوماگا که دومین مسابقه ی خودش در اسمکدان رو تجربه میکنه ، در یک نبرد Squash Match به مصاف حریف آماتور خودش فوناکی میره.

U.S Champion Matt Hardy vs. Shelton Benjamin vs. Mr. Kennedy vs. Chavo Guerrero

Fatal Four Way United States Championship match

4. یک مسابقه ی حساس و بسیار دشوار برای مت هاردی در اسمکدان این هفته برگزار میشه و اون هم مسابقه ی چهار جانبه بر سر قهرمانی ایالات متحده هست. در این بازی مت هاردی ، چاوو گررو ، شلتون بنجامین و کن کندی به مصاف هم میرن و برنده ، کمربند United States رو به خونه میبره.

The Great American Bash 2008 Main Event

WWE Champion TRIPLE H vs. The Rated R Superstar EDGE

5. در پایان اسمکدان این هفته هم ادج وارد میشه و درباره ی قهرمانی دبلیو دبلیو ای در گریت آمریکن بش صحبت میکنه. ادج میخواد برای سومین بار در گریت آمریکن بش امسال قهرمان WWE Champion بشه ولی در پایان ویکی گررو وارد میشه و قرار ازدواجش با ادج رو کنسل میکنه!

ـ اصلا مشخص نیست که قراره چی به سر ادج بیاد ولی ممکنه ادج با قهرمانیش در اسمکدان ، بتونه نظر ویکی گررو رو عوض کنه. به هر حال ، ادج و تریپل اچ در گریت آمریکن بش به مصاف هم خواهند رفت و این مسابقه میتونه فرصتی برای ادج باشه تا بتونه جایگاه قبلی خودش در اسمکدان رو بدست بیاره.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سایت دابلیو دابلیو ای در صفحه ی آلومنی که مربوط به اسطوره های این کمپانی میشه ، مطلبی منتشر کرده که فوق العاده جالب هست . نظر سوپراستار های دابلیو دابلیو ای درباره ی اخراج آندرتیکر در صفحه ی مخصوص این اسطوره چاپ شده که براتون ترجمش کردم و به این ترتیب هست :

ویکی گئررو : " اج مستحق پیروزی بود . آندرتیکر از اوضاع با خبر بود و میدونست که در صورت باخت از دابلیو دابلیو ای اخراج میشه . و همینطور هم شد . من به اج افتخار میکنم . آندرتیکر من رو به عنوان یک زن در کمپانی دست کم گرفته بود . وقتی من چیزی رو میگم حتما قبلا دربارش فکر کردم و منظوری دارم . من میدونستم که اج در مسابقات تی ال سی حرفه ای مسابقه میده و وان نایت استند براش عالی خواهد بود . آندرتیکر این مسابقه رو انجام داد و الان هم دابلیو دابلیو ای رو ترک کرده . در حال حاضر همه به اج و ازدواج من و او نگاه میکنن . "

چاوو گئررو : " من احساساتم رو ترکیب کردم . و واقعا دوست داشتم که آندرتیکر بره ، و در همون لحظه یک دوره تموم بشه . من با دیدن آندرتیکر بزرگ شدم و این درست هست که من میخواستم یک روز با او در رینگ بجنگم و شکستش بدم . تلاش کردن برای بیرون انداختن آندرتیکر به بازگشت من کمک میکرد . حالا که او رفته ، نوبت شروع یک دوره ی جدید هست ، لا فامیلیا ! "

بیگ شو : " من فکر نمیکنم آندرتیکر هیج وقت بذاره بره . اگه آندرتیکر از مرگ برگشته ، پس از این هم برمیگرده . ولی مهم این هست که ما یک جوری از دست ویکی خلاص بشیم . این بهترین کمکی هست که ما میتونیم به اسمک دان و دابلیو دابلیو ای انجام بدیم . من اونقدر احمق نیستم که یکجا بشینم و فکر کنم که آندرتیکر دیگه برنمیگرده . من تیکر رو خوب میشناسم . من حریف اون بودم . من همتیمی او بودم . آندرتیکر با قدرت برمیگرده . شک نکنید . "

میک فولی : " آندرتیکر بعد از یک مسابقه ی فوق العاده رفت . همه یک زمانی باید برن . و در وان نایت استند این اتفاق افتاد . فکر نکنم هیچ کس به این موضوع از دید خوب نگاه کنه . برای هر کسی مخصوصا خود من ، مسابقه دادن با آندرتیکر یک پیشرفت بود و نتنها شخصیت آدم رو تغییر میده ، بلکه زندگی انسان رو هم تغییر میده . شاید اگه من با تیکر مسابقه نمیدادم ، الان اینجا روی میز گزارشگران اسمک دان ننشسته بودم . "

کوفی کینگستون : " این هنوز برای من جا نیفتاده . هفته هاست که من دور و بر خودم رو نگاه میکنم و آندرتیکر رو نمیبینم . دابلیو دابلیو ای بدون آندرتیکر مثل کورنفلکس بدون شیر میمونه . روز بدی بود . من با آندرتیکر بزرگ شدم . ندیدن آندرتیکر خیلی سخته و جایگزینی نداره . تاریخ همیشه تکرار میشه و هنوز همه میگن که آندرتیکر برمیگرده . من میدونم که او میتونه برگرده و در هر برندی که دلش بخواد راء ، اسمک دان و ای سی دابلیو فعالیت کنه . ولی امیدوارم آندرتیکر یک راهی برای بازگشت پیدا کنه . و مطمئنم وقتی برگرده انتقام خواهد گرفت . "

کارلیتو : " الان وقتشه . واقعا باعث خوشحالیه که دابلیو دابلیو ای داره از یک صافی عبور میکنه . ما در رسل مینیا از دست ریک فلیر خلاص شدیم و حالا هم از دست آندرتیکر . شاید اونها خیلی آدم های بزرگی بودن و کار های بزرگی کرده باشن اما دیگه وقتش بود که از دستشون خلاص شیم . شان مایکلز نفر بعدی خواهد بود و تریپل ایچ هم کم کم باید آماده شه . "

مستر کندی : " کاشکی من هم یک همچنین شرطی برام میگذاشتن وقتی که برابر آندرتیکر قرار گرفتم . آندرتیکر یکی از بهترین دشمن هام بود که تا حالا در رینگ برابر من قرار گرفته . در آخر او یک شانس داشت تا با پیروزی در اون مسابقه بتونه خودش و کریرش رو حفظ کنه . ولی متاسفانه نشد . در روزی که او به هال آف فیم دعوت بشه من اونجا خواهم بود . اج کسی رو بیرون انداخت که در رسل مینیا هیچ وقت شکست نخورده بود . این چیزی هست که اج میتونه براش بنازه . "

سانتینو مارلا : " من واقعا دوست ندارم او هیچ وقت برگرده . اگه او برنگرده به نفع من خواهد بود . من اصلا دوست ندارم با او بجنگم . او یک حیوون هست و هر لحظه ممکنه من رو بکشه . حالا که او نیست بهترین فرصت برای من هست که بهترین بشم . "

تامی دریمر : " یک رخ داد فوق العاده در وان نایت استند بود . یکی از بهترین تی ال سی مچ های تاریخ رو شاهد بودیم . برای اینکه آندرتیکر دیگه در دابلیو دابلیو ای کار نخواهد کرد من در شوک هستم . من آدم زبان بریده ای هستم ! من دوست ندارم ببینم او رفته . من اون حسی رو دارم که در شب خداحافظی ریک فلیر داشتم . "

جان موریسن : " آندرتیکر یکی از بهترین های تاریخ کشتی کچ هست . وقتی او رفت همه ی طرفدارای دابلیو دابلیو ای در دنیا مأیوس شدن . ولی به نظر من ، خداحافظی خوبی بود . حالا فرصت خوبی هست برای شیمن آو ---- تا قهرمان سنگین وزن جهان بشه . "

جف هاردی : " از اینکه آندرتیکر رو دیگه نمیبینم بشدت ناراحتم . برای من سخت هست که باور کنم آندرتیکر برای همیشه رفته . ولی ما این رو آخر کار نمیدونم ، آندرتیکر برای همیشه . "

مت هاردی : " من واقعا هنوز هم در شوک هستم . جدا برام تصورش سخته که ببینم آندرتیکر دیگه در دابلیو دابلیو ای نیست . الان برای اون کسایی که باهاش قهر بودن و ازش میترسیدن بهترین روز هاست و دارن خوش میگذرونن . "

میکی جیمز : " افتضاحه ! دابلیو دابلیو ای بدون آندرتیکر یعنی چی ؟ مثل مربای بدون شکر میمونه . مثل لوبیا قرمز بدون برنج . من واقعا نگران و ناراحت هستم . او برای دابلیو دابلیو ای عادی و تبدیل به یک عادت شده بود . او اولین اسمی هست که در این بیزینس به مغزت میاد . او یک اسطوره هست . این ناراحت کننده هست ، روزی غمگین . من فکر میکنم آندرتیکر برمیگرده . شما نمیتونید مرد مرده رو بکشید . "

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

اخبار اسمك به طور كامل شنبه ميزارم تا بعد........

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام.
    فک کنم مو نمی زنه با چیزی که می خوای

خیلی حال دادی دوست من دمت جیز
    فقط اگه عکسش رو از روبرو گرفته بودن دقیقا می شد چیزی که من می خواستم

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض اخبار مصور راو

در مسابقه یاول جیلیان در مقابل میکی جیمز قرار گرفت و شکست خورد و میکی هم پیروز شد.

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ
    در مسابقه ی بعدی تد دیباسی و کودی رودرز در مقابل درون وید و انتنی قرار گرفتند تونستند پیروز بشن.
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ
    مسابقه ی بعدی بین جریکو کوفی برگزار شد و کوفی تونست بازهم پیروز بشه و همچنان قهرمان کمربند بین قاره ای بمونه.
    اج وارد شد و جیم روس رو مسخره کرد که یهو باتیستا اومد و با اج درگیر شد و در آخر یه باتیستا بمب زد .که بعد از باتیستا سی ام پانک وارد شد و از امتیاز مانی این د بنکش استفاده کرد و با جی تی اسی که به اج زد پیروز و قهرمان جدید سنگین وزن شد.
    مسابقه ی بعدی بین سی ام پانک و جی بی ال برگزار شد و جان سینا با کمک گروه کرایم تایم اومدن و به پانک کمک کردن و پانک پیروز شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •