اول از خالی بودن خونه مطمئن شیم بعد صدامونو بندازیم رو سرمون![]()
اول از خالی بودن خونه مطمئن شیم بعد صدامونو بندازیم رو سرمون![]()
توجه داشته باشید که هر قانونی راه در رویی داره جز قوانین خدا
هر تجربه ای ممکنه یه روز برعکس عمل کنه حتی این تجربه
سعی کنید در جمع در گوشی با کسی حرف نزنید چون ممکنه برای کسی سوء تفاهم پیش بیاد
به ادم هایی که زیاد حرف میزنند اطمینان نکن و هیچ وقت رازی رو براش بازگو نکن.
چون 100 در صد بین وراجی هایی که پیش بقیه ی میکنه راز تو رو هم برملا می کنه .
از ادم هایی هم که فکر می کنند زیاد میدونند دوری کن .![]()
وقتی مهمان دارید برنج و لپه و لوبیا و کلا چیزهای پاک کردنی را به افراد بی دقت مثل بچه ها یا مردها ندهید پاک کنند.سرغذا اگر یه سنگ برود زیر دندان کسی همه از چشم شما میبینند و زحماتتان از بین می رود
اگه کمی ناراحتی سعی کن تو جمعهایی که بگو بخنده نری بهتره.چون اونا به تو توجه نمیکنن و فقط دنبال خوشی خودشونن
پول در دنیا چیزیست که می تواندآدم را وسوسه کند
چند سال پیش یک ایمیل برام اومد نوشته بود که 1میلیون تومان برنده شدید یک ایمیل خالی به این آدرس بفرستید(آدرس رو نمی دونم)
وقتی فرستادم ایمیلم -- شد
Last edited by amir h1999; 25-08-2011 at 06:41.
اگه مثل من باشگاه بدنسازی میرید قبلش درباره صحیح انجام دادن حرکات تحقیق و پرس و جو کنید.چون تو باشگاه هر کی کار خودشو میکنه!!
با آشناها و رفقای فابریکتون معامله یا شراکت نکنید. و از همه مهمه تر واسطه هم نشید من چند روز پیش از پسر عمم یه مانیتور برای یکی از دوستام گرفتم که وقتی دوستم مانیتور رو خونه برده بود متوجه شده بود که چند تا از پیکسلهای گوشه مانیتور سوخته.به من گفت مانیتور رو نمیخواد و برم پسش بدم که نه پسر عمم پس گرفت و نه رفیقم کوتاه میاد این وسط من موندم چی کار کنم
هیچ وقت سعی نکنید با تحقیر آدمای دور و ورتون به خودتون اعتماد به نفس تزریق کنید...حتی شوخی هم که باشه نکنید این کارو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)