یعنی دوباره از اول نصب کنیم؟ این خیلی درد سر سازه. کسی فایل Exe بازی رو نداره؟(کرک نشدش). البته اگه حجمش زیاد نیست بزارین ممنون می شم. الآن دانشگاهم و نمی دونم حجم فایل Exe چقدر بود.
یعنی دوباره از اول نصب کنیم؟ این خیلی درد سر سازه. کسی فایل Exe بازی رو نداره؟(کرک نشدش). البته اگه حجمش زیاد نیست بزارین ممنون می شم. الآن دانشگاهم و نمی دونم حجم فایل Exe چقدر بود.
مشکل من اینه که بازی رو از قبل کرک کردن و بعد دادنش تو بازار.
اگه این جوری باشه نمیشه پچ 1.2 رو نصب کرد.
البته شاید بشه با اون برنامه که پچ ها رو و البته setup ها رو باز می کرد این رو هم extract کرد بعد کارشو راه انداخت .
فکر نکن جواب بده البته من بازی رو کرک کردم بعد پچ 1.2 رو نصب کردم ولی مشکلی پیش نیومد و پچ راحت نصب شد
شاید مشکل از جایی دیگه ای باشه cgp جان یه بار ویندوز رو عوض کن شاید حل بشه.
اول این کرک را دانلود و کپی کنید بعد پچ 1.2 رو بریزید
لینک کرک Crysis v1.2 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE #1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از همه ی دوستانی که کمک کردن خیلی ممنونم.
اما باز هم با دنلود کرکی که toraj عزیز گذاشته بودن مشکلم حل نشد.
من خودم فکر می کنم به این دلیل چنین مشکلی پیش آمده که نسخه ای که من دارم ستاپ اصلی بازی نیست. مثلاً تا جایی که من خبر دارم تمام دوستانی که این پچ رو نصب کردن هنگام نصب شماره سریالی رو وارد می کردن. اما نسخه ای که من دارم احتیاجی به شماره سریال نداره. ( یعنی این شرکتی که من بازی رو ازش خریدم اول بازی رو نصب کرده،کرکشم کرده،بعد دوباره براش ستاپ درست کرده و بهد ریخته تو بازار. این شرکت ها با این کار می خاستن عملیات نصب رو آسون کنن).
اگر به نظر شما دلیل این ارور همینه، از دوستانی که ستاپ اصلی بازی رو دارن خواهش می کنم اسم و آدرس سایت شرکتی که بازی رو ازش خریدن بزارن با تشکر.
سلام
می خواستم بدونم نسخه این بازی که توسط سایت تکین عرضه شده ستاپ اصلی بازی هست؟
لطفاً جواب رو به من P.M بدید.
عزیزم اینکه نسخه ی اصلی و غیر اصلی نداره !
همه نسخه ها سالم هستند .
منظورم اینه که می تونم پچو نصب کنم یا نه.
نسخه ای که خودم دارم بازی کرک شده بعد براش دوباره ستاپ درست کردن. به همین خاطر نمی تونم پچو نصب کنم و یه ارور می ده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)