تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 555 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

من شيراز ولي خب دانشگام بوشهره
    اين موبايلي هم كه ميگم كارش خيلي درسته يعني ويترينش بيشتر مثل كلكسيون همه ي گوشي هاي تاريخ ميمونه از 3310 و 6600 و ngage qd و تا n90 و 93 نو داخلش هست تا جديد ترين آندروييدي ها... از imate هاي ويندوز موبايل قديمي تا و گوشي هاي لوكس و يا مدل هايي عجيب و غريب مثل x7500 htc و گوشيه هايي از ساير سازنده ها كه من نديده بودم
    منم خيلي وقته كه مشتريشم.. قيمتشم گفت 800 تا 850 فروشمه اما به من گفت كه قيمت خريد اونجا بهم ميده يعني حدود 760 يا شايدم بيشتر نميدونم دقيق چنتا ميخواد بياره ولي امشب ميرم پيشش چون گفت كه عصر ليست گوشي ها با قيمت هاشونو برام فكس مي كنن و قيمت دقيقشو بهم ميگه آخه ميخواست فردا فاكتور كنه
    البته اگه كسي رو اينجا داشتي خيلي خوب بود چون واسه فرستادنش خيلي دردسره... مثلا يه بار واسه يكي از بچه هاي فروم كه ميخواست واسه دوستش يه گوشي بخره از همين موبايلي يه گوشي خريدم اما نميدونم چي شد كه دوستش منصرف شد و الان گوشيه همينجوري تو خونه افتاده در حالي كه يدونشم واسه خودم گرفته بودم.. شما خودتم اذيت ميشي واسه تحويلش
    حالا من امشب ميرم بهش ميگم كه دوستام هم ميخوان ببينم نهايتا چندتا خريد داره..
    مي پرسم ببينم كه كي بارش ميرسه و اينجور چيزا...
    Last edited by PersiAndroid; 21-05-2011 at 17:11.

2. 6 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yusefy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون شاید فرجی شد و تونستم راهی پیدا کنم واسه گرفتنش ازت منتظر خبرت هستم
    موفق باشی

4. 2 کاربر از yusefy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام... داداش ببین قیمت این 3 تا رو می تونی واس من بگیری ازش؟؟؟ :
    Galaxy S2 , Optimus 2X , Atrix , Sensation , Black Berry PlayBook
    ممنونت می شم

6. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

من شيراز ولي خب دانشگام بوشهره
    اين موبايلي هم كه ميگم كارش خيلي درسته يعني ويترينش بيشتر مثل كلكسيون همه ي گوشي هاي تاريخ ميمونه از 3310 و 6600 و ngage qd و تا n90 و 93 نو داخلش هست تا جديد ترين آندروييدي ها... از imate هاي ويندوز موبايل قديمي تا و گوشي هاي لوكس و يا مدل هايي عجيب و غريب مثل x7500 htc و گوشيه هايي از ساير سازنده ها كه من نديده بودم
    منم خيلي وقته كه مشتريشم.. قيمتشم گفت 800 تا 850 فروشمه اما به من گفت كه قيمت خريد اونجا بهم ميده يعني حدود 760 يا شايدم بيشتر نميدونم دقيق چنتا ميخواد بياره ولي امشب ميرم پيشش چون گفت كه عصر ليست گوشي ها با قيمت هاشونو برام فكس مي كنن و قيمت دقيقشو بهم ميگه آخه ميخواست فردا فاكتور كنه
    البته اگه كسي رو اينجا داشتي خيلي خوب بود چون واسه فرستادنش خيلي دردسره... مثلا يه بار واسه يكي از بچه هاي فروم كه ميخواست واسه دوستش يه گوشي بخره از همين موبايلي يه گوشي خريدم اما نميدونم چي شد كه دوستش منصرف شد و الان گوشيه همينجوري تو خونه افتاده در حالي كه يدونشم واسه خودم گرفته بودم.. شما خودتم اذيت ميشي واسه تحويلش
    حالا من امشب ميرم بهش ميگم كه دوستام هم ميخوان ببينم نهايتا چندتا خريد داره..
    مي پرسم ببينم كه كي بارش ميرسه و اينجور چيزا...
    parsandroid جان من از اونایی نیستم که بخوام بگیرم و بعد نظرم عوض شه از طرف من خیالت کاملا راحت باشه من صد در صد میخوام اگه بتونی این بزرگواری رو بکنی و خوشقیمت برام گیر بیاری ممنونت میشم اگه هم یه وقت اومدی طرفای شمال از خجالتت در میایم

ممنون و موفق باشی.
    Last edited by kissyou; 21-05-2011 at 17:42.

8. 4 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

نميدونم چرا خبري از مدل 32 گيگابايتي نيست تو فروم xda هم يكي بود كه از يكي از سايتها پري اردر كرده بود و براش اين ايميل رو فرستاده بودن:

Dear -----x,
    Unfortunately the situation regarding the Samsung Galaxy S II I9100 32GB has changed since your order was placed.

Initially, we were informed that stock of the Samsung Galaxy S II I9100 32GB would be arriving in late March, but this is no longer the case. At this stage we do not have an estimated date of arrival for the Samsung Galaxy S II I9100 32GB and as a result of this we have disabled the ability to purchase the handset on the Clove website.

Due to the change in circumstance, we have amended your order, replacing the Samsung Galaxy S II I9100 32GB with the Samsung Galaxy S II I9100 16GB. You are of course welcome to cancel the order if you would not like the Samsung Galaxy S II I9100 16GB. At this stage we are aware that the 16GB model will be available before the 32GB model.

We have now confirmed the price of the Samsung Galaxy S II I9100 16GB, it is currently priced at £440 + VAT (£528.00 inc. VAT). At the moment we are expecting the first stock to arrive at the beginning of May.

We would also like to point out that there has recently been reports of the Samsung Galaxy S II I9100 shipping with two different processor chips, the Samsung Exynos and the NVIDIA Tegra 2. At this stage we do not know which chip UK stock will ship with, although reports have suggested that it will be the Exynos chip. We will confirm these details as soon as possible.

Any updates regarding the Samsung Galaxy S II I9100 will be posted on the Clove blog, as well as the Samsung Galaxy S II I9100 16GB product page. We will do our best to keep you up to date with any further developments that do arise.

Regards

Sales Team

Clove Technology

TEL: +44 (0)1202 552936
    FAX: +44 (0)1202 552937
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    Last edited by PersiAndroid; 21-05-2011 at 18:55.

10. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    java scripts

پيش فرض

PersiAndroid عزیز
    میشه ادرس این مغازه رو برام پیام خصوصی کنید

12. این کاربر از A S U S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

دوستانی که میخوان بخرن کمی صبر کنن 32 بخرن چون تو همین گلکسی 1 همین اواخر حجم بازیها به یک گیگ رسیده بود...حالا واسه دستگاههایی با cpu دو هسته ای خدا میدونه.....

14. 4 کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iranvest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سنسیشن خیلی خوشگل تره ، سنس هم داره...
    ولی خیلی گرون تره!!! حدود 100 دلار گرون تره!!!
    راستی ، بچه ها می گم که چرا بنچمارکا جی اس 2 رو این قدر قوی تر نشون دادن؟؟؟ احیانا جی اس 2 اور شده و سنسیشن اور نشده نیست؟؟؟ در هیچ صورتی با وجود سخت افزار تقریبا یکسان نباید این قدر قوی تر باشه ها!!!
    دارم وسوسه می شم تابستون پول جور کنم یه سنسیشن یا O2X که عاشقشم یا GS 2 بگیرم تازه بدتر از اون دارم وسوسه می شم بلک بری پلی بوک بگیرم!!! خدایا این چه زندگی ایه!!! تازه دارم دو تومن کامپیوتر می گیرم پول اینو به جز یه راه دشوار و طاقت فرسا از کجا بیارم!!!
    این را بخون متوجه میشی چرا:
    Bear in mind, though, that raw benchmarks generally don’t tell the whole story, and depending on how HTC (and Samsung) throttles its processor, results will vary widely (you can see that in the video above, where both phones get different in a different run of Quadrant; the CPU appears to be so new that Quadrant can’t identify it, either, in the System Info pane).

16. این کاربر از iranvest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

بچه ها الان گفت كه تقريبا 830 ميشه مدل 16 گيگا بايتي هم هست تا آخر اين هفته هم به دستم ميرسه
    به نظر شما بخرم يا نه؟ اگه ميشه زود جواب بدين آخه ميخوام برم براش كارت به كارت كنم
    - يكي از دوستان فك كنم امير بود گفت كه يكي از آشناهاش از اونجا خريده كه مموري 8 گيگ هم داشته خواستم بدونم كه همشون اين مموري رو دارن يا بعضي فروشگاه ها اينجوري عرضه كردن
    Last edited by PersiAndroid; 21-05-2011 at 20:36.

18. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بچه ها الان گفت كه تقريبا 830 ميشه مدل 16 گيگا بايتي هم هست تا آخر اين هفته هم به دستم ميرسه
    به نظر شما بخرم يا نه؟ اگه ميشه زود جواب بدين آخه ميخوام برم براش كارت به كارت كنم
    - يكي از دوستان فك كنم امير بود گفت كه يكي از آشناهاش از اونجا خريده كه مموري 8 گيگ هم داشته خواستم بدونم كه همشون اين مموري رو دارن يا بعضي فروشگاه ها اينجوري عرضه كردن
    به نظر من صبر کن.میدونم حالت چطوریه.منم این حسو داشتم و دارم .خیلی دوست داری الان این گوشی رو داشته باشی و باهاش حال کنی
    خیلی دوست داری صبح تا شب باهاش کار کنی.میدونم کلی آرزو و نقشه براش داری
    اما به نظر من صبر کن.اون طرف تورو انداخته تو طمع.میخواد طمع کنی و این گوشیو بخری و اون طرف هم به پولش برسه
    فکر کنم بهتم گفته که مثلا من فعلا یه دونه از این گوشی گرفتم و فعلا هم نمیتونم بیارم بازم.اگه نخری تموم شده

20. 2 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •