تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 108 از 284 اولاول ... 85898104105106107108109110111112118158208 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,071 به 1,080 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بستگی به صورتتون داره که اگه گوشتی و تپل هست phlips اگه لاغر کشیده یا استوخونیه braun و panasonic که خطی هستند.braun و panasonic جفتشون خوبه ولی با توجه به تحریمات الان تهران بوران اگه گیرت بیاد خدمات میده(واسه براون) ولی پاناسونیک گارانتی آژند هست و تحریم نکرده.دور موتورش بیشتره که باعث میشه ریش رو سریع تر بزنه و کلا کیفیتش خوبه تازه 1 ماه هم گارانتی تعویض داره.phlips رو نمیدونم مدل های جدیدش چی هستن.ولی با پول شما میتونید موارد زیر رو انتخاب کتید
    braun 790cc حدود 400 تومن (بیشتر بابتش پول ندین)
    panasonic
    ES-LF51 بین 370 تا 395 تومن که من کاملا راضیم
    LA620 تومن 350
    LA92 تومن 450 تا 475
    اینا همه خوبن
    مرسی پوریا جان
    من صورت لاغری دارم و میخوام که دیگه از تیغ استفاده نکنم،چون اصلا دیگه حوصله استفاده از تیغ و وقتش رو هم ندارم. به نطر شما کدومش اصلاح بهتری داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مرسی پوریا جان
    من صورت لاغری دارم و میخوام که دیگه از تیغ استفاده نکنم،چون اصلا دیگه حوصله استفاده از تیغ و وقتش رو هم ندارم. به نطر شما کدومش اصلاح بهتری داره؟
    خواهش میکنم والا من braun رو دستم گرفتم خوشم نیومد تحریمم کرده دیگه بدتر.خودم LF-51 رو گرفتم خیلی عالیه.الان برا بار دوم با فوم زدم خیلی خوب بود.چون خودم دارم بهتون همینو پیشنهاد میکنم.ولی دوستان میگن LA-92 هم خوبه.
    البته چیزی که من متوچه شدم مدل های جدید تفاوت قیمتشون سر تعداد تیغ پایه شست شو و پایه شارژ هست.که اینا فقط قیمت رو بالا میبره.
    Last edited by pourya.so; 14-06-2012 at 14:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام...دوستان واسه اصلاح ماشین با فوم منظور چیه؟ همون ژل خمیر ریش هست؟ با مدل کفیش؟ با پاناسونیک کدوم یکیش رو تست کرده اید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام...دوستان واسه اصلاح ماشین با فوم منظور چیه؟ همون ژل خمیر ریش هست؟ با مدل کفیش؟ با پاناسونیک کدوم یکیش رو تست کرده اید؟
    با فوم دیگه.سفیده کف.ژل هم بمالیم کف ژل هم بمالیم کف میشه دیگه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان. مطالب این فروم رو از صفحه اول خوندم. خیلی جالب بود ، در واقع سیر تکاملی انتخاب ریش تراش بود
    منم اولین ریش تراشی که بعد 5 سال استفاده از تیغ خریدم فیلیپس 1280 cc بودش.در عرص یک هفته استفاده روزانه صورتم پر جوش شد ، اونم چه جوشایی. حدودا 2 هفته سفالکسین خوردم که جوشهام شروع کردن به کم شدن. بعد اونو دادم به داداشم ، با پوستش سازکار بود ،چون 5 سال بود با فیلیپس اصلاح میکرد . خودم براون 790 -4 CC خریدم . خیلی ازش راضی هستم. جوشهای صورتم کلا ناپدید شدن. الان هم براون دارم و هم پاناسونیک LV61 ولی باور کنید پاناسونیک یک چیز دیگست. خیلی از ته میگیره. روزی یک بار کافیه ، یعنی از 12 ساعت به بعد شروع میکنه به در اومدن. ولی براون بعد 8 ساعت باز ریشات در میاد.

6. 4 کاربر از arman-al بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

منظور همون خمیر ریش یا کف ریشه ، خیلی عالی جواب میده.

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان. مطالب این فروم رو از صفحه اول خوندم. خیلی جالب بود ، در واقع سیر تکاملی انتخاب ریش تراش بود
    منم اولین ریش تراشی که بعد 5 سال استفاده از تیغ خریدم فیلیپس 1280 cc بودش.در عرص یک هفته استفاده روزانه صورتم پر جوش شد ، اونم چه جوشایی. حدودا 2 هفته سفالکسین خوردم که جوشهام شروع کردن به کم شدن. بعد اونو دادم به داداشم ، با پوستش سازکار بود ،چون 5 سال بود با فیلیپس اصلاح میکرد . خودم براون 790 -4 CC خریدم . خیلی ازش راضی هستم. جوشهای صورتم کلا ناپدید شدن. الان هم براون دارم و هم پاناسونیک LV61 ولی باور کنید پاناسونیک یک چیز دیگست. خیلی از ته میگیره. روزی یک بار کافیه ، یعنی از 12 ساعت به بعد شروع میکنه به در اومدن. ولی براون بعد 8 ساعت باز ریشات در میاد.
    سلام دوست عزیز
    خوش اومدید به این تاپیک و ممنون که نظر و تجربه تون رو اعلام کردید ، ظاهرا شما با فوم هم اصلاح کردید ، امکانش هست با توجه به اینکه ریشتراش براون 790 قابلیت شستشو داره در واقع سر ریشتراش ضد آبه ، یه بار هم با فوم یا همون کف ریش امتحان کنید البته اگه به ریشتراش آسیبی وارد نمیشه و مایل هستید امتحان کنید
    نکته ای هم که راجع به از ته گرفتن ریش در پاناسونیک گفتید فکر میکنم به خاطر اینه که فویل ریشتراش پاناسونیک از براون نازکتره و چون دور موتور 14000 دور در دقیقه است پس دوام فویل نسبت به براون کمتر خواهد بود و عمر کمتری خواهد داشت (جنس فویل هم در دوام اون خیلی تاثیر داره شاید پاناسونیک از آلیاژی استفاده کرده باشه که جبران نازکی رو بکنه و دوامش خوب باشه ، اینو دوستانی که پاناسونیک دارن و تجربه کردن میتونن بگن) از طرفی فکر میکنم درگیری با پوست در براون 790 کمتره (به واسطه فویل ضخیم تر نسبت به پاناسونیک) و در نتیجه التهاب و جوش کمتری ایجاد میکنه ، نظر شما با توجه به اینکه هر دو ریشتراش رو دارید چیه؟ (البته از قابلیت اصلاح خشک و تر پاناسونیک هم نباید گذشت) .
    Last edited by 22arash; 16-06-2012 at 08:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    خوش اومدید به این تاپیک و ممنون که نظر و تجربه تون رو اعلام کردید ، ظاهرا شما با فوم هم اصلاح کردید ، امکانش هست با توجه به اینکه ریشتراش براون 790 قابلیت شستشو داره در واقع سر ریشتراش ضد آبه ، یه بار هم با فوم یا همون کف ریش امتحان کنید البته اگه به ریشتراش آسیبی وارد نمیشه و مایل هستید امتحان کنید
    نکته ای هم که راجع به از ته گرفتن ریش در پاناسونیک گفتید فکر میکنم به خاطر اینه که فویل ریشتراش پاناسونیک از براون نازکتره و چون دور موتور 14000 دور در دقیقه است پس دوام فویل نسبت به براون کمتر خواهد بود و عمر کمتری خواهد داشت (جنس فویل هم در دوام اون خیلی تاثیر داره شاید پاناسونیک از آلیاژی استفاده کرده باشه که جبران نازکی رو بکنه و دوامش خوب باشه ، اینو دوستانی که پاناسونیک دارن و تجربه کردن میتونن بگن) از طرفی فکر میکنم درگیری با پوست در براون 790 کمتره (به واسطه فویل ضخیم تر نسبت به پاناسونیک) و در نتیجه التهاب و جوش کمتری ایجاد میکنه ، نظر شما با توجه به اینکه هر دو ریشتراش رو دارید چیه؟ (البته از قابلیت اصلاح خشک و تر پاناسونیک هم نباید گذشت) .
    سلام. والله تا حالا براون 790 - cc رو با فوم امتحان نکردم ، ولی میخوام حتما یک بار این کارو بکنم ، نتیجه رو خبر میدم، و پاناسونیک رو تو حالت خشک امتحان نکردم و همیشه با فوم زدم چون پاناسونیک رو به همین منظور خریدم.در مورد دوام فویل پاناسونیک نسبت به براون ، خود پاناسونیک رو کاتالوگش گفته هر 12 ماه عوض شود ولی براون گفته هر 18 ماهه عوض شود، یعنی خود پاناسونیک هم قبول کرده که دوام فویلهاش کمتره.ولی تجربه دوستان میگه هر دو تا بیشتر از این مقدار گفته شده کار میکنند.
    باز هم سایر دوستان اگه سوال دیگه ای دارن در خدمتم.

10. 3 کاربر از arman-al بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام. والله تا حالا براون 790 - cc رو با فوم امتحان نکردم ، ولی میخوام حتما یک بار این کارو بکنم ، نتیجه رو خبر میدم، و پاناسونیک رو تو حالت خشک امتحان نکردم و همیشه با فوم زدم چون پاناسونیک رو به همین منظور خریدم.در مورد دوام فویل پاناسونیک نسبت به براون ، خود پاناسونیک رو کاتالوگش گفته هر 12 ماه عوض شود ولی براون گفته هر 18 ماهه عوض شود، یعنی خود پاناسونیک هم قبول کرده که دوام فویلهاش کمتره.ولی تجربه دوستان میگه هر دو تا بیشتر از این مقدار گفته شده کار میکنند.
    باز هم سایر دوستان اگه سوال دیگه ای دارن در خدمتم.
    سپاس دوست عزیز که امتحان میکنید ، برای اینکه عادلانه باشه و هر دو مدل ریشتراش بهشون بر نخورهلطف کنید یه بار هم از پاناسونیک بدون فوم استفاده کنید در واقع تفاوت اصلاح خشک با هر دو ریشتراش و نتیجه رو اعلام کنید و بفرمایید که کدوم اصلاح نرمتری با التهاب کمتر داشتن .
    بازم ممنونم
    Last edited by 22arash; 17-06-2012 at 08:02.

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    من 10 ، 15 سالی هست که موزر استفاده می کنم و یدونه قدمی اش را داریم که اصله آلمانه

توی این دو سه سال اخیر سه تا موزر خریدم اونم به نام اصل، ولی اصلا" کیفیت موزر قدیمی مون رو نداره و هم اکنون هر سه تاشون خراب شده اند

می خواستم توی این تیپ ریش تراش بخرم که مثل موزر های اصل صفر هم بزنه و کلا" از هر زمینه ای خوب باشه

چی بخرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •