آیا میتونیم لاستیک تیبا رو روی پراید نصب کنیم ؟
آیا میتونیم لاستیک تیبا رو روی پراید نصب کنیم ؟
میتونید ، سایزش یکیه اما فاقش بلنده 70 هست . اتفاقا به نظرم چرخ پراید خیلی کوچیک و مسخرست ، نمیدونم 14 بندازید با فاق 70 چجوری میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در پي شکايت وزارت صنايع و مديران فني شرکت هاي توليدکننده لاستيک خودروي چين مبني بر توزيع لاستيک گسترده، لاستيک خودرو با برندهاي مشهور چيني، استاندارد جهاني ايزو مسئوليت پيگيري قضايي اين پرونده را براي دفاع از شرکت هاي چيني پذيرا شد.
در آخرين شماره فصلنامه اکونوميک آمده است : در برخي بازارهاي شرق دور و خاورميانه لاستيک خودرو ي سواري و ماشين آلات سنگين راه سازي با برندهاي مشهور چيني توزيع شده که بنا به اظهار مديران اين شرکت ها تقلب گسترده اي در استفاده از برند اين شرکت ها صورت گرفته است مدير يک شرکت توليد لاستيک خودرو نيز گفت : به برخي شرکت هاي لاستيک سازي برخي کشورها ليسانس توليد داده شده اما حجم توليد و گستره توزيع آن صرفا در اختيار شرکت هاي چيني است و توزيع گسترده برخي برندهاي مشهور چيني دربازارهاي آسيايي نشان مي دهد که شرکت هاي خارج از خاک چين دست به تقلب هاي گسترده اي در ميزان حجم توليد زده و عملا محصول تقلبي به بازار وارد کرده اند.
وي هشدار داد : در حال حاضر نمي توان حجم توزيع تقلبي را تعيين کرد اما در آينده نزديک و با نصب ميکروچيپ در محصولات توليدي امکان رديابي محصولات فراهم شده و لاستيک هاي تقلبي از بازار جمع آوري خواهد شد و مسئوليت آن به عهده کشورهايي که اجازه توزيع اين کالاها را صادر کرده اند ، مي باشد.
اکونوميک گستره توزيع لاستيک هاي تقلبي برندچين را کشورهاي آسياي ميانه ، شمال آفريقا و جنوب خاورميانه ( ايران ، عراق ، افغانستان ، آسياي ميانه و ...) اعلام کرد.
Last edited by hossein.az; 27-11-2014 at 19:31.
ممنون از راهنمایی، آره سایزیش خیلی کوچیکه و باعث میشه فرمان به زور بچرخه
من گفتم اگه لاستیک تیبا بندازم، هم فرمان نرم تر میشه و شاید کنترل ماشین
بهتر بشه
درمورد نرم شدن ممکنه کمی بهتر بشه ، فاق لاستیک فابریک پراید 65 هست و تیبا مثل ریو 70
بعید هم میدونم مشکلی ایجاد بکنه ، فاصله لاستیک تا گلگیر اونقدر زیاده که ماشین عین گاری میمونه . البته از یه ماشین دهه 70 میلادی انتظار بیشتری نباید داشت ولی خیلی زشته ، من که هربار میبینم حالم گرفته میشه ، رینگ اسپرت 13 انداختم با لاستیک 185/60
اگه ارتفاع بزنم یکم بهتر میشه ولی مشکلات خاص خودشو داره و اگه سنگین بشه عملا کمک فنر نداره .
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]سلام بچه ها.این رینگ ها رو خریدم.روش نوشته 8*100/108یعنی چی!فروشنده گفت رنگش نمیره نظر شما چیه
سلام دوستان
بالاخره ماشین رو تحویل گرفتیم . لاستیکش بارزه. این اطلاعات روش درج شده:
Elpida
86H
185/65/R14
P640
تصویر برف و اینا هم هست روش
تاریخ تولید رو یکیشیون بود (4014) ظاهرا فقط رو یه طرف تایر نوشته میشه. اون یکی ها طرف داخلشونه شاید دیده نمیشه
بنظرتون تغییرش به هانکوک یا کوهو صلاحه؟ قیمت بازار برای معاوضه چنده؟
ممنونم
Last edited by elyartab; 29-11-2014 at 21:16.
رینگ قشنگیه
فقط به نظر من اگه ماشین مشکی هست اینو بنداز
والا اگر سفید هست رینگ با ترکیب کروم مشکی بگیری خیلی بهتر درمیاد
اون عدد هم 8 که ماله جاپیچه
اون 100 و 108 هم فاصله های داخلی رینگ هست
بستگی به خودتون داره تعویض
اگر چند سال نگه میدارید حتما تعویض کنید
ماشینتون چی هست؟
این لاستیک مناسبه زیر ماشین اما اگر بخواید نرمتر بشه باید با رودستون یا هانکوک عوض کنید
ماشین 206 SD V8
من چند جا خوندم که گفته بودن لاستیکای ایرانی زود میترکن. چقدر صحت داره؟
میشلن اصل فرانسه پیدا میشه تو بازار؟
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)