چه زود گذشت
دو ماه زندگی کردیم با این سریال
واقعا طنز قابل قبولی بود !
میخوام امیدوارم باشم که مشابه این طنز رو باز هم از صدا و سیما ببینم اما نشدنیه :(
چه زود گذشت
دو ماه زندگی کردیم با این سریال
واقعا طنز قابل قبولی بود !
میخوام امیدوارم باشم که مشابه این طنز رو باز هم از صدا و سیما ببینم اما نشدنیه :(
بله میلاد جان ...
دیگه فکر نکنم هیچ وقت همچین چیزی ببینیم ...
کاری کردند که نه دیگه سیروان خسروی واسه صدا و سیما بخونه ؛
نه پیمان و مهراب دیگه هوس نویسندگی سریال به سرشون بزنه ؛
نه فرناز رهنما دیگه بدون چادر تویه سریال ها ظاهر بشه ؛
.
.
.
باز هم حمید لولایی ... باز هم داستان های همیشگی ... باز هم خنده های الکی !
Last edited by Majid-6120; 28-07-2011 at 00:16.
من برام جای سوال پیش اومده و به تناقض خوردم .
توی این چند روز زیاد تلویزیون دیدم برای اولین با می دیدم که در مورد مسائلی مثل خودارضایی و جنابت و دختربازی و جلوگیری از بارداری و ... تو صداسیما اینقدر راحت صحبت می کنن منتها فقط حجت الاسلام ها !
تو هیچ فیلم و سریالی به این جور مسائل نمی تونن حتی نزدیک بشن !
تو این سریال یک سکانس یک موچین نشون دادن فریاد وامصیبتا سر دادن !
یعنی تو سریال ها و فیلم ها که تاثیرشون بیشتر هست مردم نباید آگاه بشن و صورت مسئله همچنان باید پاک بمونه ؟!
نویسنده تو قسمت های اول کلی شخصیت پردازی واسه نازنین کرد و اون رو تو تیمارستان با دست های بسته نشون داد تا اون دلیل اینکه بعضی مواقع بهش دیوونه میگن رو نشون بده بعد بعضی منتقد ها گیر دادن چرا هی فحش میدن !!!
خوب اگه نمی خواست کسی نازنین رو مسخره کنه که قسمت های اول اون دیوونه بازی های نازنین رو نشون نمیداد.
سریال های بعدی هم احتمالا از این سریال های شعارزده سفارشی باشه که بعضی مواقع رسما بازیگرا به دوربین نگاه می کنن و شعارشون رو میگن !
Last edited by mhv_kntu; 28-07-2011 at 00:59.
این قسمت یعنی چی؟یه خورده توضیح میدی.......نه فرناز رهنما دیگه بدون چادر تویه سریال ها ظاهر بشه
از نظر من صدا و سیما توی این مواردی که گفتید مقصر نیست .. به نوعی مجبوره قیچی به دست باشه و دست به این همه سانسور بزنه . مجبوره مدت زمان فیلم های سینمایی خارجی رو از 2 ساعت بکنه 30 دقیقه !
کانال ماهواره ای Persian TV ( که برای جمهوری اسلامی هست ) ، کنسرت یانی ( Yanni ) رو پخش میکنه ، خوانندگی بازیگران زنمون رو میزاره و با کمترین میزان سانسور فیلم خارجی پخش میکنه چون خیالش راحته که کسی از مردم اعتراض نمیکنه .
اگه یه خورده به اطرافمون دقت کنیم میبینیم فرهنگمون مقصره . اینکه توی مـمـلکت ما مردم جنبه و ظرفیت دیدن خیلی چیز هــارو ندارن چیز عجیبی نـیـسـت.
این روز ها هـم که خــدا رو شـکـر هـمـه یــاد گـرفـتـن سـریـع یه مـقـاله بـیـرون مـیدن و بـرای کامـل شـدن عـرایـضشون پسوند « دیــن » رو بهش میـچسبونن .
هر وقت فرهنگمون اونقدر بالا رفت که انتقاد هارو قبول کردیم و ظرفیت دیدن خیلی چیز ها و شنیدن خیلی از موضوع ها رو داشتیم اونوقت میتونیم صدا و سیما رو مقصر بدونیم .
Last edited by saeed_cpu_full; 28-07-2011 at 09:50.
اساسا به آستانه پایان یافتن سریال ساختمان پزشکان نزدیک می شویم!(
) ناراحت می شویم D:
هی اگه مجموعه دومش هم بود اوکی میشد
تازه اولین قسمتی که کامل تونستم ببینم دیشب بودکه یهو گفت فرداشب آخرین قسمت
بقیه قسمتها رو از 5-10 دقیقه آخر میدیدم .
سریال خوبیه من که هر چی کار و وقت غذا خورن داشتم اول زود میرفتم پای سریال گاهی وقتا با اینکه تو خونم یه چند دقیقه نمیرسم دیرتر نگا میکنم بعد کارا و غذا خوردن رو شروع میکنم چون سریال خیلی خوبیــــــــــهتو خونه میگن معتاد چون دیرتر غذا میخوردم زود میرفتم پای تی وی وقت غذا
ولی هیچی بهتر از این سریال نمیشه.
---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------
شما اشتباه کردی که اینکارو کردی برو از اول نگا کن D:![]()
توضیح نمیخواد ...مشخصه ...
حالا یه بازیگر خوش چهره و زیبا تو سریالی بدون چادر و با لباس های رنگارنگ ظاهر شد ! دیدین چقدر اعتراض و انتقاد ؟
... نازنین فلانه ، نازنین نامحرمه ، نازنین چرا باید لباس های اینجوری پیش یه نامحرم بپوشه ، نازنین ...
حالا اگه بر و رویه درستی نداشت هیکشی هیچی نمیگفت : |
اینا خودشون شکارچین که هدف گرفتن رو نازنین بین این همه بازیگر زن تو سریال !
بر و بکس
باید امروز اشهد تلویزیونو بخونیم.
خیلی خبر بدیه. مگه نه؟
.
.
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)