من ویواز دارم و توی تاپیک ویواز به ملت می گم که نخرن!
اما بدون تعصب می گم که از 5010 بسیار راضی ام و اگه با وزنش مشکلی ندارین حتما بخرین(این سلیقه منه!!)
من ویواز دارم و توی تاپیک ویواز به ملت می گم که نخرن!
اما بدون تعصب می گم که از 5010 بسیار راضی ام و اگه با وزنش مشکلی ندارین حتما بخرین(این سلیقه منه!!)
داداش من همین کانفیگ دارم و راضیم.
از دوستان یه سوال دارم . میخوام ببینم قاب 5110 قابل تعویض هست؟
از دوستان کسی در این مورد میتونه بهم کمکی کنه؟
نه عزیز
تازه 297 روز از گارانتی بین المللی هم باقی مونده
[297] days remaining on your Parts Only warranty.
موفق باشید
مرسی خیلی لطف کردی خیر از جوونیت ببینی
آخه یه جا تو همین انجمن خوندم اگه حروف R تو سرویس تگ باشه ریفر شدست...
سلام دوست عزیر
من هم 1ماهی هست که این لپ تاپ(i7-8-750)رو خریدم و تا الان با اینکه زمان زیادی نگذشته ولی بسیار بسیار راضیم واقعا عالیه(استفاده من هم بیشتر نرم افزار هست).تنها مشکلی که دارم وزنشه(چون من زیاد جا به جا میشم) که البته در رنج 15 اینچی ها سبک وزن محسوب میشه
اگر نظرات دوستان رو هم بخونی اکثرا راضین و اونایی هم که ناراضین بیشتر مسکل نرم افزاری داشتن
مثلا یکی از هم رشته ای های خود من از این لپ تاپ راضی نبود و وقتی ازش پرسیدم برای چی میگفت بلوتوثش مشکل داره! در حالی که اشکال از خودش بود که درایور مناسبشا پیدا نکرده بود
ولی من این مشکلا نداشتم چون با راهنمایی mansiaعزیز درایوراشا نصب کردم و بسیار راضیم
موفق باشید
یا علی
من هم دارم و مشکل خاصی نداشته فقط مشکل همون درایورهاش بود که اونها رو هم راحت میشه از سایت داونلود کرد.
دوست عزیر میشه یه کم بیشتر توضیح بدین من هم همین مشکل رو دارم ؟
با تشكر از همه دوستان
دماي دستگاه چطوريه ؟ بيش از حد داغ نميكنه ؟ من كار روزانم زياده ( بيش از 7ساعت ) ؟
يه جورايي از همين سيستم بايد درامد داشته باشم (pc اي كه دارم خيلي قديميه و ديگه جواب نرم افزارهاي جديدو نميده)
سلام
در هنگام استفاده از نرم افزارای مهندسی که به نظر من دماش خوبه ولی چون اهل بازی نیستم تا حالا وقت بازی تست نکردم ولی بعضی از بچه ها که تست کردند میگن زیاد داغ میکنه البته بهتره در مورد بازی دوستان جواب بدن
در ضمن یادمه که یکی از بچه ها در همین فروم گفته بود که از 2ماهی که لپ تاپ را خریده بود دست کم 1ماهش رو روزی بالای 12 ساعت استفاده داشته که باز هم راضی بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)