من تو یه فروم خوندم حجمش بین 2 تا 2.5 گیگ هست
که اون 500 مگ اضافه برای فیلمهای بازیه که اجباری نیست
من تو یه فروم خوندم حجمش بین 2 تا 2.5 گیگ هست
که اون 500 مگ اضافه برای فیلمهای بازیه که اجباری نیست
Minimum System Requirements:
- Operating system: Windows XP (SP3)/Vista/7
- Processor Dual core CPU 2.4 GHz
- 2 GB system memory
- Dedicated graphics card with 256 MB memory (GeForce 7600 GT-class equivalent or better)
- DirectX 9 compatible sound card
- DirectX 9.0
- 1.5 GB of free hard drive space
Recommended System Requirements:
- Dual core CPU 3.0 GHz
- 4 GB system memory
- Dedicated graphics card with 1024 MB memory (GeForce GTS 450-class equivalent or better)
سازنده های بازی تصمیم گرفتن اسم بازی رو به God of Takhir 2 تغییر بدن.
از شوخی گذشته فکر کنم یه خبر بد دارم براتون سازنده های بازی ظاهرا نتونستن لایسنس بنز و ولوو رو بگیرن چند وقتی هست با آپلود عکس مشکل دارم از این لینکا استفاده کنید تا ببینید چی میگم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یه خبر فکر کنم خوب سازنده ها تونستن رنو رو لایسنس کنن .
در ضمن آپدیت 1.5 اسکانیا اومده هر کی کرکش رو گیر آورد همین جا یا تاپیک خودش بذاره .
اون عکس مرسدس که داخل ماشین آرم بنز رو داره و روش هم نوشته مرسدس. تو دموهای بازی هم اسم ولوو و مرسدس درست بودن.
اگر اینجوری باشه که مرسدس اسمش درست نباشه من بازی رو نمی گیرم.
دستت درد نکنه کار منو آسون کردی عزیز
تو ویدیو ها و تبلیغات بازی آره ولی مهم خود بازی هست که اسم و لوگوها درست باشن که سازنده ها تاالان فکر کنم اسکانیا و رنو رو لایسنس کردن (چون والپیپر این دوتا با لوگو و اسم واقعی شون تو وبلاگ SCS هست ولی بقیه نه ) و مرسدس و ولوو هم که نشد که بشه در مورد بقیه هم شاید دارن مذاکره میکنن .
اینم نمای داخل مرسدس و ولوو (بدون لایسنس):
ولی بچه ها به نظرمن لایسنس تمام ماشینا توبازی درست و واقعیه ازتوتمام ودیو هاش بعد عکسهای که از خود سایت بازی منتشر شده معلومه که روجزییات کل بازی
کارشده فقط فکرکنم که داخل ماشین iveco اونم فرمونش وماشین daf که dav نوشتن مورد داشته باشه نظر شما چیه
این همون سایتی هستش که دوست عزیزمون hamed30زحمت کشیدن عکسارو گذاشتن یه متن هم هستش زحمت بکشید معنی کنید تا بقیه هم استفاده کنند
اینم دوتا عکس از داخل کامیون ایویکو
تو همون متنی که میگین همین رو نوشته دیگه که فقط تو ویدیو های تبلیغاتی اسم و لوگوها واقعی هست ولی واسه خود بازی باید با شرکت های سازنده کامیون به توافق برسن که گفته با بنز و ولوو هنوز به توافق نرسیدن ولی رنو رو لایسنس کردن .
این عکس های iveco هم که شما زحمت کشیدی گذاشتی لوگو واسم ساختگی ivedo داره . جزئیات که خب دقیقا همون جزئیات کامیون های واقعی هست فقط مشکل سر اسم و آرم کامیونه .
این که شما میگی daf رو نوشته dav خب تمام دعوا سر همینه دیگه میرن با شرکتا گفتگو میکنن که بجای dav بنویسن daf بجای valiant بنویسن volvo .
برای لایسنس کردن ماشینها خودروسازها باید به بازی ساز پول بدن یا بر عکس؟
بر عکس هستش.باید بازی سازها به کمپانی پول بدن.حالا حساب کنید اینا که نمیتونن با 2-3 تا شرکت به توافق برسن گرن توریسمو و فورزا چه طور لایسنس اون همه کمپانی رو گرفتن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)