تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 314 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

سلام به همه
    آقایون منم خریدم6080se امروز !!!! از آشنا خریدم ، 1260
    با پیک فرستاد ،باز کردم چک کردم ، لبه ی باطریش یکم تو رفتگیداشت و موقع گذاشتن باطری خوب جا نمی رفت ، زنگ زدم ، گفت که فردا صبح بیار عوض کنیم( دست بهش نذار کهکلا یهدونه دیگه بدیم اگه اکی نبود ) !!!!!!!!!!!!!!1 شانس ندارم که

سریال نامبر: 5CH1140U48
    خوبفاصله ی چندانی نداره با 108 !!!!
    خوب کول پد چی بگیرم؟؟؟
    مبارکه!
    سعی کن کل نوت بوک عوض کنی چون مشخص نیست باتری از کجا می خواد جایگزین کنه...
    سریال مشکلی نداره...
    اصلا کول پد نگیر چون واقعا تاثیر خوبی تو کاهش دما نداره..حتا من بعضی موقع حس کردم دما رو هم بالا برده به دلیل طراحی بدی که داشته...
    اما نوعی پوشش هست که زیر نوت بوک قرار می گیره که میشه بهش گفت کول پد بدون فن یا کریستالی ...
    طرز کارش اینطوریه که کریستال هایی که درونش قرار دارن در دمای عادی یا سرد به صورت جامد هستند و وقتی نوت بوک رو روش قرار می دین با جذب دمای بدنه کم کم به حالت نیمه جامد و کاملا پاشیده از هم در می آیند...
    خیلی بهتر از نوع فن دار هست ...
    چون خودم کول پد45000T خریدم اما واقعا مزخرف بود جاش کریستالی گرفتم 16000T

2. 2 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

سلام دوستان من امروز 6090 را خریدم . دی وی دی های بک آپ هم گرفتم . به نظر شما اگه کلا فرمت کنم و خودم از اول پارتیشن بندی کنم و وین نصب کنم ضرر کرد ؟ وین اورجینال خیلی فرق داره ؟؟؟
    پارتیشن که خودم نداره اگه هم بخوام از طریق منیجر تیکش کنم فقط 500 گیگ اجازه میده.
    دوست عزیز سعی کنین این کار انجام بدین چون وبندوز home premium و ultimate که شما قرار هست نصب کنین از بسیاری جهات باهم تفاوت دارند..این تفاوت تا جایی هست که شما نمی تونین از کل پرفورمنس سیستم تحت نسخه home استفاده کنین ...
    سعی کنین 7 sp1 64-bit نصب کنین...
    در مورد پارتیشن می تونین هم از طریق محیط ویندوز و برنامه هایی که در این زمینه وجود دارند استفاده کنین و هم موقعی که دارین ویندوز رو نصب می کنین که اگه فکر می کنید کار با برنامه تحت ویندوز براتون سخته می تونین از راه دوم استفاده کنین...
    اینم بگم که حتما فولدر swsetup تو درایو C قبل از فورمت هارد تو جای دیگه ذخیره کنید...
    تمام درایورها و برنامه های مربوط به سیستم تو این فولدر هستن...
    Last edited by em0fab0y; 07-07-2011 at 00:27.

4. 3 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه concordx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان سلام.
    من بانام کاربری جدید وارد روم کامپیوتر شدم و اصلا اخلاق اینو ندارم که یه جنس رو خوب جلوه بدم و یه جنس رو بکوبونم اما اینو می خواستم بگم که عزیزان من با عوض و بدل کردن 5 لپ تاپ سونی و ایسوز و دل ... تو 6 یا 7 سالگذشته بسیار راه پر اشتباهی رو رفتم.
    جالب اینجاست که باز تو این روم کامپیوتر دنبال یه لپ تاپ سونی بهتر میگشتم که دیدم بحث خیلی بر سر HP 6090ee داغه و بعد از پرس و جوهای زیاد متوجه شدم یه جای کارش میلنگه که با آبدیپ حل شدنیه که یکی ازدوستان گفت 6099 بخر که دیکه این مشکل رو هم نداشته باشه.
    آقا ما هم دلو زدیم به دریا و یه 6099 خریدیم.
    حالا 10 روز از خریدش میگذره و فقط می خواستم یه چیزی رو بگم.
    کدوم لپ تاپ سونی به گرد پاش میرسه؟؟
    این اچ پی واقعا محشره.
    طرح ساخت و کارکرد و ..... واقعا عالیه .
    اینو نوشتم که از همینجا تشکر کنم از همه عزیزانی که تو رومهای مختلف لپ تاپ با اطلاعاتشون کمک میکنن به مردم.
    اگر یه لپ تاپ عالی خواستین HP 6099 ee بهترین گزینه هست.
    با تشکر.

6. این کاربر از concordx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

8 کمک.....

سلام. شماره سریال لپ تاپ شما که نشان میده لپ تاپتون مشکل چیپ ست نداره. تو این مواقع معمولا فرض اولیه مشکل نرم افزاری هست. اول از همه از برنامه HP Support Assistant کمک بگیر.
    این برنامه رو اجرا کن بعد چهار تا گزینه انتخابی داری شما. گزینه Troubleshoot رو انتخاب کن. بعد توی صفحه ای که باز میشه شما گزینه اول یعنی Storage Devices را انتخاب کن. توی صفحه بعدی یک سری Tab menu داره که شما Optical Drives رو انتخاب کن بعد میبینی که مدل اوپتیک درایو رو زده و بالاش زده HP Optical Drive Check . شما روی همین کلیک کن تو صفحه بعدی که باز میشه next اول رو که بزنی درایو بیرون میاد که شما یک دیسک بزاری توش . اگر دیسک خام بزاری تست رایت میگیره و بعد تست Read . اگر دیسک پر و رایت شده بزاری فقط تست Read میگیره. next کن تا به انتها برسه. نتیجه اش رو اعلام کن. بقیه قطعات رو هم میتونی تست بگیری. هارد رو هم تست بگیر.
    اگر با این کار مشکل حل نشد ویندوز رو restore بکن یا کلا ریکاور کن. پیشنهاد میکنم یک ویندوز معمولی بگیر نصب بکن(قفل شکسته) اگر دیدی مشکل حل شد و مشکل شما سخت افزاری نبود که امید وارم همین طور باشه دوباره با دیسک های ریکاور ویندوز اورژینالت رو نصب کن. اینجوری سریع تر جواب میگیری. فقط قبل از ریکاور از اطلاعاتت یک بک آپ بگیر چون ریکاور کامل بزنی همه چیز رو پاک میکنه و پارتیشن هات رو مثل روز اول میکنه.
    لطفا نتیجه اش را اعلام کن.
    -------------------------------------------------------------------------------
    من این کارارو کردم ....مشکل حل نشد......بردم گارانتی روش کار کرد میگه با ویندوز 32 بیت مشکلی نداره یعنی هنگ نمی کنه اما داریم روش کار میکنیم ببینیم رو 64 بیت چطوره.....ممکنه CPU مورد داشته باشه.....آخه من هیچ کدوم از ایرادایی که سایت اچ پی گفت رو ندارم........ مشکل از کجا میتونه باشه ؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان بنده بالاخره 6050 رو گرفتم .
    فقط از اطلاعات بک اپ گرفته نشده .
    من خودم از طریق ویندوز بک اپ بگیرم ؟ از هر دو درایو ؟ چون درایو D هم ظاهرا درایو back up هست و حجمی حدود 17 گیگ داره .
    بعد از اون از چه طریقی پارتیشن بندی کنم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان

من 6090 رو انتخاب کردم فردا می رم بگیرم . این لپتاپ همه چیش اوکی فقط می خواستم بدونم وقتی که لپتاپ رو روشن می کنیم اون لوگوی اچ پی پشت لپتاپ هم روشن می شه ؟ تو مدل های قبلی لوگوی اچ پی با رنگ سفید روشن می شد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

سلام دوستان

من 6090 رو انتخاب کردم فردا می رم بگیرم . این لپتاپ همه چیش اوکی فقط می خواستم بدونم وقتی که لپتاپ رو روشن می کنیم اون لوگوی اچ پی پشت لپتاپ هم روشن می شه ؟ تو مدل های قبلی لوگوی اچ پی با رنگ سفید روشن می شد.
    تبریک به خاطر انتخاب عالی که کردی....
    بله دوست عزیز روشن میشه البته رنگش کمی متمایل به آبی خیی کمرنگ.. که به خاطر lLed هست که به کار رفته و جلوه فوق العاده زیبایی هم داره....
    Last edited by em0fab0y; 07-07-2011 at 09:31.

11. این کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

سلام دوستان بنده بالاخره 6050 رو گرفتم .
    فقط از اطلاعات بک اپ گرفته نشده .
    من خودم از طریق ویندوز بک اپ بگیرم ؟ از هر دو درایو ؟ چون درایو D هم ظاهرا درایو back up هست و حجمی حدود 17 گیگ داره .
    بعد از اون از چه طریقی پارتیشن بندی کنم ؟
    خوشحالم که بالاخره تونستی تصمیم درستی بگیری....
    انتخابت عالیه...
    دوست عزیز درایو D مربوط به ریکاوری هارد هست که باید روی 4 DVD درجه 1 رایت بشه....
    ازطریق منوی start تو box تایپ کنین recovery manager و برنامه رو اجرا کنین و با انجام چند کلیک ساده dvd بک آپ تهیه کنین...
    بعد از اون بهتر هست که ویندوز رو عوض کنین و نسخه ultimate sp1 64-bit نصب کنین که بسیار از نسخه home بهتر هست..
    در مورد پارتیشن هم می تونین از طریق برنامه تحت وین این کارو انجام بدین و هم موقعی که دارین ویندوز نصب می کنبن از طربق منوی ساده ای که وجود داره...
    Last edited by em0fab0y; 07-07-2011 at 09:32.

13. 2 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خوشحالم که بالاخره تونستی تصمیم درستی بگیری....
    انتخابت عالیه...
    دوست عزیز درایو D مربوط به ریکاوری هارد هست که باید روی 4 DVD درجه 1 رایت بشه....
    ازطریق منوی start تو box تایپ کنین recovery manager و برنامه رو اجرا کنین و با انجام چند کلیک ساده dvd بک آپ تهیه کنین...
    بعد از اون بهتر هست که ویندوز رو عوض کنین و نسخه ultimate sp1 64-bit نصب کنین که بسیار از نسخه home بهتر هست..
    در مورد پارتیشن هم می تونین از طریق برنامه تحت وین این کارو انجام بدین و هم موقعی که دارین ویندوز نصب می کنبن از طربق منوی ساده ای که وجود داره...
    سپاس .
    روی 4 تا ورباتیم الان در حال بک اپ گرفتن هستم . پس این برنامه از تمام درایورها و برنامه های HP بک اپ میگیره دیگه ؟
    ولی میخوام همین ویندوز رو فعلا نگه دارم . برنامه ی ساده ای رو میشناسین که بوسیله ی اون بشه پارتیشن بندی کرد ؟ و بعد از پارتیشن بندی با درایو D باید چکار کرد ؟
    و اگر بخوام دوباره ویندوز رو بصورت Home و اورجینال نصب کنم باید کدوم سریال نامبر رو بهش بدم ؟

راستی برنامه ای رو سراغ دارین که بوسیله ی اون بشه دمای GPU و CPU رو دید ؟
    Last edited by ariajoker; 07-07-2011 at 10:36.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

سپاس .
    روی 4 تا ورباتیم الان در حال بک اپ گرفتن هستم . پس این برنامه از تمام درایورها و برنامه های HP بک اپ میگیره دیگه ؟
    ولی میخوام همین ویندوز رو فعلا نگه دارم . برنامه ی ساده ای رو میشناسین که بوسیله ی اون بشه پارتیشن بندی کرد ؟ و بعد از پارتیشن بندی با درایو D باید چکار کرد ؟
    و اگر بخوام دوباره ویندوز رو بصورت Home و اورجینال نصب کنم باید کدوم سریال نامبر رو بهش بدم ؟

راستی برنامه ای رو سراغ دارین که بوسیله ی اون بشه دمای GPU و CPU رو دید ؟
    درسته از کل هارد بک آپ می گیره.
    می تونین نگه دارین اما نمی تونین تحت این نسخه از تمام پرفورمنس و بسیاری از ویژگی های دیگه سیستم استفاده کنین ...
    دوست عزیز پارتیشن بندی تحت ویتدوز به مقدار مشکل هست ممکن اگه اطلاعات خاصی رو هارد داشته باشین با کمی بی دقتی همه رو ازدست بدین...
    برنامه های زیادی وجود دارند که استفاده از اون به خودتون و اینکه چقدر می تونین باهاشون درست کار کنین بستگی داره....lمثل easeus partition master ،
    acronis disk director suite و .....
    برای نصب مجدد ویندوز home original یا می تونین ریکاوری کنین و یا نسخه ای بدون کرک نسخه home نصب کنین و با سریال پشت دستگاه اکتیو کنین...
    این بهترین برنامه برای چک دمای سیستم....cpuid hardware monitor pro

16. 3 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •