سلام دوستان عزيز
بنده ميخوام تو اين هفته يه tv بخرم حداقل هم 46-47 اينچ تا نزديكاي 2 تومان هم بيشتر نميدم
ممنون ميشم راهنمايم بكنيد
سلام دوستان عزيز
بنده ميخوام تو اين هفته يه tv بخرم حداقل هم 46-47 اينچ تا نزديكاي 2 تومان هم بيشتر نميدم
ممنون ميشم راهنمايم بكنيد
دوستان ایا cinema3d برای پلاسما اومده ؟
یا به ابارتی پلاسما پسیو ساپورت ال جی اومده اخه من از یکی از دوستام شنیدم میگفت 50 اینچش 1600000 ؟
کلی گشتم من که چیزی پیدا نکردم ... میگفت تازه اومده حدود 20 روز ؟ من که موندم ...
سلام دوستان
می خوستم بدونم برای هر بار ضبط کردن برنامه های تلوزیون برروی هارد باید هارد را فرمت کرد؟ اگه اینطوره پس هارد همیشه باید خالی باشه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
نه رفیق هارد میخواد.این دکمه هم ماله ضبط کردنه
ظرفیت هارد که فرقی نداره؟ مثلا 60 گیگ یا 500 گیگ یا هرچی؟
نه فقط باید هارد اکسترنال باشه. روی usb رکورد نمیکنه. + هاردت رو با فرمت لینوکس فرمت می کنه => فایل های قبل ات توسط ویندوز قابل شناسایی نیست
این DLNA رو من زیاد ور رفتم . یه پاکت پی سی دارم که فایل ها رو می شه به اشتراک گذاشت. ولی پایداری اش کمه و بعضی وقت ها DC می شه و آقا از اول! ولی با اندروید دوستم پایدار تره. کلن برای سورپرایز خوبه! همون فلش از همه بهتره! می چپونی سمت چپ TV!
---------- Post added at 03:39 AM ---------- Previous post was at 03:34 AM ----------
بدی دانگل وایرلس گرونیشه که به نظرم نمی ارزه. من با 7 تومن 15 متر کابل گرفتم که بعدن هم بدرد می خوره ولی این دانگله فقط برای TV خوبه+ یک پورت USB تلوزیون رو هم اشغال می کنه. 57000 دارم که خوبه و راضیم ولی پورت USB اش کمه که 2 تا است. به ویژه که کنترل مجیکش هم از USB استفاده می کنه.
من که این TV اوبونتو رو دیدم عاشقش شدم. دارای سیستم عامل Multitask هست. ظاهرن دنبال یک شرکت مثل ال جی یا سامسونگ هست که بتونه این پلات فرم رو روی اون بزاره. خیلی دوست داشتم 57000 من هم با این ورژن آپدیت میشد! ای خداااااا ..... هر چی میگیریم بازم یکه چیزی هست که دل آدم رو آآآآآب میکنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سوال
اگه فيلم سه بعدي بلوري رو تو هارد پلي استيشن 3 كپي كنيم يا يه هارد اكسترنال كه توش بلوري كپي زده باشيم مي تونيم فيلمها رو تو تي وي ال جي 57000 سه بعدي ببينيم؟
كسي امتحان كرده؟
اگه ps 3 جواب بده خريدش به صرفه تر از بلوري پلير مي شه
چرا عزیز.
حتما اکسترنال .
500 به بالا
حتمن هم فرمت باشه و خالی .
---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------
نه عزیز.
فقط بار اول فرمتش کن . خود tv فرمتش میکنه به طور مخصوص و دیگه نیاز به فرمت نیست
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
عزیز بستگی به فرمتش داره.
اگه بخوای با هارد یا یو اس بی سه بعدی ببینی یا بلوری باید پسوندش رو ساپورت کنه.
مثلا من بلو ری گرفتم با پسوند m2ts که ساپورت نکرد ، مجبور شدم اول کانورتش کنم به mkv . بعد ریختم روی هارد و تست کردم و نشون داد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)