ممنون از راهنماییت . توی قسمت گوگل اکانت گزینه ای درباره شماره تلفن نداره اصلا فقط تنظیمات گوگل و سرچ و یه سری چیز دیگه هست گزینه remove یا phonenumber نداره اصلا . چیکار کنم ؟
ممنون از راهنماییت . توی قسمت گوگل اکانت گزینه ای درباره شماره تلفن نداره اصلا فقط تنظیمات گوگل و سرچ و یه سری چیز دیگه هست گزینه remove یا phonenumber نداره اصلا . چیکار کنم ؟
سلام شما گفتید که قبلا شماره تلفن وارد کرده بودید پس توی تنظیمات اکانت تون ذخیره شده به عنوان recovery option. شما به مسیری که گفتم برید یه اسکرین شات از تنظیمات قسمت اکانتgoogle account settingبذارید
ببخشید مسیری ک گفتین منظورتون اینه از توی برنامه gmail برم ؟ یا برنامه googls+ ؟ یا از طریق قسمت acount توی سیتینگ خوده گوشی ؟
سلام طبق عکس زیر وارد Gmal inbox شید اگر از حالت استاندارد از گزینه های زیر و اگه حالت basivc هس از قسمت دوم
بعدش با صفحه زیر مواجه میشی گزینه ها رو تک تک کلیک کن
و remove number بزن
بعدش هم ددر قسمت پایین تر setp 2 verification رو off کن
و access for less secure app رو allowed بزن
![]()
سلام ممنون ولی با browser گوشی یا کامپیوتر ک قبلا وارد شده بودم هم ک میرم داخل اکانت وارد نمیشه و ازم کد پیامک میخواد . من فقط از طریق اپلیکشن های google+ و gmail کامل وصل هستم و ساین هست . چیکار کنم الان ؟
راستی من از طریق خوده گوگل هم پیگیری کردم منتها چندبار همچین ایمیلی جوابی بهم داده ک گزینه reset password داره ک من پسورد رو دارم و مشکلم فقط امنیت دومه
متن ایمیل :
Hi ali,
The recovery phone number for your Google Account - ali.vestlaif... @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - was recently changed. If you made this change, you don't need to do anything more.
If you didn't change your recovery phone, someone may have broken into your account. Visit this link for more informa...
If you are having problems accessing your account, reset your password by clicking the button below:
Reset password
Sincerely,
The Google Accounts team
This email can't receive replies. For more information, visit the Google Accounts Help Center.
If ali.vestlaif.. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] isn't your Google Account, click here to disconnect your email address from this account.
Last edited by vestlaif; 17-04-2015 at 07:47.
خوب با همین اپلیکیشن جیمیل که می گی وارد تنظیماتی که گفتم نمی تونی بشی ؟؟ من مطمئن نیستم با موبایل که به جیمیل وصل میشیم توی نسخه های موبایلی ایا به همه تنظیمات gmail دسترسی کامل هست یا نه؟ مثل بعضی اپلیکیشن ها که فرضا primary version فقط موبایل هست ولی روی کامپیوتر که نصب میشه دسترسی محدود تری به تنظیمات هست مثل لاین
حالا تنظیماتش رو دقیق نگا کن اگه از کامپیوتر و همون browser ای که همیشه وصل میشدی الان استفاده کنی فک کنم بدون کد راحت وارد inbox ات شه چون هدف اینه که بری شماره تلفن رو حذف کنی که موقع ورود ازت کد نخواد
اگه که نشد، پسورد رو ریست کن ببین بعدش توی دستگاه هات وارد میشه یا نه
از هیچ بروزری نمیتونم وارد شم چون ازم کد میخواد . از طریق دوتا برنامه وارد سیتینگ اکانت شدم ولی گزینه های امنیتی نداره اسکرین شات میزارم از جفتشون .
![]()
سوال دیگم اینه الان ک گوگل رو برسی میکردن دیدم یه برنانه بهم معرفی کرده به اسم google authenticator ک کد امنیتی صادر میکنه . این برنامع به کار من نمیاد ؟ نمیتونم باهاش وارد اکانتم بشم ؟
سلام کی این برنامه رو معرفی کرده ؟ خود گوگل ؟ کجا ؟ بهت میل زدن؟ از چه سایتی ؟ در کدوم قسمت ؟
اگه مال خود گوگل هست به نظر من امتحان کن به احتمال زیاد یوزر و پس و سوال های امنیتی رو ازت می پرسه و کد صادر میکنه که بتونی وارد اکانت شی
موقع وارد کردن رمز و جیمیل یه گزینه هست پایین اگه رمز یا یوزرنیم و اینارو فراموش کرده باشی کمک میکنه . منم اون رو زدم و یه سری سوال کرد مثل اینکه حدس میزنی روی چ شماره ای فعال باشه کی ها از گوگل استفاده کردی و ساختی و ... من تا اونجایی ک یادم بود مشخصاتو وارد کردم . الان این ایمیل رو برام فرستادن :
Dear Google User,
Our records show that you were able to sign in to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Because you've activated 2-step verification to protect your account, some applications require the security step of an application-specific password (instead of your personal password) when you sign in. Examples include email clients like Outlook and Thunderbird, installed chat clients like Google Talk, and smartphone apps like Gmail and Google Calendar. For steps and tips, please see our "Sign in using application-specific passwords" article on our Help Center.
If you're interested in changing your 2-step verification settings, please see our easy "About 2-Step Verification" page.
If you're still having trouble accessing your account, please reply to this message and we'll be happy to assist you.
Sincerely,
The Google Accounts Team
.
از طریق همین ها مکاتبه کنم باهاشون ؟ من فرستادم از طریق برنانه های جیمیل و گوگل پلاس وصلم ولی نمیتونم با دستگاه جدید وصل شم . حتی سماره تلفنی ک برای فرستاون کد وارد کرده بودن یادم اومد فرستادن براشون ک الان روی این شماره کد میاد ولی این شماره رو گم کردم و بلاک شده .
نظرتون چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)