اووووو راست میگی
یعنی اون پد با اون اندازه تا این حد تاثیر داره
میدونی عمر این پد ( تاثیر ذغال ) چقدره؟
اووووو راست میگی
یعنی اون پد با اون اندازه تا این حد تاثیر داره
میدونی عمر این پد ( تاثیر ذغال ) چقدره؟
ماهی فروشی های بیشتر دارن به اسم ذغال فعال ایرانی میشناسن
تو بازار بزرگ تهران - یه بازاری هست لوزام ازمایشگاهی میفروشن اونجا راحت پگیر میاد و همچنین فیلتر فروشیا
ایهام رو نگفتم گرونه گفتم نسبت به باقی مدل های گرون تر هست
-------------------------------
همجور که گفتن ذغال تمام مواد دارویی و مایع های افزودنی به اب رو جذب میکنه و بهتر 1 ساعت قبل از استفاده از این نوع مواد و مایعات ذغال رو حذف کنید
البته ذغال های بازیافتی و ذغال هایی که مدت زیادی تو تانک هستن لازم به حذف کردن ندارن !
-------- در مورد بیماری های و مشکلات ذغال --------
من جایی ندیدم این مشکل رو چه تو سایت ها و فروم های ایرانی چه خارجی
فقط 2 -3 جا دیدم که تعویض سریع و زود به زود ذغال مشکلاتی برای اب ایجاد میکنه و باعث بروز بیماری برای ماهی ها هم میشه
چند جا هم اعلام کرده بودن با استفاده از ذغال اب تانک زرد شده ! اونم نمیدونم به چه دلیل بوده
ولی پیشنهادم اینه از یه ذغال خوب تو تانک و حجم مناسب استفاده کنید
خیلی تو کیفیت و شفافیت اب تاثیر داره و از همه مهم تر بوی اب رو میگیره !
الان پد و اسفج هایی هم اومده که از کربن ساخته شدن و کار کربن رو انجام میده
برادر لاهیج
شما برای اینکه رنگ ماهییاتون عالی بشه و دیگه رنگش نپره از چی استفاده میکنی خواهشا یه توضیحی بدین
و دیگه اینکه از این غذاهای رنگ استفاده بکنیم یا نه ؟
ممنون
سلام دوستان
2 تا عکس از وقتی که تازه وارد دنیای آکواریوم شده بودم
عاشق این ماهیا بودم هروقت میخواستم عکس بگیرم سریع میومدن جلو آماده میشدن تا ازشون عکس بگیرم
![]()
[QUOTE=scorpion666;6898076]سلام دوستان
2 تا عکس از وقتی که تازه وارد دنیای آکواریوم شده بودم
عاشق این ماهیا بودم هروقت میخواستم عکس بگیرم سریع میومدن جلو آماده میشدن تا ازشون عکس بگیرم
دوست من ماهی های خوشگل و سرحالی داری مخصوصا سورم ها که خیلی خوش رنگ و آب هستن
موفق باشی
برادر MJD ! من همونطور هم که قبل تر ها ( که بیشتر ظاهر میشدم ! ) گفتم اعتقادی به غذاهای شرکتی و اسمی ندارم . همیشه برای سلامتی ماهی ها از ترکیبات طبیعی و اغلب گیاهی استفاده میکنم .
حالا یا به صورت مخلوط دل یا به صورت ویزیت مجزا !
ولی مخلوط دل که قبلا گفته بودم رو با اضافه کردن گلرنگ ، اسفناج پخته و فلفل دلمه ای قرمز رنگ غنی میکنم .
البته الان که مخلوط رو برای یکی دو ماه حذف کردم و دل خالی میدم بخورن لابلاش از اسفناج خام و کاهو استفاده می کنم . یه پلاستیک هم روی گوشه تانک گذاشتم تا بتونم از جلبک هاش برای تغذیه و رنگ ماهی ها استفاده کنم .
بیشتر توضیح میدی؟یه پلاستیک هم روی گوشه تانک گذاشتم تا بتونم از جلبک هاش برای تغذیه و رنگ ماهی ها استفاده کنم .
دوستان اغلب روی تانکشونو با شیشه می بندن .
من روش پلاستیکی قطور تر از سلفون میذارم و اجازه میدم رطوبت و هوایی که از گوشه ها وارد میشه به کمک نوردهی قوی به مرور زمان جلبک هایی رو روی پلاستیک تولید کنه که خیلی اتفاقی علاقه ماهی هام رو به تغذیه از این جلبک ها کشف کردم !
پرش های بی وقفه ماهی ها برای رسیدن به این جلبک ها جالب بود .
البته یه نوع خاص از این جلبک ها هم هست که اسمش یادم نیس و به صورت ورقه ای فروخته میشه و برای سلامت و رنگ ماهی مفید هست .
البته اینی که من گفتم رو باید بذارید بمونه کامل تا رشد کنه .
کمی بعد ! :
![]()
Last edited by lahij_web; 13-03-2012 at 12:02.
آقای لاهیج
شما توی پست های قبل گفته بودین که به ماهیاتون دل گوساله و دیگر مخلفات رو میدین
حالا یه سوال شما داخل تانکت آفریقایی هم داری و من شنیدم نباید بهشون گوشت داد
من هم فرانتوزا و موری دارم همراه چند تا امریکایی ، اگه منم دل بدم مشکلی نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)