این هم یه عکس واسه نشون دادن کیفیت بالای این بازی![]()
این هم یه عکس واسه نشون دادن کیفیت بالای این بازی![]()
رضا تو هم که فقط به این فنر گیر دادی آخه فنر که نشد ملاک برای نظر راجع به بازی اون فنر هم خودش خوبه ولی اصل محیط بازی هست که به نظر من تغییر خاصی نکرده همینطور من با این دمو حال نکردم زیاد چون فقط یه نمونه اسکانیا گذاشته بود و به قول تو هی داشت فنر های ماشین رو تست میکرد توی دمو که این اصلا جالب نیست باید حدافل یه مقدار از رانندگی توی جاده همچنین ماشین هایی که توی بازی هست رو نشون میداد اینجوری بهتر بود
قبول داری؟![]()
آره قبول دارم ولی واسه من که یک سال صبح تا شب دارم جرمن تراک بازی میکنم همین تکون خوردن بدنه کلی تنوعرضا تو هم که فقط به این فنر گیر دادی آخه فنر که نشد ملاک برای نظر راجع به بازی اون فنر هم خودش خوبه ولی اصل محیط بازی هست که به نظر من تغییر خاصی نکرده همینطور من با این دمو حال نکردم زیاد چون فقط یه نمونه اسکانیا گذاشته بود و به قول تو هی داشت فنر های ماشین رو تست میکرد توی دمو که این اصلا جالب نیست باید حدافل یه مقدار از رانندگی توی جاده همچنین ماشین هایی که توی بازی هست رو نشون میداد اینجوری بهتر بود
قبول داری؟
حالا دموی کلی ازش پیدا میکنم
اسکانیا که کلی تغییر کرده بود هم توش هم ظاهرش همون فنر هارو میگم
بنز هم که کلا عوش سده mp2بود شده mp3 رنو مگنوم هم ظاهرش کلا عوض شده
پرمیوم هم داره
خب منم الان این بازی رو بیشتر از 1 سال هست که دارم بازی میکنم
من نمیگم که فنر و تکون خوردن های طبیعی ماشین مهم نیست چرا خیلی هم به طبیعی تر شدن بازی کمک میکنه
من میگم از روی این دمو نمیشه نظر نهایی بدیم چون دموی کاملی نبود اولش که فقط 30 ثانیه داشت از زاویه های مختلف اسکانیا رو نشون میداد بعد هم که هی داشت فنر های اسکانیا رو تست میکرد
حالا تا اومددنش باید صبر کنیم
راستی این بنز رو که گفتی من توی دمو ندیدم تو از کجا دیدی که بنز و رنو مگنوم تغییر کردن اگه دمو یا عکسی ازشون داری توی پروفایلم بزار منم ببینم یا اگه سایت خاصی هست بگو منم ببینم![]()
من عکساش رو تو این سایت دیدمراستی این بنز رو که گفتی من توی دمو ندیدم تو از کجا دیدی که بنز و رنو مگنوم تغییر کردن اگه دمو یا عکسی ازشون داری توی پروفایلم بزار منم ببینم یا اگه سایت خاصی هست بگو منم ببینم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من دموی جدید رو دیدم.قشنگ بود ولی خیلی کم و محدود بود .به همین خاطر نمیشه نظر قطعی داد.
اما معلومه روی ماشینها بیشتر از محیط اطراف کار شده.خدا کنه حداکثر سرعت رو ببرن رو 200 !!!
پایین رفتن ماشین موقع ترمز جالب توجه بود.
مگه رالیه؟؟؟؟؟؟؟؟خدا کنه حداکثر سرعت رو ببرن رو 200 !!!
من هم میگم دیگه رو فنر بندی ها خیلی کار کردنپایین رفتن ماشین موقع ترمز جالب توجه بود.![]()
این بازی برای XB360 هم اومده؟نسخه eurotrucksimulator2 چی؟برای کنسولها میاد؟
نه متاسفانهاین بازی برای XB360 هم اومده؟
فکر نکنم چون من تا جایی که دیدم این شرکت فقط واسه pc بازی تولید میکنهنسخه eurotrucksimulator2 چی؟برای کنسولها میاد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود بر همه دوستان و همچنین دشمنان
من این 18 wheel رو از میهن دانلود دانلود کردم اجرا نشد ارور send or dont send میداد ،دوستان گفتن از همینجا دانلود کن تست شده وسالمه (لینکش مال سافت گذر بود) اونو دان کردم بازم همون ارور اعصاب خورد کن رو میده چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی هیچ کس به همچین مشکلی بر نخورده ؟
تو german truck محدودیت سرعت تو بزرگراه چقدره ؟ این دوربین های کوفتی کجاها هستن که یهو یه برگ جریمه خوشگل میذاره کف دستت ؟البته میدونم میشه غیر فعالش کرد ولی نمیخوام این کاررو بکنم میخوام قانون مند رانندگی کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)